![]() |
سلام.....
خب چون نفر اولیم که داره اینجا نظر میده ترجیحا بسیار مودبانه مینویسمhttp://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif خیلی خوب و زیبا نیست |
خوب حالا منم یه نفر قبلی پیدا کردم تا نظر بدم:
امضا که نداری ولی عکس خفنی داری |
با سلام و عرض ادب
امضا جالبي داريد ولي عكس رو از يك موضوع عمومي انتخاب كرديد |
مي تونستي با همين موضوع يه عكس قشنگتر پيدا كني ماهيت موضوع (شمع) خيلي زيباست پس ظاهر زيبايي هم واسش پيدا كن . |
من چه طور:36::63:
|
انتخاب هر عكسي نشونه سليقه اون شخصه . به نظرم اول از همه دقت و تامل مي خواد دوم اين كه كسي ميتونه اين عكس رو انتخاب كنه كه روحيه اي تك تاز و تا حدودي خشن داشته باشه . |
با تشكر از خانم فرگل و احترام به نظرشون
موضوع تاپيك نظر درباره امضا و عكس هست البته من امضاي ثابت ندارم و دوست دارم مطالب متنوع مخصوصا از سهراب داشته باشم ولي فكر ميكنم شمع در همه فرهنگها نشانه آرامش باشه من شخصا علاقه خاصي به اسامي Attila و Constantine دارم مرسي خانم فرگل |
من این تصویر شمع رو که میبینم یاد خاطرات سال اول دبیرستان می افتم که یه همچین تصویری رو طراحی کردم میفتم فکر میکنم کسی که این عکس رو برای آواتارش انتخاب کرده یه شخص حساس و شاید بشه گفت هنرمند و عاشق باید باشه:)
امضا هم که نداشتین نظر بدم |
آدم احساس ميكنه كه چهرتون يه شباهتهايي با عكس كاربريتون بايد وجود داشته باشه و يا اينكه هنرپيشه ي محبوب تونه كه عكسشو انتخاب كردين.
منظور از امضاتون هم فكر كنم : تكاپو، تغيير، سرزندگي و ... |
یه حس وطن پرستی به آدم دست میده با این عکس آواتار شما به خاطر نوشته پشت لباس اون بچه و یه جورایی آدم فکر میکنه که این شخص داره ایران رو ترک میکنه
و فکر میکنم این به دوربودنتون از کرمانشاه مربوطه و دلتنگی شما رو به دلیل اینکه تو شهر خودتون نیستین نشون میده:cool: |
اکنون ساعت 07:51 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |