![]() |
انقدر دلم میخواست بهت بگم بمون
|
اینقدر دلم میخواست بهت بگم کاش الان بودی...
|
اینقدر دلم میخواست بهت بگم جهنمم باتو میشه بهشت
|
اینقدر دلم میخواست بهت بگم بی تو هرگز ........
|
اينقدر دلم ميخواست بهت بگم تاري اين چه خداحافظي بود؟؟ كه آنلاين ميشي بعضي وقتا ...!!! طاقچه بالا گذاشتي:d
|
اینقدر دلم میخواست بهت بگم
منو تنها نذار روقلبم پا نذار:53: |
دلم شكسته تر از شیشه های شهر شماست شكسته باد آن كه دلش این چنین می خواست.... |
نقل قول:
|
يه غم : تو نيستي كنارم |
صبر كن ميدانم روزي حقيقت با تو همراه خواهد شد و انتقام همه ناملايمتهاي زندگي را خواهد گرفت
صبر كن و خداوند را بخوان تا با تو باشد در سخترين لحظه ها و هر گاه كه دلت گرفت بر روي زمين دراز بكش و به اسمان پر ستاره بنگر انگاه خواهي ديد كه تمام غصه هايت همچون شهاب سنگهاي آواره در ميان وسعت و تاريكي آن محو خواهد شد . |
كاش واژه نااميدي در عمق وجود انسانها معنا نداشت .
|
تا خدا هست اميد هم هست
|
ای کاش .............. !!!!!
|
اينقدر دلم ميخواست بهت بگم
كاش از نياتم با خبر بودي كاش درون قلبم را ميديدي كه هيچ چيز جز مهرباني نيست كاش ميديدي لحظه هايم در سكوت افكارم غرق است |
اينقدر دلم مي خواست :
مي توانستم غمم را آشكار كنم مي دانم كه سنگ آب ميشد. مي توانستم بغضم را بشكافم مي دانم سيلاب ميشد . مي توانستم وفايم را گويا كنم تا تو سنگ دل آزار ندي . |
بدونی که در چه حالیم
|
اینقدر دلم میخواست بهت بگم بیا مردنمو ببین
|
همین جا میخوام به عسل بانو تذکر محکم بدم
|
چه خوش صيد دلم كردي بنازم چشم مستت را |
اینقدر دلم میخواست بهت بگم خوش به حالت ............
|
اینقد دلم میخواست بهت بگم.............
دیوونه وار دیوونتم دیوونه |
دلم تنگه اخ دلم تنگه ای خدا
|
که راجع به من اشتباه کردی...
|
كاش بودنت را با بودنم تقسيم ميكردي تا به با هم بودن عادت ميكرديم |
سر چشمه عمر آدمي يك نفس است |
بیای باهم بریم برف بازی
|
بيانديش ! |
این تنهایم خودش عالمی داره
|
هنوز هم
همان آئينه كوچكي را كه در دوران كودكي به من هديه دادي تا هر زمان كه مو در صورتم پديدار شد به سراغت بيايم و تو را د رخانه خود سكني دهم ، را با خود دارم ولي مو در صورتم پديدار شد و تو ديگر همان دختر كوچك مهرباني كه برايم داستان تعريف ميكرد نبودي |
رفتنت موج غریبی است که دل می شکند ..
|
يه غم : تو نيستي كنارم |
اینقدر دلم میخواد به همه بگم ابجی و داداش های گلم دوست دارم خوبی که نکردم به بزرگی خودتون حلالم کنید اگه تونستین برام دعا هم کنین خدانگهدار
|
نقل قول:
|
آيا سخت نيست كه اسان بيائي و با همه خاطرات و خوبي ها روزگار بگذراني ولي يكروز ارام و اهسته بي انكه كسي سراغي از تو بگيرد بگذري و همه انچه كه داشتي را بر جاي بگذاري
|
روزگار غريبي است نازنين |
دیگر یارای ماندنم نیست ..
|
ديگر ياري براي ماندنم نيست
|
کاش میان ستارگان ستاره ی سهیل نمیشدی
|
بشو بشو من تو رو نخام سياهي من تو رو نخوام بلائي من تو رو نخام
|
دلیلم برای زندگی تو نبودی اما با رفتنت ذلیلی ندارم برای زندگی
|