![]() |
امروز این صفحه همش برا من میاد ، چرا؟ آیا برا شمام میاد؟
|
ادمین جان تو این لیست پایین سایت بعضی وقتا کنار اسم بعضی از اعضا یه علامت + هست!
میشه بگی این یعنی چه؟! |
نقل قول:
3 سال پیشم یکی دیگه پرسیده بود . |
اون + کنار اسم دوستان نمایش داده میشه ...
|
|
|
مرسی
همونطور که جامد گفت این ماله لیست دوستانه توی پروفایل کسی وقتی میرین میتونین اون رو به لیست دوستان اضافه کنین که ما قابلیت خاصی براش قائل نشدیم و کلا فراموشش کردیم . |
اما من خیلی وقتا دیدم که زده نمیشه ...یا کنار کسی غیر از دوستان من زده میشه!به هر حال ممنون :)
راستی یه دفعه این + رو جلو اسم خودم دیدم!;) |
یک مورد دیگه هم میتونه باشه.....
یک کاربر امکان داره موقع ثبت نام به نام کاربری خودش یک + اضافه کرده باشه که من قبلا دیدم کاربری مثل رضا + http://www.p30city.net/images/status...er_offline.gif یا علیرضا+ که این اگر با فاصله باشه پایین ایندکس سایت از نام کاربری خودش جدا میشه و کنار اسم یک کاربر دیگه میره... یک مثال دیکه ...فرانک خانم با نام کاربری فرانک m وقتی در سایت حضور دارن میبینید که m از نام ایشون جدا شده... |
سوال
سلام
لطفا به من بگشید چطوری میتونم اسلاید عشق رو دانلود کنم با تشکر |
اکنون ساعت 07:58 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |