![]() |
سلام
به نظر من بهتره برای اخبار یک تالار جدا درست بشه با زیر تالار های : اخبار علمی فرهنگی هنری اخبار حوادث اخبار متفرقه اخبار سیاسی اخبار اجتماعی من فعلا این زیر مجموعه ها به نظرم میرسه با توجه به اینکه مردم علاقه زیادی با اخبار روز دارن فکر می کنم این کار بتونه در بالا بردن بازدید هم کمک کنه |
تاپیک انتقادها و پیشنهادهای اعضای محترم فروم پی سی سیتی p30city
نقل قول:
پیشنهاد تالار مجزی اخبار رو حقیقتا خودم هم از اولش در سر داشتم ولی به نظرم هنوز زمانش فرا نرسیده و کمی باید خرده کاری کنیم و از آن پس یک تالار مخصوص اخبار ایجاد کنیم، بهتره کمی زمان کنار بذاریم بعد اجرا کنیم.;) حالا بپردازیم به پیشنهادهای شما من نظرم اینه که کلا هر عنوانی یک زیر تالار جدا داشته باشه;) الان اون اخبار علمی فرهنگی هنری که شما بهنام جان یه زیرتالارش کردی وجود داره زیرا علمی فرهنگیش هست هنریش نیست حالا من میگم بهتره بشه سه زیرتالار تا شکوفا بشه: زیر تالار اخبار علمی (شامل آخرین اخبار و نتایج و دستاوردها و نتایج آزمایشات علمی و تحقیقاتی و سخنان دانشمندان درسرتاسر جهان) زیر تالار اخار فرهنگی (شامل آخرین اخبار و اطلاعات مربوط به فرایندهای فرهنگی بین ملل و داخلی و جهانی) زیر تالار اخبار هنری (شامل آخرین اخبار و اطلاعات بخش هنر اعم از داخلی یا بین المللی) زیر تالار اخبار متفرقه رو هم پایه ام پیشنهاد جالبیه کلی عنوانرو همین متفرقه پوشش میده که همون اخبار اجتماعی هم با کنترل بالا در همین بخش اخبار متفرقه قرار میگیره و بذار ندید بهت بگم که زیر تالار اخبار سیاسی یا همچین مطلبی در هیچ جای این فروم نخواهی یافت :confused: چون کلا اساس شروع شدن این فروم بر هر چیزی غیر از مسایلی مانند مباحث درگیر کننده و سیاست و حاشیه روی و.... برپا نهاده شده;) مطمئنم کوروش ادمین هم با این نظر من موافقه:53: |
پیشنهاد بالا بررسی میشه ....
|
سلام
ضمن عرض خسته نباشید.بنده یک سئوال دارم و ان هم این که چرا ما اینجا تقویم نداریم؟البته این انتقاد نیست ها!فقط یک سئوال هست.همین!!! |
نقل قول:
اینجاست عزیز دل برادر:53::53: |
مرسی که سوال میپرسید {داش مشتی} ببینین تقویم تا 10 روز پیش در تم اصلی سایت بود
دیدم خیلی کاربرد نداره از اون قسمت بالای سایت در تم اصلی حذفش کردم آدرسش سر جاشه اما فقط اون بالا نمایش داده نمیشه لینکی که امیر داد http://p30city.net/calendar.php معتبره اگر هم دفعه بعد خواستی استفاده کنی یادت نبود تم رو موقتا از قسمت پایین سایت عوض کن آدرس تقویم همونجایی که باید باشه میبینی امیر هم ندونست که توی تم اصلی برداشته شده عزیز دل برادر رو به این خاطر گفت :24: |
کوروش بهتر نیست بخش اخبار سینمای ایران و اخبار سینمای جهان و اخبار موسیقی و....
را از بخش دانلودینگ فیلم و موسیقی جدا کنی؟؟ اینجوری بین تاپیکهای دانلود وقفه میافته میرن صفحات خیلی قبل و ربطی هم ندارند یکیشون اطلاع رسانیه یکیشون هم دانلود.... یه دسته بندی و مرتب سازی از نظر بایگانی برای کل فروم و تاپیکها و تالارها لازمه ها..... بابت اسلاید شوها هم ممنون خیلی کار زیباییه و اولین باره میبینم تو یه فروم اینقدر متنوع کار شده. مخصوصا بخش تخصصی و تفکیک شده بازیهای موبایل |
درسته اما من دغدغه هایی هم دارم که شما طبیعتا ندارین برای بعضی تقسیم بندیها زمان لازمه
الان تقسیم بندی رو اینطوری تغییر دادم که کمی مشکل داره و بعدا که مقالات صرفا سینمایی زیاد شد و درستش هم همون هست بخش دانلود رو از سینمای جهان جدا کرد اما الان عملا اگر دانلود ها و اخبار رو جدا کرد تاپیکها زیادی که صرفا سینمایی باشند باقی نمیمونه .... |
سلام من چو تازه عضو شدم انتقاد یا پیشنهادی ندارم فقط خواستم با شما آشنا بشم:29:
|
نقل قول:
اتفاقا میتونین از اینجا شروع کنین: دوستان گرامی اینجا خودتونو معرفی کنین!(روش کلیک کنین) و خیلی تالارها و انجمنهای دیگه تو هر زمینه ای که علاقه مند هستین مطمئن باشین جو راحت و صمیمانه و دوستانه اینجا خیلی بیشتر بهتون انگیزه فعالیت خواهد داد موفق باشین و شاد |
اکنون ساعت 01:08 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |