![]() |
اينم جواب هاي من .فقط نميدونم چرا كمي نامربوطن!
1-جوجه(منظورم جوجه مرغ هست) : نرم و كركي(!)،كوچولو ،ناز 2-بلبل خرما : زيبايي رنگ(پرهاش) ،صداي زيبا ، خوشگل 3-دريا : وسيع ، آبي ، آرامش دهنده 4-جنگل:باشكوه ،زيبا ، زنده(!) 5-رودخانه : متوسط من كه تو كف جوابهاي خودم موندم !:confused: ولي در كل مرسي:) |
1-اسب : نجیب - با وقار - زیبا
2-اهو : زیبا - دوست داشتنی- یاد امام رضا می افتم 3- دریا: غروب - رود - موج 4- جنگل : تاریکی - مخوف- ترسناک 5- رودخونه: کوچیک وای نیگا نظر من راجع به مرگ!!! |
ولي من دستمو برگردوندم در حالي به نظر خودم هم منطقيم هم احساسي ؟!:confused:
|
من دستمو برگردوندم
پس منطقی ام!! |
خيلي عالي بود .خطا هم فقط در مورد اشخاص4 و 5 درست نبود.
به هر حال ممنون:53: |
منم یه خطا داشتم.
|
وای خدا !!!
بدون خطا تمامش درست بود |
من بدون شک دستم رو برگردوندنم و فقط احتمالش صفر بود
که انگشتم رو برگردونم ! |
جدیدترین تست روانشناسی
- فرض کنید شما مشخصه صورت کسی هستید,کدام قسمت ازصورت او هستید؟ |
تست ازدواج مخصوص دختر و پسر مجرد
در بین ما افرادی وجود دارند که مجردند و ترجیح می دهند هر چه زودتر تشکیل خانواده بدهند، اما در این بین هستند اشخاصی که ترجیح می دهند همچنان مجرد بمانند و یا دیر تر ازدواج کنند. باید اشاره داشت در بیشتر افرادی که تشکیل خانواده می دهند میل به ازدواج احساس می شود، یعنی زمانی که این احساس در آنها به وجود آمد تشکیل خانواده می دهند… حال شاید شما بپرسید، این نیاز را چگونه باید در وجود خودمان بشناسیم تا ازدواج کنیم… آیا اصلاً چنین احساسی در ما به وجود می آید یا نه؟ تست های زیر را پاسخ دهید تا متوجه شوید که در وجودتان چنین میلی دارید یا خیر؟ |
اکنون ساعت 03:55 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |