![]() |
پنجره از فهيمه رحيمي - ترنم مهر در فصل آبي و مه نوشته فريده رهنما به نظر من خيلي رمانهاي قشنگي هستند
|
من جدیدا کتاب تازه ای نخوندم آخرین کتابی که خوندم جنایت و مکافات اثر داستایوسکی بود پیشنهاد می کنم اونایی که تا حالا نخوندن حتما بخونن
اما از دوستان اگر کسی کتابدارو خونده لطفا در مورد این کتاب یه سری توضیحات بده تا اونجا که می دونم در مورد دوران جنگ هست ولی نمی دونم چه جذابیتی داشته که به چاب پنجاهم هم رسیده لطفا اگه کسی خوندی معرفی کنه |
نادرابراهیمی
کتاب آتش بدون دود.7جلده .قصه در مورد زندگی ترکمن هاست.من خوشم اومد(البته من جلد اول خوندم)چون واقعی بود.هر جلد داستان یه نسل از ترکمنارو میگه تقریبا مث جومونگ.اسم کتاب اولش گالان وسولمازه.دوتاکله شق که عاشق هم میشن.میدونین منظورم از واقعی اینکه مث زندگی .جنگش .مرگش.انتقامش.من روح ایرانی بودنم توش حس میکنم.حتی وقتی قهرماناش لج میکنن.قهرمیکنن.
|
من هميشه از کتاب شازده کوچولو خوشم ميومد
و هربار که اونو ميخونم چيزهاي تازه تري ازش ياد ميگيرم ، ديشب بازهم اونو خوندم بسيار زيباست بي نظيره.... |
سلام بچه ها هرکی درباره کتاب مقبره ساکارا اطلاعاتی داره لطف کنه تو ایمیلم بذاره با تشکر از همه دوستان گلمmostafa_t0912.yahoo.com
|
دوستان سلام مي خوام کتاب خرمگس اثر عالي اتل ليليانوويچ را به شما توصيه کنم کلاس چهارم دبستان که بودم يعني سال 60 اونرو خوندم اگه کسي خوند بگه
يا علي مدد |
جدیدا زدم تو کار دکتر شریعتی اگه میخوای دینت از اول بشناسی به همه چی شک کن!دوباره از اول مسلمون شو
|
من خرمگسو خوندم اتفاقاً نسخه ی موبایلیشو خوندم
ولی بهترین کتابی که خوندم کتب سبکتکین سالور به اسم نسل شجاعان که یه رمان تاریخیه هر 5 تا جلدشو چند بار خوندم یه چند هزار صفحه ای میشه!!!! |
بهترین کتابی که خوندم یه اثر از "سیدنی شلدون" بود بنام " اگر فردا بیاید"
کتاب فوق العاده جالبی بود. در مورد زندگی یه خانوم بود که طی یه ماجراهایی از مقمات قضایی و افراد پولدار ضربه میخوره و دچار شکست میشه ولی بعد از مدتی زمونه به نفعش میچرخه و ماجراهای خیلی هیجان انگیزی رو بوجود میاره توصیه میکنم حتما بخونیدش خیلی خیلی جالبه |
منم این کتاب اگر فردا بیاید خوندم.خیلی باحاله ولی زیاد کشش داده بود.مث سریالای ایرانی شده بود
|
اکنون ساعت 02:41 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |