![]() |
زيباترين متنها و جملات سال تازه....
متن ادبی و شعر |
|
|
|
بهار اومد با یه بغل جوونه
بهار بهار صدا همون صدا بود بهار بهار چه اسم آشنایی صدای شاخه ها و ریشه ها بود صدات میاد اما خودت کجایی وا بکنیم پنجره ها رو یا نه بهار اومد لباس نو تنم کرد تازه کنیم خاطره ها رو یا نه تازه تر از فصل شکفتنم کرد {پپوله} بهار اومد با یه بغل جوونه خیاط ما یه غربیل باغچه ما یه گلدون عید و اورد از تو کوچه تو خونه خونه ما همیشه منتظر یه مهمون بهار بهار یه مهمون قدیمی یه آشنا که مثل قصه ها بود یه آشنای ساده و صمیمی خواب و خیال همه بچه ها بود {پپوله} یادش بخیر بچگیا چه خوب بود آخ که چه زود قلک عیدیهامون حیف که هنوز صبح نشده غروب بود وقتی شکست باهاش شکست دلامون بهار اومد برفها رو نقطه چین کرد چقدر دلم فصل بهار و دوست داشت خنده به دلمردگی زمین کرد وا شدن پنجره ها رو دوست داشت {پپوله} بهار اومد پنجره ها رو وا کرد یه حرف که از حرفهای من کتاب شد من و با حسی دیگه آشنا کرد حیف که همش یوال بی جواب شد دروغ نگم هنوز دلم جوون بود که صبح تا شب دنبال آب و نون بود {پپوله} |
اس ام اس چهارشنبه سوری
پیشاپیش فرا رسیدن روز باستانی چهارشنبه سوری را به همه ایرانیان تبریک عرض می نماییم چهار شنبه سوریه نیا پایین می سوزی . . . . . چیه؟ توقع داشتی اینجا آتیش باشه بسوزی؟؟ ********* چهارشنبه سوری نزدیکه.یه وقت نری از رو آتیش بپری. . . آخه تجربه ثابت کرده اگه جیگر بره رو آتیش کباب میشه *********** سلام چهارشنبه سوری جایی قرار نذاری کار واجب باهات دارم آحه آتیش کم داریم آتیش پاره *********** چهارشنبه سوری هر آتیشی که دیدی به یاد قلب منم باش آخه از دوریت بدجوری آتیش گرفته ******** چهارشنبه ای که میاد…. با یاد سرخی گونه هات.. درخشش چشمات .. سوزانندگی لبهات.. داغی عشقت از رو آتیش میپرم دوستت دارم آتیش پاره ********* تام کروز ، نیکلاس کیج ، جنیفر لوپز ، رابرت دنیرو ، یانی ، دیووید کاپرفیلد ، آنتونی رابیز ، خود من و بقیه ی ستارگان جهان ازت خواهش میکنیم چهارشنبه سوری مواظب خودت باشی ********* چهار شنبه سوریه نیا پایین می سوزی . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . چیه؟حیف که دلم نیومد .والا این پایین یه کپسولی میترکاندم تا دیگه به حرف کنی ******** سلام چهارشنبه سوری جایی قرار نذاری کار واجب باهات دارم . . . . . . . آتیش پاره ******** دوستت دارم آتیش پاره چهارشنبه سوری مبارک |
به روي گونه تابيدي و رفتي مرا با عشق سنجيدي و رفتي تمام هستي ام نيلوفري بود تو هستي مرا چيدي و رفتي سفری باید کرد ....... تا به عمق دل یک پیچک تنها که چرا اینچنین سخت به خود می پیچد شاید از راز درونش بشود کشفی کرد شاید او هم به کسی دل بسته ست لیوان ز لبت بوسه گرفت من ز لیوان دیدی ز لبت بوسه گرفتم به چه عنوان قلب من در هر زمان خواهان توست اين دو چشمان عاشقم مهمان توست گرچه لبريز از غمي درمانده ام اين نگاهم در پي درمان توست نه دل در دست محبوبي گرفتار نه سردرکوچه باغي بر سر دار از اين بيهوده گرديدن چه حاصل؟ پياده مي شوم ، دنيا نگهدار |
نه زمستانی باش که بلرزانی، نه تابستانی باش که بسوزانی . بهاری باش تا برویانی..... .... |
آسمان را می خواهم برای عبور جاده باریکست
ماه را می خواهم برای نور راه تاریکست تو را می خواهم برای نظافت عید نزدیکست |
چهارشنبه سوری نزدیکه.یه وقت نری از رو آتیش بپری.
آخه تجربه ثابت کرده اگه جیگر بره رو آتیش کباب میشه. ............a$$...............s$ ............f$$$'............s$$ ............s$$$³´.......,..s$$³ ..........h$$$$³.......s$'...$$³ .........i$$$$$.......s$³....³$ .....$...n$$$$$s.....s$³.....³, ....s$...'³$$$$$$@...$$$ ....$$....³$$$$$$4...³$$s ...³$.....³$$$$$$$u..s$$$....s´ ...`$$.....³$$$$$$$.$$$$...s³ ....³$$s....³$$$$$$s$$$³..s$' .....³$$s....$$$$$s$$$$'..s$$ ..`s...$$$$...s$$$$$$$$³..s$$³..s ...$$.s$$$$..s$$$$$$$$$$$$$$³..s$ .s$.s$$$$s$$$$$$$$$$$$$$$$.s$$ ..s$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$³ .s$$$ssss$$$$$$$$$$$$$ssss$$$$$´ $$s§§§§§§§§§s$$$$$$s§§§§§§§§§s$, ³§§§§§§§§§§§§§§s$s§§§§§§§§§§§§§s ³§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§ ..§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §³ ..³§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ ³ ...³§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§³ .....³§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§³ .......³§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§³ ...........³§§§§§§§§§§§§§§§³ ..............³§§§§§§§§§§§³ ..................³§§§§§³ ......................³§³ |
اکنون ساعت 02:52 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |