پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   ليگ برتر باشگاه های ایران (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=153)
-   -   ويژه نامه ليگ برتر-عكس ها و حواشي ليگ برتر ايران (http://p30city.net/showthread.php?t=27364)

مهدی 08-20-2010 03:08 AM

ارزیابی سرمربی سپاهان از شکست در برابر ذوب آهن

همشهری آنلاین:سرمربی تیم فوتبال سپاهان پس از شکست در شهرآورد اصفهان و واگذاری نتیجه به ذوب آهن، با ابراز رضایت از سطح کیفی مسابقه، پیروزی یک بر صفر رقیب سنتی خود را غیرعادلانه توصیف کرد و گفت: با اضافه شدن فابیو جانواریو مشکلات خط هافبک ما رفع و به آن سپاهان ایده آل نزدیک خواهیم شد.

با اضافه شدن فابیو جانواریو مشکلات خط هافبک ما رفع و به آن سپاهان ایده آل نزدیک خواهیم شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - واحد اصفهان، امیر قلعه نوعی در نشست مطبوعاتی پس از بازی، با بیان اینکه هر دو تیم، فوتبال بسیار خوب و با کیفیتی به نمایش گذاشتند، اظهار کرد: بسیار خوشحالم که فوتبال سطح بالایی را هر دو تیم بازی کردند. در این دیدار هم در نیمه‌ی نخست و هم در نیمه‌ی دوم، کنترل و نبض بازی کاملا در اختیار ما بود، اما متاسفانه نتوانستیم همچون بازی های گذشته، از موقعیت هایی که بدست آوردیم بهره ی لازم را ببریم.

وی افزود: ذوب آهن پس از به ثمر رساندن گل یک بازی بسته را در دستور کار خود قرار داد، ما نیز عمق و کناره های آنها را برای حمله و ایجاد موقعیت در نظر گرفته بودیم که تا حدودی نیز موفق بودیم و توانستیم چندین موقعیت بسیار خوب گل زنی روی دروازه ی حریف خلق کنیم. اما مدافعین و دروازه بان ذوب آهن در این دیدار بسیار خوب کار کردند و اجازه ندادند ما از موقعیت های خود استفاده کنیم. به باشگاه ذوب آهن و شخص منصور ابراهیم زاده تبریک می گویم، فوتبال خوبی بازی کردند اما باید اذعان کنم در این دیدار به نوعی عدالت فوتبال رعایت نشد و موقعیت های ما به ثمر نرسید.

سرمربی سپاهان با بد توصیف کردن کسب تنها 6 امتیاز از 5 مسابقه بیان داشت: ما روز به روز از نظر کیفیت بازی در حال بهتر شدن هستیم و به هماهنگی لازم و آن چیزی که مد نظر کادر فنی است نزدیک تر می شویم. امیدوارم بدشانسی هایی که گریبان گیر سپاهان شده است تمام شود و مصدومانی هم که داریم بهبود یابند تا بتوانیم با تمام قدرت مسابقات را ادامه دهیم. با این وجود از تمام بازیکنانم تشکر می کنم، مخصوصا عملکردی که در نیمه‌ی دوم داشتند ستودنی بود چراکه از هیچ تلاشی فروگذار نکرند اما بازی را باختیم؛ امیدوارم مبارک بچه های ذوب آهن باشد.

قلعه نوعی با بیان اینکه برای این باخت هیچ بهانه ای نمی آورم، تصریح کرد: جدیدا هر اتفاقی که در هر جای ایران رخ می دهد بحث سپاهان مطرح می شود! این روزها سپاهان هووی بعضی افراد شده است!
سرمربی اسبق تیم ملی با تاکید بر اینکه ما در اصفهان هم مظلوم هستیم و برخی دوستان علاقه ندارند سپاهان موفق باشد، خطاب به خبرنگاران گفت: همانطور که همه ی ایران علیه امیر قلعه نوعی و سپاهان هستند، شما ها نیز علیه قلعه نوعی و سپاهان هستید! این جای تعجب دارد! البته باید بگویم همه ی شما ها هم اینگونه نیستید!
وی پیرامون صحبت های سرمربی فولاد خوزستان پس از بازی برابر نفت تهران، اضافه کرد: از مجید جلالی که دلیل اعتراضش را پرسیده‌اند جواب داده به دلیل بازی هفته ی قبل برابر سپاهان اعتراض کرده ام! اینکه مربی به وسط زمین مسابقه دویده چه ربطی به سپاهان دارد؟! چرا وقتی که در بازی فولاد و نفت تهران یک پنالتی برای تیم تهرانی گرفته نشد چیزی نگفتید؟!

قلعه نوعی با ابراز امیدواری به بهبود شرایط تیم سپاهان در هفته های آینده خاطر نشان کرد: کیفیتی که امروز بازیکنانم به نمایش گذاشتند من را به آینده بسیار امیدوار کرد. مطمئنا در بازی های آینده به آن سپاهان ایده آل و آن تیمی که مد نظر کادرفنی است خواهیم رسید.
سرمربی سپاهان در پاسخ به این سوال ایسنا که چرا با وجود بازیکنان بازی سازی چون محرم نویدکیا و احمد جمشیدیان به نفوذ از کناره ها و ارسال های مستقیم تاکید دارید، گفت: وقتی تیم هایی که برابر ما قرار می گیرند با تجمع در خط دفاعی، کانال مرکزی را می بندند، طبیعی است که ما برای ایجاد موقعیت از کناره ها استفاده کنیم و بازی را به لب خط بکشانیم. در این دیدار هم پس از حضور بیک زاده در زمین مسابقه، ارسال های خطرناکی را به روی دروازه‌ی حریف انجام دادیم که متاسفانه مهاجمین نتوانستند آنها را تبدیل به گل کنند.

وی با بیان اینکه با هیچ بازیکنی تعارف ندارم و اگر لازم باشد بازیکنان نامی را نیز نیمکت نشین می‌کنم، ادامه داد: معتقدم اگر خط هافبک ما به آن ترکیب ایده آل برسد مطمئنا هم مهاجمین را در عمق خط دفاعی حریفان به خوبی تغذیه می کنند و هم می توانیم از خسرو حیدری در کناره ی خط طولی به نحو بهتری استفاده کنیم. باید بگویم تا پیش از این بازی خط هافبک ما کیفیت لازم را نداشت ولی برابر ذوب آهن بسیار بهتر شده بود و از نظر کیفی در سطح بسیار مطلوبی قرار داشت. مطمئنا با اضافه شدن فابیو جانواریو مشکلات خط هافبک ما رفع خواهد شد.

امیر قلعه نوعی در پایان در پاسخ به این سوال خبرنگار ایسنا که از وی پرسید "شما در یکی از مصاحبه‌هایتان سپاهان را تیمی بی‌مهره و بی‌ستاره توصیف کرده بودید اما در یک مصاحبه ی دیگر از بستن تیمی پر مهره هم چون بارسلونای اسپانیا خبر داده بودید! ، سرانجام اکنون قهرمان فصل گذشته پرستاره است یا خیر؟" خاطر نشان کرد: ما سه بازیکن از شهرداری بندرعباس و ابومسلم خراسان جذب کرده ایم که کسی این بازیکنان را نمی بیند! ما در سپاهان یک تیم هستیم، مگر تیم های دیگر مهره ندارند؟ هر تیمی به بضاعت خود ستاره دارد، ما باید اگر ستاره ای هم در اختیار داریم آنها را تبدیل به یک تیم منسجم کنیم که پارسال این گونه بودیم و این فصل نیز قطعا به آن دست خواهیم یافت

منبع

مهدی 08-20-2010 02:47 PM

بی محلی به قطبی در ورزشگاه آزادی

در بازی دیشب تیم های پرسپولیس و راه آهن هنگامی که افشین قطبی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران به استادیوم آزادی آمد با استقبال سردی از سوی هوادارن باشگاه پرسپولیس روبرو شد.

این اتفاق در حالی افتاد داد که بعد از ورود افشین قطبی به جایگاه ویژه استادیوم آزادی فقط کریم باقری و حبیب کاشانی با او احوال پرسی و دیده بوسی کردند.

این در حالی است که هواداران نسبت به حضور قطبی واکنش خاصی نشان ندادند و در آخر نیز با ورود شیث رضایی هواداران پرسپولیس در انتقاد به عملکرد افشین قطبی شعار: قطبی یادت باشه ... رضایی باید باشه را سر دادند.

منبع: خبرآنلاین

مهدی 08-20-2010 02:50 PM

رضایی: چطور باید ثابت کنم با کسی دعوا ندارم

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت:«نمی‌دانم چطور و چگونه باید ثابت کنم با کسی مشکلی ندارم.»

پس از اینکه در دقایق پایانی به عنوان یار ذخیره مقابل راه آهن به میدان رفت تعبیر خیلی ها این بود:بالاخره اختلافات او با علی دایی به پایان رسید.تعبیری که خود شیث هرگز آن را قبول ندارد و در موردش می گوید:« نظردایی محترم است. پس از اینکه حتی در فهرست 18 نفره نبودم، به ورزشگاه آمدم و تیمم را تشویق کردم. این اتفاقات برای من مسئله‌ای نمی‌شود تا رو در روی کسی قرار بگیرم.»

شیث که علاوه بر این اتفاق،خیلی ها هنوز هم معتقدند از اردوی آلمان با علیرضا حقیقی مشکل دارد به این موضوع هم اشاره می کند و می گوید:«کاپیتانی بین من و حقیقی فرقی ندارد. هدف ما یکی است. متاسفانه برخی مسائل پیش پا افتاده مطرح شده که فکر نکنم بین من و حقیقی واقعیت داشته باشد.نمی‌دانم چطور و با چه هدفی ثابت کنم بین من و حقیقی مشکلی نیست. ما با هم قهر نیستیم.همیشه با علیرضا حقیقی هم اتاقی هستم و در مسابقات پلی استیشن او را شکست می‌دهم اما متاسفانه حرف و حدیث ها پایان ناپذیر است. در پرسپولیس مهم کاپیتانی من و حقیقی نیست.

همانطور که وقتی آقا کریم وارد میدان می‌شود، به خودم اجازه نمی‌دهم بازوبند بر دستانم باشد. همه به دنبال این هستیم تا پرسپولیس سرفرازی داشته باشیم. این موضوع می‌خواهد با نیمکت‌نشینی شیث باشد یا خیر، فرقی ندارد.»
شیث در ادامه به بازی مقابل راه آهن اشاره می کند و می گوید:«مهم گرفتن 3 امتیاز بود. خوشبختانه برای قهرمانی پرسپولیس، شرح وظایف ما کاملا توضیح داده شده و مشکل خاصی وجود ندارد.»

منبع

مهدی 08-20-2010 06:24 PM

واعظ آشتياني به فوتبال بازگشت

جام جم آنلاين: طي حکمي از سوي مالک باشگاه استيل آذين اميررضا واعظ آشتياني و امير مهريزي به عنوان اعضاي جديد هيات مديره اين باشگاه منصوب شدند.

حسين هدايتي مالک و رئيس هيات مديره باشگاه استيل‌آذين در احکامي جداگانه اميررضا واعظ آشتياني، مديرعامل پيشين باشگاه استقلال تهران و امير مهريزي، مديرعامل پيشين باشگاه استيل آذين را به عنوان اعضاي جديد هيئت مديره اين باشگاه منصوب کرد.

همچنين طبق برنامه ريزي انجام شده قرار است نشست هيات مديره هفته جاري باشگاه استيل آذين يکشنبه هفته آينده سي و يکم مردادماه برگزار شود.

منبع

مهدی 08-20-2010 08:03 PM

عمل جراحي موفقيت آميز سوشا مکاني

دروازه‌بان جوان استيل آذين که در ديدار مقابل پاس همدان دچار پارگي رباط صليبي شده بود عصر روز پنج‌شنبه تحت عمل جراحي قرار گرفت.

به گزارش ايسنا؛ سوشا مکاني که اين فصل از پاس همدان به استيل‌آذين آمده و در نخستين ديدار ليگ برتر برابر فولاد خوزستان هم نمايش خيره کننده اي داشت در اوايل بازي استيل‌آذين مقابل تيم سابقش مصدوم شد و پس از معاينات کامل مشخص شد که اين بازيکن دچار پارگي رباط صليبي شده است. پس از اين مصدوميت وي به استراحت و فيزيوتراپي پرداخت تا زانوي مصدومش آماده عمل جراحي شود.

سوشا عصر پنج‌شنبه در مرکز تخصصي پزشکي شايان مهر توسط دکتر کيهان نژاد تحت عمل جراحي قرار گرفت. به گفته پزشک معالج سوشا اين عمل يکي از بهترين عمل هاي جراحي رباط در اين مرکز پزشکي بوده و کاملا موفقيت آميز به پايان رسيد.

کيهان نژاد در اين خصوص گفت: اين يکي از بهترين عمل هايي بود که من انجام دادم و به نتيجه آن به شدت خوشبينم. سوشا مکاني از 12 روز ديگر راه رفتن با عصا را آغاز کرده و يک ماه ديگر مي تواند به نرم دويدن بپردازد.

منبع

shokofe 08-21-2010 08:34 AM

راز موفقیت از زبان ستاره /میداوودی:روزی نیم ساعت تمرین کاشته می کنم

ابراهیم میرزاپور از دوستان خوب من است و در استقلال اهواز همبازی بودیم. شاید هم حق با ابراهیم است و ضربه من به دلیل کیفیت نامناسب توپ وارد دروازه شده باشد

سایت گل - مهاجم استقلال با ابراز شادمانی از گلزنی مقابل پیکان قزوین گفت: نمی خواستم برای سومین بازی متوالی بدون زدن گل از زمین بیرون بیایم و به همین دلیل انگیزه زیادی برای گل زدن به پیکان داشتم.

به گزارش گل و به نقل از سایت اختصاصی این بازیکن ، میلاد میداودی ضمن بیان این مطلب افزود: با اینکه در کناره های زمین بازی می کنم اما انتظار گلزنی از من بالاست. فکر می کنم بعد از اینکه سه گل در دو مسابقه ابتدایی به ثمر رساندم، انتظارات را بالا برده ام و حالا باید برای گلزنی تلاش بیشتری داشته باشم.

میداودی در خصوص بازی در کناره های زمین گفت: این نظر کادر فنی است و هر جا که مربیان دستور بدهند بازی می کنم. درست است که اگر در نوک حمله بازی کنم موقعیت های بیشتری خواهم داشت اما نوع بازی تیم استقلال و هافبک های پاسور این تیم به شکلی است که در همین پست هم صاحب فرصت گلزنی می شوم. ضمن اینکه روی شوت های راه دور و ضربات ایستگاهی هم شانس گلزنی دارم.

ابراهیم میرزاپور بعد از بازی عنوان کرده بود که ضربه ایستگاهی میداودی به دلیل کیفیت نامناسب توپ تغییر مسیر داده و گل شد. میلاد در این رابطه عنوان کرد: ابراهیم میرزاپور از دوستان خوب من است و در استقلال اهواز همبازی بودیم. شاید هم حق با ابراهیم است و ضربه من به دلیل کیفیت نامناسب توپ وارد دروازه شده باشد. در نیمه اول هم یک ضربه از راه دور زدم که میرزاپور توپ را از زیر طاق به کرنر فرستاد.

میداودی افزود: حقیقت اینست که گل به پیکان اولین گل من از روی ضربات ایستگاهی نبود. من این ضربات را در زمان حضورم در تیم الاهلی امارات، از مارکوس اوسنسائو کاشته زن معروف برزیلی که به الاهلی آمده بود یاد گرفتم و در خاتمه هر جلسه تمرین بیش از نیم ساعت روی این توپ ها کار می کردیم.

سال گذشته هم در استقلال اهواز از این گل ها زده بودم و امیدوارم بتوانم برای استقلال تهران باز هم چنین گل هایی بزنم. هر چند که اینجا ایمان مبعلی و مجتبی جباری را داریم که استاد کاشته زدن هستند.

http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...0dea9e2882.jpg

میلاد میداودی درباره احتمال رسیدن به عنوان آقای گل گفت: طبیعی است که هر مهاجمی دوست داشته باشد آقای گل شود و من هم به کسب این عنوان علاقه دارم اما این موضوع بستگی به شرایط تیمی و حفظ آمادگی بازیکن دارد. متأسفانه چندی قبل مطالبی از قول من مبنی بر آتش زدن دروازه حریفان و شکستن رکورد گلزنی در تاریخ فوتبال ایران و ... درج شد که اصلا کار درستی نبود.

حتی یک نوجوان احساساتی هم نمی آید بدین شکل حرف بزند، چه برسد به من که چند سال است در لیگ برتر بازی می کنم و با شرایط کاملا آشنا هستم.

shokofe 08-21-2010 08:36 AM

35 درصد رباط صلیبی کلاه کج پاره شده است

عادل کلاه کج که با کوله باری از آرزو به کرمان آمده بود فعلا به دلیل مصدومیت نمی تواند برای مس به میدان رود.

سایت گل - به گفته افشین اسدی دکتر تیم مس 35 درصد رباط صلیبی کلاه کج پاره شده است و هرچند او باید یک ماه دور از میادین باشد اما این احتمال نیز وجود دارد که با انجام مراقبت های لازم برروی پای او، بازیکن شماره 40 مس بتواند زودتر به بازی ها برگردد.

کلاه کج که در تمرینات مس مصدوم شد در بدترین زمان ممکن باید از تیم جدا شود چراکه با کنار رفتن او از تیم بود که مس روند خوب نتایجش را آغاز کرد و مشخص نیست با بازگشت کلاه کج او بتواند به راحتی به ترکیب ثابت مس راه پیدا کند.

ظاهرا روزهای بد کلاه کج پس از جدایی اجباری اش با پرسپولیس همچنان ادامه دارد.

shokofe 08-21-2010 08:38 AM

ليدرهاي پرسپوليس از قطبي خواستند: شيث بايد باشد!

شيث كه در دو بازي متوالي در جمع ثابت قرمزها حضور نداشته و در بازي ديشب هم در سه دقيقه پاياني به زمين آمد

سايت گل ـ شيث رضايي بازيكن محبوب ليدرهاي پرسپوليس است بازيكني كه نيمكت‌نشيني‌اش به هيچ وجه مورد علاقه ليدرها نبوده است.

شيث كه در دو بازي متوالي در جمع ثابت قرمزها حضور نداشته و در بازي ديشب هم در سه دقيقه پاياني به زمين آمد به نظر خودش هم ادعايي براي حضور در تيم ملي ندارد اما ليدرها چنين نظري ندارند آنها ديروز با ديدن قطبي شعار مي‌دادند:«قطبي يادت باشه رضايي بايد باشه ...»

پرسپوليس در حال حاضر 5 ملي‌پوش دارد كه همه آنها از بهترين‌هاي اين تيم محسوب مي‌شود، در بين ملي‌پوشان پرسپوليس رضايي و نوروزي و فشنگچي بين 18 نفر اصلي تيم ملي هستند و قطبي از عملكرد آنها بسيار رضايت دارد.

shokofe 08-21-2010 08:48 AM

احتمال تعويق بازي تراكتورسازي ـ ملوان؛ در انتظار ركوردشكني در ليگ برتر

سايت گل ـ خبرنگار سايت گل از تبريز گزارش مي‌دهد احتمال تعويق مسابقه دو تيم تراكتورسازي ـ ملوان كه يكشنبه در ورزشگاه يادگار امام برگزار مي‌شود وجود دارد با توجه به اينكه تراكتور در بازي مقابل پاس با تعويق يك روزه مواجه شد ممكن است تاريخ بازي روز يكشنبه نيز دچار تغيير بشود و به 24 ساعت موكول شود.

امروز در باشگاه تراكتورسازي جلسه‌اي ميان مديرباشگاه و ليدرها و هواداران باسابقه برگزار شد و طي آن در آن از ايشان خواسته شد مراقب جو ورزشگاه باشند.

انتظار مي‌رود بازي تراكتورسازي ـ ملوان ركورد حضور تماشاچي در ليگ را در اين فصل بشكند و البته در تبريز مي‌گويند با توجه به عطش هواداران تراكتور اين بازي ركورد سال گذشته حضور هواداران در ورزشگاه يادگار امام را كه پارسال در بازي مقابل مقاومت سپاسي به جاي گذاشته شد خواهند شكست.

مهدی 08-21-2010 07:51 PM

سرمربی تیم صنعت نفت محروم شد

همشهری آنلاین:کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رای خود را در خصوص سرمربی تیم صنعت نفت آبادان صادر کرد.

دیدار دو تیم صنعت نفت آبادان و پرسپولیس تهران 24 مرداد در حالی برگزار شد که از سوی آلفردو کاسمیرو، سرمربی تیم صنعت نفت آبادان تخلفاتی صورت گرفت. بر همین اساس وی به استناد ماده 11 آئین‌نامه انضباطی و با صدور قرار دستور موقت از همراهی تیم مربوطه درتمامی مسابقات تا اطلاع ثانوی معلق و محروم است.
به گزارش فوتبال 3، سرمربی تیم صنعت نفت باید روز سه‌شنبه، دوم شهریور برای ادای توضیحات در کمیته انضباطی حضور داشته باشد.

منبع

مهدی 08-22-2010 03:41 AM

هفته‌ي ششم ليگ برتر/استقلال ـ نفت، ديدار پس از ‌‌٢٣ سال / "بارسلونا بي‌ستاره" و قلعه‌نويي مقابل پاس همدان

تنور ليگ برتر فوتبال ايران از يك‌شنبه و با آغاز رقابت‌هاي هفته پنجم بار ديگر داغ خواهد شد، ديدار‌هايي كه با شدت گرفتن رقابت در صدر جدول و صدرنشيني، اين روز‌ها با همه حاشيه‌هايش هيجان بيشتري به خود گرفته است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هفته‌ي ششم ليگ برتر فوتبال كشور از روز يك‌شنبه در حالي با برگزاري پنج ديدار آغاز خواهد شد كه هفته پنجم اين رقابت‌ها روز پنج ‌شنبه تمام شده بود و بازي‌هاي ليگ همچنان با فشردگي خاصي دنبال مي‌شود. نكته جالب اينجاست كه هنوز يك ماه از آغاز ليگ دهم نگذشته است كه به هفته ششم رقابت‌ها رسيده‌ايم، در شرايطي كه در سال‌هاي گذشته اين وضعيت انجام بازي‌ها با اين فشردگي بر ليگ حاكم نبود. بعلاوه اينها همه در حالي است كه در اين مدت تيم ملي نيز يك بازي دوستانه مقابل ارمنستان برگزار كرده است. با توجه به اين شرايط و فاصله 3-4 روزه ميان بازي‌ها، بايد ديد كدام تيم‌ها مي‌تواند حداكثر امتيازات لازم را كسب كرده و خود را در جدول بالا بكشند.

* مس كرمان- فولاد خوزستان، ورزشگاه شهيد باهنر كرمان ساعت 21 و 30 دقيقه

اين نماينده استان خوزستان در ليگ كه تاكنون به همراه ذوب آهن تنها تيم‌هايي بوده‌اند كه توانسته‌اند تمامي امتيازات بازي‌هاي خارجي از خانه را كسب كنند، در خانه حريفان بسيار خطرناك نشان داده است و مي‌خواهد پس از شكست استقلال و نفت تهران سومين پيروزي خارج از خانه را نيز كسب كند، اما براي اين كار روز سختي را در كرمان مقابل شاگردان آماده صمد مرفاوي دارند. مسي‌ها پس از بردي پرگل برابر شهرداري تبريز كه با درخشش خيره كننده ادينيو همراه بود در مقابل استيل آذين نيز تا دقايق پاياني پيروز ميدان بودند و مي‌توانستند يك سه امتياز شيرين را از دستگردي كسب كنند اما اينگونه نشد و آنها با يك امتياز به كرمان بازگشتند. صمد مرفاوي اكنون انگيزه زيادي براي اثبات خود در مس دارد، البته فولاد و مجيد جلالي نيز كه با وجود بازي‌هاي دشوار در هفته‌هاي ابتدايي فصل را خوب شروع كرده‌اند حريف دست و پا بسته‌اي نخواهند بود. به يقين اين بازي از زيباترين ديدارهاي هفته ششم خواهد بود.

* پيكان- استيل آذين، ورزشگاه شهيد رجايي قزوين- ساعت 21 و 30 دقيقه

پيكان يكي از دو تيمي است كه تاكنون بردي در ليگ بدست نياورده و روزهاي خوبي را سپري نمي‌كند آنها هفته قبل نيز شكستي سنگين را در مقابل استقلال متحمل شدند. احمدزاده و شاگردانش همچنان به دنبال نخستين پيروزي خود هستند تا كمي وضعيت‌شان را سروسامان ببخشند اما مطمئنا براي اين كار حريف آساني را پيش روي خود ندارند. استيل آذين پرمهره و البته پر حاشيه كه البته هنوز در شوك اخراج علي كريمي به سر مي‌برد حريف اين هفته پيكان است. احتمال تغيير در كادر مديريتي استيل‌آذين نگاه‌ها را به سمت و سوي ديگري جذب كرده، اما هنوز تصميم نهايي باشگاه در اين خصوص مشخص نيست هرچند با توجه به اتفاقات چند روز اخير پيش‌بيني تصميم سران استيل آذين نمي‌تواند چندان سخت باشد. بايد منتظر ماند و ديد نتيجه كار پر ستاره‌ترين و البته پرحاشيه‌ترين تيم ليگ برتر تا اينجا با پيكان سواران قزويني چگونه خواهد بود.

* تراكتورسازي- ملوان انزلي، ورزشگاه يادگار امام تبريز، ساعت 21 و 30 دقيقه

اين ديدار نيز از بازي‌هاي زيبايي است كه قطعا در نگاه اول چندان به چشم نمي‌آيد اما مي‌توان روي كيفيت آن حساب باز كرد. ضمن اينكه وجود تماشاگران پرشمار تبريزي نيز به جذاب‌تر شدن اين بازي كمك مي‌كند، چرا كه اين نخستين بازي تراكتور سازي در فصل جديد با حضور تماشاگرانش در خانه است. تراكتور عملكرد بهتري نسبت به ديگر نماينده تبريز داشته است اما نسبت به سال قبل تفاوت چنداني در بازي اين تيم مشاهده نمي‌شود، اما مربي ملوان كه اعتقاد دارد تيمش از فصل قبل بهتر شده و بازي به مراتب زيباتري را ارائه مي‌دهد به كسب امتياز از اين ديدار فكر مي‌كند. تقابل كمالوند و پورغلامي مي‌تواند نكات قابل توجهي را با خود به همراه داشته باشد.

* سپاهان اصفهان – پاس همدان، ورزشگاه فولادشهر اصفهان، ساعت 21 و 30 دقيقه

مدافع عنوان قهرماني ليگ دهم خيلي زود اولين باخت خود را تجربه كرد تا امير قلعه نويي بگويد امسال همه ايران عليه من و سپاهان‌اند و با ما لج‌اند! اينكه قلعه‌نويي تا چه زماني مي‌تواند (به قول خودش) سپاهان امسال را با توجه به مهره‌هايي كه گرفته هماهنگ كند، مي‌تواند از مهمترين اتفاقات ليگ در هفته‌هاي بعدي آن باشد كه البته شايد نشان از تغييراتي در اين تيم اصفهاني داشته باشد. در عين حال قلعه نويي اوايل فصل عنوان كرده بود كه امسال ستاره‌اي جذب نكرده اما سرمربي سابق استقلال و تيم‌ ملي در مصاحبه‌اي ديگر اعلام كرد كه امسال سپاهان را بارسلونايي بسته است! حال بايد ديد او با "بارسلونا بي‌ستاره‌"اش اين هفته مقابل تيم آماده پاس همدان چه خواهد كرد. پاس اما به همراه مدير روستا تاكنون عملكرد خوبي داشته و با 10 امتياز در مكان سوم جدول قرار دارد. پاس تلاش زيادي مي‌ كند تا راه برق شيراز در ليگ هشتم نرود و خود را در بالاي جدول حفظ كند.

* نفت تهران- استقلال تهران، ورزشگاه ازادي تهران، ساعت 21 و 30 دقيقه

از آخرين ديدار رسمي دو تيم 23 سال مي‌گذرد. 26 مرداد سال 1366 آخرين رويارويي اين دو تيم تهراني بود كه حالا مجددا قرار است پس از مدتي طولاني به مصاف هم بروند. آبي‌پوشان پايتخت با سه امتياز هفته پيش مقابل پيكان به استقبال نفتي خواهند رفت كه نمي‌تواند چندان حريف سختي برايشان باشد و اين نشان از خيز بزرگ استقلال به سوي رده‌هاي بالايي جدول دارد. استقلال كه امسال بيش از هر زماني پيشكسوتان خود را به كادر فني خود افزوده، هنوز از احتمال پاسخگويي اين روش چندان آگاه نبوده و اميد به همكاري بدون مشكل حجازي، پورحيدري و مظلومي در ادامه ليگ دارد. گذشته از اينها خط حمله شاگردان مظلومي امسال حرف‌هاي زيادي براي گفتن خواهد داشت و در اين بازي نيز بايد انتظار هنر نمايي مهاجمان آبي بود.البته آنها در اين بازي فرهاد مجيدي را به دليل سه اخطاره بودن در اختيار ندارند. ضمن اينكه شماره 8 اغلب مصدوم استقلال باز هم مصدوم شده و اين بار مجتبي جباري به دليل شكستگي بيني يك ماه از ميادين به دور خواهد بود. نفت نيز به ضربات سنگين مارسيو خوزه دل بسته است. بايد ديد رويارويي فركي و استقلال پس از چند سال چگونه پايان خواهد يافت.

ساير بازي‌هاي هفته ششم نيز كه دوشنبه برگزار خواهد شد بدين شرح است:

* سايپا - راه‌آهن، ورزشگاه تختي كرج، ساعت 21 و 30 دقيقه

*پرسپوليس ـ شاهين بوشهر، ورزشگاه آزادي، ساعت 21 و 30 دقيقه

*نفت آبادان- ذوب آهن، ورزشگاه تختي آبادان، ساعت 21 و 30 دقيقه

* صباي قم – شهرداري تبريز، ورزشگاه يادگار قم، ساعت 21 و 30 دقيقه

منبع: ایسنا

Omid7 08-23-2010 12:00 PM

نوری بازیکن برتر پرسپولیس در بازی با راه آهن

پراید، پاداش ویژه بهترین بازیکن پرسپولیس در لیگ دهم

سرپرست موقت پرسپولیس در جمع بازیکنان این تیم اعلام کرد، هر بازیکنی بتواند عنوان بهترین بازیکن فصل پرسپولیس را به دست بیاورد و کادر فنی از عملکرد وی به شکل تمام عیار راضی باشند،وی یک دستگاه پراید را به عنوان پاداش به وی اعطا خواهد کرد.

به گزارش شبکه ایران، حبیب کاشانی که دیشب در جمع بازیکنان پرسپولیس در اردوی پیش از بازی با شاهین بوشهر حضور یافته بود، اعلام کرد:« ما در هر بازی بهترین بازیکن میدان را انتخاب می‌کنیم. در پایان فصل، بازیکنی که رکورد معرفی شدن به عنوان بهترین بازیکن هر بازی را در اختیار بگیرد، به عنوان بهتربن بازیکن فصل پرسپولیس، یک دستگاه پراید تعلق می‌گیرد.»

کاشانی این پاداش را با مشورت علی دایی انتخاب و در جمع بازیکنان اعلام کرد.

نوری بهترین بازیکن بازی راه آهن شد

در ادامه این نشست بازیکنان برتر تیم فوتبال پرسپولیس در بازی برابر راه آهن تهران معرفی شدند.
امیرحسین فشنگچی، هادی نوروزی و محمد نوری سه بازیکنی بودند که حبیب کاشانی با مشورت تعدادی از کارشناسان انتخاب و آنها را معرفی کرد.این سه بازیکن پاداش خود را از محمود خوردبین دریافت می‌کنند.

محمد نوری به عنوان بهترین بازیکن بازی برابر راه آهن انتخاب و معرفی شد.پس از انتخاب نوری به عنوان بهترین بازیکن این بازی که در برنامه پرسپولیسی‌ها در اردوی هتل اسپیناس صورت گرفت، ‌دیگر بازیکنان و کادر فنی به افتخار او ایستادند و وی را تشویق کردند.

Omid7 08-23-2010 12:00 PM

Omid7 08-23-2010 12:07 PM

استقلال - نفت تهران (2)

Omid7 08-23-2010 12:09 PM

یدالله اکبری: من کراک فروش نیستم !

به جای اینکه از من به عنوان فوتبالیستی که سالم زندگی کرده قدردانی کنند اینچنین تهمت می‌زند

سايت گل - نشانیهایی که در گزارش یکی از روزنامه ها درباره فوتبالیست اعدامی آمده بود به هافبک سابق استقلال می‌خورد. فوتبالیستی که گفته می‌شود به دلیل تولید کراک زیر تیغ اعدام قرار دارد.

یدالله اکبری بازیکنی است که در مظان این اتهام قرار دارد و از خودش دفاع کند. اکبری گفت: برای روزنامه‌ای که باسابقه ورزشی من بازی کرده متأسفم. من ورزشکاری هستم که همیشه سالم زندگی کرده‌ام و به هیچ فردی باج نداده‌ام اما حالا به آسانی با آبروی من بازی کرده‌اند.

وی ادامه داد: زندگی خوبی دارم و سابقه‌ام برای همه روشن است. افرادی که باسابقه ورزشی من بازی کرده‌اند .... هستند! به جای اینکه از من به عنوان فوتبالیستی که سالم زندگی کرده قدردانی کنند اینچنین تهمت می‌زند حتما از آن روزنامه‌ای که چنین اتهامی را به من نسبت داده شکایت می‌کنم تا اعاده حیثیت کرده باشم.

اکبری افزود: من با ثروتی که دارم می‌توانم آن روزنامه را بخرم و آزاد می‌کنم. نه احتیاجی به فوتبال دارم و نه چیز دیگر. اگر می‌خواستم به این آقایانی که الان به من تهمت می‌زنند باج بدهم الان 200 بازی ملی داشتم. متأسفانه در ایران هر کسی که سالم‌تر زندگی کند چنین برخوردهایی با او انجام می‌شود.

متأسفانه برخی از فوتبالیستها آنقدر به این آقایان باج داده‌اند که آنها از همه توقع دارند. من هم چنین باج نداده‌ام الان به تولید مواد مخدر متهم شده‌ام. .

Omid7 08-23-2010 12:10 PM

رکورد جالب میثم بائو؛ گلزنی با 6 تیم در لیگ برتر

سایت گل- میثم بائو هافبک تیم شهرداری تبریز رکورد جالبی را در لیگ برتر ثبت کرد که به جز وی هیچ بازیکن دیگری موفق به انجام آن نشده است. بائو در بازی هفته قبل تیمش مقابل نفت آبادان اولین گل خود را در این فصل به ثمر رساند و تنها بازیکنی شد که با 6 تیم مختلف در لیگ برتر موفق به گلزنی شده است.

بائو 23 گل در لیگ برتر به ثمر رسانده است: یک گل با شموشک نوشهر، 11 گل با ابومسلم، 7 گل با استقلال، یک گل با راه آهن و 2 گل با پرسپولیس و یک گل نیز با شهرداری تبریز.

Omid7 08-23-2010 12:11 PM

شايعه در قزوين: دست به يكي بازيكنان به نفع كريمي

از هم گسيختگي باشگاه و حاشيه‌هاي ويران‌كننده بعد از اخراج علي كريمي كار را به جايي رسانده كه در پايان مسابقه ديشب هيچ خبرنگاري از هيچ كس سوالي نمي‌كرد مگر آنكه كلمه علي كريمي در آن نباشد

سايت گل ـ بعيد است كه حقيقت داشته باشد. وقتي به صادق درودگر سرپرست تيم زنگ مي‌زنيم و در اين‌باره سوال مي‌كنيم با قاطعيت مسأله را انكار مي‌كند اما مشخص است كه ذهن او هم درگير اين مشكل است برگرديم به اول داستان شايعه چيست؟‌ شايعه اين است كه بازيكنان كليدي استيل آذين در بازي مقابل پيكان طوري بازي كردند كه تيم ببازد.

اين اتفاقي است كه هيچ دليلي براي اثبات آن وجود ندارد اما آنهايي كه بازي استيل مقابل پيكان را ديده‌اند عقيده دارند تا كريمي نباشد آش همين است و كاسه همان! استيل آذين بعد از شروع طوفاني و كسب 7 امتياز حالا از سه بازي بعدي فقط 2 عدد آن را اندوخته است كه 5 امتياز از دست رفته دو بازي آخر كاملا متأثر از ماجراهاي علي كريمي بوده است.

از هم گسيختگي باشگاه و حاشيه‌هاي ويران‌كننده بعد از اخراج علي كريمي كار را به جايي رسانده كه در پايان مسابقه ديشب هيچ خبرنگاري از هيچ كس سوالي نمي‌كرد مگر آنكه كلمه علي كريمي در آن نباشد و جالب اينكه همه پاسخ‌ها حول و حوش بازگشت او بود از اشجاري و مهدوي‌كيا گرفته تا تمباكوويچ و بقيه ...

صادق درودگر در پاسخ به اين سوال كه آيا اتحاديه در بين بازيكنان براي بازگشت كريمي وجود دارد مي‌گويد:«البته همه دوست دارند كريمي به تيم بازگردد اما چيزي كه مدنظر شماست اتفاق نيفتاده است به نظر من اين يك شكست به موقع بود تا ما به خودمان بياييم. از آن شكست‌هايي كه خيلي به موقع نصيب ما شد.»

آنچه كه در استيل آذين اتفاق افتاد به سمت و سويي رفت كه حالا همه فراموش كرده‌اند كه علي كريمي جرقه‌هاي تندي را در مصاحبه‌هاي تند عليه مديرعامل زد. بله،‌ بي‌تدبيري گاهي مبارزه با بازيكن‌سالاري را تبديل مي‌كند به ... همين، خود بازيكن‌‌سالاري.

nae 08-23-2010 01:05 PM

استقلال-نفت
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...feba821cb8.jpg
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...3d9350e466.jpg
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...6e54877276.jpg
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...46b89fea0d.jpg
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...a5b2257444.jpg
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...ce44202d2c.jpg
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...efc75e8fd6.jpg
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...dd11f5905b.jpg
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...e029da06ac.jpg
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...e26f3447da.jpg
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...0ded768433.jpg
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...f9cc6d3f8a.jpg
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...c04d62622f.jpg
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...8c0e570c07.jpg
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...82792d31ba.jpg
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...17e4e711e7.jpg
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...9ce681c7c2.jpg
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...d811cab446.jpg
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...c7266aeb4e.jpg
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...8a0c15ad4c.jpg

مهدی 08-24-2010 02:10 AM

مایلی کهن: دیگر حرف نمی زنم چون مردم درباره ام جور دیگری فکر می کنند

محمد مایلی کهن در اعتراض به آنچه تحریف از سوی رسانه ها می داند گفت دیگر حرف حاشیه ای نمی زند.
سرمربی سایپا پس از شکست برابر راه آهن در بازی خانگی گفت:« فوتبال یک سرش برد است و روی دیگرش باخت. نمی خواهم توجیه کنم اما فکر می کنم بازی در شهر شرجی انزلی باعث شده تا نتوانیم موفق عمل کنیم.»

او که در جمع خبرنگاران با سئوال هایی درباره آخرین وضعیت دعوایش با علی دایی ، مزدک میرزایی و مهدی دادرس مواجه شد ، پاسخ داد:« دیگر در این زمینه حرفی نمی زنم. خودتان سئوال می پرسید و من جواب می دهم . آن وقت می روید روی حرف های من در روزنامه های تان هرچه دوست دارید می نویسید و برایم اسم می گذارید. همین حرف را وقتی کس دیگری می گوید می شود معلم اخلاق اما اگر محمد مایلی کهن بگوید آدم بدی است.»

او در بخشی جالب از حرف هایش باری دیگر برنامه نود را متهم به تحریف حرف هایش کرد و گفت:« نود حرف هایم را ناقص پخش می کند و این باعث می شود مردم درباره ام جور دیگری فکر کنند.»

منبع

Omid7 08-24-2010 11:42 AM

Omid7 08-24-2010 11:47 AM

کریم باقری برترین بازیکن اخلاق 9 دوره گذشته لیگ برتر می‌شود

در مراسم امشب که درمحل هتل المپیک برگزارخواهد شد، همچنین قرار است از31 بازیکن ، 15 مربی ، 3 مدیرعامل ، تیم و باشگاه برتر اخلاق ، جوان برتر اخلاق و سه باشگاه برتر رفتار فرهنگی و اخلاقی در لیگ نهم تقدیر شود.

سايت گل - از سوی ستاد منشور اخلاقی و رفتاری فدراسیون فوتبال، کریم باقری کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس به عنوان بازیکن اخلاق 9 دوره گذشته مسابقات لیگ برتر فوتبال معرفی خواهد شد.

به گزارش مهرمراسمی که عصر امروز سه شنبه از سوی ستاد منشور اخلاقی و رفتاری سازمان لیگ برتر و با همکاری سازمان تربیت بدنی ، فدراسیون فوتبال ، سازمان لیگ و شرکت فرهنگی سایپا برگزار خواهد شد، کریم باقری بازیکن 37 ساله تیم فوتبال پرسپولیس به عنوان بازیکن برتر 9 دوره گذشته مسابقات لیگ برتر معرفی خواهد شد.
باقری سال گذشته و درنخستین مراسم تجلیل از برترین های اخلاق لیگ عنوان بازیکن برتر اخلاق لیگ هشتم را به خود اختصاص داد.

Omid7 08-24-2010 11:48 AM

میانگین تماشاگر هفته ششم؛ 17700 نفر

با حضور هواداران تراکتورسازی و نفت آبادان در ورزشگاه تعداد تماشاگران لیگ برتر در هفته ششم بطور محسوسی افزایش یافت

سایت گل- در هفته ششم لیگ برتر تعداد تماشاگران بطور محسوسی افزایش یافت و دلیل آن هم اولین حضور هواداران تیمهای تراکتورسازی و نفت در ورزشگاهها پس از دو جلسه محرومیت بود. در این هفته بازی تراکتورسازی و ملوان با 60 هزار نفر بیشترین تعداد تماشاگر را داشت که این بازی پرتماشاگرترین دیدار لیگ دهم تا هفته ششم نیز بود. بازی تیمهای صبا و شهرداری نیز با هزار نفر تماشاگر کم تماشاگرترین بازی هفته بود. در این هفته در مجموع 160 هزار نفر در ورزشگاهها حضور یافته و بازیهای لیگ برتر را تماشا کردند. میانگین تماشاگر در بازیهای این هفته 17700 نفر بود که بالاترین میانگین در 6 هفته سپری شده از لیگ برتر است.

Omid7 08-24-2010 11:49 AM

اتفاقات هفته ششم لیگ برتر؛ از طلسم جلالی در کرمان تا صدرنشینی پرسپولیس

سایت گل-در هفته ششم لیگ برتر 25 گل در 9 بازی به ثمر رسید که میانگین 7/2 گل به ازای هر بازی را در بر داشت.

*پرگل ترین بازی فصل در هفته ششم ثبت شد که تیمهای صبا و شهرداری به تساوی 4-4 رسیدند و 8 گل در یک بازی به ثمر رسید.

*امیرحسین فشنگچی از پرسپولیس و مجید حیدری از پاس دو بازیکن اخراجی هفته ششم بودند.

*هواداران تراکتورسازی و نفت آبادان برای اولین بار در این فصل در ورزشگاه حاضر شدند. این دو تیم از دو بازی خانگی با حضور تماشاگر محروم بودند.

*تعداد تماشاگران لیگ برتر در هفته ششم به 160 هزار نفر رسید که بیشترین تعداد تماشاگر نیز در بازی تراکتورسازی و ملوان با 60 هزار نفر ثبت شد.

*تیمهای راه آهن و پیکان برای اولین بار در این فصل موفق به پیروز ی شدند. راه آهن سایپا را برد و پیکان نیز استیل آذین را شکست داد.

*در پایان هفته ششم لیگ برتر برای تمام تیمها در ستون باخت جدول لیگ برتر حداقل یک باخت ثبت شده است. ذوب آهن و استیل آذین تیمهای بدون شکست لیگ برتر در این هفته باختند.

*مجید جلالی با تیم فولاد برای سومین بار متوالی در کرمان باخت تا خود وی نیز باورش شود که در کرمان طلسم شده است!

*تیم پرسپولیس پس از 73 هفته صدرنشین لیگ برتر شد. این تیم آخرین بار در هفته 34 فصل 86 لیگ برتر صدرنشین شده بود.

Omid7 08-24-2010 11:51 AM

شليك منور در ورزشگاه آزادي براي اولين‌بار اتفاق افتاد

سايت گل ـ در اواسط نيمه دوم بازي جسمي به ميان چمن ورزشگاه آزادي افتاد كه براي بينندگان تلويزيوني كه چندان قابل شناسايي نبود اين شي نورزا كه تقريبا پشت محوطه جريمه پرسپوليس فرود آمده بود بعد از دقايقي توسط مازيار زارع به بيرون انتقال داده شد و زماني كه مازيار آن را به كنار خط مي‌برد مشخص شد كه اين شي نوراني چتري به همراه خود دارد.

حاضران ورزشگاه آزادي و مأموران انتظامي كه با اين صحنه متعجب شده بودند سر خود را به سمت هواداران بوشهري چرخاند. اين يك گلوله منور بود كه البته از نوع جنگي اما تنها در روزهاي چهارشنبه سوري و امثال هم مورد استفاده قرار مي‌گيرد و از طريق يك تپانچه مخصوص شليك مي‌شود.

اين اتفاق باعث شد مأموران انتظامي به سرعت واكنش نشان داده و براي دستگيري خاطي وارد به سمت سكو هواداران بوشهري بروند و در حالي كه طرفداران مي‌گفتند اين منور چيز خاصي نيست و ما در بندر براي شناسايي كشتي‌ها از آن استفاده مي‌كنيم فرد خاطي دستگير شد، البته در اين بين مقاومتي هم صورت گرفت كه باعث تشنج و درگيري شد.

نكته جالب هم اين بود كه طرفداران پرسپوليس شعار مي‌دادند «نيروي انتظامي همكاري همكاري ...» اين قائله با اعتراض مديرعامل شاهين بوشهر به پايان رسيد. اما پيش از اين هيچ كس به ياد ندارد چنين اتفاقي در ورزشگاه آزادي رخ بدهد. راستي اين تپانچه چگونه از گيت‌هاي بازرسي رد شده و به داخل ورزشگاه آورده شده؟‌

Omid7 08-24-2010 02:10 PM

Omid7 08-24-2010 02:13 PM

shokofe 08-24-2010 02:19 PM

گردوخاك مظلومي: در تمرين استقلال در حد بازيكنان يك ميليون توماني هم نبوديد

سرمربی تیم فوتبال استقلال در شرایطی به کم توجهی بازیکنانش انتقاد داشت که لیدرهای باشگاه نیز از عملکرد بازیکنان به شدت انتقاد کردند و خواستار برخورد با برخی بازیکنان شدند.

سايت گل ـ پرويز مظلومي سرمربي استقلال در حالي تمرين استقلال را كليد زد كه برنامه‌اش عصبانيت با اعلام واكنش به نمايش روز گذشته استقلال مقابل نفت بود. در حالي كه گفته مي‌شود كادرفني استقلال به شدت مورد غضب مديرعامل باشگاه قرار دارند مظلومي در تمرين امروز نارضايتي‌ها را با جملات تند به بازيكنان ابراز كرد.

او در حالي كه غرولندكنان مدام بند سوتش را دور دستش مي‌چپيد و باز مي‌كرد حرف‌هايش را اين طور شروع كرد: «من اگر جاي هواداران استقلال بودم حتما عليه‌تان شعار مي‌دادم. با اين بازي‌اي كه شما كرديد همه خجالت كشيديم اما خودتان بيش از بقيه بايد ناراحت اين نمايش باشيد و حتما آن را جبران كنيد.»

مظلومي سپس صداي خود را بالا برد و گفت:«ديروز در حد بازيكنان يك ميليون توماني هم بازي نكرديد و توقع من از شما خيلي بيشتر است اين بازي شما باعث نااميدي هواداران شد و شما كاري كرديد كه بايد از هواداران استقلال عذرخواهي كنم.»

مظلومي ادامه داد:«هواداري كه تا آن موقع شب به ديدن بازي شما مي‌آيد بايد خوشحال به خانه برود اما شما اين دلخوشي از آنها دريغ كرديد.»

مظلومي سپس حرف‌هاي خود را اينطور جمع بندي كرد:«برويد و سعي كنيد در بازي بعدي جبران كنيد. من متأسفم كه بگويم بعضي از بازيكنان ما در زمين راه مي‌روند و حواسشان كه در استقلال بازي مي‌كنند.

يادتان باشد اگر بخواهيد دوباره اينطور بازي كنيد بهتر است كه تيم را تعطيل كنيم.»

مهدی 08-25-2010 04:10 AM

حاشيه هاي انتخاب برترين هاي اخلاق نهمين ليگ برتر فوتبال

' علي دايي 'و ' علي كفاشيان ' كه درمراسم انتخاب برترين هاي اخلاق نهمين ليگ برتر حضور داشتند با فاصله زيادي از يكديگر قرار گرفته بودند.

به گزارش سه شبنه شب ايرنا،اين مراسم با يك ساعت تاخير و در ساعت 18 و 15 دقيقه آغاز شد ،پيش از آن برگزار كنندگان از شروع اين مراسم در راس ساعت 15 خبر داده بودند.

**سيد جلال يحيي زاده رييس كميته تربيت بدني مجلس قبل از اهداي جوايز قصد ترك مراسم را داشت كه با ممانعت مجري اين برنامه روبه رو و به اهداي جوايز مشغول شد.

**علي دايي سرمربي تيم پرسپوليس پيش از اهداي جوايز اين مراسم را ترك كرد.

**تعدادي از بازيكنان سپاهان وذوب آهن كه جزء بازيكنان برتر اخلاق بودند دراين مراسم حضور نداشته و محمد رضا ساكت و منصور ابراهيم زاده به نمايندگي از آنان جوايز شان را دريافت كردند.

** مسوولان برگزار كننده جايزه خسرو حيدري را به ساكت ندادند.

**نكته جالب توجه در مراسم امروز جابه جايي تصاوير و اسامي برخي ازبازيكنان انتخاب شده بود.

اين مراسم سه شنبه شب درهتل المپيك برگزار و طي آن امين متوسل زاده به عنوان برترين بازيكن اخلاق نهمين دوره رقابت هاي ليگ برتر انتخاب شد.

منبع ایرنا

Omid7 08-25-2010 12:55 PM

Omid7 08-25-2010 01:03 PM

سالومه 08-25-2010 01:25 PM

شب گذشته در مراسم انتخاب برترين هاي فوتبال ايران در ليگ برتر تيم فوتبال شاهين بوشهر به عنوان تيم برتر اخلاقي ليگ نهم انتخاب شد. اين تيم در جريان ليگ نهم هيچ بازيكن اخراجي نداشت .
سه باشگاه نيز به عنوان باشگاه هاي برتر فرهنگي انتخاب شدند. ذوب آهن برترين باشگاه بود و سايپا و سپاهان نيز در رده هاي دوم و سوم قرارگرفتند.

.در حاشيه مراسم انتخاب برترين هاي اخلاق ليگ برتر فوتبال علي كريمي بخشيده شد

shokofe 08-25-2010 02:56 PM

قول رسول خطیبی به هواداران در مصاحبه با گل : هر مسابقه یک گل ؛روی من حساب کنید

واقعیت اینست تیم های پر طرفدارچشمشان به سکو هاست وتراکتورهم از این مقو له جدا نیست و50 "60د رصد توان تیم های مردمی هوادارانشان هست ودر مقا بل ملوان دیدید که همه بازیکنان با انگیزه وروحیه فو ق العاده ظا هرشد

http://u.goal.com/104700/104708_news.jpg

سایت گل -رسول خطیبی ستاره تراکتورسازی در بازی مقابل ملوان بود. او با روحیه و با تکنیک بسیار بالا بلای جان مدافعان ملوان بود. رسول که جوگیر شده قول داد در هر بازی یک گل بزند....مصاحبه او با سایت گل را بخوانید:

ضمن تبر یک پیروزیتان لطفا در مورد بازی تو ضیح دهید ؟

تراکتوربعد از5هفته دوری از تما شاگرانش که واقعا از نظر روحی وروانی بر روی همه بچه ها تاثیر منفی گذاشته بود توانست در یک شب بیاد ماندی 90 دقیقه تشویق بی امان هواداران خود رابا این برد شیرین بدهد وخصو صا با توجه به انتظاری بیشتری که از من ومسعود ابراهیم زاده بعنوان بازیکن بومی دارند توانستیم با گل های خود گو شه ای ازمحبت های انها را جبران کنیم.

تشویقهای بی امان چه تا ثیری درکسب این برد داشت؟
واقعیت اینست تیم های پر طرفدارچشمشان به سکو هاست وتراکتورهم از این مقو له جدا نیست و50 "60د رصد توان تیم های مردمی هوادارانشان هست ودر مقا بل ملوان دیدید که همه بازیکنان با انگیزه وروحیه فو ق العاده ظا هرشدندواگرتماشا گران ما همیشه همانی باشند که دیشب بودند مطمئن بدانید هیچ تیمی رایارای مقا ومت در مقا بل تراکتور نخواهد بود .

خود شما دیشب خیلی پر انگیزه نشان دادید ایا این روند ادامه خواهد داشت ؟
البته تمام تیمهای که بازیکن جدید جذب میکنند 4و5 هفته اول مشکلاتی را دارندوهمانطوری که فراز کمالوند هم در مصا حبه ها یش گفته انشا ا...بعد از این چهره واقعی تراکتور را شاهد خوا هیم بود ومن هم به نوبه خود تمام تلاشم رابرای ادامه این روند بکار خواهم بست.

قولی هم به هواداران میدهید؟
بله در همینجا به تما شاگران خونگرم وپر شورمان قول می دهم درهر بازی یک گل برایشان به ثمر بر سانم واز نظرتیمی نیزبازتاکید می کنم اگر حمایت تما شا گران به همین نحوباشد تا پایان فصل همه امتیازات کامل بازیهای خانگی بدون شک مال ما خواهد بود.

روزشنبه درتهران میهمان استیل اذینی هستید که بر خلاف پیش بینی های اول فصل خیلی زود وارد حاشیه شد ارزیابی تان چیست ؟
استیل اذین با داشتن مهره های با تجربه برای هر تیمی می تواند دردسر ساز شود ونباید ما تمر کزمان را روی مسائل حاشیه ای انها قرار دهیم بلکه با تمر کز روی نقاط مثبت خود وداشته ها یمان برای ارائه یک بازی خوب وتما شاگر پسند وارد میدان شویم .

درپایان اگر مطلب خاصی دارید بفر مائید ؟
من همیشه شرمنده تماشاگران بوده وهستم خصو صا دیشب مرا مورد لطف قرار دادند که امید وارم با کسب 3 امتیازبازی با استیل اذین انها شاد کنیم .

Omid7 08-25-2010 06:16 PM

تاریخ نگاری از استقلال و سپاهان؛ آبی ها زیر سایه زردهای اصفهان

سپاهان اصفهان در سالهای اخیر با بردهای متوالی مقابل استقلال این تیم را زیر سایه خود قرار داده است و اکنون تعداد بردهایش مقابل استقلال بیش از تعداد باختهایش است.

سایت گل- در هفته هفتم لیگ برتر تیمهای استقلال تهران و سپاهان اصفهان در یک دیدار هیجان انگیز به مصاف هم می روند. بازی دو تیم با حضور چند بازیکن سابق استقلال در ترکیب سپاهان از سالهای گذشته نیز هیجانی تر است. اولین بازی دو تیم روز 8 بهمن سال 1350 بود که استقلال در اصفهان 4- صفر سپاهان را شکست داد.

دو تیم 44 بار در لیگ و 6 بار نیز در جام حذفی باهم روبرو شده اند. در این 50 بازی، استقلال 19 بار و سپاهان نیز 21 بار پیروز شده اند و 10 بازی نیز نتیجه تساوی به همراه داشته است. سپاهان حتی بیشتر از پرسپولیس موفق به شکست استقلال شده است. در مجموع بازیهای دو تیم 120 گل به ثمر رسیده است؛ استقلال 58 گل به ثمر رسانده و در مقابل 62 گل نیز دریافت کرده است!

سپاهان اولین بار در فصل 53 با گل مصطفی حیدری موفق به شکست استقلال شد و در اخرین بازی دو تیم نیز 2- صفر پیروز شد، بازی که در آن عماد رضا و هادی عقیلی گلزنی کردند. بهترین برد سپاهان مقابل استقلال، پیروزی 3-1 در لیگ 73 و بهترین برد استقلال نیز پیروزی 4- صفر در لیگ 50 است.

یدالله اکبری هافبک سابق آبی پوشان با 5 گل بهترین گلزن استقلال در مصاف با سپاهان بوده است. غلامحسین مظلومی و رضا عنایتی نیز 4 گل به سپاهان زده اند. لئون استپانیان هافبک ارمنستانی سپاهان با 6 گل بهترین گلزن این تیم مقابل استقلال است. سید امین موسوی 5 گل و محرم نویدکیا، مهدی سیدصالحی و رسول خطیبی نیز با 4 گل دیگر گلزنان برتر سپاهان در مصاف با استقلال بوده اند.

اما بدون احتساب 6 بازی جام حذفی ، در 44 بازی دو تیم در چارچوب لیگ، استقلال 18 برد و سپاهان 16 برد بدست آورده اند و نتیجه 10 بازی نیز مساوی شده است. استقلال 51 گل و سپاهان نیز 48 گل به ثمر رسانده است.

در 22 بازی به میزبانی استقلال در لیگ، سپاهان در تهران 5 برد و 5 تساوی کسب کرده و در 12 بازی نیز به استقلال باخته است. آخرین برد سپاهان در آزادی به فصل 86 برمی گردد که با گل احسان حاج صفی استقلال را شکست داد.

عملکرد دو تیم در 18 بازی لیگ برتر نیز بدین صورت بوده است که 7 بار سپاهان و 6 بار استقلال پیروز شده اند و 5 بازی نیز مساوی شده است. استقلال22 گل و سپاهان نیز 23 گل به ثمر رسانده اند. در لیگ برتر رسول خطیبی و محرم نویدکیا با 4 گل بهترین گلزنان سپاهان هستند و رضا عنایتی هم با 3 گل بهترین گلزن استقلال بوده است.

زدراکو رایکوف، فیروز کریمی، ناصر حجازی و امیر قلعه نوعی مربیانی هستند که تجربه کار در هر دو تیم استقلال و سپاهان را داشته اند.

از بازیکنان مشترک دو تیم نیز می توان به احمدرضا عابدزاده، پرویز برومند، داود مهابادی، احمد کعبیانپور، محسن گروسی، محمدرضا مهدوی، شاهین خیری، اصغر طالب نسب، مهدی رحمتی، داود سید عباسی، حسین کاظمی، حمید شفیعی، رسول خطیبی، افشین حاجی پور، احمد مومن زاده، مهدی سید صالحی، رضا عنایتی، خسرو حیدری، فابیو جانواریو، هاشم بیک زاده و بهمن طهماسبی اشاره کرد.

Omid7 08-25-2010 06:20 PM

همه نبردهای پرسپولیس و فولاد؛6-6 مساوی

این دو تیم تاکنون در شانزده مسابقه در چارچوب مسابقات لیگ برتر به مصاف هم رفته اند که حاصل آن ، شش برد برای فولاد خوزستان ، شش برد برای پرسپولیس و همچنین چهار تساوی بوده است.

سایت گل - نگاهی به سوابق دیدارهای گذشته دو تیم فولاد خوزستان و پرسپولیس تهران در چارچوب رقابت های لیگ برتر فوتبال کشور نشان می دهد که فولادی ها ، سابقه شش بار شکست این تیم تهرانی را دارند.
تیم های فولاد خوزستان و پرسپولیس تهران در هفتمین هفته از رقابت های لیگ برتر نهم ، عصر شنبه ششم شهریورماه در ورزشگاه تختی اهواز به مصاف هم می روند تا هفدهمین رویارویی خود در تاریخ این رقابت ها را به نمایش بگذارند.

این دو تیم تاکنون در شانزده مسابقه در چارچوب مسابقات لیگ برتر به مصاف هم رفته اند که حاصل آن ، شش برد برای فولاد خوزستان ، شش برد برای پرسپولیس و همچنین چهار تساوی بوده است.

در مجموع این دیدارها ، فولادی ها نوزده بار موفق به گشودن دروازه پرسپولیس شده اند و در مقابل ، هجده مرتبه هم دروازه خود را گشوده شده دیده اند!

هر یک از دو تیم تاکنون دو بار در زمین حریف به برتری رسیده اند و به عبارت دیگر ، سابقه دو شکست خانگی برابر یکدیگر را در کارنامه دارند!

آخرین بار ، این دو تیم در دیدار برگشت لیگ برتر نهم در ورزشگاه آزادی تهران به دیدار هم رفتند که حاصل آن ، برتری یک بر صفر پرسپولیس با گل محسن خلیلی بود. این نتیجه در حالی به دست آمد که در دیدار رفت دو تیم در اهواز ، تساوی بدون گل رقم خورده بود.

از سوی دیگر ، در هشت مسابقه برگزار شده در اهواز ، فولادی ها چهار بار موفق به شکست قرمزپوشان پایتخت شده ، دو بار در مقابل این تیم به تساوی رسیده اند و دو شکست نیز در سابقه خود دارند.
از مجموع هشت مسابقه ای که تاکنون در تهران برگزار شده نیز فولادی ها دو بار میزبان خود را شکست داده ، دو بار با آنها به تساوی رسیده اند و در چهار بازی نیز تن به شکست داده اند.

نتایج کامل دیدارهای مستقیم دو تیم در چارچوب رقابت های لیگ برتر فوتبال کشور را در ادامه ملاحظه می فرمایید:

*لیگ برتر نهم

بازی رفت: فولاد خوزستان صفر – پرسپولیس تهران صفر
بازی برگشت: پرسپولیس تهران یک – فولاد خوزستان صفر

*لیگ برتر هشتم

بازی رفت: فولاد خوزستان 3 – پرسپولیس تهران 2
بازی برگشت: پرسپولیس تهران یک – فولاد خوزستان صفر

*لیگ برتر هفتم

فولاد خوزستان در این فصل ، در لیگ دسته اول به میدان می رفت.

*لیگ برتر ششم

بازی رفت: فولاد خوزستان صفر - پرسپولیس تهران صفر
بازی برگشت: پرسپولیس تهران 2 – فولاد خوزستان یک

*لیگ برتر پنجم

بازی رفت: فولاد خوزستان یک – پرسپولیس تهران صفر
بازی برگشت: پرسپولیس تهران 2 – فولاد خوزستان 3

*لیگ برتر چهارم

بازی رفت: فولاد خوزستان 3 – پرسپولیس تهران یک
بازی برگشت: پرسپولیس تهران صفر - فولاد خوزستان 2

*لیگ برتر سوم

بازی رفت: پرسپولیس تهران یک - فولاد خوزستان صفر
بازی برگشت: فولاد خوزستان یک - پرسپولیس تهران صفر

*لیگ برتر دوم

بازی رفت: پرسپولیس تهران 3- فولاد خوزستان 3
بازی برگشت: فولاد خوزستان صفر - پرسپولیس تهران 2

*لیگ برتر اول

بازی رفت: پرسپولیس تهران یک – فولاد خوزستان یک
بازی برگشت: فولاد خوزستان یک – پرسپولیس تهران 2

Omid7 08-25-2010 06:22 PM

جدول موثرترین بازیکنان لیگ برتر؛ ادینهو و دقیقی در صدر بهترین ها

سایت گل- بعد از هفته ششم لیگ برتر سایت گل برای اولین بار در این فصل جدول موثرترین بازیکنان به لحاظ گل زده و پاس گل را منتشر می کند. در این جدول تعداد گل ها و پاس گل های بازیکنان منظور شده است. لازم به ذکر است که هر ضربه پنالتی منجر به گل برای بازیکنی که آن پنالتی را برای تیمش گرفته است، به عنوان یک پاس گل در کارنامه اش منظور می شود.

1.ادینهو لوسیانو 6 گل و یک پاس گل(7 امتیاز)

2. سعید دقیقی 5 گل و 2 پاس گل(7 امتیاز)

3.محسن بیاتی نیا 5 گل و یک پاس گل(6 امتیاز)

4. رضا نوروزی 4 گل و 2 پاس گل(6 امتیاز)

5. محمد غلامی 5 گل(5 امتیاز)

6. هادی اصغری 4 گل و یک پاس گل(5 گل)

روح الله عرب 4 گل و یک پاس گل (5 امتیاز)

غلامرضا رضایی 4 گل و یک پاس گل(5 امتیاز)

9. محمدرضا خلعتبری 3 گل و 2 پاس گل(5 امتیاز)

10. میلاد میداودی 4 گل ( 4 امتیاز)

علی کریمی 4 گل( 4 امتیاز)

بهترین پاسورهای لیگ برتر

هادی نوروزی(پرسپولیس) 3 پاس گل

حبیب گردانی( شهرداری تبریز) 3 پاس گل

جاسم کرار(تراکتورسازی) 3 پاس گل

عباس مرداسی(نفت آبادان) 3 پاس گل

اسماعیل فرهادی( ذوب آهن) 3 پاس گل

Omid7 08-26-2010 09:47 PM

استقلال ـ سپاهان؛‌ از ريودوژانيرو تا صربستان، از تهران تا اصفهان

بازي بزرگ فصل در هفته هفتم برگزار مي‌شود. شما طرفدار كدام تيم هستيد؟‌

سايت گل ـ اگر فوتبال ايران، مقياسي در حد بين‌المللي داشت، بازي استقلال و سپاهان يكي از مهمترين بازي‌هاي جهان فوتبال بود. مسابقه‌اي كه تمام جذابيت‌هاي يك بازي كلاسيك فوتبال را دارد. مسابقه‌اي با طعم انتقام، دلتنگي،‌ كينه، هيجان و ... از كدامش شروع كنيم؟

‌استقلالي‌ها:
اكثريت بازيكنان زمين را استقلالي‌ها تشكيل مي‌دهند. به جز يازده نفر آبي‌پوش تيم مقابل نيز يك لشكر وابسته دارد. از اميرقلعه‌نويي گرفته تا رضا عنايتي و از خسرو حيدري تا هاشم بيك‌زاده. اين مهمترين نقطه تقابل است. جايي كه طرفين به نسبت «نقطه استقلال» سنجيده خواهند شد. در بازي فردا درخشش و گلزني در هر دو تيم در اين بازي خاص،‌ معناي به خصوصي دارد و اهميتي به مراتب بيش از چيزي كه در ذهن داريد.

مربي‌ها:
اميرقلعه‌نويي و پرويز مظلومي هر چه قدر هم كه در مصاحبه‌ها به هم پپسي تعارف كنند،‌ خدا مي‌داند كه مثل همه مربيان فوتبال ايران يك قران همديگر را قبول ندارند گرچه پرويز در مقطعي دستيار قلعه‌نويي بود و امير همان وقت‌ها درباره‌اش مي‌گفت كه او كارش را بلد است. اين دو اما در شرايطي جديد مقابل هم مي‌ايستند. استقلال با پرويز مظلومي قرارداد دو ساله بسته و اين به آن معناست كه قصد دارد پاي او بايستد. اما امير كه حالا سپاهان را براي ادامه فعاليت حرفه‌اي انتخاب كرده،‌ به هيچ وجه نمي‌تواند از كاراكتر استقلالي خود فاصله بگيرد، به هر حال سوداي بازگشت به تيم محبوبش را دارد و اين يكي از همين فرصت‌هاست كه به همه ثابت كند اگر خودش بود چقدر شرايط فرق داشت. همانطور كه گفتيم در اين بازي استقلال اهميت زيادي دارد. چه به سودش كار كني و چه عليه‌اش باشي.

بين‌المللي‌ها:
در اين بازي تا دلتان بخواهد سوژه داريم از بازيكنان خارجي پرشمار، سه برزيلي استقلال،‌ ابراهيم توره سنگالي، يانوش صرب و فابيو جان واريو كه البته مصدوم است. ملي‌پوش‌ها هم الاماشاءالله. از مهدي رحمتي تا ايمان مبعلي و از فرزاد آشوبي تا احسان حاج‌صفي. به جز ملي‌پوش‌هاي فعلي فرهاد مجيدي و ميلاد ميداودي هم فعلا به دلايلي عضو تيم ملي نيستند اما آنها را هم بايد ملي‌پوش به حساب آورد. بنابراين يازده بازيكن زمين فعلا ملي‌پوش‌اند و برخي ديگر مثل رحمتي، برهاني،‌ نويدكيا،‌ جمشيديان، صادقي، محمدي، منتظري و چندتاي ديگر سابقه بازي ملي دارند.

تاكتيك‌ها:
سپاهان در اين فصل بازي بلند و مستقيم را در دستور كار قرار داده است. استفاده از 7 بازيكن بلندقامت در تركيب و استخدام بهترين سانتركنندهاي ايران، نشان مي‌دهد كه شيوه مورد نظر قلعه‌نويي برخلاف فصل گذشته چيست. استقلال هم با بازيكنان سريع و خلاقي كه دارد،‌بازي را روي زمين خواهد برد. جنگ اصلي جايي است كه فرهاد مجيدي و ميلاد ميداودي بايد با مدافعان گردن كلفت سپاهان مقابله كنند. اگر ايمان مبعلي شبيه خودش بازي كند، استقلال شانس بيشتري براي پيروزي خواهد داشت.

شرايط:
نه استقلال و نه سپاهان بازي‌هاي خوبي در اين فصل نداشته‌اند و امتيازهاي خوبي هم نيندوخته‌اند. اما اين بازي يك نقطه شروع، مي‌تواند باشد. اين«مي‌تواند باشد» در حكم يك دعاست يعني اينكه خدا كند باشد. يعني اينكه خدا كند اين بازي در همان سطح كيفي مورد نظر برگزار شود. يعني اينكه خدا كند آخر بازي پيش خودمان فكر كنيم همه چيزهايي كه درباره ضعف فوتبال ايران مي‌گويند حقيقت ندارد.

مهدی 08-27-2010 03:46 AM

سلیمانی تا پایان فصل قادر به همراهی تیم شاهین نیست

خبرگزاری مهر: پزشک تیم فوتبال شاهین بوشهر گفت: حمیدرضا سلیمانی هافبک این تیم به دلیل پارگی رباط صلیبی قادر به همراهی شاهین تا پایان فصل نیست.

دکتر بهتاش بخشی در گفتگو با خبرنگار مهر در بوشهر افزود: سلیمانی در جریان بازی با تراکتورسازی تبریز به دلیل پیچیدن زانو دچار مصدومیت شد که بعد از ام آر ای گرفته شده متاسفانه مشخص شد رباط صلیبی وی پاره شده است.

وی با بیان اینکه حداقل این بازیکن شش ماه از میادین دور خواهد بود گفت: با هماهنگی های به عمل آمده تا هفته آینده عمل جراحی بر روی این بازیکن صورت خواهد گرفت.

پزشک تیم فوتبال شاهین بوشهر گفت: این مصدومیت باعث شده تا این بازیکن به لحاظ روحی افت شدیدی پیدا کند

منبع: مهر

مهدی 08-27-2010 03:54 AM

غيبت چهار بازيكن تاثيرگذار در ديدار فولاد خوزستان و پرسپوليس

به گزارش روز پنج شنبه ايرنا، تيم هاي فولاد خوزستان و پرسپوليس تهران در چارچوب هفته هفتم رقابت هاي ليگ برتر باشگاه هاي كشور از ساعت 21:15 شنبه 6 شهريورماه در ورزشگاه تختي اهواز به مصاف هم مي روند.

فولاد خوزستان در اين ديدار رضا نوروزي مهاجم و بهترين گلزن خود را به دليل اخراج در بازي با مس كرمان در اختيار ندارد.
ميثم خسروي مدافع كناري فولاد نيز به دليل سه اخطاره بودن ، ديگر بازيكن محروم فولاد خوزستان خواهد بود.

از سوي ديگر مجيدجلالي سرمربي فولاد در اين بازي جلال كاملي مفرد و سعيد رمضاني را به دليل آسيب ديدگي در اختيار ندارد.

اما در تيم فوتبال پرسپوليس تهران اميرحسين فشنگچي به دليل دريافت كارت قرمز در بازي با شاهين بوشهر و حميدعلي عسگري به سبب سه اخطاره بودن غايب هستند تا علي دايي براي اين ديدار حساس عملا بازيكنان اصلي جناح چپ خود را در اختيار نداشته باشد.

حسين بادامكي بازيكن خط مياني تيم پرسپوليس هم به دليل مصدوميت شديد تا 6 هفته قادر به همراهي سرخ پوشان تهراني نخواهد بود.

منبع: ایرنا

Omid7 08-27-2010 11:25 AM

پرسپولیس؛ 7 سال بدون برد در اهواز

آخرین باری که پرسپولیس در ورزشگاه تختی اهواز طعم پیروزی را چشید به تیرماه 82 برمی گردد که فولاد را 2- صفر شکست داد.

سایت گل- تیم پرسپولیس فردا شب در حالی در اهواز به مصاف فولاد می رود که در سال های اخیر در اهواز توفیق چندانی نداشته است و اخرین برد سرخپوشان در اهواز به تیرماه 1382 برمی گردد که فولاد را در هفته اخر لیگ دوم در اهواز 2- صفر بردند. پس از ان پرسپولیس طی 11 بازی اخیر با تیمهای اهوازی در اهواز موفق به پیروزی نشده است. پرسپولیس از فصل 82 تاکنون 5 بار با فولاد در اهواز بازی کرده است که 3 باخت و دو تساوی حاصل کار بوده است. این تیم در 6 بازی لیگ برتر با استقلال اهواز نیز 4 باخت و دو تساوی کسب کرد و بدین ترتیب در 11 بازی اخیر لیگ برتر در اهواز، پرسپولیس موفق به پیروزی بر تیمهای اهوازی نشده است. البته این تیم ها در فصل 84 در اهواز میزبان پرسپولیس نبودند که با احتساب این دو بازی می توان گفت در 13 بازی اخیر لیگ برتری به میزبانی تیمهای اهوازی، پرسپولیس طعم برد را نچشیده است.

دایی- جلالی؛ 2- صفر به نفع دایی

دایی در دو باری که مقابل جلالی در لیگ برتر قرار گرفته دو برد بدست اورده است.

سایت گل- علی دایی و مجید جلالی در حالی برای سومین بار در لیگ برتر مقابل هم قرار می گیرند که دایی سابقه دو پیروزی مقابل جلالی را در کارنامه دارد. دایی در تیم صبا مدتی شاگرد جلالی بود و با او موفق به قهرمانی در جام حذفی و سوپرجام نیز شد. در فصل 86 لیگ برتر دایی با سایپا در اهواز موفق به شکست تیم استقلال اهواز با نتیجه 2-1 شد که مربی استقلال اهواز مجید جلالی بود. دومین رویارویی این دو مربی در فصل گذشته بود که دایی با پرسپولیس در آزادی موفق به شکست فولاد با مجید جلالی شد.

دوئل سیزدهم جلالی با پرسپولیس

بهترین نتیجه جلالی مقابل پرسپولیس در لیگ برتر برد 4-1 با استقلال اهواز در فصل 86 بود که این نتیجه اتفاقا در ورزشگاه تختی اهواز رقم خورد

سایت گل- مجید جلالی سرمربی تیم فولاد برای سیزدهمین بار در دوران مربیگری خود در لیگ مقابل پرسپولیس قرار می گیرد.البته جلالی با تیم وحدت در جام باشگاههای تهران سابقه رویارویی با پرسپولیس را دارد. جلالی اولین بار با تیم پیام مشهد در لیگ 75 مقابل پرسپولیس قرار گرفت و با این تیم یک باخت و یک تساوی بدست اورد. وی با تیم پاس 2 برد، یک باخت و یک تساوی از پرسپولیس گرفت و با استقلال اهواز نیز 4-1 پرسپولیس را برد. جلالی با تیم قندی یزد 2- صفر به سرخپوشان باخت و در 4 بازی با فولاد نیز یک برد، 2 باخت و یک تساوی کسب کرده است. در مجموع 12 بازی گذشته، 4 برد و 3 تساوی و 5 باخت حاصل رویارویی جلالی با پرسپولیس بوده است.

مهدی 08-28-2010 02:52 AM

مظلومی: دوست دارم قطبی بازیکن کمتری از استقلال دعوت کند!

شبکه ایران - پرویز مظلومی در نشست مطبوعاتی پس از بازی با سپاهان علاوه بر تحلیل بازی از تیم ملی هم صحبت کرد و انتقادی هم به سازمان لیگ وارد کرد که چرا بازی‌های پرسپولیس بعد از استقلال برگزار می‌شود:«هر 2 تیم بازی زیبایی انجام دادند. در چند سال اخیر کمتر از این بازی‌ها دیده بودیم. هم بازی زیبایی بود و انتظارات مردم برآورده شد و خوشحالم که پرگل و جذاب شد.

در نیمه اول به آنچه می خواستیم رسیدیم و از نقاط ضعف حریف به گل رسیدیم. سپاهان در نیمه اول هم بد کار نکرد، اما در نیمه دوم می‌دانستیم سپاهان با مهاجمان بلندقدش برای جبران می‌آید که متأسفانه زمانی که مجیدی و جباری توانشان را از دست دادند، استقلال کمی دچار افت شد. در همین لحظات فشار سپاهان بیشتر شد که مجبور شدیم مجیدی و جباری را تعویض کنیم، ضمن اینکه برای ضدحملات برهانی را به تیم اضافه کردیم.
تیمی که 3 گل عقب است، انتحاری بازی می‌کند و سپاهان هم با توپ های بلند رو به بازی انتحاری آورد. یک گل آنها روی اوت دستی به ثمر رسید که به اعتقادم خطا بود و گل دیگر نیز روی یک شوت استثنایی به ثمر رسید.

این بازی نشان داد که عملکردمان مقابل نفت اتفاقی بود و برعکس بازی با نفت کارهای تاکتیکی را هم انجام دادیم. مقابل سپاهان با تاکتیک 3 - 5 - 2 بازی کردیم که این مورد جواب داد. در بین 2 نیمه به بازیکنان گفتم مغرور نشوید. در نیمه دوم فشار سپاهانی‌ها مضاعف بود و 3 گل به ثمر رسید که شاید کمی غرور بازیکنان ما باعث این موضوع شد. زمانی که گل مساوی سپاهان به ثمر رسید، برهانی با تیزهوشی گل برتری را زد و اگر دقت می‌کرد گل پنجم را هم می‌زدیم!»

وی در ادامه توضیح داد:« علاوه بر میداودی و مجیدی، در این دیدار منتظری هم خوب بود و نشان داد که می‌تواند به تیم ملی دعوت شود. شاید این نقطه نظر قطبی بود که آنها دعوت نشوند. هرچند که دوست دارم بازیکنان کمتری از استقلال به تیم ملی دعوت شوند، چراکه می‌توانم در تمرینات، آنها را بیشتر در اختیار داشته باشم.

یک بار در ورزشگاه آزادی زمانی که سرمربی ابومسلم بودم مقابل پرسپولیس 3- صفر پیش افتادیم و در نهایت 3-3 مساوی کردیم. تیم‌های من هجومی هستند و حاضرم برای پیروزی 39 گل بخوریم، اما 40 گل بزنیم. اگر 3 گل خوردیم از قهرمان لیگ بود، در غیر این صورت خط دفاعی بازی ضعیفی انجام نداد. گل‌های حریف روی اوت دستی و شوت راه دور بود، اما آنها نتوانستند از خط دفاع ما عبور کنند. »

وی در خصوص داوری این بازی هم گفت:« روزهایی هم که باختم از داور تعریف کردم، اما معتقدم روی بازیکن ما روی گلی که از اوت دستی خوردیم، خطا شد. »
مظلومی در پایان با انتقاد از برنامه ریزی سازمان لیگ گفت:‌ چرا بازی‌های پرسپولیس بعد از دیدارهای استقلال برگزار می‌شود؟ امیدوارم مسئولان سازمان لیگ به این موضوع نیز رسیدگی کنند.

منبع: شبکه ایران

اکنون ساعت 03:47 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.