![]() |
ارتقا درجه کاربران
جناب kalantar48 دوست و همراه عزیز تبریکات فراوان مرا پذیرا باشید:53::53:
ایام به کام:53: |
ممنون
نقل قول:
با سلام و احترام ممنون از لطف شما اميدوارم براي گروه دوستانه شما همكار خوبي باشم ..... تاخير اينجانب رو در ابراز خرسندي و تشكر ببخشيد |
کاربر عزیز و پرتلاش Maad
هم ناظر شدند آرزوی موفقیت میکنم براش |
به کوروش عزیز به خاطر فعال شدن و به آقارضای گرامی هم به خاطر همکار شدن تبریک میگم.
هر دو لایق بودید. از کوروش عزیز ( ادمین ) هم نهایت سپاس رو به خاطر این لطفش دارم. مبارکتون باشه و موفق باشید:):53: |
ممنونم ، امیدوارم در کنار هم بتونیم یک فروم عالی و نمونه بسازیم .
از کوروش عزیز هم تشکر میکنم |
تبریک میگم آقا رضا واقعا که بمب افکنی آخر تاپیکر و پستر ... :41::41::41::41::41: :53::53::53::53::53: از خانم SonBol 2561 هم ممنون و متشکرم ... :o:29::D |
رضا جون تبریکات فراوان بابت درجه جدید[IMG]****************************/226.gif[/IMG] [IMG]****************************/226.gif[/IMG]
ایشالله عروسیت مادرجان[IMG]****************************/227.gif[/IMG] خوشبخت بشی الهی ننه جان[IMG]****************************/87.gif[/IMG] الی مادر فدات بشه[IMG]****************************/221.gif[/IMG] جز جیگر بزنه هر کی پسرم رو اذیت کنه مادر[IMG]****************************/232.gif[/IMG] |
کاربر گرامی haj_amir کاربر فعال بخش خودرو شدند و به تالار کاربران فعال دسترسی پیدا کردند
براشون آرزوی موفقیت میکنم |
تبریک میگم حاجی جون :53: با امید موفقیتت در تمامی مراحل زندگی ...;) ممنون کوروش جان :53: یه ادمین دقیق و حواس جمع و یه رفیق خوب داریم .ماشاءالله بزنم به تخته که همینطور بمونی انشاءالله ...;) |
ارتقا درجه کاربران
نقل قول:
جدا احسنت کوروش جون که این کاری که میکنی یعنی تشویق و تایید کاربرانی خوبی و عالی با کوچکترین بهانه نشان از جو بالای دوستی و یکرنگی و عدم سیاست و غیره دارد.:41: از روز اول سنگ بنای این فروم با رفاقت و دوستی بنا گذاشته شده و خدا رو شکر میکنم:53::53: جناب حاج امیر گل که هم اسم خودم هم هستی شدیدا بهت تبریک میگم و البته این تازه اولشه:53:;) ایشالله خیلی بیشتر از اینا:rolleyes: چرا که نه؟;) نقل قول:
با یه نون اضافه:D |
اکنون ساعت 05:58 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |