![]() |
امروز واقعا خسته شدم.......
از دیروز ظهر تا حالا بیدارم........ امشب هم مجبورم بیدار بمونم........ خدا میدونه فردا چی بشه........ |
خیلی حوصلم سر رفته بود دلم واسه همتون تنگ شده بود که اومدم اینجا و حسابی روحیه گرفتم و خوشحال شدم سایت و بکس رو دیدمولی همتون نبودین اشکالی نداره بازم بهتر از هیچیه
|
امروز یه اتفاق مهم افتــــــــــــــــــــاد....
شاید فقط واســـــــــــــــــه من مهم بوده باشه.... |
نقل قول:
|
مهمترین واقعه این بود که تا الان زنده مانده ام
|
امروز فقط به ذوق دیدار دوستان خوبم تو اینجا اومدم سر کار
|
مهمترین واقعه این بود که دوستمو بعد از 15 سال دیدم
|
یه قضاوت غلط داشتم که به خیر گذشت خدا منو ببخشه_:2:
|
انتظاراتی که از ما میره زیاده!!!
خبر جدید کجا بود؟ زندگی بسی تکراریه! شاید اگه خوب نگاش کنیم بشه از توش چند تا اتفاق در آورد! و مهمترین اتفاق اینکه: من امروز صبح بیدار شدم و دوباره مثل همیشه رفتم مدرسه!!!;) |
مهمترین اتفاق 5شنبه های من اینه که بالای سر خاک پدرم ناباورانه بشینم و گذر عمر را بفهمم وبگویم کاش -حیف ..اما چه فایده دیگه گذشته .همین ......
|
مهمترین اتفاقی که همین الان افتاد این بود که فهمیدم یکشنبه 4 تا امتحان سخت دارم!!!
ای خداااااااااااااااااا! کمکککککککککک |
امروز روز خوبی نبود زیاد.بعد از چند روز که دلم خیلی گرفته بود امروز مثلا رفتم بیرون تا کمی دلم باز بشه.
از صبح عرشیا را گذاشتم پیش مامان بزرگش و رفتیم سینما.فیلم کتاب قانون. بد نبود!!.البته بماند که بنده اخر فیلم به خاطر دختره چقدر گریه کردم.کلا دلم برای معصومیت و مظلومیت زنه تو فیلم سوخت.کلی دلم باز شد.!!!!کلی سبک شدم ....!!!!!بعدش هم برگشتیم پیش اقا عرشیا و نهار خوردیم و ..... این بازی پرستویی واقعا حرف نداره.هر نقشی که در هر فیلمی بهش بدن خوب بازی میکنه.ولی هیچ نقشی مثل نقش مارمولک نمیشه به نظر من .!! |
مهمترین اتفاق این بود که 8:30 درس خوندم!!!!:eek:
|
یک ساعت پیش دوست دوران راهنماییمو دیدم
|
امروز اتفاق خاصی برام نیفتاد |
سلام!
امروز یه اتفاق خیلی بد افتاد! نمی گم چی بود!:102::102::102::102::102::102::102::102::102::102::10 2::102::102::102::102::102::102::102::102::102::102::102::10 2::102::102::102::102::102::102::102::102::102::102::102::10 2::102::102::102::102::102::102::102: |
چطوري مهيا كوچولو پيدات نبود يه چند سالي
مهمترين اتفاق امروز ساعته 17 كه بايد دوباره برم دندون پزشكي اخ ميترسم از دندون پزشكي |
امروز به من گفتن مرخصی هات تموم شده برای امتحانای پایان ترمت باید مرخصی بدون حقوق بگیری (حالا نه که همشو پاس میکنم!!)
|
اتفاقهای ناگوار ظرف چند روز گذشته بود امروز که هنوز اول صبحه هنوز اتفاق بدی نیفتاده اما از بس دلشوره دارم اتفاقی هم که نیفته خودم برای خودم یه اتفاق ناگوار به اندازه یه کوه می سازم
|
اتفاق خوبی افتاد! یه اتفاقی که هنوز ازش خوشحالم! خدایا شکرت! به خاطر همه چی! فقط ممنونم!
|
خدایا حقمه, دمت گرم
|
نقل قول:
گفت همپاي من صير نتوانستي كني................................. حال از آنچه كه بر ما گذشت آگاهت ميكنم........................... |
امروز یکی از دوستان خونوادگی ما که تازگی با هم آشنا شدیم و اهل اصفهان و ساکن همونجا هستن تماس گرفت و گفت که فردا شب دارن با خونواده میان کرمانشاه خیلی خیلی خوشحال شدیم و بی صبرانه منتظرشون هستیم:)
|
کلی درس خوندم! این قدر که خودم توش موندم....
|
مهمترین اتفاقی که امروز افتاد برام این بود که فهمیدم آیت الله منتظری فوت کرده |
دخترم می تونه غلت بزنه و روی شکم بخوابه ........ خیلی ذوووووووووووق کردم و قربون صدقش رفتم
|
امروز از بدترین روزهای زندگیم بود ولی هر چی بود تموم شد!
تقصیر خودم بود اصلاً بدشانسی نبود فقط تقصیر خودم بود |
امروز 5شنبه باز دوباره اخر هفته اقاجون :53::20:غم غصه بی قراری گریه اشک تنهایی فقط همین |
تعطیلی...
تازه امروز فهمیدم که سه روز پشت سر هم تعطیله اخ جوووووووووووووون{شیت شدن} این شعار همیشگی بچه محصل هاو کارمندان شاغل است. :rolleyes: راستی اگه گفتید من کدامینم؟ ;) مخلص همه دوستان :cool: |
لیسانس کامیپیوتر این مملکتی بابا شکسته نفسی نکن محصل چیه!ا
|
امروز مثل همه ی روزای گذشته تلخ گذشت
تلخی برام عادت شده |
امروز لیز خوردم جاتون خالی هی پا بود که
می رفت هوا. |
دیروز بارون اومد و امروز دیگر هیچ
|
امروز بچه ها قول دادند برام بنزین بیارن ای ولللللللللللللللل
نبود بنزین لیتری 100تومان |
امروز یه کم مونده بود بمیرم از دستم راحت شین
|
با اجازه ی شما امتحانمو کمی زیادی خراب کردم.....!!
|
هر روز مثل دیروز!!!!!!!
|
امروز بیکار ترین روز کاریم بود
ساعت 2 کارم تموم شد... |
امروز دلم برای این دنیا تنگ شد_:2:
|
امروز مهمون غریبه اومد خونمون نه میوه داشتیم نه شیرینی نه پول:21:
|
| اکنون ساعت 08:04 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |