![]() |
رضايي: با قطبى اختلافى ندارم با اجازه کاشانى به فيزيوتراپى استقلال رفتم شيث رضايى هافبک پرسپوليس که رابطه چندان خوبى با افشين قطبى ندارد و هر روز اخبار زيادى در اين رابطه شنيده مىشود، ديروز در مصاحبهاى پاسخگوى سئوالات ما بود:
حضور تو در فيزيوتراپى استقلال جنجالى شد! نه، مسألهاى نيست. من با اجازه آقاى کاشانى نزد دکتر امين نوروزى رفتم و به فيزيوتراپى پرداختم. چرا نزد پزشک پرسپوليس نرفتي؟ من دچار مصدوميت شده بودم و فيزيوتراپى استقلال دستگاههايى دارد که باعث مىشود روند بهبودىام به سرعت انجام شود. چرا بازى با پتروشيمى تبريز را از روى سکوها نظارهگر بودي؟ سرما خوردهام و به اين علت مقابل پتروشيمى تبريز به ميدان نرفتم. فقط به دليل سرماخوردگى بازى نکردي؟ همين بود و تمام حاشيههايى که در اينباره شنيده مىشود شايعهاى بيش نيست. عملکرد پرسپوليس در اين مسابقه چگونه بود؟ پرسپوليس خيلى خوب بازى کرد و توانست مزد زحمات خود را بگيرد. اميدوارم در جام حذفى هم مثل ليگبرتر موفق شويم. |
قلعهنويي:با انتخاب رئيس،جنگ قدرت به پايان رسيد
خبرگزاري فوتبال ايران- سرمربي سابق تيمملي كشورمان با اشاره به انتخاب رئيس فدراسيون فوتبال گفت: خوشحالم كه پس از مدتها، وضعيت فدراسيون مشخص شد و جنگ قدرت به پايان رسيد. امير قلعهنويي در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال ايران با بيان اين مطلب اظهار د اشت: هر چند پس از كنار رفتن رئيس فدراسيون سابق، نفراتي مثل مصطفوي، كيومرث هاشمي و نبي فوتبال را اداره كردند ولي فدراسيون نياز به يك مدير داشت تا از اين وضعيت بحراني خارج شود. حالا ديگر داستان كميته انتقالي و تعليق فوتبال به پايان رسيده و اميدوارم فوتبال ايران، سير صعودي به خود بگيرد. وي در ادامه در خصوص انتخاب علي كفاشيان به عنوان رئيس جديد فدراسيون فوتبال گفت: كفاشيان يك مدير ورزشي است و سالها سابقه مديريت دارد. شايد برخي بگويند او تجربه مديريت فوتبال را ندارد ولي نيروهاي آشنا به فوتبال ميتوانند در كنار كفاشيان فعاليت كنند تا مشكل خاصي به وجود نيايد. سرمربي جديد مسكرمان در خصوص وضعيت اين تيم گفت: از روز گذشته به اردوي مس در جزيره كيش ملحق شدم و اين اردو تا روز جمعه ادامه خواهد داشت. پس از آن به كرمان برميگرديم و قبل از شروع نيمفصل دوم، يك بازي تداركاتي هم انجام ميدهيم تا تيم به شرايط دلخواه ما نزديك شود. قلعهنويي از جذب يك مهاجم و يك هافبك دفاعي خبر داد و گفت: با منتفي شدن حضور رضا عنايتي در مس، به دنبال مهاجم آفريقايي هستيم و چند گزينه به ما معرفي شده است. در پست هافبك دفاعي هم بازيكن ميخواهيم ولي نميتوانيم از وجود بازيكن خارجي استفاده كنيم و بايد سراغ گزينههاي ايراني برويم. |
دوري 3 ماهه نويدكيا از ميادين فوتبالخبرگزاري فوتبال ايران- كاپيتان تيم سپاهان به احتمال زياد 3 ماه قادر به همراهي تيمش نخواهد بود و بايد به طور كامل استراحت كند.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران؛ محرم نويدكيا كه مدتهاست با مشكل آسيبديدگي از ناحيه عصب سياتيك مواجه است، مصدوميتش برطرف نشده و به همين دليل بايد سه ماه به طور كامل استراحت كند. او براي مشخص شدن وضعيتش نزد يك پزشك آمريكايي كه چند روزي در اصفهان بود، رفته و اين پزشك به نويدكيا گفته كه بايد به طور كامل استراحت كند. اين بازيكن طي روزهاي گذشته هم در اين مورد با چند پزشك متخصص صحبت كرده و آنها هم گفتهاند كه او بايد سه ماه استراحت كند تا به شرايط بازي برسد. |
بصيرت:به راي كميته انضباطي اعتراض ميكنيم
با همين شرايط هم قهرمان مي شويم خبرگزاري فوتبال ايران- با راي كميته انضباطي تيم فوتبال سپاهان از انجام بازيهاي خانگي به مدت سه ماه محروم شد و 5 امتياز هم از اين تيم كسر شد. با اين شرايط مجيد بصيرت معتقد است كه تيمش قهرماني ليگ را به دست خواهد آورد. سرپرست سپاهان در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال ايران در خصوص راي صادره از سوي كميته انضباطي گفت: به نظر من اين راي قابل برگشت است و ما به شوراي استيناف اعتراض خواهيم كرد. اين اولين باري است كه در فوتبال ايران، از يك تيم 5 امتياز كم ميكنند و باشگاه سپاهان به طور حتم نسبت به اين راي اعتراض خواهد كرد تا شوراي استيناف نظرش را بدهد. بصيرت تاكيد كرد: ما در مستطيل سبز مقابل پرسپوليس بازي كرديم كه در زمين اتفاق ناگواري نيفتاد و بازيكنان هم بازي جوانمردانهاي را به نمايش گذاشتند. اتفاقات بيرون زمين ربطي به فوتبال و مسائل فني آن ندارد و معتقدم كه نبايد شامل چنين محروميتي ميشديم. وي در پايان گفت: در اين مورد زياد حرف نميزنم چون احتمال دارد كه باز هم به كميته انضباطي فراخوانده شوم ولي مطمئن باشيد كه اگر اين راي تغيير هم نكند، بازيكنان ما براي به دست آوردن قهرماني با انگيزهتر خواهند شد و اين عنوان را در پايان فصل از آن خود خواهيم كرد. |
مهاجم برزيلي ابومسلم وارد مشهد شد
خبرگزاري فوتبال ايران- ابومسلم مشهد براي تقويت خط حملهاش يك مهاجم برزيلي به خدمت گرفته كه اين بازيكن روز گذشته وارد مشهد شد. |
زمان انتشار : 23/10/1386 http://perspolis-club.net/Images/arrow.gif دیدار تیم ملی ایران و تیم ملی مالی برگزار نشد! http://perspolis-club.net/Images/Arrow.jpg
سومین دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال کشورمان که قرار بود در ورزشگاه المپیک کیش برابر تیم ملی مالی برگزار شود، به دلیل بارش شدید باران با تصميم داور بحريني لغو شد. به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، منصور ابراهيمزاده مربی تیم ملی فوتبال کشورمان اعلام کرد: داور بحرینی این دیدار براي حفظ سلامتي بازيكنان دو تيم اجازه نداد این مسابقه برگزار شود. بازيكنان ايران پس از اين مسابقه بايد به تيمهاي باشگاهي برميگشتند و تيم مالي هم در جام ملتهاي آفريقا شركت ميكرد. مربي تيم ملي تصريح كرد: شايد به دليل اينكه يك مسابقه تداركاتي را از دست داديم ناراحت باشم؛ اما بايد در آينده با برنامهريزي بهتر و پيش بيني چنين مسائلي بهترین تصمیم را بگیریم. |
ديهگو مارادونا بر ضد ایران
http://www.emammahdi.com/karbar_imag..._12_590706.jpg
محافل صهيونيستي در آرژانتين با استفاده از نفوذ خود در رسانههاي اين كشور، ديهگو مارادونا ستاره فوتبال آرژانتين را براي تغيير مواضع خود نسبت به ملت ايران، تحت فشار شديد رواني و تبليغاتي قرار داده اند. به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، فشار صهيونيست ها بر مارادونا پس از آن صورت گرفت كه وي همبستگي خود را با ملت ايران مورد تاكيد قرار داد و با ارسال يك پيراهن امضاء شده براي محمود احمدي نژاد رئيس جمهوري اسلامي ايران، تمايل خود را براي ملاقات با وي ابراز كرد. خبرگزاري فرانسه از بوينوس آيرس گزارش داد كه آلدو دونزيس، رئيس انجمنهاي اسرائيلي مقيم آرژانتين در واكنش انتقادي نسبت به مواضع مارادونا ، به وي توصيه كرده است كه به ديدن موزه هولوكاست در بوينوس آيرس برود. بر اساس اين گزارش، محافل صهيونيستي در بوينوس آيرس، از ابراز علاقه ستاره فوتبال آرژانتين براي ديدار با احمدي نژاد به خشم آمده و با يادآوري حادثه انفجار آميا، او را به دليل ستايش ملت ايران تحت فشار قرار دادهاند |
عكس و فيلم مصدوميت وحشتناك ادواردو در بازي روز شنبه بيرمنگام - آرسنال http://78.129.153.55/uk/pic7/9096837.jpg http://78.129.153.55/uk/pic7/5971366.jpg http://78.129.153.55/uk/pic7/242609.jpg http://78.129.153.55/uk/pic7/3809370.jpg در لينك زير فيلم اين مصدوميت را مشاهده فرمائيد. http://www.dailymotion.com/video/x4h...ssure_politics با تشكر فريبا |
|
کعبي: 90 دقيقه مردم را سرکار گذاشتيم باندبازان پرسپوليس مىخواهند مرا خراب کنند!
حسين کعبى يکى از استثناهاى فوتبال ايران است. او که جوانترين بازيکن تاريخ فوتبال ملى ايران محسوب مىشود، امروز به پرسپوليس برگشته و بر خلاف انتظار ما از باندهايى در پرسپوليس حرف مىزند که مشغول ضربهزنى به پرسپوليس هستند. حبيب کاشانى و افشين قطبى بايد با نگاه عميقترى به اين واقعيتهاى تلخ نهفته در حرفهاى کعبى نگاه کنند. مصاحبه جنجالى ما را با حسين کعبى مىخوانيد: بعد از دربى زودتر از همه بازيکنان سوار اتوبوس شدى و هيچخبرى از تو نبود. حال و حوصله درست و حسابى ندارم. اصلاً حواسم نبود که چه اتفاقاتى دور و اطرافم مىگذرد. نظرت در مورد دربى چيست؟ دربى خوبى نبود و دو تيم نمايش خوبى از خود نشان ندادند. به قول على منصوريان زشتترين دربى تاريخ بود. نظر تو هم همين است؟ نه... نظر من اين است که مزخرفترين دربى دنيا بود. گويا راضى نيستي؟ نه... دلم براى آن هوادارانى مىسوزد که دلشان را به يک بازى زيبا خوش کرده بودند، اما بازى خوبى رقم نخورد و مردم از بازى لذت نبردند. در واقع 90 دقيقه مردم را سرکار گذاشتيم. شما بازيکنان بايد زيبايى دربى را رقم مىزديد! بازيکنان دستورات مربيان را اجرا مىکنند، دو تيم با سيستم دفاعى وارد زمين شدند و هر دو تيم ترسيده بودند. مساوى به ضرر پرسپوليس بود يا استقلال؟ براى ما ضرر بيشترى داشت. اگر مىبرديم کارمان خيلى راحت مىشد اما اين مساوى با باخت فرق نمىکند. اين تساوى خيلى بد شد و ضررش را در آخر ليگ خواهيم ديد. استقلال چطور تيمى بود؟ استقلال مىخواست نبازد که نباخت، براى آنها که شانس چندانى براى قهرمانى ندارند، نباختن در دربى خيلى خوب بود. در ضمن آنها مربى بسيار خوبى دارند که انگيزه خوبى به استقلال داده است. از قضاوت داور اسپانيايى راضى هستي؟ به غير از سه پنالتى که نگرفت در ساير دقايق عالى سوت زد. آن صحنه که ماته به تو پاس داد، پنالتى بود؟ صددرصد پنالتى بود. تعجب کردم که چرا داور سوت پنالتى را نزد. در طول دربى متوجه نشديم که در چه پستى بازى کردي! از مربى تيم سئوال کنيد چون اين سئوال را بايد ايشان جواب بدهد. قبل از بازي، اکثر استقلالىها از زهردار بودن تو حرف مىزدند اما پست تو جايى نبود که بتوانى زهردار باشي. من هافبک راست بودم، خودم دوست دارم در پست مهاجم بازى کنم، اما فعلاً مجبور هستم در اين پست بازى کنم. برانکو و دنيزلى هيچ وقت تو را در اين پست قرار نمىدادند و کارآيى بيشترى داشتي. درتيم ملى مهدوىکيا در هامبورگ بازى مىکرد و خيلى هم سرحال بود و من خودم هم قبول نمىکردم که مهدوىکيا ذخيره من باشد. برانکو مرا در دفاع راست بازى داد و پاى من هم خيلى خوب ايستاد و بارها گفت که کعبى در دفاع راست بهترين است. من هم بهترين بازيهايم را انجام دادم. در بازيهاى باشگاهى هم مهاجم بودم. يادم هست زمانى که با پرسپوليس قرارداد بستم از دنيزلى پرسيدند که کعبى را کجا بازى مىدهى و دنيزلى گفت، پست بازى کعبى را در ديدار با استقلال مىبينيد. او مرا در دربي، مهاجم گذاشت و بهترين بازى را انجام دادم. اين فصل اتفاقى افتاده که بازيهاى فصل قبل را نمىکني؟ اتفاق که زياد افتاده است آن هم از نوع عجيب و غريب، صحبت زياد است، اما الان زمان حرف زدن نيست. فرق بين دنيزلى و قطبى چيست؟ من بازيکن هستم و وظيفهام را انجام مىدهم. هرکس مربى باشد، من کارم را انجام مىدهم. پس دليلش چيست حرفى بزن. سال گذشته من از تيم الامارات آمدم و پرسپوليس را متحول کردم. من همان آدم هستم، تغييرى که نکردهام، چطور بازيکن الامارات مىتوانست پرسپوليس را متحول کند، اما بازيکن لسترسيتى نمىتواند. مىگويند تو پول خوب از پرسپوليس گرفتهاى و روى اين مسئله خيلى زوم کردهاند. فوتبال خوب بازى مىکنم و پول خوب هم مىگيرم. فوتبالم قوى است و پول قوى هم مىگيرم. همه مىدانند که قيمت کعبى بالاست. اما برخى با مبلغ قرارداد نيم فصل تو مشکل دارند. آنهايى که با مبلغ قراردادم مشکل دارند از حسادت مىميرند. بايد به آنها گوشزد کنم که حسادت بيمارى خطرناکى است. فوتبال من قوى است و پول خوبى هم مىگيرم. آنها هم بروند قوى شوند تا پول خوب بگيرند. من در آن چند ماهى که در اروپا بودم تجربه خوبى کسب کردم که کار خودم را بکنم و به کار ديگران کار نداشته باشم. به اينها هم توصيه مىکنم سرشان به کار خودشان باشد. مگر پول زيدان با پول بقيه يکى است؟! گويا اين مسأله داخل زمين هم تأثير گذاشته است و اين طور ديده مىشود که برخىها به توپ پاس نمىدهند؟ تيم مثل خانه آدم مىماند و نبايد اتفاقاتى که در داخل تيم رخ مىدهد به بيرون درز کند. من اگر مشکلى هم داشته باشم، خودم حل مىکنم. در ضمن من تا به حال به اين مسايل توجه نکردهام. اما از شواهد و حرفهايى که زده مىشود، مشخص است که برخى در پرسپوليس دوست ندارند تو چهره اول تيم شوي. نه... من اينطور فکر نمىکنم و برايم مهم نيست چهره اول باشم يا آخر، براى من اين مهم است که پرسپوليس نتيجه بگيرد و بتوانم براى تيم مفيد باشم اما دوست ندارم کسى پشت سر من حرف بزند. مگر کسى حرف زده است؟ شنيدهام که چند نفر پشت سر من حرف زدهاند. برايشان متأسفم که از رقابت خارج شدهاند و پشت سر من حرف مىزنند. قبول دارى که افت کردهاي؟ بله اما برمىگردم و جايگاهم را مىگيرم. باندى وجود دارد که مىخواهند مرا خراب کنند اما به آنها مىگويم که فوتبال کعبى آنقدر قوى است که خراب نمىشود. اين پرسپوليس بهتر است يا پرسپوليس دنيزلي؟ من هنوز سه بازى براى پرسپوليس انجام دادهام. بگذاريد اين سؤال را آخر فصل پاسخ دهم. الان اگر دوباره مىخواستى از لستر به ايران بيايي، باز هم پرسپوليس را انتخاب مىکردي؟ تيم اول من پرسپوليس است و به خاطر هواداران اين تيم به پرسپوليس آمدم. هميشه هواداران به من لطف دارند و آنها را دوست دارم. دوست دارم براى آنها جان بدهم اما اميدوارم آنها بدانند که براى کعبى اتفاقاتى افتاده است. خيلى از مربىها از جمله فيروز کريمى دوست دارند بازيکنى مثل تو داشته باشند. احتمال دارد که فصل بعد به تيمى بروى که خودت مىداني؟ من پرسپوليس را دوست دارم و ناراحت نيستم اما مىخواهم همه بدانند که مىخواهند مرا خراب کنند. من براى اين به پرسپوليس برگشتم که با پرسپوليس قهرمان شوم. دليل اين افت را بگو. مىخواهند خرابم کنند. پرسپوليس قهرمان مىشود؟ صددرصد. همه چيز براى قهرمانى مهياست. فقط بايد همه چيز را براى تيم بخواهيم. و کعبى متحول مىشود؟ شک نکنيد. منبع:صبح ورزش |
مايلىکهن: تيمملى ارث پدرى کسى نيست
محمد مايلىکهن سرمربى تيمملى در سالهاى ميانى دهه 70 که در همان زمان، يک بار ميانه او و على دايى به شدت شکراب شد در مورد على دايى سرمربى امروز تيمملى و عملکرد او حرفهاى جالبى مىزند که اين حرفها را با يکديگر مرور مىکنيم: دايى هنوز باتجربه نشده تيمملى برابر تيم کويت فوتبالى بازى کرد که در شأن تيمملى نبود و نشان مىداد مربيان تيمملى هنوز در اين عرصه تجربه لازم را به دست نياوردهاند. شايستههاى ليگ در تيمملى نيستند اين حق سرمربى تيمملى است که بازيکنان را براساس سليقه خود انتخاب کند ولى بايد قبول کرد که بازيکنان بسيار شايستهترى در ليگبرتر چون احسان حاجصفي، محمود کريمي، هادى اصغري، جواد آشتيانى و همچنين در ليگ دسته يک نظير خدمتکارى وجود داشتهاند که مىتوانستند در پستهايى که ما ضعف داشتيم بهتر عمل کنند. کويت مىتوانست پيروز ميدان باشد تيمملى برابر کويت بازى خوبى انجام نداد و ما حتى بعد از دو گلى که روى کار گروهى نبود و اتفاقى براى ما به ثمر رسيد، نتوانستيم از آن دو گل محافظت کنيم که کويت حتى مىتوانست پيروز ميدان باشد چرا که داور يک گل صحيح را براى آنها نگرفت. در نهايت اين به تدابير اشتباه مربيان و عدم تجربه لازم آنها برمىگردد که ضعفها را نپوشاندند. دايى مجبور نبود مربى تيمملى شود مربيان تيمملى فقط بايد به تيمملى فکر کنند چرا که 2 شغله بودن و بهتر بگوييم چندشغله بودن سرمربى مىتواند لطمه بزرگى به تيم بزند که به هيچوجه شوخىبردار نيست. سرمربى تيمملى نمىتواند همزمان هم به بازىهاى ليگ داخلي، هم به باشگاههاى آسيا و هم به تيمملى فکر کند چرا که اجبارى در پذيرش اين مسئوليت براى او وجود نداشته و بايد وقت گذاشت و تمام مسئوليتها را بر گردن گرفت. با اين حال فکر مىکنم هنوز مربيان تيمملى به اهميت اين موضوع پى نبردهاند و اگر هم تيم نتيجه نگيرد ممکن است آن را بر گردن نبود فرصت کافى و عدم بازيهاى تدارکاتى بيندازند. تيمملى ارث پدرى کسى نيست تيمملى ارث پدرى کسى نيست که هيچکس نتواند در مورد آن صحبت کند، متأسفانه شرايط، اکنون به گونهاى شده که انگار کسى حق ندارد تيمملى را نقد کند. معنى اسطوره بودن، قلدر مآبانه برخورد کردن، نپذيرفتن نقدها و عبور از چراغ قرمز نيست. مهدوىکيا برجستهتر از دايى است وقتى خبرنگارى از سرمربى تيمملى در خصوص عدمدعوت مهدوىکيا به تيمملى سئوالى مىپرسد او نبايد برافروخته شود و از الفاظى که در شأن سرمربى تيمملى نيست استفاده کند و به خبرنگار توهين کند. همه مىدانيم که سوابق مهدوىکيا در بوندسليگا و گلزنىاش در آنجا بهتر از على دايى است يا اينکه مهدوىکيا حضور برجستهترى نسبت به دايى در دو دوره جامجهانى داشته است منبع:صبح ورزش |
ادعاى جالب يکى از پرسپوليسىها نيکبخت اگر عصبى نمىشد در دربى گل مىزد
عليرضا نيکبختواحدى اگر در بازى دربى عصبى بازى نمىکرد مطمئناً دروازه استقلال را باز مىکرد. يکى از مربيان پرسپوليس با بيان اين مطلب مدعى شد، نيکبخت در تمرينات هفته اخير جزو باانگيزهترين نفرات بود و کادرفنى حساب خاصى روى گلزنى او باز کرده بود اما متأسفانه شعارها و بىحرمتىهاى طرفداران استقلال قبل از آغاز بازى باعث شد او از نظر روحى و روانى دچار افت شديدى شده و با حالتى عصبى به توپ ضربه بزند، در صورتى که اينگونه نمىشد او يکى از گلزنان دربى نام مىگرفت. اين در حالى است که در جريان بازى و به خصوص در پانزده دقيقه ابتدايى نيکبختواحدى در چند صحنه با همتيمىهايش به خصوص خليلى و بادامکى نيز درگيرى لفظى پيدا کرد که حاکى از عصبانيت شديد او بود. گفتنى است نيکبختواحدى که دو فصل پيش از استقلال راهى پرسپوليس رقيب ديرينه اين تيم شد با خشم و غضب طرفداران پسران آبى روبهرو شده و در دربىهاى دو سال گذشته همواره مورد لطف آنها قرار گرفته است. منبع:صبح ورزش |
آشوبي: قطبى بايد توضيح بدهد
فرزاد آشوبى پس از نيمکتنشينى در دربى شصت و چهارم ضمن ابراز نارضايتى گفت: دنبال حاشيه و جنجالسازى بىمورد نيستم اما سرمربى تيم بايد دليل نيمکتنشينى مرا توضيح بدهد! وى در اين زمينه تصريح کرد: البته هميشه تابع نظرات کادرفنى بودهام اما از صميم قلب دوست دارم قطبى دليل نيمکتنشينىام را بگويد تا با رفع ضعفهايم يک قدم به سمت جلو بردارم. آشوبى در پايان حرفهايش خاطرنشان ساخت: در دقايقى از بازى که پرسپوليس دگرگون شده بود، مىتوانستيم گلهاى بيشترى به استقلال بزنيم اما متأسفانه به دليل پارهاى مسائل اينگونه نشد! منبع:صبح ورزش |
سپاهان "بايد" از الاتحاد 6 امتياز بگيرد اعاده حيثيت تاکتيکىترين تيم ايران
سپاهان بعد از اين که دو بازى اولش را در آسيا به دو تيم متوسط باخت، در ليگ دو بازى خوب انجام داد و با شکست استقلالتهران و اهواز 46 امتيازى شد تا به تنهايى صدرنشين ليگ شود. سپاهانىها که مقابل نماينده ازبکستان پراشتباه ظاهر شده بودند، برابر شاگردان فيروز کريمى بسيار خوب و کمنقص ظاهر شدند. در آن ديدار وىيراى برزيلى نشان داد که مربى باهوشى است و اگر کمى فرصت داشته باشد مىتواند مثل لوکا سپاهان را به روزهاى اوج برساند اما مشکل اينجاست که وىيرا اصلاً فرصت ندارد چه در ليگ قهرمانان آسيا و چه در ليگ حرفهاى که بايد 4 روز پس از بازى با الاتحاد در انزلى به مصاف ملوان برود. *** سپاهان در سال جديد 6 امتياز گرفته و رقيب اصلى اين تيم يعنى پرسپوليس 5 امتياز از دست داده است. همين مسأله باعث شده تا اصفهانىها با خيالى آسوده به صدر جدول بروند اما در شرايط فعلى آنچه مهم به نظر مىرسد تقابل سپاهان با الاتحاد عربستان است. تيمى کاملاً شناخته شده که بارها و بارها مقابل نمايندگان فوتبال ايران و ازجمله همين سپاهان قرار گرفته است. سپاهان که از دو بازى اولش امتيازى ندارد محکوم به پيروزى است. آنها بايد دو بازى رفت و برگشت را مقابل الاتحاد برگزار کنند؛ دو ديدارى که بسيار تعيينکننده است و سپاهان حتى در صورت کسب 4 امتياز هم مىتواند به آينده اميدوار شود، البته به شرط آن که دو بازى آخرش مقابل نمايندگان سوريه و ازبکستان را ببرد. *** سپاهان بدونشک بهترين و تاکتيکىترين تيم فعلى ايران است. تيمى که به مراتب باهدفتر و بهتر از تيمملي، استقلال و پرسپوليس بازى مىکند و براى هر بازى استراتژى خاصى دارد؛ اين درست که سپاهان ليگ قهرمانان آسيا را خوب شروع نکرد اما دو پيروزى پياپى در ليگ باعث شد تا آنها از نظر روحى دوباره احيا شوند و اوج بگيرند. حالا سپاهان که در ليگ به حاشيه امنيت نسبى رسيده، بايد در آسيا هم آبرودارى کند و الاتحاد عربستان را شکست دهد. الاتحاد در اين گروه شانس اول صعود است و اگر سپاهان اين تيم را شکست دهد با يک تير دو نشان زده است. باتوجه به پتانسيل فنى بالاى نماينده اصفهان، پيروزى اين تيم در ديدار خانگى چهارشنبه محتمل به نظر مىرسد. منبع: صبح ورزش |
حمله افراد ناشناس به حسين كعبی
ایرنا: "حسين كعبي " مدافع تيم فوتبال پيروزي تهران شب گذشته در اهواز مورد حمله قرار گرفت و از ناحيه سر مجروح شد.
كعبي درحاليكه در نيمههاي شب گذشته به اتفاق برادرش درحال رفتن به خانه در منطقه كيانپارس بود ، مورد حمله قرار گرفت كه به بيمارستان انتقال و سرش مورد چند بخيه قرار گرفت . در اين حادثه گفته ميشود همچنين دست برادر كعبي شكسته است . گفته ميشود سه نفر در اين رابطه دستگير شده است . پرونده مساله پيش آمده براي كعبي در محاكم قضايي در دست بررسي است . به رغم پيگيري خبرنگار ايرنا ، جزييات بيشتري از اين حادثه بدست نيامد. |
افشين قطبی، او ناگهان از كجا پيدايش شد؟!
افشين قطبي، او ناگهان از كجا پيدايش شد؟! از كجا كه مثل بهمني مهيب ناگهان روي سر اين فوتبال بيقهرمان آوار شد و همهجا را سپيد كرد؟ او، كمكمربي كمحرف و مودب تيم ملي كره كه تابستان گذشته با عنوان سرمربي تيم پرسپوليس وارد ايران شد و تصاويرش با مادر، در حاليكه بوسهاي عميق پيشانياش را نوازش ميداد، روزنامهها را تسخير كرد. كسي كه به محض ورود به ايران، با اتهام نفر دو، آناليزور، مربي زنان، تكنيسين، و... مواجه شد، اما افشين اولين شانس بزرگ زندگي خود را با تمام وجود نگه داشت و حتي در سختترين شرايط از رو نرفت. كسي كه بغضش بعد از ورود به ايران و ديدن مادر، اولين بازي در ورزشگاه آزادي تركيد و اشكش در روزي كه دستيار دومش با بدترين الفاظ خطابش كرد، در آمد. دو موقعيتي كه همواره با او بود. مردم دوستش داشتند و نزديكان و اطرافيان، سعي به راندنش داشتند. افشين قطبي، همان مربي سادهدلي است که دوران 9 ماهه زندگي او در ايران، سرشار از آموزهها و حكايتهاست. او تلاش كرد، صبر كرد، عصباني شد، گريست، مرد، زنده شد، اما افشين قطبي ماند. همان مرد خندهروي روز اول كه وعده قهرماني با حداكثر امتيازات را داد. همان كسي كه بعد از بازي درخشان مقابل صباباتري، به همه يادآوري كرد پرسپوليس قبلا قهرمان ليگ شده و تنها با خطاي مديريت براي كسب مجدد اين عنوان مجبور به بازي مقابل سپاهان است.بدون شك در روزهايي از سال ايمانمان را به او از دست داديم. بهخصوص، روزهاي شكست مقابل استقلالاهواز و بعد از آن تساوي نهچندان جالب مقابل مس. لحظاتي كه بهنظر ميرسيد پايان افشين قطبي و پروژه قهرماني او فرا رسيده. اما قطبي در پايان يك جمعه غمگين، تصميم به بازگشت گرفت و براي اولينبار رداي يك مربي مقتدر را برتن كرد. وقتي اولين پيروزي در غياب ستارههاي پيزوري پرسپوليس كه از روي سكوها حسرت بازي را ميكشيدند، بهدست آمد، ديگر مشخص بود پرسپوليس به جاده قهرماني بازگشته. آنها از خستگي و اشتباهات سپاهان استفاده كردند و در آخرين لحظه ضربه نهايي را فرود آوردند. شايد خدا ميخواست قهرماني چنين دراماتيك و خاطرهانگيز شود تا تب قطبي در ايران به حداكثر خود برسد. ديروز وكيلي از همدان تماس گرفته و از اين بابت كه استقلال مربياي مثل قطبي ندارد، احساس ناراحتي ميكرد. او يك استقلالي دوآتشه بود كه حالا مثل خيلي از ما طرفدار جذابيت، ادب، دانش و همهچيز سرمربي پرسپوليس شده بود. كسي كه يك فصل كامل سمبل اميد ماند. باور كنيد كار راحتي نبود. بهخصوص در باشگاهي كه ستارهاش دو روز قبل از آخرين بازي در سفرهخانهاي در خيابان كريمخان قليان ميكشد. تيمي كه اگر بخواهيم واقعا از ماجراهاي ميان سرمربي و دستيار اول بنويسيم، چيزي جز تلخي باقي نخواهد ماند. لحظه اما لحظه جشن است. اجازه بدهيد از پيروزي افشين قطبي خوشحال باشيم. مردي كه ناگهان تجسم آرزوهاي ما در زمين فوتبال شد. مردي كه خنديد و اميدوار ماند. همو كه هنوز نميدانيم چطور قسمت فوتبال ما شد. منبع : دنیای فوتبال |
كمك 400 هزار دلاري به فوتبال ايران تائيد شد
كمك 400 هزار دلاري به فوتبال ايران تائيد شد
با حضور نماينده پروژه گل 3 كمك 400 هزار دلاري به فوتبال ايران تائيد شد خبرگزاري فارس: با پيشنهاد اوليه پروژه گل 3 براي كمك 400 هزار دلاري به فوتبال ايران موافقت شد. به گزارش خبرگزاري فارس، ماجد زهير، نماينده فيفا كه براي بررسي طرح گل 3 به ايران سفر كرده، پيشنهاد اوليه براي تخصيص 400 هزار دلار براي ساخت چمن مصنوعي آكادمي فوتبال را مورد تائيد قرار داد. طي ماه آينده ساخت چمن مصنوعي آكادمي فوتبال شكل اجرايي به خود خواهد گرفت. تامين مالي از سوي فيفا مبني بر كمك ساليانه 100 هزار دلار نيز مورد تائيد قرار گرفت و نماينده فيفا اين حمايت مالي را پذيرفت. براي دريافت كمك مالي مدارك و مستندات لازم به ماجد زهير ارائه شد. |
400هزار دلار یعنی خیلی ! این بذل بخشش به چه خاطره ؟
یعنی میتونه فوتبال ایران رو تکون بده ؟ |
این پول فقط برای پروژه چمن مصنوعی آكادمي فوتبال پرداخت میشه .
فکر برای چمن مصنوعی آكادمي فوتبال کمک خوبی باشه ! ولی برای ارتقاء فوتبال باید تعامل بیشتری با فیفا برقرار بشه . و اینکه فوتبال رو کلا از پایه خصوصی کنند و دولت هم ناظر باشه و از مالیات گرفتن از باشگاهها هم درآمد کسب کنه و... ترکیه 20 ساله که لیگ کشورش حرفه ایه یا ژاپن 15 ساله ویا کره که 13 ساله . ما چی ؟!!! هنوز اول راهیم ... |
حرفه ای بودن لینک فقط اسمی نیست
اولین گزینه ای که در فوتبال مطرحه نه باشگاهه نه اسپانسر مالی و ورزشی و نه حتی بازیکن اول طرفدار اول Fan بعدا موارد دیگه شما تا درآمدی مردمی اعم از تماشاگر و فروش وسایل تشویقی و یادگاری و ... و البته کمک مالی هواداران رو پشت سرت نداشته باشی ممکن نیست باشگاه داری کنی توی ایران اول مدیران مهم هستند بعد هیاتهای فوتبال و باشگاهها بعد افراد ورزشی و بعد صداوسیما!!!!! و بعدش تماشاگران شما در انگلستان ممکن نیست بازیهای باشگاهی را از تلویزیون و پخش مستاقیم ببینید یا باید برین ورزشگاه یا از طرق کانالهای خصوصی و کابلی و ... ببینین با با تاخیر و خلاصه شده در کانالهای اسپرت و ورزشی ببینین یا تو روزنامه فردا بخونین صداوسیمای ایران کار خوبی نمیکنه اینهمه فوتبال نشون میده ورزشگاهها خالی میشه و هواداران اهل تشویق نمی شن ضمنا گزینه فروش یادگاری و عضو و هوادار گیری باشگاهها در ایران منسوخه بعلاوه اینها هزار و یک مورد دیگه و در مورد کمکهای مالی اینها درآمدهای فیفا است از تبلیغات به فدراسیونها و زیر مجموعه ها میده تا اون اتحاد بین فیفا و دیگر تشکلهای اداری و رسمی ورزشی در کشور ها و ملتها برقرار بمونه یکجور داد و ستد مالی در امر مدیریت ورزشیه |
امارات میزبان مسابقات فوتبال جام باشگاههای جهان شد
از سوی فدراسیون جهانی فوتبال امارات به عنوان میزبان دو دوره بازیهای جام باشگاه های جهان در سال 2009 و 2010 انتخاب شد.به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری فوتبال آسیا، سپ بلاتر که عصر سه شنبه و پس از نشست کمیته اجرایی فیفا در سیدنی در جلسه مطبوعاتی حاضر شده بود این خبر را به طور رسمی اعلام کرد.
بلاتر در صحبت های خود تاکید کرد که پس از این دو دوره، این بازیها مجددا در ژاپن برگزار خواهد شد که از سال 2005 میزبانی را آغاز کرده و در سال 2011 و 2012 نیز میزبان خواهد بود. او گفت که پیشنهاد امارات و شرایط مناسب ماه دسامبر در آنجا زمینه را برای انتخاب امارات فراهم کرد. بلاتر ابراز امیدواری کرد که این بازیها در شهرهای مختلف امارات برگزار شود و در شهر ابوظبی محدود نماند. همچنین بلاتر اعلام کرد که با تصویب کمیته اجرایی فیفا مبلغ 200 هزار دلار برای کمک به بازسازی اماکن فوتبال در ایالت سیچوان به چین کمک می کند و یکصد هزار دلار برای کمک به آسیب دیدگان طوفان نارگیس به فدراسیون فوتبال میانمار خواهد داد. |
دايي:
تيم ملينيازي به عليکريمي ندارد جام جم آنلاين: علي دايي ، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: در شرايط فعلي تيم ملي فوتبال نيازي به استفاده از علي کريمي ندارد.سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: در شرايط فعلي نيازي به استفاده از علي کريمي نداريم. http://www.jamejamonline.ir/Media/im...0932339210.jpg به گزارش واحد مركزي خبر،علي دايي درباره شرايط تيم ملي ايران گفت: بازي خيلي خوبي را در العين برگزار کرديم و پيروزي با ارزشي را کسب کرديم. او افزود: با همه حساسيت ديدار برابر امارات، اين پيروزي به تاريخ پيوست و بايد براي صعود به ديدارهاي بعدي فکر کنيم. سرمربي تيم ملي گفت: براي رقابت بعدي فقط به فکر پيروزي هستيم و ميخواهيم در دمشق سه امتياز را به دست بياوريم. دايي درباره احتمال بازگشت علي کريمي به تيم ملي اظهار داشت: در شرايط کنوني همه بازيکنان حاضر در تيم ملي در بهترين وضعيت قرار دارند. اکنون نيازي به علي کريمي نداريم چرا که علاوه بر مصدوميت، کنار ما تمرين نکرده است. او افزود: با همين نفرات به مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 به کارمان ادامه خواهيم داد و با اقتدار وارد مرحله بعدي خواهيم شد. |
با روسری در تیم فوتبال
یک دختر15 سالهی فلسطینی تبار از سوی اتحادیهی فوتبال دانمارک رسما اجازه یافت که با روسری در مسابقات تیم ملی فوتبال دختران زیر 16 سال شرکت کند.
زینب الخطیب که از این تصمیم اتحادیه غافلگیر شده بود، در مصاحبهای با تلویزیون کانال 2 دانمارک گفت: «راستش انتطارداشتم که نه بگویند، و حالا یک دنیا از این تصمیم خوشحالم. » به گزارش خبرگزاری آلمان، با آن که بحث روسری این روزها در دانمارک داغ است و از جمله در پارلمان دانمارک تصویب شده است که قضات و کارکنان دادگاه حق روسری گذاشتن در محل کار را ندارند، اتحادیهی فوتبال این کشور خود را از تأثیر سیاست برکنار نگهداشته و چنین اجازهای را صادر کرده است. "لارس برندت"، سخنگوی اتحادیه، در این رابطه اظهار داشت: «هر کسی که شایسته باشد، حق دارد برای کشورش توپ بزند؛ صرفنظر از این که والدیناش چه دینی دارند.» هنوز معلوم نیست که اتحادیهی جهانی فوتبال (فیفا) چه برخوردی با این تصمیم خواهد داشت، زیرا مطابق مقررات فیفا همراه داشتن سمبلهای مذهبی در زمین بازی ممنوع است؛ افزون بر آن، همهی بازیکنان یک تیم باید پوشش همگونی داشته باشند. با تشکر فریبا |
http://media.farsnews.com/Media/8605...0/A0320123.jpg
در گفت و گوي اختصاصي با فارس : پلاتيني: از مشكلات فوتبال ايران ناراحت شده بودم خبرگزاري فارس: رئيس اتحاديه فوتبال اروپا در گفت و گو با فارس از ناراحتي خود در زمان تحريم فوتبال ايران خبر داد. ميشل پلاتيني، رئيس يوفا و مدير كل سازمان هماهنگي يورو 2008 به خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به مسابقات يورو 2008در مورد تعليق و تحريم هاي گذشته فوتبال ايران پاسخ داد. وي اظهار داشت: از ديد من، نبايد كوچكترين دخالتي از سوي دولت مردان يك كشور در فوتبال صورت بگيرد. پلاتيني ادامه داد: از اينكه مشكلات فوتبال شما حل شد و اشخاصي كه مورد اعتماد فيفا هستند، اين رشته را در دست گرفته اند، بسيار خوشحال هستم. |
در گفت و گو با فارس
سعيدلو: فردا درباره زمان نشست هيئت مديره تصميم ميگيرم خبرگزاري فارس: رئيس هيئت مديره پرسپوليس گفت: با توجه به حساسيت موضوع جلسه آينده هيئت مديره، فردا درباره آن تصميم ميگيرم. http://media.farsnews.com/Media/8703...5/A0445753.jpg علي سعيدلو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: مشكلي در پرسپوليس درباره مسائل متفاوت وجود ندارد. با توجه به حساسيت موضوع، درباره نشست هيئت مديره فردا تصميم ميگيرم تا در نشستي دوستانه، پرسپوليس را براي 3 جبهه آماده كنيم. وي افزود: سعي ميكنيم در جلسات هيئت مديره تصميمهاي خوبي بگيريم تا خيال تمام علاقمندان از بابت تيم محبوب خود راحت باشد. علي سعيدلو از به هواداران اعلام كرد كه خيالشان از بابت اين تيم راحت باشد و به مسائل حاشيهاي توجهي نكنند. |
تركي در گفت و گو با فارس:
گلمحمدي از فهرست مربيان مورد نظر صبا باتري خط خورد خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه صبا باتري گفت: نام گل محمدي را به دليل نداشتن مدرك مربيگري از گزينههاي خود حذف كرديم. http://media.farsnews.com/Media/8702...5/A0435691.jpg ابراهيم تركي در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره گزينههاي مختلف مربيگري در صبا باتري اظهار داشت: مربيان مختلفي را مدنظر داريم كه تا با يكي از آنها به توافق كامل نرسيم، نامي از آنها نميبريم. وي در مورد استفاده از يحيي گلمحمدي در فصل آينده، عنوان كرد: با توجه به اينكه مدرك مربيگري ندارد و اگر هم او را معرفي كنيم، سازمان ليگ مدارك او را نميپذيرد، او را از فهرست خود خارج كرديم. مديرعامل صبا باتري درباره اينكه گفته ميشود اين تيم به استان گلستان منتقل ميشود، اظهار داشت: اين خبر را تكذيب ميكنم. مجددا ميگويم كه صبا در همان تهران به فعاليت خود ادامه مي دهد |
بيادي در گفت و گو با فارس:
شايد يكي از موارد بسته پيشنهادي كاشاني استعفاي خودش باشد خبرگزاري فارس: نائب رئيس هيئت مديره پرسپوليس گفت: احتمال هرگونه موضوعي در بسته پيشنهادي كاشاني كه شايد يكي از آنها استعفايش باشد، وجود دارد. http://media.farsnews.com/Media/8605...6/A0316686.jpg حسن بيادي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: تا امروز جلسه هيئت مديره پرسپوليس مشخص نشده كه در چه تاريخي برگزار خواهد شد. قصد داريم همانطور كه قبلا اعلام كردم، اين نشست حتما با حضور آقاي سعيدلو برگزار شود. وي افزود: امروز صبح سه درخواست را براي آقاي سعيدلو ارسال كردهايم. قرار است تاريخ جلسه امروز يا فردا بنا به دستور ايشان مشخص شود. بيادي درباره استعفاي مجدد كاشاني در بسته پيشنهادي، گفت: از مديريت كاشاني رضايت كامل داريم. براي فصلي بدون حاشيه و پرقدرت در 3 جبهه، احتمال هرگونه موضوعي در بسته پيشنهادي كه شايد يكي از آنها شامل استعفاي خودش باشد، وجود دارد. او كمي از برخي مسائل دلگير است. |
/گزارش خبرنگاران اعزامي فارس- سوئيس/
خبرنگار پرتغالي: انتقال رونالدو يك راز است خبرگزاري فارس: يك خبرنگار پرتغالي گفت: انتقال كريستيانو رونالدو به رئال مادريد يك راز است. http://media.farsnews.com/Media/8701...8/A0418942.jpg ماتئا بورانينيو، خبرنگار پرتغالي روزنامه پوبليكو پرتغال در گفت و گو با خبرنگار اعزامي فارس به سوئيس، آخرين اخبار مربوط به رونالدو را فاش كرد. وي گفت: حتي ما هم حق نداريم در اين مورد زيادي كنجكاوي كنيم. در واقع، وكيل اول رونالدو يعني ژوژه مندس، اين اجازه را به ما نمي دهد. وي افزود: بايد بگويم كه خبرنگاران پرتغالي از اينكه رونالدو به رئال مادريد مي رود، اطمينان كامل دارند؛ اما مشخص است هنوز هيچ قرارداد رسمي منعقد نشده است. بورانينيو عنوان كرد: اسكولاري با چلسي قرارداد رسمي بسته است؛ اما هنوز مشكلاتي در برخي مسائل دارد. مندس هم وكيل رونالدو است و هم وكيل اسكولاري، دكو ، كارواليو و ...، بنابراين دكو هم راهي چلسي مي شود. |
با حضور در كرمانشاه
فيروز كريمي از 400 بازيكن آزمايش فني گرفت خبرگزاري فارس: مدير فني تيم فوتبال شيرين فراز كرمانشاه از صبح امروز از 400 بازيكن آزمايش فني گرفت. http://media.farsnews.com/Media/8702...6/A0436226.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، در پي فراخواني كه اين تيم كرمانشاهي منتشر كرده بود، از صبح امروز 400 بازيكن در آزمايش فني اين تيم شركت كردند. فيروز كريمي به عنوان مدير فني از صبح امروز با حضور خود در كرمانشاه، اين آزمايش فني را از نزديك نظارهگر بود. اين تمرين فردا هم ادامه دارد و كريمي فردا شب كرمانشاه را ترك ميكند. |
ايران با 2 گل سوريه را در دمشق مغلوب كرد http://media.farsnews.com/Media/8703...6/A0446899.jpg خبرگزاري فارس: تيم ملي فوتبال ايران در پنجمين بازي خود در مرحله گروهي مسابقات مقدماتي جام جهاني، در دمشق با 2 گل مقابل سوريه به پيروزي رسيد. به گزارش خبرگزاري فارس، در اين ديدار كه از ساعت 30/21 در ورزشگاه عباسيون برگزار شد، تيم ايران با گل هاي غلامرضا رضايي و محسن خليلي حريف خود را مغلوب كرد تا با 9 امتياز به صدرنشيني خود ادامه دهد. در اين ديدار غلامرضا رضايي در دقيقه 64 گل نخست ايران را به ثمر رساند و بازي تا پايان وقت قانوني با همين نتيجه در حال اتمام بود؛ اما محسن خليلي در ششمين دقيقه از وقت هاي تلف شده اين ديدار دومين گل ايران را به ثمر رساند تا شاگردان علي دايي قاطعانه به برتري دست يابند. تونگخان داور تايلند قضاوت اين مسابقه را برعهده داشت و تنها به مسعود شجاعي از تيم ايران اخطار داد. اين داور تايلندي سه دقيقه وقت تلف شده براي نيمه دوم در نظر گرفت؛ اما به دليل اغتشاش تماشاگران سوري و پرتاب اشيا به داخل زمين، بازي متوقف شد و دقايقي بعد با آرام شدن شرايط، به جريان افتاد. اسامي بازيكنان تيم ايران: مهدي رحمتي، هادي عقيلي، جلال حسيني، ستار زارع، حسين كعبي، ابراهيم صادقي، جواد نكونام، مسعود شجاعي(آندرانيك تيموريان)، فريدون زندي(مجتبي جباري)، غلامرضا رضايي(عليرضا نيكبخت واحدي) و محسن خليلي سرمربي: علي دايي |
پاداش هشت ميليوني براي بازيكنان تيم ملي
كفاشيان: بايد به فكر حضور در مرحله دوم جام جهاني باشيم استعفاي كتبي شاهحسيني را دريافت نكردهاي http://207.176.218.145/Thumbnails/pi...wh120-2324.JPG خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال هر يك از اعضاي تيم ملي فوتبال ايران پس از صعود اين تيم به مرحله نهايي رقابتهاي اتخابي جام جهاني مبلغ هشت ميليون تومان پاداش نقدي گرفتند. علي كفاشيان پس از پيروزي ايران برابر سوريه و صعود اين تيم به مرحله نهايي رقابتهاي انتخابي جام جهاني ٢٠١٠در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بر اساس مصوبه كميته تيمهاي ملي، پس از هر برد تيم ملي در اين مرحله، اعضاي تيم نفري ٣/٥ ميليون تومان پاداش ميگيرند. همچنين ما براي صعود تيم به مرحله بعد پاداش شش ميليون توماني را در نظر گرفته بوديم كه يك و نيم ميليون تومان آن پس از برد هفته گذشته برابر امارات به بازيكنان تيم ملي اهدا شد و چهار و نيم ميليون تومان باقي هم پس از برد شب گذشته برابر سوريه به بازيكنان داده شد. در مجموع پس از اين برد به هر يك از اعضاي تيم مبلغ هشت ميليون تومان به بازيكنان پاداش اهدا شد. وي افزود: در صورت برد تيم ملي برابر كويت هم مبلغ سه و نيم ميليون تومان به بازيكنان اهدا خواهد شد. رييس فدراسيون فوتبال درباره صعود تيم ايران به مرحله بعد گفت: پس از گذشت مدتي بازيكنان و كادر فني به درك خوبي نسبت به يكديگر رسيدهاند و شاهديم كه تيم ملي روز به روز هماهنگتر ميشود. كفاشيان افزود: پس از اين صعود ما وظيفه داريم كه برنامه تداركاتي قوي را براي رويارويي با تيمهاي قدرتمند تدارك ببينيم. بايد طوري آماره مرحله بعد بشويم كه در ابتداي اين مسابقات تكليف صعود تيم ملي به جام جهاني مشخص شود. وي با بيان اينكه ما نياز به بهتر شدن داريم افزود: حضور صرف در جام جهاني ديگر نميتواند براي ما راضي كننده باشد. بايد به گونهاي برنامه ريزي كنيم كه به فكر صعود به مرحله دوم جام جهاني باشيم. اين توانايي در تيم ملي وجود دارد و اميدوارم با حمايت همه به اين هدف برسيم. رييس فدراسيون فوتبال در پاسخ به اين سوال كه چه زماني جانشين عبدالرحمن شاه حسيني در كميته انضباطي را معرفي ميكنيد گفت: ما هنوز استعفاي كتبي رييس كميته انضباطي را دريافت نكردهايم بنابراين پيش از آن نميتوانيم تصميم جديدي بگيريم. |
يكشنبه شب جلسه هيات مديره باشگاه پرسپوليس در دفتر سعيدلو برگزار ميشود بيادي: درباره سرمربي آينده تيم شرايط را بررسي خواهيم كرد خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال جلسه هيات مديره باشگاه پرسپوليس براي بررسي وضعيت كادر فني اين تيم در فصل آينده فردا شب در دفتر علي سعيدلو برگزار ميشود. حسن بيادي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با اعلام اين خبر اظهار كرد: فردا از ساعت 20 در دفتر علي سعيدلو با حضور تمامي اعضا جلسه هيات مديره باشگاه پرسپوليس برگزار ميشود. وي درباره مسائلي كه در اين جلسه مطرح خواهد شد گفت: بررسي وضعيت كادر فني، مشكلات مالي و برنامههاي باشگاه براي حضور پرقدرت در رقابتهاي ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا از جمله مواردي است كه در جلسه يكشنبه شب مطرح خواهد شد. عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس با رد خبر استعفاي كاشاني گفت: اين خبر درست نيست و كاشاني همچنان به عنوان مدير عامل باشگاه فعاليت خواهد كرد. |
http://www.uefa.ir/images/news/maradona-pele.jpg
یوفا: ستارهي افسانهاي فوتبال برزيل بیان كرد اگرچه آقاي فوتبال آرژانتين اخيرا اظهارات تندي درمورد وي داشته است؛ اما، او هيچگونه تنفر يا دشمني نسبت به وي ندارد. به گزارش یوفا: بدون شك پله و مارادونا دو تن از بهترين بازيكنان تاريخ فوتبال هستند. اما، جهان فوتبال هرگز آنها را به طور آرام رودرروي هم خارج از زمين نديده است. مارادونا اخيرا طي اظهارنظري گفت: «پله صلاحيت اخلاقي ندارد كه بخواهد درمورد من نظر بدهد. اما، پله در قبال اين اظهارنظر با احترام كامل بخشش خود را نسبت به اين موضوع اعلام كرد. پله به خبرگزاري EL Mercurio گفت: هيچ حرفي ندارم كه برابر اين اظهارنظر بگويم. درواقع براي او دعا ميكنم. در ميان راز و نيازهايم همواره مارادونا را از ياد نبردهام و هميشه هر كمكي از دستم برآمده است، براي او دريغ نكردهام. پله در ادامه گفت: مردم سخنچينيهاي بسياري ميكنند. آنها ميگويند ما دشمن هستيم اما اين به هيچ وجه حقيقت ندارد. چرا كه من در بسياري از اتفاقات زندگي مارادونا او را همراهي كردهام. همواره اعتراف كردهام كه او يك بازيكن فوقالعاده است. ستارهي تاريخي فوتبال برزيل در پايان گفت: «در قبال آنچه او اخيرا درمورد من گفته است، نميتوانم گلهاي داشته باشم. فقط اميدوارم خداوند او را ببخشد و حامي او باشد. |
http://www.uefa.ir/images/news/ricard-euro2008.jpg
یوفا: فدراسيون فوتبال پرتغال پس از رقابتهاي جام ملتهاي اروپا (يورو 2008) و در پي رفتن "اسكولاري" به چلسي، به دنبال فرانك ريكارد سرمربي هلندي بارسلوناست. به گزارش یوفا از نیون: اسكولاري پس از رقابتهاي يورو 2008 و از ماه جولاي سرمربيگري آبيهاي لندن را عهدهدار خواهد شد و در اين ميان بخت ريكارد براي جانشيني وي بيش از سايرين به نظر ميرسد. ريكارد كه پس از ماه مه از كار بيكار شده است و به همراه بارسلونا توانست دو عنوان قهرماني در لاليگا و يك عنوان قهرماني در جام باشگاههاي اروپا را بدست بياورد پيش از اين اعلام كرده بود كه براي سپري كردن زمان بيشتر در كنار خانوادهاش قصد استراحتي يك ساله را دارد. روزنامه Daily Record گزارش داده است كه ريكارد در حال حاضر براي گذراندن تعطيلات در جنوب اسپانيا به سر ميبرد اما پيشنهاد رسيده از مسوولان فوتبال پرتغال هنوز توسط خود ريكارد تاييد تا تكذيب نشده است. در اين بين باشگاه فنرباغچه تركيه نيز به دنبال اين سرمربي هلندي است. |
http://www.uefa.ir/images/news/aron-ramzi.jpg
یوفا: تیم فوتبال آرسنال با انعقاد قراردادی بلندمدت که مبلغ آن فاش نشده،" آرون رمزی" بازیکن میانی تیم فوتبال کاردیف سیتی ولز را به خدمت گرفت. به گزارش یوفا: عضو تیم زیر 21 سال ولز در حالی به آرسنال پیوسته که پیش تر، تیم منچستریونایتد، قهرمان لیگ قهرمانان اروپا و لیگ برتر انگلستان و اورتون هم خواهان به خدمت گرفتن او شده بودند. آرسن ونگر پس از عقد قرارداد با این بازیکن گفت: از اینکه آرون رمزی را به خدمت گرفته ایم خوشحالیم. او یک بازیکن جوان است که در تیم های کاردیف و ولز عملکرد بسیار درخشانی داشته است. او هافبک انعطاف پذیری است و می تواند در خط دفاعی هم به آرسنال کمک کند. امیدواریم این بازیکن را در بازی های پیش فصل در اختیار داشته باشیم. رمزی هم در پاسخ به این سوال که چرا آرسنال را به منچستریونایتد ترجیح داده، گفت: ونگر یک عامل بزرگ جهت حضورم در آرسنال به حساب می آید. من به یکی از بزرگ ترین باشگاه های فوتبال جهان پیوسته ام و برای دیدن هم تیمی های جدیدم بی تاب هستم. |
http://www.uefa.ir/images/news/tenkit.jpg
یوفا: "هنك تن كيت" مربي هلندي باشگاه چلسي كه دست راست آورام گرنت سرمربي اخراجي اين تيم بود، به عنوان سرمربي جديد باشگاه پاناتينايكوس يونان معرفي شد. به گزارش یوفا به نقل ازخبرگزاري فرانسه: تن كيت كه قراردادي دو ساله امضا كرده، اظهارداشت: خوشحالم كه با پاناتينايكوس به توافق رسيدم. من در بالاترين سطح رقابتها كار كرده و تجربه دارم و همين يكي از دلايلي است كه فرصت تازه را به عنوان يك چالش بزرگ ميدانم. وي معتقد است سازماندهي، تاريخ، اهداف و رويكرد باشگاه پاناتينايكوس همسطح با بزرگترين باشگاههاي فوتبال اروپاست> بنابراين وي اطمينان دارد كه با اين تيم به همه اهداف خواهد رسيد و براي ملاقات با بازيكنان جديدش در آتن لحظه شماري ميكند. تن كيت ۵۴ساله كمك مربي گرنت بود كه هم در ليگ برتر و هم جام قهرمانان باشگاههاي اروپا، بعد از منچستريونايتد روي سكوي دومي ايستاد. وي در فصل ۲۰۰۵-۲۰۰۶نيز كمك مربي -فرانك ريكارد> در باشگاه بارسلونا بود كه قهرمان چمپيونزليگ و ليگ دسته يك اسپانيا شد. اين مربي هلندي سپس تا اكتبر ۲۰۰۷سرمربي آژاكس شد. |
براي ايجاد انگيزه
رئيس مجمع باشگاه استقلال به هتل المپيك ميرود خبرگزاري فارس: رئيس جديد مجمع باشگاه استقلال تهران عصر امروز براي ديدار با بازيكنان به هتل المپيك خواهد رفت. http://media.farsnews.com/Media/8604...5/A0305271.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، مسعود زريبافان كه به تازگي رياست مجمع اين تيم تهراني را از سوي رئيس سازمان تربيت بدني عهده دار شده است، ساعت 30/17 دقيقه امروز راهي هتل المپيك، محل اقامت بازيكنان ميشود تا با آنها ديداري داشته باشد. وي براي ايجاد انگيزه بين آبي پوشان كه فردا قرار است مقابل پگاه گيلان قرار گيرند، به هتل المپيك ميرود. ديدار رفت دو تيم با نتيجه يك بر صفر به سود تيم شمالي به پايان رسيد. |
به دليل حضور در تمرين راهآهن
ناراحتي مسئولان پرسپوليس از محمد خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه پرسپوليس از حضور محمد در تمرين تيم فوتبال راهآهن ابراز ناراحتي كردند. http://media.farsnews.com/Media/8701...9/A0419240.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، مسوولان اين باشگاه پس از حضور اين بازيكن در تمرين امروز راهآهن، ابراز ناراحتي كردند. يكي از مسئولان باشگاه پرسپوليس گفت: عليرضا محمد بازيكن با اخلاق و خوبي است و به نظر نميرسد با توجه به قرارداد داخلي، اين حركت غير حرفهاي را انجام داده باشد. وي ادامه داد: سعي ميكنيم در اين باره با كاشاني صحبت كنيم تا با اين مسئله، تيم وارد حاشيه نشود و تمرينات شروع شود. |
به دليل آسيبديدگي صورت گرفت
افزايش احتمال عدم حضور آرش برهاني در فهرست 18 نفره استقلال خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران شايد نتوان در ديدار برابر پگاه گيلان به دليل آسيبديدگي به ميدان برود. http://media.farsnews.com/Media/8702...1/A0421943.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني كه در تمرين روز گذشته با مصدوميت روبرو شد، احتمالدارد به بازي فردا نرسد. احتمالا امير قلعه نويي با توجه به اين مصدوميت، نام اين بازيكن را از فهرست 18 نفره خط زد و به جاي او، حميد شفيعي را در فهرست جاي داد. ديدار تيم استقلال مقابل پگاه فردا ساعت 17 در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود. |
با مخالفت شوراي تامين تهران
ساعت ديدار نهايي جام حذفي تغيير نكرد خبرگزاري فارس: در پي مخالفت شوراي تامين شهر تهران، ساعت مسابقه تيمهاي فوتبال استقلال تهران و پگاه گيلان تغيير نيافت. http://media.farsnews.com/Media/8701...5/A0415188.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه استقلال در درخواستي از سازمان ليگ، خواهان تغيير ساعت بازي مقابل پگاه گيلان شده بودند. در همين راستا، عصر امروز جلسهاي با حضور نماينده شوراي تامين شهر تهران در فدراسيون برگزار شد كه شوراي تامين با تغيير ساعت اين ديدار از 17 به 18 مخالفت كرد. دليل مخالفت شوراي تامين شهر تهران شلوغي پس از مسابقه در بيرون از ورزشگاه بود. |
اکنون ساعت 05:18 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |