![]() |
|
قلعه كنگلو حمام ده كلان لپور بزرگترين طاق طبيعي دنيا (غار اسپهبد خورشيد) |
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: _:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2: _:2:_:2: :confused:چرا اين جا خبري نيست؟ |
نقل قول:
|
سلام |
چه بوشیم مهدی گیان. ایوه بحث راه بخین منیش تیم شیونمی.
چی بگم مهدی جان. شما بحث را بندازین منم میام شرکت می کنم. (برای اولین باره که کسی شیواندن رو به معنای شرکت کردن ترجمه می کنه:d) |
خب |
نقل قول:
راست ميگيد به اين به اين نكته فكر نكرده بودما:d |
نقل قول:
|
نقل قول:
1 تا حالا یونس شیونمی رو معنی شرکت میگرفته و سرش گول مالوندند:21: 2 یونس اصلا کردی بلد نیست و ادعا میکنه ;) 3 یونس دسیسه میچینه{قاط} 4 قرار بود 2 تا معادله بشه:d |
گویا لو رفتم:mad::mad:. نامردا دورم زدن:)داشتیم رزیتا خانوم؟{قاط}{قاط}
وادا مصدر شیواندن به معنی هم زدن(مثلا هم زدن آب قند) و در معنای کناییش به معنای به هم ریختن و به هم پاشیدن و ... است. (در معنای دوم هم ارز با مصدر توچاندنه:d) ولی خب از اون جا که زبان کردی به خصوص کردی رایج در کرمانشاه خیلی انعطاف داره:cool:. هر ساله هزاران ترکیب با معناهای مختلف تولید میشه {جشن پتو}جدی می گم.) ما از شیواندن بحث به معنای درگیر شدن با موضوع هم استفاده می کنیم. کلاً زبون عجیبیه. یه چیزی مثل زبون برره.:21::21:(البته تاکید می کنم بخش کرمانشاهی زبان کردی این طوره:cool::cool:) |
یونس گیان داشتیم برارکم{قاط}{قاط}{قاط}
میای دو بهم زنی من از دسته این یونس باید به کجا شکایت کنممرافه آهان میرم پیش اسقف اعظم:d **** حالا از شوخی گذشته مشت یونس بیا انجمنها رو را بندازیم همه باهم دست به دست دهیم به مهر انجمنهای مازندران و کرمانشاه رو کنیم آباد همه با هم |
مره حالی نانه.
آقا شما مگه جا کم بیاردنی انی امه کلوپ دله بحث کنی؟ چشیه؟ آقا اینجه پست ندین. بورین جا دیگه. اینجه انده راه بوردنی خاک همه جاره بیته. وه چه کاریه. من شه قاطی آدم. مره بیرین{قاط} امه پول برق زیاد وونه. دیگه اینجه پست نخوانه هادین. مهدی مره حالی نیه ته کجه ای هستی؟ وه چه سنهتیه؟:d یه سوال؟ باوین که پشور چیه؟:d می حرفارم که اگه بفهمستنی خله جدی نیرین. اینجه ماله خودتون هسته. اما مازندرانیا خله مهمان نوازمی. فقط منطقه نظافت با پول برق فراموش نشه...:53::53::53: |
سلام آقا مجتب عزیز
خار هستی برار خدا بد نده حال ندارنی؟ اقا مجتب چرا قاط میزنی عزیز دل برادر پول برق که ما زیاد نکردیم من اهل ایرانم - هرکجا هستم باشم آسمان مال من است. باوین که پشور چیه؟:d وه چه سنهتیه؟:d اینها رو نفهمیدم؟ |
آقا یه زیر نویس هم برا ما بزارین.
|
|
با تشکر از مهدی عزیز.
مره حالی نانه = من حالیم نمیشه=نمیفهمم. من شه قاطی آدم، یه اصطلاح هست که میشه گفت تیکه کلام. مثلا طرف میخواد بگه با من کار نداشته باش.:d وه چه سنهتیه هم یه اصطلاح هست. البته اگه املاش درست باشه. مثل این چه کاریه. یا این چه وضعشه؟ پشور: برام جالب بود. سرچ کردم دیدم معنیش نوشته. البته یه سایت فرهنگ لغت داریم ما:d http://tabarestan.ir/ ترجمه هم که درست بود. مرسی. من موندم این نیلوفر nur3 کجاست؟ خیلی وقته خبری ازش نیست.{قاط} |
خب امیدوار شدم
برم ی دارالترجمه بزنم:d با تقلبی هم که مجتب نوشت دیگه راحتتر;) راستی مجتب جان من این کلمه رو نفهمیدم منظورت چی بود وه چه سنهتیه؟ |
ســـــــــــــــــــلام
من هم دیمه طرح . دانشکده جه اماره بوردنه طرح ضیافت اندیشه دانشگاه مازندران (پردیس بابلسر) مه دل شمه سته تنگ هایته .. امروز بمومه سره ساری :d خله خله خوش بگذشته شمه جا خالی! :d وچون بیشتر مازندرانی خله خله باحال بینه ...:d چه شوهای تا صب نخاتمیی...... بعد سحر خاتمی تا ظهر : D مرسی داش مجتب امه خبر بیته... برار ته باشی شه هم شهری هوا ره داره , خبر ه بری ... فعلا |
فکر کردی مهدی فقط خودت ترجمه بلدی ؟:21:
سلام از طرف دانشگاه مارو برده بودن ضیافت اندیشه دانشگاه مازندران منم دلم برای شما تنگ شده امروز برگشتم ساری خیلی خوش گذشت جای شما خالی و چون همه مازندرانی بودن خیلی با حال بود شبا تا صبح نمی خوابیدیم و بعد از سحر میخوابیدیم تا ظهر ممنون داش مجتب ازم خبر گرفتی همشهری هوای همشهریشو داره .............. بگید درست بود ضایع مون نکنید:) |
:eek:
اااااااووووووووووووووووووااااا اااااهههههههههههههههه!!!!!!!!!!! بیئل می حرف خشک آئره. اگه دونستمه زودتر تی خبره گیتمه. خله خوشحال بئیمه. تی خنا بدون:d آره رزیتا. همش درست بود. احسنت |
بله قربونت درست بود
شما از کجا بلدی؟ جواب :d |
خا خله خار بيه
گننه كه اتا ذره خشونت خار هسته هامرافه اتا ذره خشونت خرج كردمه همه تشريف بياردنه حتي نيلوفر خانم از بابلسر:d نيلوفر جان خله ته جا خالي بيه خوشحال هستمي كه بهت خوش بگذشته خاخر جان:53: در ضمن اينجه متعلق به همه هسته آقا مهدي دومبه كه اتا ذره مازروني بلدي پس به امه زبون اختلاط هكن ويني من هم زياد بلد نيستمه اما شهامت ر هارش:d;) البته اسا خامبه بيشتر ياد بييرم راستي مجتبي جان اتا بيشتر ما ر با اصطلاحات آشنا هكن اگه اين كار ر هكني خله ممنون ميشيم:) |
چه پسرایی خدا نگهشون داره رو هوا:d انجام حرکات آکروباتيک پاركور توسط جوانان شهرستان ساري http://salijoon.ws/mail/890615/v/10_8906140596_L600.jpg http://salijoon.ws/mail/890615/v/11_8906140596_L600.jpg http://salijoon.ws/mail/890615/v/12_8906140596_L600.jpg http://salijoon.ws/mail/890615/v/13_8906140596_L600.jpg http://salijoon.ws/mail/890615/v/14_8906140596_L600.jpg http://salijoon.ws/mail/890615/v/15_8906140596_L600.jpg http://salijoon.ws/mail/890615/v/1_8906140596_L600.jpg |
سلام.
ممنون خاله مینا. خیلی جالب بود. این عکسا توی پارک قائم زیر پل تجن گرفته شده. من گاهی صبحا برای ورزش با دوچرخه رکاب زنان میرفتم اونجا. اما چون اداره دیر میشد دیگه نمیرم:d تا چند وقت دیگه این پارک زیبا سازی و کامل میشه. دارن پروژه یه اسکله قایق سواری تفریحی توش پیاده میکنن. |
نقل قول:
در ضمن اون عکسا هم خالی بندیه:24:. مازندارانی ها این کاره نیستن:d:d:p. فوتوشاپه آقا.{قاط}{قاط}{قاط}(شرمنده دیگه حس ناسیونالیستیم بی هوا قوی شد.) |
نقل قول:
قرار نشد کل کل بشهمرافه همیشه پرچم ایران بالاست:) |
نقل قول:
|
نقل قول:
نقل قول:
من هنوز به رزیتا جون مشکوکم !:confused: چجوری ترجمه اش کرد؟:eek: هنو منتظر جواب سوالم!:rolleyes: ممکنه کار همین بچه های مازنی فروم باشه!{قاط} فقط بفهم کار بچه ها باشه!{B Adabi} شرمنده ;) درضمن فتو شاپ نیس !مرافه مازندرانین دیگه این کارن{پپوله} :53::d |
3لام
مجتب جان اتا سوال:confused: ریکا جان تجن دله او دنیه قایق سواری کجه خانه هکنن؟ یا خانه دریاچه مصنوعی بزنن؟ من چارشنبه خام بورم ساری:) بوینم تجن دله او دارنه یا نا درضمن رزیتا خله با استعداد هسته:41: من عمرا"کردی ر نتومبه ترجمه هکنم اسا تیسا اینجه خله خار بییه دست وچون درد نکنه:53: |
نه خب انصافا مازندرانی ها همه ورزشکارن. ساری هم که تو کشتی حرف اول رو می زنه.
|
نقل قول:
یونس چی میگی؟!! |
نقل قول:
ما هم از این شوخی های حمومی داریم:d{B Adabi}کلا کسی تو خوابگاه خودش نمی ره حموم. من میرم خوابگاه سال بالایی ها:d آقا چشم تون روز بد نبینه یه بار حموم بودم دوستان لطف کردن و یه کپسول آتشنشانی co2 خالی کردن رو سر ما. خیلی بد بود. یه دفعه دیدم همه جا سفید شد.{جشن پتو}{شیت شدن} داشتم خفه می شدم. چند ساعت هم سر گیجه داشتم. بچه ها می گفتن co2 با بخار آب ترکیب شده کربنیک اسید تولید شده:24:{شیت شدن}{جشن پتو} |
نقل قول:
اگه مثل اون پل هوایی وسط یه میدون های ساری باشه پروژه اشون که حالا حالا ها عزیزم منتظر نباش پارک کاملی ببینی:d سه ساله میایم و میریم هنوز پل درست نشده و خوب ترافیک و در هم بر همی پوست آدمو میکنهمرافه نقل قول:
حالا اگه ناخون داشتی مثل من , چشمشون رو میذاشتی کف دستشون تا از این کارا با ارشد ما نکنن:){قاط} اما این سری که از شمال رد شدیم رفتیم یه جا به اسم فرح آباد شب خوابیدیم وااااااااااای که چه حالی داد کنار ساحل خوابیدن و صبح ساعت شش به آب زدن;) |
میگم مینا خانوم شب کنار دریا خوابیدی پشه ها اذیتت نکردن یا با پتو خودتو بانداژ کردی :d
صبح ساعت 6 یخ نکردی:65: یا بعدش سرما نخوردی؟ من هرسال که میرم که فکر کنم سال دیگه تابستون باشه بعد از ظهر یا آخر شب که آب گرمه میرم شنا ********* درکل عجب عصبانیتی بخرج داد شکوفه خانوم که معاونت محترم سایت:cool: هم تشریف آوردن پست زدند تو انجمن{جشن پتو} |
نههههههههههه
پشه نداشت اصلا صبح هم دیده نمیشدم لابه لای پتوها:rolleyes: تازه شب یه جوری خوابیده بودم که گشت ارشاد آفرین میگفت اگه منو میدید شالمو سه دور دور سر و پیشونیم پیچونده بودم فقط چشام معلوم بود:24: چادر بود خودم نرفتم توش تا رمانتیک و شاعرانه بخوابم زیر آسمون و لب ساحل و ....{پپوله} آب صبح گرمه گرم بود! سرما هم نخوردم هر چند با هر بادی مریضم اما خدا رحمم کرد اونشب در ضمن من مهربون تر از این حرفام;) قبلا هم اومدم براشون شعر مازنی گذاشتم:53: دوسشون دارم بابا:) امروز با شکوفه هم حرف زدم :53: همدلی کردم بسی با مازنی ها جان من:d شعر سرودم :21: |
نقل قول:
نقل قول:
|
یه کاری میکنین عکسای زمان باشگاهمو برم اسکن کنم که نگین ما ورزشکار نیستیم.
البته من رزمی کار میکردم. کونگفو پرتوا.:cool: اندامم هم که دیدین چه ورزشکاریه.:p شکوفه دارن اونجا اسکله میزنن. یه دریاچه مصنوعی. اگه بیای حتما میبینی. خاله مینا اون پل میدان خزر که تازه بهمن پارسال شروع به کار شد و تا آخر امسال هم تمومه. اون پل گردن سمت راهبند بود که الان 2 سالی میشه تموم شده. ضمنن اما خله خوارمی. هر کجه بوریم همه شیفته اما وونه. امشو خله خستومه. افطار دهی داشتمی.شمه جا خالی. می تنه په همه شتال بئیه.انده عرق هاکردمه. اتا لوش بئیلیم انجه که هرکسی نیه. ورودی بیریم امه وضع توپ وونه. مشتری زیاد دارمی:d راستی خاله مینا شما خله گته کار هاکوردی بمویی ساری و بوردی فرح آباد، حالا اون هیچ. اما که شماره شی سره راه ندامی. همون شو کنار ساحل بخواتنی خار بئیه. اما از میدون خزر رد بئینی اتا شو هم اینجه دئینی اما ره ناتنی؟:mad: دوه ایندفه کش شمه بنا ره دارمه. رزیتا ترجمه هاکن وچون وسه...:d |
حالا من يه چيزي بگم
وقتي من تو ساري راه ميرم مي ترسم هيكل آقايون ديدنيه من فكر كنم كار وبار سالن هاي بدن سازي اونجا خيلي خوبه:d وبرعكس يه سري جاها كه زيادي فوتبالين تو شمال ايران بيشتر همه عشق كشتي و ورزشهاي رزمي هستن خلاصه از ما گفتن با مازندراني ها در نيفتين كه مي خورين;) البته مهمون نوازيشون هم ديدنيها:53: با من فردا بياين تا بهتون ثابت بشه:p |
اکنون ساعت 06:01 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |