![]() |
وصل شدن گوشی سامسونگ به کامپیوتر
وصل شدن گوشی سامسونگ به کامپیوتر نقل قول:
شاید ایراد از آفیس باشه اگر خودت دانلود و نصب کردی یک ورژن دیگه دانلود کن. شاید هم مدت استفاده اش منقضی شده علتهای گوناگونی می تونه داشته باشه. |
سپاس مشکل آفیسشو حل کردم ولی ابن خدا دقیقه میبره تا دانلود شه
بازم تشکر |
من دیکشنری میخوام واسه گوشی gt-b3410:20:
اگه اینجا پیدا شد شد اگه نشد گوشیمو میزنم تو دیوار تا از شرش خلاص شم خیلی گوشی مزخرفیه حیف که کادو تولدمه_:2: |
دیکشنری انگلیسی به فارسی
دیکشنری انگلیسی به فارسی نقل قول:
بیشتر نرم افزار جاوا روی این گوشی نصب میشه |
مرسی آقا مهدی
خیلی لطف کردین اما دیدی:20: دیدی گفتم نمیخونتش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20: اینم همش ارور میده کهjar over max size دیگه نمیدونم برم چه سایزی واسش پیدا کنم:102::102::102: هییییییییچ برنامه ی جاوارو نمیخونه شونصدتا uc browserدانلود کردم یکیشو خوند اونم تا یه چیزی توش تایپ میکنم فرت و فرت restartمیشه ________________________ آخه من که میدونم اگه شما هم بیاید ببریدش خودتون میزنیدش تو دیوار:che_bedane: |
آقا میشه یکی که کاملا آگاهی داره در مورد فناوری LTE یا همون نسل چهارم برای ما توضیح بده؟یعنی این قابلیت تو ایران کارایی داره یعنی مخابرات ایران ساپورتش میکنه آیا فقط سرعت اینترنت رو بالا میبره؟آیا فقط در مورد اینترنت بیسیمه گوشیه یا خط موبایل هم ساپورت میکنه؟آیا باید مدل مودم هم 802.16b/n/g باشه؟جونه خودتون قاطی کردم یکی کمک برسونه.با تشکر
|
سلام
من موبايلم رفته تعميرگاه_:2: و الان موبايل سامسونگ SGH-E250دستمه كه قبلا يبار تعميرگاه رفته بدليل خاموش روشن شدن گفتن ديگه اين درست نميشه ولي الان از هر طريقي تو ارسال پيام كه ميرم خاموش ميكنه.الان من چطوري ميتونم خودم اين مشكلو رفع كنم؟ كدي چيزي وجود داره كه مشكلم حل بشه اينم بگم كه من تازگيا باهاش تو اينترنت رفتم ممكنه ويروسي شده باشه؟ من منتظر راهنمايي شما هستم.ممنون ميشم اگر سريعتر جواب بدين.:) |
نقل قول:
سیمکارتی که تو این گوشی انداختین مال کدوم اپرانوره؟؟
|
سلام
دومي ايرانسل. |
با سیمکارتهای دیگه هم امتحان کن
نه ویروسی نمیشه سیستم عامل نداره که !! ولی ممکنه دیگه واقعا عمر مفیدش سر اومده باشه به هر حال فقط نمایندگی میتونه بگه چرا اینجوری میشه ممکنه قطعه سخت افزاریش مشکل پیدا کرده باشه.... بهتره ببریش نمایندگی رسمی سامسونگ |
اکنون ساعت 03:04 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |