![]() |
مظهر ثنا قربان آن قد رعنایت ای حسین کاین درد جانگداز تو آتش زند مرا در گوشه ای از این دل ویرانه ام غمی است گریان نشسته ام به خدا جان من در آ شعرم به نام پاک تو خونین شده است باز از بطن حادثه سفری سوی من نما آقای من شفاعت این بنده را کنید بس روز و شب ز شر گنه می کنم دعا دستان زخمی قلمم یاوری کنید دیگر توان ندارم از این شرح غصه ها بر تکه تکه ی بدنت بوسه می زنم ای روح سربلندی و ای مظهر ثنا آقا بیا به سوگ نشستند عاشقان گویند بوی خون تو میداد کربلا |
شرمنده از اینکه بین شعرات پست دادم سنبل جان :65:
راستش من چندین بار به خود سنبل جان گفتم و باز هم میگم: به نظر من شعراش واقعا ارزش اینو دارن که تبدیل به یک مجموعه بشن :41::41::41::41::41: امیدوارم هر چه زودتر سنبل جان این کارو انجام بدن :102::102::102::102: |
شقایق پر پر وقت است در کشاکش عصیان موجها طوفان به پا نمایم و کاری دگر کنم باید ز درد حادثه یکروز ناگهان تنپوش رزم پوشم و من هم خطر کنم کافیست سسیتی و ماندن به سوگ خویش از راز عاشقی همه را با خبر کنم من هم به حرمت اشک ستاره ها یک شب به شعر و قافیه شیرین سحر کنم در شهر ما اگر که گناه است عاشقی ماندن صلاح نیست که باید سفر کنم افسون من همین شقایق پر پر شده است باز چشمی به راه مانده و چشمی که تر کنم شاید خدا نخواست که تقدیر کج شود لختی درنگ باید و سستی به در کنم در سایه نگاه کسی خانه ساختم باید که تا ابد به غلامیش سر کنم |
آوای شقایق سهم صدای عاشق یک آسمان ستارست تندیس مهربانی بی دوست پاره پاره است قلبی پر از شقایق با عشق می گدازد هر کس که گفت زنده است بی عشق. حرف یاوه است جام ترانه دستم در کوچه های مستی یاری که بی وفا شد ملزوم صد گلایه است آیینه ای سپید است نقش و نگار ذهنم احساس شعر و شاعر محتاج یک اشاره است دلداده خدا باش تا عشق را بدانی کان دل که بی خدا شد از پایه بی بهانه است |
نقل قول:
:53:آسمانِ هستیات آبیترين!:53: |
**شعرهای شخصی من **
نقل قول:
آسمان هستی ات آبی ترین (یه تکه شاید شعر که با تک مضراب تشویقی استاد برای تشویق مکمل مینا خانم عزیز هدیه می کنم):o خانم سنبل گرامی...:53: همیشه و همواره و همه جا سبز و پاینده باشی:41: جناب بداغی...:) شما نیز هکذا:53::53: |
نقاب خنده
آواره ها را با نقاب خنده بردند سهم دل ما را به غم آکنده بردند وقتی که رو در روی غمهامان نشستیم گرد و غبار حرفمان ناگفته بردند از عمق چشمان غزل بیتی صدا زد آنرا به زور آتش دزدانه بردند خون شقایق بر در و دیوار پاشید وقتی نفس را روی صدها شانه بردند |
معرفی کتاب شقایقهای تشنه....
سلام دوستان:53:
باالاخره دلنوشته های من به چاپ رسید و یادگاری هست که برای بعد از من باقی میمونه.......... شعرهای ناقابل من در مجموعه شعری به نام شقایق های تشنه چاپ شد و الان به بازار اومده. البته از طریق نت هم من اقدام به فروش کتاب کردم. و اگه کسی مایل به خرید اون باشه توی همین تاپیک درخواست بده و با نامه آدرس و نشونی کامل رو بهم بده تا براش پست کنم. شماره حساب هم میدم اگه استقبالی شد..... قیمت کتاب 1000 تومن هست که با احتساب هزینه پست بیشتر از 2000 نمیشه. تا حالا به چندین شهر پست کردم که الان به دست دوستان گلم رسیده. ناقابله........:o کاش میتونستم همشو هدیه بدم..... |
معرفی و فروش کتاب شقایقهای تشنه
درود تبریک میگم خیلی خوشحالم که در کنار دوستانی اهل قلم و خوش ذوق مثل شما هستم براتون در تمام مراحل زندگی آرزوی موفقیت و شادکامی میکنم |
معرفی کتاب شقایقهای تشنه....
نقل قول:
بسیار بسیار تبریک میگم مینا خانم:53::53::53::53: چرا که نه این تازه اولشه باید باز هم و بازهم ادامه داشته باشه;) گاهی برای زنده ماندن حرکت لازم است ، حتی در سنگلاخهای سخت و کوههای یخی و راههای دشوار من اولین مشتری از این فروم هستم فقط چند روز وقت میخوام تا کارام جمع و جور بشه شایدم چندتا خواستم همراه با امضای نویسنده محترم و زحمتکش و شاعر توانای این اثر پاینده باشین مینا خانم گرانمایه:53::53: [IMG]****************************/85.gif[/IMG] [IMG]****************************/85.gif[/IMG] [IMG]****************************/226.gif[/IMG] [IMG]****************************/226.gif[/IMG] [IMG]****************************/227.gif[/IMG] [IMG]****************************/227.gif[/IMG] [IMG]****************************/177.gif[/IMG] [IMG]****************************/177.gif[/IMG] دم آبجی بزرگه فروم گرم و آتشین بادا [IMG]****************************/281.gif[/IMG] [IMG]****************************/281.gif[/IMG] [IMG]****************************/281.gif[/IMG] [IMG]****************************/281.gif[/IMG] |
| اکنون ساعت 04:25 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |