![]() |
طرف در یخچالش میشکنه بجاش پرده میزاره
طرف اب معدنی میخوره مست میشه |
کمی خنده
یک روز توی پیاده رو به طرف میدان تجریش می رفتم… |
به يکی میگن با ارّه برقی 100 تا درخت قطع کن ، 96 تا قطع میکنه خسته میشه. بهش میگن پاشو روشنش کن 4 تا دیگه بیشتر نمونده ، میگه مگه روشنم میشه!!!!!!!!!! يارو ميره خواستگاري، از دختره خوشش نمياد، به باباي عروس ميگه : ما ميريم يه دور ميزنيم ، بر ميگرديم ، راستی تا ساعت چند بازيد ؟:24: يه نفر ميره جوراب فروشي ميگه آقا جوراب ميخوام فروشنده ميگه:مردونه ؟يارو دست ميده ميگه: مردونه پسره رو ختنه می کنن می گن باید دامن بپوشی. می گه نامردا مگه چقدشو بریدین؟ بر اساس جديدترين تحقيقات ، تنها 20% از مردها عقل دارند! ... مابقي همگي زن دارند آيا ميدانستيد که بزبزه قندي اولين بز ديابتي تاريخ است ! پسر خوب چگونه پسري است ؟ پسري كه اولا دوست دختر نداشته باشه - دوما دوست دختر نداشته باشه - سوما دوست دختر نداشته باشه - چهارما دوست دختر نداشته باشه..... چون دوست دختر بناي اوليه منحرف شدن اين گل پاك و معصوم است آخریش هم سفارشی تقدیم به ادمین: دکتر نظام وظيفه پسر لاغری را معاينه کرد و در برگه نوشت : معاف، به دليل ضعف جسماني پسره با خوشحالي گفت : آخ جون فوری ميرم زن ميگيرم http://www.sonycard20.com/joke/30.gifدکتره نوشت : و همچنين ضعف عقلاني:d |
به راننده تاکسی میگم سیگارتو خاموش کن به دودش حساسیت دارم، برمیگرده میگه جوونای سن تو کراک میکشن تو به دود سیگار حساسی!!
.......... همین روز است گداها سر چهارراه با دستگاه کارتخوان بیان سراغمون :24: |
يك خانم در ديار باقي خانم من فقط مامورم. به من گفتند بشمار، حالا هم شمردم. شما کلا ۱۱۱۳۰۵ رکعت دارید.- ولی من همه را خوندم. نمی شه یه کاریش بکنی. دست ما نیست به خدا. ولی چشم؛ روندش می کنم ۱۱۱۵۰۰ خوبه؟ - عجب گرفتاری شدیم. من می گم همه را خوندم. گرد نمی خواد بکنی. همان هاییکه خواندمرا بهم بده. عرض کردم. مبلتان چرمی بوده. یارو یافت آبادیه مبل ساز چرمش را از چین وارد کرده.اینها ذبح شرعی نمی کنند. چرم حکم مردار را داشته و نجس بوده. شما می نشستی روش؛حواستان نبوده دستتان عرق.. - من این هایی که می گی اصلا حالیم نیست. من همه اش را خوندم. یک جایی اشتباه کردی. از جام تکان نمی خورم تا درستش کنی. ببینید خانم فیلمش هست. ما از لحظه لحظه اعمالتان فیلم گرفتیم. ببینید. - ای خدا مرگم بده. این چیه؟ بگذارید رد کنم اینجاش را. خب. همین جا. ببین خانم اینجا که زوم کردم رو مبل نشستید و .. - این منم؟ بله خانم. این هم همان مبلیه که.. - چقدر چاق افتادم اینجا. چه عرض کنم؟ می توانم کمی کنتراستش را بیشتر کنم ولی نرم افزارم قفل شکسته است، اسکیل را عوض نمی کند. -آقا میشه این عکس را برام بریزی؟ خدا از حسابرسی کمت نکنه. فلش دارید همراتان؟ - چه حرفی می زنی. من تازه یک ساعت پیش از قبر درآمدم. فلشم کجا بود؟ نمی شه بریزیرو سی دی. سی دی خام ندارم. بریزم ته این سی دی؟ طوریش نیست؟ اعمال یک بابایی است که درجنینی تلف شد. باقی سی دی خالیه. - جا میشه؟ آره بابا. هر سی دی جهان آخرت ۷۰۰۰ گیگ جا دارد -پس قربون دستت یک موزیکی چیزی هم بریز ته اش. باشه. یک تکنوازی صور اسرافیل دارم، جدیده. حالشو ببر |
|
کمی بخندیم
اگه لامصـــب ۳تا یخچال فریزر ساید بای ساید |
قدیما آیفون معمولی بود می گفتیم کیه ؟ طرف می گفت منم … |
با هم بخندیم
دختر خانم ها در زمانهای مختلف (فقط بخندید) |
میگم وقتی به زوج های عاشق میگن مرغ عشق |
اکنون ساعت 10:33 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |