![]() |
غربت آن نیست که تنها باشی، فارغ از فتنه ی فردا باشی |
سال 90 داره تموم میشه |
سلام.
از چه بگویم ،اصلا چیزی برای گفتن ندارم.شنیدی که ادم با خودش هزار جمله درست می کند که وقتی یارش دید با او در میان بگذارد. ولی همین که نزدیک او رسید اصلا خودش را هم فراموش می کند تا چه رسد که بخواهد جمله ای بگوید. ای اقای من ،ای مولای من ،وقتی با خودم هستم انقدر حرف دارم ولی به محض اینکه می خوا هم کلامی با شما بگویم زبانم به لکنت می افتد و همه چیز فراموش می کنم. خدا تو را برای ما نگه دارد فکر نمی کنم نیازمند تر از من کسی باشد ای مهربان من که به خدا کشته یک دعای شما هستم. |
|
خدا انجاست.... |
خدا تنها روزنه ی امیدی است که هیچگاه بسته نمیشود.....
تنها کسی است که میتوان با دهان بسته هم صدایش کرد با پای شکسته هم سراغش رفت تنها خریداری است که اجناس شکسته را بهتر برمیدارد تنها کسی است که وقتی همه رفتند میماند ... وقتی همه پشت کردند آغوش میگشاید وقتی تنها شدی محرمت میشود و... تنها سلطانی است که دلش با بخشیدن آرام میشود نه........ با تنبیه کردن ای خــــــــــــــــــــــدا دوســـــــــــــــت دارم خیـــــــــــــلی |
در مهربانی ِ نگاهت ذوب می شود یخ احساسم با تو می توان آسود در انتهای راهی که به بن بست رسیده است و بالا رفت از دیوار روزمرگی ها و نترسید از آنچه پشت دیوار است ! |
یار من
یوسف نیا اینجا کسی یعقوب نیست لحظه ای چشمانشان از دوریت مرطوب نیست ای گل زیبای من از غربتت اشکی نریز نازنین اینجا خدا هم پیششان محبوب نیست گرچه در هر جمعه، ای زیبا،دعایت میکنند بهترینم،این دعاها جنسشان مرغوب نیست |
| اکنون ساعت 12:16 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |