![]() |
لامپ دو قطبی
|
اقدامات اولیه در برق گرفتگی
اقدامات اولیه در برق گرفتگی |
بتاترون
بتاترون |
پذیرش سرمایه گذاری جهت احداث نیروکاه در مقیاس کوچک صنعت برق غرب به استناد بند ب ماده ی 122 قانون برنامه توسعه سوم اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی (تنفیذی ماده ی20 قانون برنامه چهارم توسعه) و آیین نامه اجرایی شرایط و تضمین خرید برق (موضوع بند ب ماده ی 25 قانون برنامه چهارم توسعه ی مولد های مقیاس کوچک) از سرمایه گذاران احداث نیروگاههای مذکور در سطح استانهای کرمانشاه، کردستان و ایلام و خرید تضمینی برق از آنها اعلام آمادگی می نماید.لازم به تذکر است در صورتی که سقف تولید واحدهای نیروگاهی کوچک تا 7 مگاوات باشد متقاضی می بایست به شرکتهای توزیع استان های کرمانشاه ، کردستان و ایلام و در صورتی که سقف تولید واحد مربوطه 7 الی 25 مگا وات و بیشتر باشد به شرکت برق منطقه ای غرب مراجعه نماید.متقاضیان می توانند فرم در خواست را با استفاده از لینک های زیر در یافت و تکمیل نموده و به دفتر خدمات مشترکین شرکت برق منطقه ای غرب واقع در کرمانشاه-22بهمن خیابان گلایول تحویل نمایند. *دریافت فرم درخواست و راهنمای تکمیل فرم *دریافت جداول محل های پیشنهادی جهت نصب مولدهای پراکنده *دریافت دستورالعمل توسعه مولد مقیاس کوچک *قرارداد خرید تضمینی برق نیروگاههای مولد مقیاس کوچک * سایت طرح خصوصی سازی صنعت برق متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 8256969-0831 تماس حاصل نمایند. |
نيروگاه هاي كوچك سرمايه گذاران را جذب مي كنند- گفت وگو- |
|
انرژيهاي نو
3 فایل پیوست
دوستان عزيز بدليل بالا بودن حجم مطالي فوق كه در رابطه با انرژيهاي نو ميباشد از علاقمندان اين مبحث دعوت ميكنم حتما پوشه هاي بالا را دانلود كرده و مطالعه بفرمايند . لازم به ذكر است كه كليه مطالب فوق به زبان انگليسي ميباشد در صورت علاقه مند بودن و درخواست مطالب و اطلاعات بيشتر دوستان ميتوانند با گذاشتن پست در اين تاپيك اينجانب را مطلع فرمايند .
با تشكر |
دوستان عزيز هر كس مطالبي در مورد مولدهاي بادي (انرژيهاي نو) داره ميتونه اينجا بذاره تا همه استفاده كنيم در مورد مكانيزم بازده و توانهاي مختلف و نحوه خريد و مبادلات
|
سلام. جدیدا توی پژوهشکده انرژیهای نو پروژه ای برای راه اندازی آزمایشگاه اندازه گیری سلول خورشیدی مطرح شد که به بخش ما سپردنش. اگر راجع به اون مطلبی خواستید در خدمتم.
به کمک هم نیاز دارم، ممنون می شم کمک کنید. می خوام یه بارکد ریدر یا بهتر بگم یه تگ ریدر درست کنم که نیاز به تماس با اقلامی که روی اونا تگها رو چسبوندیم نباشه. شما پیشنهادی دارید یا نه ؟ برای مثال اگر داخل یه جعبه 10 تا جنس هست، من یه وسیله ای داشته باشم که تا شعاع مثلا یکی دو متری از اون جعبه بتونم تگهای همهی اون ده تا رو بخونم. حالا یا رو ال سی دی یا هر چیزی که اون دیتاها رو به من بده |
ممننوم از دوستان خوبم بخصوص تاری عزیز استفاده کردیم مطالب خوبی بود..............
ادامه بده دوست عزیز :) |
| اکنون ساعت 12:14 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |