![]() |
باز هم گرد و غبار کرمانشاه را فرا گرفت
باز هم گرد و غبار کرمانشاه را فرا گرفت با آغاز سال جدید، دوباره مردم مرزنشین استان کرمانشاه شاهد پدیده گرد وغبار و تبعات منفی آن هستند. دید افقی در سرپل ذهاب و گیلانغرب به 50 متر رسید مدارس برخی از شهرهای استان تعطیل شد http://kermanshah.isna.ir//Files/New...3901/8830t.jpg بنابر اعلام معاون محیط انسانی اداره کل محیط زیست استان کرمانشاه در 24 ساعت گذشته میزان غبار آلودگی هوا به 434 میکروگرم در متر مکعب رسیده که این تقریبا 5/2 برابر استاندارد هوای پاک است. مهندس فریدون یاوری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کرمانشاه، با بیان اینکه این پدیده دو روز است که در استان آغاز شده، گفت: استاندارد هوای پاک، وجود 150 میکروگرم ذرات معلق در هر مترمکعب است، اما در 24 ساعت گذشته این میزان در هوای استان 434 میکروگرم در متر مکعب بوده است. وی افزود: هم اکنون سه ایستگاه فعال سنجش آلودگی هوا در استان کرمانشاه وجود دارد که به زودی دو ایستگاه دیگر نیز راه اندازی خواهد شد. مدیر کل هواشناسی استان کرمانشاه نیز با بیان اینکه به علت وقوع طوفان گرد و خاک در کشورهای همجوار، کل استانهای غرب و جنوب کشور تحت تاثیر این پدیده قرار گرفته اند، گفت: دید افقی در برخی از شهرهای استان بر اثر پدیده گرد و غبار به 50 متر رسیده است. محسن قاسمی در گفت وگو با ایسنا گفت: دید افقی در شهرهای قصرشیرین، گیلانغرب و سرپل ذهاب به 50 تا 100متر کاهش یافته است. قاسمی افزود: در شهر کرمانشاه هم اکنون دید افقی 600 متر است. وی یادآور شد: از عصر امروز از غلظت گرد و غبار در استان کاسته خواهد شد. وی گفت: از ابتدای سال این دومین روز غبار آلود در استان است.طبق اعلام مهندس طهماسب نجفی مدیرکل بحران استانداری کرمانشاه مدارس شهرهای قصرشیرین، گیلانغرب و سرپل ذهاب نیز در نوبت صبح بر اثر این پدیده تعطیل می باشد. |
زلزله در غرب استان
طی 3 روز گذشته شهرستان سرپلذهاب و قصرشیرین 30 بار لرزیده است
زمين لرزهاي به بزرگي 4.3 در مقياس امواج دروني زمين، ساعت 8 و 57 دقيقه و 44 ثانيه صبح امروز(19 فروردین) قصرشيرين و سرپلذهاب كرمانشاه را لرزاند. مركز لرزهنگاري كشوري موسسه ژئوفيزيك دانشگاه تهران مختصات كانون اين زمين لرزه را 34.46 درجه عرض شمالي و 45.46 درجه طول شرقي با عمق 25 كيلومتر گزارش كرده است. از روز 17 فروردین تاکنون این شهرستان ها 30 بار لرزیده که بزرگترین آن 1/9 درجه و بزرگترین آن 4/6درجه در امواج درونی زمین بوده است. این لرزش ها خوشبختانه خسارات جانی نداشته و تنها تعدادی از واحدهای مسکونی حاشیه شهر که اصول ایمنی ساخت و ساز را رعایت نکرده اند به طور جزیی خسارت دیده اند. این موضوع سبب اظطراب شهروندان شده است. |
درگذشت هنرمند کرمانشاهی امیر عبدلی فر
درگذشت هنرمند کرمانشاهی امیر عبدلی فر
امير عبدلي فر هنرمند توانمند صدا و سيماي مركز كرمانشاه امروز به هنگام كار در صدا و سيماي مركز كرمانشاه بعلت ايست قلبي به ديار باقي شتافت http://kermanshah.irib.ir/images/sto...oto/abdoli.bmp زنده ياد عبدلي فر از هنرمنداني بود كه در جشنواره هاي مختلف مراكز موفقيتهاي چشمگيري كسب كرد و در نويسندگي ،تهيه كنندگي و اجراي برنامه هاي راديويي به ويژه با رويكرد طنز توانايي مثال زدني داشت وي همچنين كارگرداني و اجراي برنامه تلويزيوني برگ ريزان را كه سال گذشته از سيماي مركز كرمانشاه پخش شد به عهده داشت زنده ياد عبدلي فر را مردم كرمانشاه با مجموعه نمايشي گمان نيكم فلاني در دهه 70شناختند |
ای داد ...
خدا رحمتش کنه ... خیلی جوون بود پارسالو یادمه برنامه ش .. ادم خوش صدا و خوش صحبتی بود .. خدا بیارمزه و به خانواده ش صبر بده .. عجب ... |
جدا خبر دردناکی بود
خیلی زیاد . . . اونم وقتی خاک سپاری اون مرحوم، توی این هوای غبارآلود و بد اخلاق باشه...چقدر سخته. «وقت تمامه .... دیگه وقت نداریم ... اگه کم و کسری دیدید، بر ما ببخشید ...» خدایش بیامرزد |
مدير كل هواشناسي كرمانشاه: منشاء اصلي پديده گرد و غبار كشورهاي عراق، سوريه و عربستان است
مدير كل هواشناسي كرمانشاه: |
بله میدونیم کار اقای قاسمی نیست و از کشورهای همسایه
چه اهمیتی داره یه کاری بکنین نشه دیگه اینطوری نشه اقای قاسمی جان خودت یه کاری بکو ایجو نشه دیه |
امیر عبدلی فز - هنرمند کرمانشاهی
امیر عبدلی فر |
_:2:
متاسفیم .... به شما هم اقای رحمانی باید تسلیت گفت .... قطعا غم بزرگیه ... تسلیت میگم .... خدا رحمتش کنه ... خدا نکنه هیچ وقت دیگه خبر بد بشنویم ... خودتون رو ناراحت نکنین .... |
به شما آقای رحمانی و جامعه هنری کرمانشاه تسلیت میگم .
همیشه وقتی یکی از هنرمندان کشوربه دیار باقی سفر میکنن از دیگر هنرمندان و مسئولین گله گذاری میشه که خیلی وقت است حال دوست هنرمندشان را نپرسیدن و مسئولین به امور آنها رسیدگی نکردن و حالا که مرگ او فرا رسیده به سراغ او آمدن و من همیشه با خودم فکر کردم یعنی هنرمندان و مسئولین دیار من یعنی کرمانشاه هم اینگونه هستن ؟ و فقط لحظه مرگ سراغ دوست هنرمندشان را میگیرند و مثل همیشه دعا میکنم اینگونه نباشد و همیشه و همه حال هنرمندان دیارم در کنار هم و آگاه از احوال هم باشند. و برای همه ی هنرمندان دیارم آرزوی سلامت و موفقیت دارم. |
اکنون ساعت 07:47 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |