پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   موسيقی Music (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=27)
-   -   طالبان موزیک در خدمتیم (http://p30city.net/showthread.php?t=3468)

امیر عباس انصاری 06-08-2008 06:39 PM

طالبان موزیک در خدمتیم

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Maad (پست 24774)

سلام . امیر جان خدمت شما . عجب آهنگی خواستی ( خیلی آهنگ باحالیه ) . :41:
خدا رحمتش کنه .
دانلود فول آلبوم زنده یاد فرزین از اینجــــــا

سلام. بابا خدائیش دست مریزاد رضاجون :eek: من کشتم خودم رو نتونستم پیدا کنم.:29: 18 دقیقه طول مشید تا دانلودش کردم ولی الان که دارم گوش میدم و آلبومم رو کامل کردم به اندازه این ده دوازده سالی که منتظر این ترانه بودم می ارزید.:53: من عاشق چندتا ترانه فرزین خدابیامرز هستم مخصوصا عشق من و گریه نکن و مهربون باش و البته پرسپولیس.:53::41:
بینهایت متشکرم رضای عزیز.:53::53::53::53::53::53::53::53::53:

parsmobile 06-13-2008 11:05 PM

از موسيقي عرفاني و خانقاهي كه عموما توي مجالس سماع پخش ميشه لينكي نداريد؟

امیر عباس انصاری 06-16-2008 05:07 AM

طالبان موزیک در خدمتیم

نقل قول:

نوشته اصلی توسط parsmobile (پست 25781)

سلام:53:
عزیزجان این سبک درخواست شما خیلی کلی و سطحیه مثل اینکه توی سرچ گوگل بزنین سماع و موسیقی!! و درنتیجه فقط کلی مطلب و مقاله و نه لینک و دانلودینگ گیرتون میاد:confused:
نام بردن و یا دانستن نام ترانه یا تصنیف یا حتی نام ترانه سرا و خواننده بهترین روش درخواست هست تا شخص مقابل توانایی بالاتری در امر رساندن لینک دانلود داشته باشه;)
و در مورد درخواست شما چون کمی آشنایی دارم می تونم با دادن نام کمکی کنم تا دوستان با زدن تاپیک و البته دادن لینک آن در ابنجا درخواست شما را به سرانجام رسانند.
شادروان درویش والا مقام و استاد مسلم تنبور جناب سید خلیل عالی نژاد گزینه پیشنهادی من هست برای شما با دو کاست معروفشان:
1- البوم ثنای علی (ع)
2- البوم آئین مستان

از میان جوانترها نیز جناب فرمان فتحعلیان هم هستند با سه آلبوم زیبای خودشان:
1- البوم مست و خراب
2- البوم راه عشق
3- البوم مقیم
امیدوارم دوستان کمک کنند و البته درخواست شما نیز اجابت شده باشد.:53:
یاحق:53:

Maad 06-16-2008 11:41 AM

سلام
نقل قول:

موسیقی عرفانی و خانقاهی :
دانلود آلبوم آئین مستان با صدای سید خلیل عالی نژاد (به همراه بیوگرافی)

------------------------

اینم 3 آلبوم دیگه که باید با فیـلـتـرشـکـن دانلود کنید :
1- فرمان فتحعلیان - مست و خراب Masto Kharab
DOWNLOAD
2- فرمان فتحعلیان - راه عشق Rahe Eshgh
DOWNLOAD
3- فرمان فتحعلیان - مقیم Moghim
DOWNLOAD

parsmobile 06-19-2008 04:31 AM

:41: فداي تو عزيزم :63: اينكه گذاشتيد عالي بود اما اگه از قديمي ترها يا حتي اونايي كه توي مجالس شخصي و خصوصي هم اجرا ميشه بذاريد كه معركه اس ...

Maad 06-19-2008 11:54 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط parsmobile (پست 26253)
:41: فداي تو عزيزم :63: اينكه گذاشتيد عالي بود اما اگه از قديمي ترها يا حتي اونايي كه توي مجالس شخصي و خصوصي هم اجرا ميشه بذاريد كه معركه اس ...

سلام
قابلی نداشت دوست عزیز . اما تا مشخصات کامل رو ندی نمیشه کاری کرد . مثل : اسم خواننده و آلبوم و ... اینهایی هم که پیدا کردم از طریق مشخصاتی بود که جناب مارشال دادند .

parsmobile 06-20-2008 05:29 AM

ok
شايد درويش جاويدان يكي از اونا باشه...

Lupin 07-19-2008 04:42 AM

سلام به دوستان عزیز !
من الان یه چیزی دیدم تعجب کردم ! آقا جدی به مشکل خوردین ؟:eek:
قضیه راسته که worm ی شدین به قول دوستمون ؟ باور کنین شرمنده ام کردین ، اینو جدی مگیم:53:جناب ماد عزیز دمت گرم و ممنون .
یه تقاضایی داشتم ، اونم اینه که توی این همه موسیقی درخواستیتون یه چندتایی هم موسیقی بی کلام خارجی هم بذارین ، مثل love music که اسم آلبومش هست . متاسفانه اسم آهنگسازش نبود . ترکیبی از ویالن و پیانو هستش . درضمن خبری از
some where in dream نشد ؟ . ممنون میشم
آسمانی باشید و سپید :):53::)

Maad 07-19-2008 05:00 AM

نقل قول:

سلام به دوستان عزیز !
من الان یه چیزی دیدم تعجب کردم ! آقا جدی به مشکل خوردین ؟:eek:
قضیه راسته که worm ی شدین به قول دوستمون ؟ باور کنین شرمنده ام کردین ، اینو جدی مگیم:53:جناب ماد عزیز دمت گرم و ممنون .
یه تقاضایی داشتم ، اونم اینه که توی این همه موسیقی درخواستیتون یه چندتایی هم موسیقی بی کلام خارجی هم بذارین ، مثل love music که اسم آلبومش هست . متاسفانه اسم آهنگسازش نبود . ترکیبی از ویالن و پیانو هستش . درضمن خبری از
some where in dream نشد ؟ . ممنون میشم
آسمانی باشید و سپید :):53::)
سلام
خیلی برای این آلبوم گشتم . اما از این آلبوم هر چی پیدا کردم ، همشون پولی بودند و یا اینکه لینکش expire شده بود ! Love music هم ، به زودی .
قضیه worm شدن چیه ؟

Lupin 07-30-2008 05:50 AM

سلام به ماد عزیز !
آقا ممنون از لطفت ، راستش در مورد worm هم من از یکی از دوستان خوندم که اینطوری شده
اینهاش ::
نقل قول:
نوشته شده توسط Maad http://www.p30city.net/images/buttons/viewpost.gif
سلام به Lupin گرامی
خیلی سرچ کردم . اما همشون پولی بودند . فقط یک مقدار اگه اجازه بدی ، حتما بیشتر برات میگردم . و اگر بود خوشحال میشم که تقدیمت کنم .
با سپاس

چی میشه گفت به این اخلاق و رفتار جز تبریک و تشویق؟
===[IMG]****************************/104.gif[/IMG] [IMG]****************************/282.gif[/IMG] [IMG]****************************/281.gif[/IMG]
=============================
پس این رو هم من (ادمین) اضافه کنم که ماد سر سرچ این قضیه worm ی ! شد و نزدیک بود چند صد گیگ هاردش بره هوا...

اکنون ساعت 03:23 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.