![]() |
فردوسی پور:امشب سیستم ما به هم ریخته است
|
رئیس کمیته استیناف: آقای دایی لازم نبود آدم ببری ، می توانستی مصاحبه کنی!
نود- 5 شنبه-28/5/89
|
دایی: شما برای بیت المال چه کرده اید؟ در خانه خدا از خودم بدم آمد
نود- 5 شنبه-28/5/89 |
به نظر شما حق با کی بود؟ من بیشتر حق رو به دایی می دم هر چند یه جاهایی هم حق با دکتر صالحی بود. فکر کنم شکایت کنه فیفا حق رو به دایی بدن.
|
من با عادل فردوسي پور موافقم
به نظرم همون راي كه كميته انضباطي و دكتر شريفي داده بود، منصفانه بود دايي از فدراسون طلبكاره تا زماني كه به پرسپوليس ملحق شد، از اون پس حقي از فدراسيون نداره همه جاي دنيا هم همينطوره، ديگه نمي دونم چرا دايي اعتراض كرد و كار رو به كميته استيناف كشوند |
نقل قول:
از این حرفا بگذریم به نظرم باید حسابی حال کفاشیان رو گرفت. تابلو بود می خواسته زیر آبی بره. مالیات رو خواستن بندازن گردن دایی که این طوری شده. خیلی نا مردیه. این همه ادعای دین و مملکت اسلامیشون میشه.{B Adabi} |
به نظرم اگه یکسری صحبتها مسئولین فدراسیون نمی کردند علی دایی نمیومد برای قراردادش شکایت کنه.
حالا هم بنظرم داره لج میکنه با فدراسیون و میخواهد اونا رو بشونه سرجاشون و ادبشون کنه وگرنه 200 300 میلیون برا علی دایی پولی نیست. زیر آبی رفتن کفاشیان از همون اوایل مشخص بوده سر صحبت با سر مربی خارجی و ... و تاج هم برا خودش حکومتی داره. ولی قرارداد هایی که نوشته میشن قاعدتا کارفرما مالیات نمیده حالا تو فوتبال اینجوری . منم با یونس موافق باید اساسی حال این کفاشیان گرفته بشه. با کفاشیان بعید میدونم تو جام ملتهای آسیا نتیجه خوبی بگیریم. در کل بنظر من80% علی دایی حق داشت |
كفاشيان بيچاره كه از خودش اختياري نداره، فقط مجري اوامر آقايون هست
فردوسي پور ديشب خوب حرفي به دايي زد: گفت شما كه معتقدين فدراسيون در آوردن و اخراج شما هيچ نقشي نداشت، پس بايد حقتون رو هم از همونايي بگيرين كه اين كار رو كردن در كل فدراسيون كفاشيان و آقايون دور و برش مثل تاج و عليپور و عزيز محمدي اصلا برا اين كار مناسب نيستند |
میگم بچه ها منظور دایی کدوم آقایون بود؟ یعنی کی به مسئولای فدراسیون خط میده؟ یه زمان که علی آبادی خیلی دخالت می کرد. منظورش همون بود؟
|
دفاع 3 ساعتهي «علي دايي» از قراردادش با فدراسيون فوتبال
|
اکنون ساعت 05:17 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |