![]() |
دلتنگتم... |
دلتنگم و بارونی غمگینم و زندونی آزرده دلم بانو بانو تو که می دونی ای گمشده تقدیر از دلهره سرشارم این فصل شکفتن نیست وقتی تو را کم دارم از غربت بین ما انگار نمی ترسی دلواپسم از دوری می دانی و می پرسی من کوه ترین بودم تقدیر تو آبم کرد اندوه منو بشناس بانو به خودت برگرد تکرار یک کابوس هر لحظه و هر روزم با وحشت تنهایی می سازم و می سوزم از همهمه می ترسم می ترسم از این مردم می ترسم از این کابوس، از این من ِ سر در گم شاید که تو حق داری من کوچه ی بن بستم بی پرده بگم بانو از دست خودم خستم می ترسم از این غربت، از این غم شاعر کش دل تنگ تو می مونم... |
دلم تنگ است
به آن خدایی که دل را برای تنگ شدن آفرید...! |
حقیقت انسان به آن چه اظهارمیکند نیست بلکه حقیقت او نهفته در آن چیزی است که از اظهار آن عاجز است بنابراین اگر خواستی او را بشناسی نه به گفته هایش بلکه به ناگفته هایش گوش فرابسپار |
من عزیزم راه دوره.........
يه روزي رفتم كه رفتم رو واست خونده بودم اون زمون هم بخدا تو كار دل مونده بودم يه دل اينجا يه دل اونجا اسك حسرت توي چشما من عزيزم راه دوره دل من سنگ صبوره روزگار اينجوري خواسته سرنوشتا جورواجوره دلم آروم نداره 2 تا ميگم عصه نخور دست به زاري ميذاره من عزيزم راه دوره دل من سنگ صبوره روزگار اينجوري خواسته سرنوشتا جورواجوره گرچه از جمله عزيزان خودم جدا ميشم باز ميرم بسوي او اگر نرم فنا ميشم يه دل اينجا يه دل اونجا اشك حسرت توي چشما من عزيزم راه دوره دل من سنگ صبوره روزگار اينجوري خواسته سرنوشتا جورواجوره دل تا بيتاب نشده اشكا سيلاب نشده خداحافظ خداحافظ وقتي دل بد مياره گريه حاصل نداره خدا حافظ خداحافظ ... دلم تنگه خداااااااااااااااااااااااااااا _:2: |
این قدر تو رودوست دارم که هیچ کسی کسی رو اینجوری دوست نداره این قدر برات می میرم قد یهدنیا خوبی قد هزار تا ستاره بی تو دلم میگیره، وقتی تنها میشم کارمانتظاره این قدر تو رودوست دارم که هیچ کسی کسی رو اینجوری دوست نداره وقتی نگاهم می کنی قشنگیاتودوست دارم حالت معصوم چشات رنگ نگاتو دوست دارم وقتی صداتو میشنوم دلم براتپر می زنه ترس یه روز ندیدنت غم بزرگقلبمه این قدر تو رو دوست دارم که هیچکسی کسی رو اینجوری دوست نداره این قدر برات می میرم قد یه دنیا خوبی قد هزار تا ستاره بی تو دلم میگیره، وقتی تنها میشم کارم انتظاره این قدر تو رو دوست دارم که هیچکسی کسی رو اینجوری دوستنداره |
من اینجا بس دلم تنگ است و هر سازی که می بینم بد آهنگ است بیا ره توشه بر داریم
قدم در راه بی برگشت بگذاریم ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است؟ |
اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است ..........
|
دلم تنگ است
http://photo-skin.ir/gallery/albums/...ir-Heart15.jpg دلم تنگ است و مي دانم كه فردايم همين رنگ است. خداوندا دلم با مردماني كه نمي دانند دريا چيست چگونه يكصدا باشد. خداوندا رهايم كن از اين زشتي از اين درياي توفاني. من از روييدن خار سر ديوار دانستم كه ناكس كس نميگردد به اين بالا نشيني ها |
کاش............
http://thumbs.dreamstime.com/thumb_6...6971W18y1H.jpg کاش پيشم بودي تا همه ي درد هاي بي تو بودنم رو مي ديدي کاش پيشم بودي تا وا سه يه لحظه همه اشکامو از دوري مي ديدي کاش پيشم بودي تا ذره ذره جون دادنامو مي ديدي کاش بودي و مي ديدي چه طور جدايي رو تحمل مي کنم کاش مي موندي و مي ديدي از عشقت سر به صحرا مي زارم کاش بودي و فقط يه لحظه ؛واسه يه لحظه صداتو مي شنيدم کاش بودي و مي ديدي که دلم از غصه پوسيد از بس شبا به انتظارت نشستم و دستام و واسه دوباره ديدنت به سوي آسمون خدا دراز کردم و اين دل ديونه ام رو واسه داشتنت پيش خدا گرو گذاشتم .... کاش خدا ..فقط يه بار واسه يه بار به اين دل ديوونه من که از جدايي يارش داغون شده نگاه کنه ... ... کاش خدام ..اون خدايي که همه مي گن پيش دلاي شکسته است يه نگاه کوچولو به اين دل خسته ام کنه کاش خدا يه فرصت دوباره بهمون بده تا به قول هايي که به هم داديم عمل کنيم ....يادت هست بهم قول داده بودي تا آخرش فقط واسه من مي موني تا جون داريم فقط مال هم بمونيم ... هيچ وقت دروغ نگيم ...هيچ وقت هم ديگرو ناراحت نکنيم يادت هست خواستم تا آخرش به پات بمونم ...يادت هست خواستم فقط مال تو بمونم ..يادت هست که دروغ نگفتم ...اذيتت نکردم ...پس چرا رفتي چرا زير قولت زدي چرا..........چرا......تنهام گذاشتي .....اي خدااااااااااااااااا برگردون اونو پيشم خدايا اين تاوان چه کاري که دارم پس مي دم .... خدايا اين تاوان عشق و دوست داشتنه .. اگه اين نيست پس چيه خدايا نشونم بده به حرف هاي دلم که شبا برات مي زنم گوش می کنی خدا جونم من که تو این دنیای به این بزرگی جز تو کسیو ندارم که بهم کمک کنه خدایا اگه دوستم نداشتی واسه چی منو طلبیدی که بیام مکه ...واسه چی همه می گن هر کی واسه اولین بار خونه ی خدا رو ببینه هر آرزویی کنه بر آورده می شه منم آرزو کردم آرزوی بدی نبود ...آرزو کردم عشقم همیشه پیشم بمونه اما نموند ... نموند الا ن 2 سال به انتظار بر آورده شدن حاجتم رو به تو شبا به در خونه ی تو میا م با چشمایی پر از اشک ...اما هنوز از در گاهت یه جوابم نگرفتم ای خدایی که پیش دلای شکسته ای ...دل منم شکسته است ...پس چرا دعای منو بر آورده نمی کنی تو که می دونی من بدون اون می میرم ...پس چرا اونو ازم دورتر و دورتر می کنی چرا ازم امتحان های سخت سخت می گیری ...هر سختی که بهم بدی هر بلایی که سرم بیاری .. من که از تو جدا نمی شم ...پس اینقدر عذابم نده ...بزار واسه یه لحظه حسش کنم اون خوشبختی که می دونم تو کنار اون واسم برآورده می شه خدایا بیش از این دلمو نشکن ...............نشکن |
من می روم
http://photo-skin.ir/gallery/albums/..._ir-Love14.jpg قصد سفر دارم می خواهم بروم همراه با خط سفید وسط جاده که مرا تا انتهای دور با خود می برد من میروم تنها بار خاطراتم سنگین است می روم و می دانم بهار نزدیک است خسته ام ، آنقدر که دلم میخواهد برای مدتی بمیرم اما نه ... من بدون تو می میرم میخواهم بگویم و دستم بنویسد مینویسم تا خیالم از دست یادت رها شود اما باز از میان سطرهایم سر بیرون می آوری میدانم تا ابد خیالت مرا رها نخواهد کرد |
برایت با احساسم
دو بال ساختم ... این شد که تو آسمانی شدی ! شاید به همین دلیل باشد که حالا هرچه روی نوک انگشت های پایم می ایستم تا دستم به تو برسد ... نمی رسد.....! |
صدایت را نمیشنوم، درست از همان روز که گفتی تنهایت نمیگذارم. مینویسم شاید بخوانی اما حالا دیگر خواندنت هم دردی را از من دوا نمیکند، میدانی؛ روزها میگذرند ماه ها میگذرند وسالها نیز خواهند گذشت اما چیزی در من تغییر نمیکند. هیچ چیز، انگار كه چیزی را گم کرده باشم، هر روز به دنبالاش میگردم. نمیدانم گم کردهام یا جایی جا مانده است یا شاید تو آن را با خود بردهای. جایش خالی است میسوزد. |
دلی که مُرد، تنگ نمی شود
از دوری تو، سنگ نمی شود دلی که مُرد، کدر نمی شود با نگاه تو، رنگ نمی شود ... |
کاش جدایی وجود نداشت
کاش کاش کاش چقدر تعداد کاشهای زندگیم زیاد شده روزگاری بود که از این کلمه متنفر بودم ولی حالا بیش از هر کلمه ای در زندگیم هشت کاش یک لحظه فقط یک لحظه......... |
چه آسون دل بريدي از دلي كه پاي تو گيره
كه از اين بدترم باشي واسه تو نفسش مي ره نمي ترسم اگه دعاهامون بي اثر باشه هميشه لحظه آخر خدا نزديكتر مي شه . . . تو رو دست خودش دادم كه از حالم خبر داره كه حتي از تو چشماشو يه لحظه بر نمي داره . . . تو اميد مني داري از دست من مي ري با دستاي خودت داري همه هستيمو مي گيري . . . دعا كردم تو آوازم با چشمي كه نخوابيده مگه ميذاره دلتنگي مگه گريه امون مي ده مريضم كرده تنهايي ببين حالم پريشونه من اونقدر اشك ميريزم كه برگردي به اين خونه . . . حسابش رفته از دستم شبايي را كه بيدارم شايد از گريه خوابم برد درارو باز مي زارم |
دلم تنگ است...دلم تنگ است...
دلم اندازه حجم قفس تنگ است سكوت از كوچه لبريز است صدايم خيس و بارانيست نميدانم چرا در قلب من پاييز طولانيست_:2: |
دلم تنگ است
دلم تنگ است برای گریه کردن کجایی تو؟کجایی خدایا چرا؟چرا؟چرا؟ |
حالا دیگر
نه از حادثه خبری هست و نه از اعجاز آن چشم های آشنا . . . از دلتنگی ها هم که بگذریم تنهایی تنها اتفاق این روزهای من است . . . |
ديشب گريز من زمن از فكر تو بود دلواپسي در قلب من ازهجر تو بود ديشب نگاهتارمن صدها سخن داشت او در رخ هر آينه شكوه زمن داشت ديشب به چشمانم به جاياشك خون بود در حسرت ديدارتو دردل جنون بود ديشب نبود همصحبتم جزيك قناري او هم براي ديدنت بي تاب آري |
سراغ کلبه ی ما را کسی جز غم نمی گیرد
خوشا آن روز که غم هم گم کند ویرانه ی ما را |
کاشکی
یک ساعت زمان داشتم ! آنوقت هر وقت دلم می خواست زمان را نگه می داشتم ... یا به عقب برمی گشتم ... اما واقعیت این است که ثانیه ها می گذرند ... و همه چیز را با خود می برند ! فرصت ها را ، خاطره ها را ... ولی یک چیز را یادشان می رود که ببرند ... یاد تو را از قلبم و ذهنم ...! |
فردا روز ديگري است
كه بي تو بر عمر تلف شده افزوده مي شود ! همين روزها روز رفتن از راه مي رسد ... و من طوري از خيال تو گم مي شوم كه انگار هرگز نبوده ام ... ! |
اگر عشق نبود .......
اگر عشق نبود چگونه عبور روزهای تلخ را تاب میاوردیم به کدامین بهانه می گریستیم و می خندیدیم !!! آری بی گمان پیش از این مرده بودیم اگر عشق نبود ....... |
آخر اگر پرستش او شد گناه من
عذر گناه من چشمان پاک اوست تنها نه عشق و زندگی و آرزوی من او هستی من است که آینده دست اوست |
دلم تنگ است این شبها یقین دارم که میدانی
صدای غربت من را ز احساسم تو می خوانی شدم از درد تنهایی گلی پژمرده و غمگین ببار ای ابر پاییزی که دردم را تو میدانی میان دوزخ عشقت پریشان و گرفتارم چرا ای مرکب عشقم چنین آهسته میرانی تپش های دل خسته چه بی تاب و هراسانند به من آخر بگو ای دل چرا امشب پریشانی دلم دریای خون است وپر از امواج بی ساحل درون سینه ام آری تو آن موج هراسانی هماره قلب بیمارم به یاد توشود روشن چه فرقی می کند اما تو که این را نمی دانی |
می خواهم همه این روزها بگذرد ...
آرام یا تلخ فرقی نمی کند فقط بگذرد ! و من گویی که از کابوس راهی یافته باشم نفسی عمیق بکشم به تمام رویاهایم ... و در پس همه بودن ها و نبودن ها ... چقدر دلم تنگ است ... گردن روزگار که نمی توان انداخت ! من می مانم... تو می روی و من ... قصه ما چقدر تکراری ست ...! |
نیمه شب صورت خود را به خدا خواهم کرد از خدا خواهش دیدار تو را خواهم کرد تا که جان دارم و از سینه نفس می آید به تو ای دوست وفا خواهم کردhttp://blogfa.com/images/smileys/04.gifhttp://blogfa.com/images/smileys/28.gif |
ای که از تازگی زخم دلم تازه تری!
یعنی از قصه دلتنگی من با خبری؟ مثل مهتاب که از خاطر شب میگذرد هر شب آهسته از آفاق دلم میگذری |
من از طرح زیبای هر خاطره سلامی غزل گونه خواهم نوشت که باور کنی گر چه دور از توآم فراموش هرگز نکردم تو را در این رخوت بی مجال زمان که احساس پژمرده همچون خزان به یاد تو مانده ام آشنا که شاید که من یاد باشم تو را... |
کاش من هم جسارت داشتم ...
هم اندازه ی تو ... یا کسی آن دورها در انتظار من نبود ... یا من چیزی برای از دست دادن نداشتم ... آن وقت می آمدم ... می آمدم تا آنجا تا انتها ... تا همان جایی که میشود فریاد شد ... بی صدا همه صدا شد ... می آمدم ...! از وقتی که رفتی پي خودت ... بی خود همه ی آینه ها را میشکنم ! بیچاره دلم فکر می کندبا تو یک آینه فاصله دارد ...! |
من دلم تنگ کسیست که به دلتنگی من می خندد
باور عشق برایش سخت است ... ای خدا باز به یاری نسیم سحری می شود آیا باز دل به دل نازک من بربندد ... |
دلتنگم
آخر از عشق تو دربان کلیسا می شوم میکشم دست از مسلمانی مسیحا میشوم اگه دیدی دنیا برات مفهومی نداره تحمل کن شاید خودت دنیای کسی باشی |
باید فراموشت کنم چندیست تمرین می کنم من می توانم !می شود! آرام تلقین می کنم حالم ،نه،اصلا خوب نیست تا بعد،بهتر می شود فکری برای این دل آرام غمگین می کنم من میپذیرم رفته ای و بر نمی گردی همین خود را برای درک این ،صد بار تحسین می کنم کم کم زیادم می روی این روزگار و رسم اوست! این جمله را با تلخی اش ،صد بار تمرین می کنم |
ميدوني وقتي خدا داشت بدرقم ميكرد بهم چي گفت؟
جايي كه ميري مردمي داره كه ميشكننت نكنه غصه بخوري تو تنها نيستي تو كوله بارت عشق ميگزارم كه بگذري قلب ميگزارم كه جا بدي اشكميدم كه همراهيت كنه و مرگ كه بدوني بر ميگردي پيشم.... |
نمی دانم؟؟ |
يك بار ديگر بگذار بي ادعا اقرار كنم كه هر روز دلم برايت تنگ مي شود. روزهايي که تو را نمي بينم، به آرزوهاي خفته ام مي انديشم، به فاصله بين من و تو.... هر روز به خود مي گويم کاش شيشه عمر غرورم را شکسته بودم به تو مي گفتم که عاشقانه دوستت دارم تا ابد..... |
کاش می دانستی که چقدر دلم برایت تنگ است
کاش می دانستی که بی تو زندگی برایم مرگ است |
چه کنم با دل تنها چه کنم با این غم دل
چه کنم با غم دل چه کنم با این درد دل من ای دل من |
| اکنون ساعت 07:23 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |