![]() |
تسلیت میگم
روحش شاد و یادش گرامی باد |
خدا بیامرزش
به همه ی دوستان و بچه های پی سی سیتی تسلیت میگم و امیدوارم خدا به خانوادش صبر بده |
اونقدر دلمون این مدت غم داره که نایی برای پست زدن نداریم
من داغدار پدرم بودم که هنوز سالش نیومده داغدار بهترین دوستم هم شدم ما از طرف کلیه دوستان اینترنتی کوروش عزیز درچند تافروم تاج گلی از طریق یکی از دوستان فرستادیم تاخانواده ی اون عزیز از دست رفته بدونن چه قدر برادرشون دوست داشتنی بوده... خانواده محترم کوروش عزیزمون خواستند که از طرف ایشون پیام تشکری توی فرومها بزنم و از لطف و توجه بچه ها قدردانی کنم . خدا بهشون صبر بده و روح مهربون کوروش رو قرین رحمتش کنه http://forum.iranblog.com/images/smilies/icon_cry.gifhttp://forum.iranblog.com/images/smilies/icon_cry.gif یکی ازدوستان الان سر مزار کوروش نازنینمون هست پیام داده که اگه حرفی داری بگو تا بهش بگم وای خدا باورش سخته که کوروش الان زیرخاکه یادمه سرمزاربابا اونقدر جیغ زده بودم که صدام تا مدتی درنمیومد خواهرا و برادرای کوروش الان چه حالی دارن..... ............ کوروش دلمون برات تنگ شده..... |
در این یکی از 2 روز با تعدادی از دوستانی که کوروش کلانتر عزیز رو می شناختند صحبت کردم...
تمام دوستان ناراحت بودند هنوز خیلی از بچه ها باورشون نمیشه..... بعضی از دوستان دسترسی به سایت ندارند من از طرف این دوستان هم به خانواده کوروش کلانتر عزیز تسلیت میگم... نقل قول:
ممنون آناهیتا جان ! عرضم به خدمتتون من به عنوان یکی از کسایی که از 3 سال پیش ایشون رو می شناختم میگم که ما همیشه به یادش بودیم !!!!!!! نه اینکه چونکه الان رفته این رو بگم...... چند روز پیش با یکی از دوستان در مورد کوروش حرف میزدیم...اون می گفت کوروش کلانتر برای من مثل یک استاد بود......_:2: یکی از دوستان احتمالا هفته بعد میره کرمان...منم اگر بتونم حتما میرم |
خدا رحمتش کنه ...
|
خیلی دردناکه بخوای تا آخر عمر با خاطرات یه نفر زندگی کنی بدون اینکه ببینیش!
منم به نوبه ی خودم به خانواده شان تسلیت میگم. |
بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران کز سنگ ناله خیزد ، روز وداع یاران ------------------------------------------------------------------ بايد رها كرد ، بايد يك طور غريبي قيد همه چيز را زد و نشست يك گوشه و حرفي نزد ... بايد آرام بود ، خيلي آرام . بايد به سهراب گفت برادر چشمها را هر چقدر هم كه بشوئي هيچ جور ديگري نمي بيني . همه ي قصه همين است ... چشم ها را بايد بست ! |
با سلام
ضمن عرض تسلیت به تمامی دوستان و خانواده محترم مرحوم جناب آقای کوروش کلانتری، از خداوند متعال برای آن عزیز سفر کرده علو درجات و غفران الهی و برای خانواده محترمشان صبر و شکیبائی آرزومندم. |
خدا رحمتش کنه
درگذشت این دوست عزیزمون رو به همه دوستان و خانواده محترم آن مرحوم تسلیت میگم |
خدا رحمت کند همه ی یاران خاک را و بیامرزد آنان را که پاک زیستند و مردانه با اینکه هیچ سابقه ی آشنایی با ایشون نداشتم ولیکن خیلی متاثر و متاسف شدم برای شادی روحشون صلواتی بفرستید. |
اکنون ساعت 09:33 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |