![]() |
امید خان نیست...._:2:
هیچکس دوست نداره کسی ازش دلخور باشه...کسیو اگه اینو بگه در درونش به این مسله راضی نیست.... اره امید روحیه ی بخشش خوبی داره:) |
ابتدا جا داره از همه دوستان خوبم تشكر كنم
هيچ وقت نگفتم كه من براي اين سايت زحمت كشيدم، ولي هميشه سعي مي كردم بخشم بخش به دردبخوري باشه آره مينا خانوم شما درست ميگين، من تو ماجراي بن شدن شما واقعا مقصر بودم همين جا باز ازتون عذرخواهي مي كنم رزيتا خانوم شما هميشه نسبت به من لطف داشتين اولين نفري كه تو اين فروم ديدم شما بودين و هميشه بهم كمك كردين، بازم ازتون ممنونم در مورد توتي: توتي عشق دوران نوجواني من بود،الان حدود 10 سالي از اون دوران ميگذره تو فوتبال هيچ كس رو به اندازه توتي دوست ندارم تو اين مدتي كه توي فروم شما بودم، خب اتفاقات خوب و بد زيادي رخ داد خيلي وقت ها بحث داشتيم بعضي وقت ها دعوا كرديم كه البته منم تا حدودي مقصر بودم با هم خنديديم روزا و شبهاي خوبي داشتيم كه همه اينها باعث شد نسبت به هم يه شناخت نسبي پيدا كنيم واقعيتش اينه كه من هنوز نتونستم با خودم كنار بيام در مورد يك مساله كه ممكنه بعضي هاتون بدونين |
نقل قول:
الان مگه توی فروم دیگه ای ؟ بیکاریا اگه از 10 سالگیت به جای توتی روی دختر همسایتون تمرکز کرده بودی و عاشقش بودی..الان 2 تا بچه ام داشتی... ولی با همه اینا بچه ها هنوز دوست دارن و بهت عشق میورزند. هر چند که من کلا باهات مشکل دارم. |
نقل قول:
اره روزهای خوبی بود ...مهم اینه که یاد بگیریم..من که از یه سری تغییراتی که در خودم بوجود اومده خوشحالم..هر چند لاک پشتی عمل میکنم..._:2: بابت اون موضوع خودمم من دیگه ناراحت نیستم فقط ازت میخوام تکرار نشه..ممنونم:53:{پپوله} اون مسله ی که امید تو رو هنوز ازار میده به نظرت چطور میشه حل کرد..میخواهم راهکار بدی ...:) نقل قول:
چی تو رو از امید ناراحت میکرد؟ |
نقل قول:
اول اینکه ارایانا نه و آریانا حتما باید آ با کلاه باشد در غیر اینصورت زین پس پاسخ پست کسی که اسم بندرو کامل و صحیح ننویسه نمیدم. با تشکر دوم اینکه امید طرفدار سپاهان ِ سوراخ بود و این روح بنده رو آزرد. اما چه خوب میشد همه با هم دست به دست هم میدادیم و طرفدار پرسپلیس بودیم. البته همینجوریشم تیم اول ایران از نظر طرفدار و مقامه. حالا این آزردگی روح من طبق نظریه فروید چطوری درمان میشه ؟ |
نقل قول:
من دکتر نیستم ...هیچ مدرکی هم در این زمینه ندارم منم مثل همه ی شما دوستان..فقط سعیم اینه که یه کوچولو رهبری داشته باشم... در پست های من کلمه عجیب غریبی که نمیبینی:) چه جالب فقط بخاطر اینکه تیم مورد علاقه ش سپاهان بود روحتو آزار میداد... مورد دیگه ی به نظرت نمیرسه؟ در مورد فروید هم اگه اولین پست منو بخونی نوشته تحلیل رفتار متقابل و این نظریه واسه اریک برن هست نه فروید.... فروید نظریه ش سخت و پیچیده هست و اینجا در موردش صحبت نمی کنیم.:) |
نقل قول:
بله فقط همین طرفداری از سپاهان بود. اما درکل حالا جدی شوخی کردم امید پسر خوب وفهمیده ای و با ادبه و همینطور بچه خوبیه اما آدم بدیه. در مورد نظریه اریک برن من چیزی نمیدونم. خواستم چراغ تاپیک روشن بمونه یه چیزی گفتم , می بخشید. اما امید بچه خوبیه جدی و من از دستش ناراحت نیستم اما این جدی بگم وقتی به روووش میخندی میخواد از سر و کولت بالا بره.:d |
نقل قول:
ممنونم که لطف کردی و چراغ تاپیک روشن گذاشتی:53: ما قضاوت ارزشی ندارم پسر جان :d{داش مشتی} نظرمون اینه که همگی بالغ هستن ولی گاهی اوقات رتارهای نابالغ دارن:) میخوایم بعدش در مورد تو صحبت کنیم نظرت چیه؟{داش مشتی} |
نقل قول:
نقل قول:
1) سلام آريانا 2) خوبم مرسي، تو چظوري پسر خوب؟ 3) من پروفسور نيستم 4) الان هيچ جاي ديگه اي نيستم، يعني وقتشو اصلا پيدا نمي كنم 5) ... 6) بچه ها لطف دارن، منم اونا رو دوست دارم 7) منم باهات مشكل دارم كلا 8) خوبي از خودته 9) من كاري نكردم كه بخواي از دستم ناراحت باشي 10) خيلي بي تربيتي;) |
دوستان یکی از قوانینی که داشتم اینه که به همدیگه بر چسب نزنیم:)
اینکه بگیم بی تربیتی ...یا فضولی و.. برچسب هست...شاید به نظر شما طرف مقابلتون بی تربیت باشه ولی واسه دیگران نباشه...:) دوم من باهات مشکل دارم ...تو آدم خوب / یا بد هستی ...یه سری حرفهای کلی هستن و همینطور که گفتم قضاوت ارزشی ...در مورد هیچکس قضاوت نمیکنیم...احساس هایمان را میگیم و سعی میکنیم در بهبود رفتار یکدیگر باشیم...میدان جنگ نداریم....{داش مشتی} ممنونم که همراهی میکنید.:53: |
| اکنون ساعت 01:02 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |