![]() |
طالبان موزیک در خدمتیم
نقل قول:
بینهایت متشکرم رضای عزیز.:53::53::53::53::53::53::53::53::53: |
از موسيقي عرفاني و خانقاهي كه عموما توي مجالس سماع پخش ميشه لينكي نداريد؟
|
طالبان موزیک در خدمتیم
نقل قول:
عزیزجان این سبک درخواست شما خیلی کلی و سطحیه مثل اینکه توی سرچ گوگل بزنین سماع و موسیقی!! و درنتیجه فقط کلی مطلب و مقاله و نه لینک و دانلودینگ گیرتون میاد:confused: نام بردن و یا دانستن نام ترانه یا تصنیف یا حتی نام ترانه سرا و خواننده بهترین روش درخواست هست تا شخص مقابل توانایی بالاتری در امر رساندن لینک دانلود داشته باشه;) و در مورد درخواست شما چون کمی آشنایی دارم می تونم با دادن نام کمکی کنم تا دوستان با زدن تاپیک و البته دادن لینک آن در ابنجا درخواست شما را به سرانجام رسانند. شادروان درویش والا مقام و استاد مسلم تنبور جناب سید خلیل عالی نژاد گزینه پیشنهادی من هست برای شما با دو کاست معروفشان: 1- البوم ثنای علی (ع) از میان جوانترها نیز جناب فرمان فتحعلیان هم هستند با سه آلبوم زیبای خودشان: 1- البوم مست و خرابامیدوارم دوستان کمک کنند و البته درخواست شما نیز اجابت شده باشد.:53: یاحق:53: |
سلام
نقل قول:
دانلود آلبوم آئین مستان با صدای سید خلیل عالی نژاد (به همراه بیوگرافی) ------------------------ اینم 3 آلبوم دیگه که باید با فیـلـتـرشـکـن دانلود کنید : 1- فرمان فتحعلیان - مست و خراب Masto Kharab DOWNLOAD 2- فرمان فتحعلیان - راه عشق Rahe Eshgh DOWNLOAD 3- فرمان فتحعلیان - مقیم Moghim DOWNLOAD |
:41: فداي تو عزيزم :63: اينكه گذاشتيد عالي بود اما اگه از قديمي ترها يا حتي اونايي كه توي مجالس شخصي و خصوصي هم اجرا ميشه بذاريد كه معركه اس ...
|
نقل قول:
قابلی نداشت دوست عزیز . اما تا مشخصات کامل رو ندی نمیشه کاری کرد . مثل : اسم خواننده و آلبوم و ... اینهایی هم که پیدا کردم از طریق مشخصاتی بود که جناب مارشال دادند . |
ok
شايد درويش جاويدان يكي از اونا باشه... |
سلام به دوستان عزیز !
من الان یه چیزی دیدم تعجب کردم ! آقا جدی به مشکل خوردین ؟:eek: قضیه راسته که worm ی شدین به قول دوستمون ؟ باور کنین شرمنده ام کردین ، اینو جدی مگیم:53:جناب ماد عزیز دمت گرم و ممنون . یه تقاضایی داشتم ، اونم اینه که توی این همه موسیقی درخواستیتون یه چندتایی هم موسیقی بی کلام خارجی هم بذارین ، مثل love music که اسم آلبومش هست . متاسفانه اسم آهنگسازش نبود . ترکیبی از ویالن و پیانو هستش . درضمن خبری از some where in dream نشد ؟ . ممنون میشم آسمانی باشید و سپید :):53::) |
نقل قول:
خیلی برای این آلبوم گشتم . اما از این آلبوم هر چی پیدا کردم ، همشون پولی بودند و یا اینکه لینکش expire شده بود ! Love music هم ، به زودی . قضیه worm شدن چیه ؟ |
سلام به ماد عزیز !
آقا ممنون از لطفت ، راستش در مورد worm هم من از یکی از دوستان خوندم که اینطوری شده اینهاش :: نقل قول: نوشته شده توسط Maad http://www.p30city.net/images/buttons/viewpost.gif سلام به Lupin گرامی خیلی سرچ کردم . اما همشون پولی بودند . فقط یک مقدار اگه اجازه بدی ، حتما بیشتر برات میگردم . و اگر بود خوشحال میشم که تقدیمت کنم . با سپاس چی میشه گفت به این اخلاق و رفتار جز تبریک و تشویق؟ ===[IMG]****************************/104.gif[/IMG] [IMG]****************************/282.gif[/IMG] [IMG]****************************/281.gif[/IMG] ============================= پس این رو هم من (ادمین) اضافه کنم که ماد سر سرچ این قضیه worm ی ! شد و نزدیک بود چند صد گیگ هاردش بره هوا... |
اکنون ساعت 03:23 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |