![]() |
هر صدتا پست بیا اینجا اعتراف کن فرزند !!!!
نقل قول:
تا ادمین برگرده فریاد رسی کنه فعلا همه بریم مرخصی اجباری درود فراوان بر فرزندان من بادا:63: اسقف امیر فاقد حتی یکدونه فونت و غیره اما همچنان مبارز در فروم:63: |
نقل قول:
|
سپاسها: : 1,656 سپاسگزاری شده2,292 بار در 1,654 پست |
آقا من شوخی کردم . گفتم ، الکی یه بحثی رو باز کنم . برای همتون آرزوی موفقیت میکنم .
با سپاس |
جمع گفتگوها: 114 (16.24 تعداد گفتگوهای روزانه)
مجموع سپاس ها : 24 سپاسگزاری شده52 بار در 39 پست با تشكر و آرزوي موفقيت براي همه :53: |
نقل قول:
|
می گم نمیشه ما اولین پستا اینجا بدیم؟؟؟
|
سلام آقا ناصر
خوش اومدین چرا نمیشه فعلا که بی اجازه طبق روال همیشه منحرف کردین تاپیکو:p اما اینجا هم مثه اونجا خشنم ها پست مفید بزن جااااااااااااااااااانم;) خوشحالم دعوت منو پذیرفتین:) |
هر صدتا پست بیا اینجا اعتراف کن فرزند !!!!
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان و همراهان:53::53:
نقل قول:
تبریک میگم به شما همراه و دوست بسیار گرامی:41: (16.24 تعداد گفتگوهای روزانه) این جدا محشره:53::53: یه سپاس الگانس خدمت شما. :53::41::53::41: نقل قول:
نقل قول:
خوبم میشه...:) منتها خوب بهتر نبود تو جای دیگه ای باشه؟؟;) مثلا قهوه خونه ما یا خودتونو معرفی کنین یا اینهمه تاپیکهای سرگرمی یا تخصصی و... دیگه.;) در هر حال دوست عزیز خوش آمدید.:53::53::53::53: نقل قول:
خشونت !!:33: خداوندا رحمی بر ما مستضعفان نما:63: |
اکنون ساعت 08:28 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |