![]() |
می بینم که خودم فعلا در قعر جدول پیش بینی قرار دارم_:2:_:2:. بچه ها آخر فصل سقوط نکنم مجبور بشم نتایج بازی های لیگ یک رو پیش بینی کنم.:24::24::24:
آقا ما هم طرفدار شیرین فرازیم ها. اون موقع تو لیگ برتر بازی مقابل پرسپولیس هم طرفدار شیرین فراز بودیم. ولی کلا تعصب چی خیلی بدیه به نظر من. اون موقع جاهل بودیم بازی شیرین فراز و استقلال رفتیم ورزشگاه کلی توهین کردیم به نوازی بنده خدا._:2:_:2:_:2:الان که فکرش رو می کنم خیلی احمق بودم. باید پیداش کنم و حلالیت بطلبم. خب بازیه دیگه، ارزشش رو به هیچ وجه نداره به یه انسان بی احترامی کنی. |
من پرسپولیسی هستم
ولی طرفدار فوتبال فعلی ایران نیستم خیلی درجا زدن توش داریم کلا بیخیال |
نقل قول:
|
نقل قول:
فولاد هم کم کم درست میشه همین صنعت نفت آبادان دیدی اوایل صدر بود استقلال اهواز حاشیه بردش لیگ 1 اگه مسئولین و مردم حمایت کنند مطمئن باش تیم های شهرستانی هم کم کم به درجات بالا می آیند. تو خوزستان که ماشالله داره خیلی مسایل کم و بیش جریانات فوتبال خوزستان رو میدونم. مسائل حاشیه ایی باعث میشه تیمهای خوزستانی خوب بازی نکنند. در کل فعلا فوتبال ایران همونجور که جناب امیرعباس خان انصاری گفتند جذاب نیست و مثل سالهای قبل نیست. |
|
امید جان ممنون از جدولی که درست کردی:)
وممنون از اینکه دوباره امتیازا رو حساب کردی باعث شد که به من 2 امتیاز اضاف بشه{شیت شدن} |
هفته هفتم ليگ برتر فردا با دو بازي شروع ميشه و ساير بازي ها شنبه برگزار مي شود: |
استقلال 2-2 سپاهان نفت تهران 2-1 مس كرمان فولاد 1-1 پرسپوليس شاهين 1-0 راه آهن ملوان 2-1 صنعت نفت ذوب آهن 1-1 صبا شهرداري تبريز 2-1 پيكان پاس 2-1 سايپا استيل آذين 2-2 تراكتورسازي |
استقلال 1-1 سپاهان نفت تهران 1-0 مس كرمان فولاد0 -1 پرسپوليس شاهين 2-0 راه آهن ملوان 2-0 صنعت نفت ذوب آهن2 -2 صبا شهرداري تبريز 2-0 پيكان پاس 3-1 سايپا استيل آذين 2-1 تراكتورسازي |
استقلال 1-1 سپاهان
نفت تهران 1-2 مس كرمان فولاد 0-3 پرسپوليس شاهين 1-1 راه آهن ملوان 0-1 صنعت نفت ذوب آهن 2-0 صبا شهرداري تبريز 1-1 پيكان پاس 0-0 سايپا استيل آذين 1-1 تراكتورسازي |
من تو بارسلون یا میلان هم دنیا می اومدم بازم عاشق استقلال بودم و بس
عشقست استقلال دمت گرم عشق آبی عزیز فقط اس اس دوستان عزیز این جا تاپیکیه برا بحث و گفتگو نه کل کل. لطفا رعایت کنید. ************************ استقلال 2-0 سپاهان نفت تهران 1-2 مس كرمان فولاد2-1 پرسپوليس شاهين 2-1 راه آهن ملوان 1-1 صنعت نفت ذوب آهن 2-0 صبا شهرداري تبريز 1-1 پيكان پاس 1-1 سايپا استيل آذين 3-1 تراكتورسازي ************************ یه قضیه رو هم براتون تعریف کنم شاید براتون جالب باشه من سر بازی با الجزیره امسال شب حرکت کرده بودم سمت تهران 6صبح رسیدم تهران بازی 5 و نیم بعد از ظهر بود رفتم میدون آزادی مینی بوس های ورزشگاه که هنوز نیومده بودن واسه همین رفتم می نی بوسهای اطراف ورشگاه رو سوار شدم به پشت سریام گفتم من خیلی خوابم میاد یه وقت شاید خوابم ببره شما رسیدیم طرف ورشگاه بیدارم کنین گفتن ما اونجا پیاده میشیم با هم میریم گفتم دمشون گرم اینا هم اس اسین پیاده شدیم گفتن ما نقاش داخلیم الان که در رو باز نمیکنن تو هیچی نگو میگیم فامیلمونه با هم بریم داخل رفتیم حالا تا 3 که در رو باز کردن کلی رفیق شدیم 6 تاشون تبریزی بودن 4 تا استقلالی بود و دو تاشونم پرسپولیسی گفتم تراکتور چی همشون گفتن طرفدار تراکتور هم هستن همه ی ایران یا طرفدار استقلال هستن یا پرسپولیس همه ی این هوادارای شهرای دیگه یا آبین یا قرمز امکان نداره طرفدار فوتبال داخلی باشی تمایلی به یکی از این دو رنگ نداشته باشی |
استقلال 2-1 سپاهان
نفت تهران 2- 2 مس كرمان فولاد 1-2 پرسپوليس شاهين 2-1 راه آهن ملوان 1-2 صنعت نفت ذوب آهن 1-0 صبا شهرداري تبريز 3-2 پيكان پاس 0-0 سايپا استيل آذين 1-1 تراكتورسازي |
به نطر من این هفته پیش بینی کمی سخته تا ببینیم چی می شه:d استقلال 2-1سپاهان نفت تهران 1-1 مس كرمان فولاد 1-2 پرسپوليس شاهين 1-1 راه آهن ملوان 0-0 صنعت نفت ذوب آهن 1-0 صبا شهرداري تبريز 0-1 پيكان پاس 1-1 سايپا استيل آذين1-1 تراكتورسازي |
نفت تهران0-0 مس كرمان استقلال 2-3سپاهان فولاد 1-3 پرسپوليس شاهين 2-0 راه آهن ملوان 2-0 صنعت نفت ذوب آهن 0-0 صبا شهرداري تبريز 1-1 پيكان پاس 2-0 سايپا استيل آذين2-0 تراكتورسازي |
استقلال 1-2 سپاهان
نفت تهران 1-1 مس كرمان فولاد 1-1 پرسپوليس شاهين 2-1 راه آهن ملوان 1-0 صنعت نفت ذوب آهن 2-1 صبا شهرداري تبريز 1-0 پيكان پاس 1-1 سايپا استيل آذين 1-1 تراكتورسازي |
استقلال 1- 2سپاهان
نفت تهران2 -2 مس فولاد 1- 3پرسپولیس شاهین1 - 1راه اهن ملوان 0- 2نفت ابادان ذوب اهن 2-1 صبا قم شهرداری2 - 1پیکان پاس 1- 0سایپا ستیل اذین2 -1 تراکتور |
دوستان خوبمون ، تينا، عشق آبي و رز سرخ هنوز پيش بيني نكردند، اميدوارم دوستان جديدي هم به جمع مون اضافه بشن
از اين هفته يه قانون دانشگاهي اجرا مي كنيم: غيبت تا 3 جلسه مجازه، جلسه چهارم اسم شخص غايب از جدول حذف ميشه(البته با حفظ سنوات) دوباره كه اومد اسمش ميره تو جدول ************************ و اما بحث و تبادل نظر در مورد بازي امشب: اگر فوتبال ايران، مقياسي در حد بينالمللي داشت، بازي استقلال و سپاهان يكي از مهمترين بازيهاي جهان فوتبال بود. مسابقهاي كه تمام جذابيتهاي يك بازي كلاسيك فوتبال را دارد. مسابقهاي با طعم انتقام، دلتنگي، كينه، هيجان و ... پيشنهاد مي كنم اين مطلب رو حتما بخونين، جالبه: استقلال ـ سپاهان؛ از ريودوژانيرو تا صربستان، از تهران تا اصفهان |
راستش من بیشتر از این که از استقلال بدم بیاد از قلعه نوعی بدم میاد. این یه دفعه رو استثناً بدم نمیاد استقلال ببره. البته فکر کنم مساوی برا ما بهتر باشه.
|
نقل قول:
امشب اصفهان عروسي است... |
نقل قول:
نه امشب بازی یا برده یا مساوی یونس گیان حالا چه ببره چه ببازه امسال خیلی بعیده پرسپولیس قهرمان بشه;) |
من هر چی درباره بازی امشب(سپاهان-استقلال) فکر می کنم :confused:می بینم مساوی میشه
اونم برای حساسیت خیلی بالایی که داره واین که تا حالابازیای این دو تیم در یه سطح بوده مگر این که اتفاق غیر منتظره ای بیفته:rolleyes: |
سپاهان نيمه دوم فوق العاده بود و اگه اون گل چهارم استقلال كه اصلا صحيح نبود رو فاكتور بگيريم
استقلال نيمه دوم هچ حرفي براي گفتن نداشت و باز هم اين سعيد مظفري بود كه يكبار ديگه سر سپاهان رو در ورزشگاه آزادي بريد سپاهان با اين بازي نشون داد كه پتانسيل بسيار زيادي داره، تيمي كه بازي سه ب صفر باخته رو به تساوي مي كشونه و حتي مي تونست برنده اين بازي باشه، به حق تيم بزرگي هست سپاهان اين بازي رو باخت، ولي اصلا حقش باخت نبود، جاي خالي شاهين خيري بيش از پيش حس ميشه |
نقل قول:
به هر حال استقلال 3 امتیاز بازی رو گرفت و باید به استقلالیها تبریک گفت. |
فولاد 1- 2پرسپولیس
شاهین2 - 1راه اهن ملوان 0_1نفت ابادان ذوب اهن 2-1 صبا قم شهرداری1 - 1پیکان پاس 2- 0سایپا ستیل اذین1 -1 تراکتور ببخشید من از 2 روز قبل تو شوک بازی استقلال و سپاهان بودم،توی این 2 روز یه مرده بودم....بدون حساب اون دو تا بازی بقیه حساب کنید... راستی برد استقلالرو به همه ی عشق آبیا تبریک میگم...... از این که هوادارا یه صدا خسرو حیدری رو هوووووووووو میکردن هم خیلی خوشحالم...دم همشون جیزززززززز;):41: |
نقل قول:
عشق آبی عزیز اینکه بازیکنی جایی بازی میکرد حالا تو تیم دیگه بره طرفدارها هوو کنند اصلا چیز خوب و جالبی نیست. نقل قول:
این رو میگن اظهار نظر جوانمردانه:d من هم به همه طرفداران تیمهایی که میبرند تبریک میگم نقل قول:
آقا امید شدی مثل مربیهایی که می بازند- سعید مظفری یکی از اون داورهایی هست که من بشخصه خیلی قبولش دارم. |
نقل قول:
آقا مهدي عزيز، آيا خطايي كه منجر به گل چهارم استقلال شد ، واقعا خطا بود؟ البته هر چي بوده گذشت ديگه و اين بازي هم به تاريخ پيوست، ولي در كل بازي كلاسيك و زيبايي بود |
میدونم جالب نیست اصلا هم جالب نیس اما آرزوم بود مسخرش کنن اون بی غیرتو چون اونم ما رو مسخره ی خودش کرد:
هوادارای استقلال بدانند من غیر از استقلال هیچ کجا نمیرم امسال جای من استقلال است استقلال خانه ی من است نمیتوانم آن را ترک کنم خیال هوادارا راحت.... اما وقتی پای پول اومد وسط،فرداش تتیتر همه ی روزنامه ها شد:شاه ماهی استقلال به سپاهان پیوست... حقش بود که بهش هوووووووووووووووووووووو بکشن... من ازش کینه دارم... |
نقل قول:
ياسمن جان، فوتبال ارزش عشق و كينه رو نداره، باور كن نداره، فقط تفريح خوبيه در مورد خسرو حيدري هم فك كنم با مظلومي مشكل داشت، چون بعد از انتخاب مظلومي به عنوان سرمربي استقلال از اين تيم جدا شد، اما رابطه خوب ژنرال با سرباز سابقش هم در اين انتقال بي تاثير نبود |
آره میدونم تفریحه...
ولی من مصاحبه های اون نامرد یادم نمیره:از انتخاب پرویز خان خوشحالم... پرویز خان مربی حرفه ای هستن... پرویز خان میتونه استقلال رو موفق کنه... بعدم اگه قلعه نوعی واسه ما ژنرال امیرخان بود الان فقط،قلعه نوعیه... |
حالا منم يه چيزي بگم با اجازه صاحبنظران
من كل بازي رو ديدم نيمه اول استقلال حرف نداشت فرهاد مجيدي هم كه فوق ستاره بود اما متاسفانه مثل همه تيم هاي ايراني كه گل ميزنن عقب مي كشند استقلال بد جوري عقب نشيني كرد چون همون طور كه زدن 3تا گل عاليه ،خوردن 3تا ومساوي شدن بازي هم خيلي اسف باره بازيكنان قلعه نوعي خوب به بازي برگشتن ولي گل چهارم استقلال (به خاطر خطاش) ممکنه درست نبوده باشه هم گل چهارم سپاهان هم ممکن بود که درست باشه(نظر منه) ولي روي هم رفته بازي دلچسبي رو شاهد بوديم:) |
واقعا تبریک میگم به سپاهان تو نیمه ی دوم شاهکار کرد
ضربه ای رو هم که داور گل حسابش نکرد خدایی گل بود از خط دروازه رد شد که با سر زدش تو برنامه 90 مشخص میشه البته مگه فردوسی پور میخواد گل حسابش کنه؟. اگه یادتون باشه این داور 6 دقیقه وقته اضافه گرفت و دقیقا سر 6 دقیقه سوتو زد ولی تو بازی پرسپولیس 4 دقیقه گرفت و شد 4دقیقه و 56 ثانیه که شوتو زد. |
عنایت:توپ سپاهان گل نبود
|
|
آخه چرا میگید خطا بود؟
اصلا خطای کی؟ گل سالم بود بخدا... |
نقل قول:
عشق آبی عزیز منظور دوستان خطای بود که بعد از اون سانتر توپ به برهانی رسید و گل شد. |
نقل قول:
تو تصاوير تلويزيوني اصلا مشخص نبود گل شده يا نه حالا دوستان شما چه جوري با يقين گفتن، خدا داند و بس ;) |
تو برنامه ی 90 باید زوم کرد رو تصویرش نمیدونم عادل میتونه زوم کنه؟
بچه ها میتونه؟ |
سلام بچه ها فعلان همینجوری بحث کنید:d
بمحض اعلام نتایج 5 دقیقه بعدش پیش بینی هاتون رو سایته بمونید تا ببینید چه کردید:d:d |
امشب نمیدونم چرا پرسپولیس این طور بود. امیدوارم به خاطر گرمای هوا بوده باشه. یه چیز که نگرانم می کنه اینه که نیمکت قوی ای نداریم.
دیشب هم بازی خیلی سر حال بود. خوشحال شدم استقلال برد. هر چند سه بار توپ رو از رو خط برگردوندند و یه بار هم به تیرکشون خرد. حالا اینا یه طرف، اون حرکت برهانی هم همون طرف:24:. خدایی دروازه خالی هم نمی تونه باز کنه. |
البته هوای گرم و زمینش فکر کنم زیاد جالب نبود چون توپ انگاری حرکت نمیکرد و این اولین بازیش بود که مساوی شد حیف شد
|
اکنون ساعت 08:26 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |