![]() |
من براي از بين بردن اين سايت عضو شدم ..به عنوان يك نيروي نفوذي و انتحاري از جاي ديگه:d(شوخي بود)
خواستم يه آهنگ دانلود كنم ..آخر سرم نشد ...كلي لعن و نفرين كردم ...خلاصه حلال كنيد مارو ..فكر كنم آهنگرو تاري گذاشته بود واسه دانلود |
چرا من یادم نیس چی شد که اومدم ؟!!!!!!:20:
ولی حتماً یه چیزه خوبی شده بوده :d:d:65: |
خنده و ...............
فقط خنده |
من به واسطه سرچ شعر فریدون مشیری تو گوگل از اینجا سر در آوردم سایت خوبیه ولی برای من جذاب نیست
|
نقل قول:
اما از سايت خوشممياد ...ادمينش نيست راحتيم به قول رزيتا مثل كلاس بي معلم قشنگ ميشه اينجارو بهم ريخت:d:65: |
انگیزه نداشتم که:rolleyes:
منو به زور کتک آورد این کوروش:d جدا از شوخی برای پس دادن یه دین بزرگ به ادمین جونم که هنوز یه هزارمش هم پرداخت نشده بعد هم جونم به جون اینجا وصله پینه شد{جشن پتو} |
نقل قول:
|
وااااااااااااااااااااااااااااا ااااااااي خدا چقدر خوش به حالمه كه اينجام مخلص ميناي بزرگم هستيم :d:d:d:d:d:d:d:d
|
نقل قول:
من اين سوال به مذاكره گذاشتم حالا كه شما مي گين پس خدا ازش بگذره !!!!!!!!!!:d و بابت اين اغفال مثبت آرزوهاش براورده بشه!!!!!!!!!!!!نه؟؟؟؟؟؟؟ |
من ازم درخواست كردن بيا ..منم اجابت كردم ...به من گفتن واقعا به بودنت نياز داريم:d
|
اکنون ساعت 07:47 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |