![]() |
کنسرت کیهان کلهر درآمریکا کیهان کلهر کنسرتی را با عنوان"آهنگ های امید" 12 آبان در شهر نیویورک امریکا به روی صحنه می برد. به گزارش خبرگزاری مهر، کلهر در این کنسرت که از ساعت 20 به وقت محلی برگزار خواهد شد به همراه بهروز جمالی نوازنده تمبک به اجرای برنامه خواهد پرداخت.کلهر سال گذشته نیز در فصل پاییز کنسرت هایی را در شهرهای مختلف امریکا به مناسبت بزرگداشت مولانا برگزار کرده بود که حمیدرضا نوربخش نیز به عنوان خواننده، او را همراهی می کرد. با تشکر فریبا |
آغاز نغمه باران در تالار وحدت اجرای کنسرت گروه نغمه باران به سرپرستی علی امیر قاسمی از امشب در تالار وحدت آغاز می شود. به گزارش خبرنگار مهر، در این برنامه که به مدت سه شب برگزار خواهد شد ارکستر سنتی"نغمه باران" قطعاتی از ساخته های "جواد لشکری" را که تنظیم آن بر عهده "صفی صفوی" بوده اجرا می کند. قرار است در این اجرا ارکستر 30 نفره نغمه باران 7 تصنیف از ساخته های جواد لشکری را در برنامه ای که به سبک ارکستر گلها تنظیم شده روی صحنه ببرد. بنا بر این گزارش بخش اول برنامه در دستگاه همایون و مایه اصفهان اجرا خواهد شد و بخش دوم نیز در دستگاه های سه گاه، چهارگاه، شور و مایه دشتی اجرا می شود که از آن میان می توان به اجرای تصانیفی چون "نم نم باران"، "مرغ عشق"، "بهار آمد"، "نیمه شب"، "سایه"، "ساغر جوانی"، "وداع" و "ای ایران" اشاره کرد. ارکستر نغمه باران را در این کنسرت کتایون شمس(پیانو)، احسان نی زن و آرمین تاج بخش(ویلون)، مرجان فکری(دکلمه)، حامد شریفی و اکبر تیغ نورد(ویلون)، بهرنگ معتمدی و محمد قریبی(ویلنسل)، سارا زمردی(تار)، سهیل حسن خانی و مهرداد ناطقی(ویلون)، ارغوان اتابکی و محمود رضایی(آلتو)، مصطفی بانیان و پیام سلیمانی(فلوت)، شقایق بختیاری و ژیلا تقوی(تار)، حسن نعیمی(ویلون)، آرش ضرابی(کنت باس)؛ کیانا طلایی و رضا صالحی راد(تمبک)، منوچهر محمدی(دف)، زهره رضایی، سارا فروتن و شقایق انتظامی(گروه کر)،صفی صفوی(تنظیم کننده)، محمد رضا امیر قاسمی(رهبر ارکستر) و علی امیر قاسمی(به عنوان خواننده و سرپرست گروه)همراهی می کنند. با تشکر فریبا |
زمان كنسرت «مهران مديري» و «حامد بهداد»
وي در خصوص خوانندگان اين كنسرت افزود: اگر در آن زمان آقاي مديري و بهداد مشغول ضبط و انجام كارهاي سينمايي و تلويزيوني نباشد با اين هنرمندان به روي صحنه ميرويم در غير اين صورت خوانندگان ديگر را جايگزين ميكنيم. همايون نصيري در گفتوگو با فارس خبر داد؛ كنسرت داركوبها با «مهران مديري» و «حامد بهداد» بعد از نوروز89 خبرگزاري فارس: همايون نصيري سرپرست گروه داركوب از برگزاري كنسرت اين گروه به خوانندگي مهران مديري و حامد بهداد خبر داد. همايون نصيري سرپرست و نوازنده سازهاي كوبهاي گروه داركوب در گفتوگو با خبرنگار موسيقي فارس گفت: در اين كنسرت كه بعد از عيد نوروز در تهران برگزار ميشود گروه داركوب با همان تركيب اصلي به اجراي برنامه ميپردازد. وي در خصوص خوانندگان اين كنسرت افزود: اگر در آن زمان آقاي مديري و بهداد مشغول ضبط و انجام كارهاي سينمايي و تلويزيوني نباشد با اين هنرمندان به روي صحنه ميرويم در غير اين صورت خوانندگان ديگر را جايگزين ميكنيم. اين آهنگساز با اشاره به قطعات اجرايي در اين برنامه اظهار داشت: در اين كنسرت بيشتر قطعات جديد هستند البته گزيدهاي از آلبومهاي اول و دوم را نيز اجرا خواهيم كرد. نصيري در خصوص انتشار آلبوم اين گروه گفت: اين آلبوم شامل 12 قطعه است كه 8 قطعه از اين مجموعه بيكلام و 4 قطعه از جمله حيران و بيا بيرم كوه با صداي «مهران مديري» و داركوب و تربت با صداي «حامد بهداد» اجرا شده است. نصيري در خاتمه خاطرنشان كرد: از آنجايي كه اين آلبوم تلفيقي از كنسرت گروه در اريكه ايرانيان و تالار بزرگ كشور است كار را به صورت صوتي و تصويري منتشر ميكنيم. |
|
بلیتهای کنسرت خواجهامیری و گروه آریان هم فروش نرفتند
شنبه هشتم اسفند کنسرت حمید عسگری در سالن همایشهای برج میلاد در شرایطی که بیش از دوسوم سالن خالی بود، برگزار شد. دستاندرکاران برگزاری کنسرت حمید عسگری حدود یک ساعت شروع برنامه را به تعویق انداختند تا شاید مخاطبانی که ممکن بود در ترافیک ناشی از بارندگی مانده باشند برسند، اما سرانجام در ساعت 19:20 برنامه برای جمعیتی اجرا شد که تلاش میکردند با جیغها و ابراز احساساتشان بهت و تعجب گروه را از تعداد صندلیهای خالی کمتر کنند. سئانس اول کنسرت حمید عسگری در شرایطی تمام شد که برگزارکنندگان، اعضای گروه و حتی مخاطبان امید داشتند سئانس بعدی با استقبال بیشتری مواجه شود. محسن رجبپور مدیرعامل مؤسسه «ترانه شرقی» و برگزارکننده کنسرت حمید عسگری در پایان سئانس اول این اجرا در واکنش به تعداد بسیار کم مخاطبان به خبرنگار خبرآنلاین گفت: «دلیل اصلی خالی بودن سالن ضعف در ارائه و فروش بلیتهای جشنواره است.» او افزود: «من قبل از شروع جشنواره به برگزارکنندگان و مسئولان آن گفتم این نوع فروش بلیت، یعنی این که فقط از طریق سایت و اینترنت بلیت بفروشید و مراکزی را که به طور حرفهای برای فروش بلیت کنسرتهای موسیقی نیستند برای فروش بلیتهای جشنواره انتخاب کنید، شما را با شکست مواجه میکند. حتی به آنها گفتم همه بلیتهای سالن میلاد را میخرم، اما اجازه بدهید ما به صورت مستقل ولی در قالب و به اسم جشنواره این برنامه را برگزار کنیم. اما آنها مخالفت کردند.» رجبپور که در سالهای اخیر تجربه برگزاری کنسرتهای بسیاری را در ایران و خارج از کشور دارد، با انتقاد از سیستم فروش بلیتهای این جشنواره موسیقی فجر، گفت: «مسئولان جشنواره سیستمی را برای فروش بلیتها تعریف کردهاند که هیچ ربطی به فرهنگ و نوع رفتار مردم ما ندارد. اول این که این سیستم تا سه روز پیش فعال نبود و حتی در این سه روز هم که فعال شده، مشکلات متعددی دارد. بعد هم دوستان فراموش کردند بیشتر مردم ما به اینترنت دایالآپ دسترسی دارند. در این سیستم کافیست موقع پرداخت پول به هر علتی ارتباط قطع شود در این صورت باید تمام مراحل خرید بلیت را از اول شروع کرد. خریدار دو، سه بار تلاش میکند بعد اگر نتواند بلیت بخرد، کلا منصرف میشود. همین دلایل باعث شده بخش بزرگی از بلیتها فروش نرود.» رجبپور که از وضع پیشآمده بسیار عصبانی بود، گفت: «من در فقط ماه آذر 24 کنسرت برگزار کردم و به یکهزارم این مشکلات امروز برخورد نکردم. ما در اولین اجرایمان در جشنواره با سالنی مواجه شدیم که فقط یکچهارم ظرفیتش پر شده بود. حتی بلیتهای موجود هم مشکل دارند، بارکدها نمیخوانند، بلیتهایی چاپ کردند که ردیف صندلیهایشان وجود ندارد.» او ادامه داد: «من حاضرم برای بنیامین که تا به حال کنسرت اجرا نکرده 100 اجرا را در تهران تضمین میکنم که در سالن پر از جمعیت برگزار شود، اما جالب است هنوز بلیتهای اجرای بنیامین در جشنواره فجر به طور کامل فروش نرفته است. عجیبتر آن که حتی بلیتهای کنسرت احسان خواجهامیری و گروه آریان هم فروش نرفته و به احتمال زیاد این گروهها هم در سالنهای نیمهپر برنامه اجرا خواهند کرد. اینها گروههایی هستند که بلیتهایشان معمولا ظرف سه روز فروش میروند. دلیل این موضوع این است که مدیریت لحظهای روی سیستم بلیتفروشی وجود ندارد.» مدیرعامل موسسه «ترانه شرقی» پیش از آغاز جشنواره در گفتگو با خبرآنلاین اعلام کرده بود برگزارکنندگان میخواهند با درآمد حاصل از فروش بلیتهای این بخش قسمت بزرگی از هزینههای جشنواره را تأمین کنند. او بعد از اتفاق شب گذشته گفت: «اگر قرار باشد جشنواره موسیقی فجر به این شکل مدیریت شود ما در دورههای بعدی جشنواره شرکت نمیکنیم. من فقط آمدهام به طور رایگان کمک کنم تا برنامههای جشنواره بهتر برگزار شود. این دوستان به اصطلاح خودشان آمدند از تجربیات بخش خصوصی استفاده کنند ولی شرایطی را بهوجود آوردند که آرزو میکنم آخرش اتفاق بدی برایمان نیفتد.» [IMG]http://img2.*************/files/t4folmv6ps00sbxngw5y.jpg[/IMG] |
كنسرت همایون شجریان اواخر هفته در قزوین برگزار میشود
|
|
کنسرت سیروان خسروی در اریکه ی ایرانیان
کنسرت سیروان خسروی در اریکه ی ایرانیان - 20و21 اسفندماه سیروان خسروی خواننده آلبوم ساعت 9 که از استقبال عمومی روبرو شده برای اولین بار در تالار اريكه ايرانيان به اجرا خواهد پرداخت . مسعود همایونی نوازنده گیتار، نیما رمضان نوازنده گیتار ، رضا تاجبخش نوازنده کیبورد ، آرش سعیدی نوازنده گیتار بیس، امید حاجیلی نوازنده پرکاشن ، آرش پژندمقدم نوازنده درامز ، ترومپت و امیر میلاد نیکزاد نوازنده کیبورد در این کنسرت همراه سیروان خسروی خواهند بود . |
|
|
اکنون ساعت 04:07 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |