پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   ليگ برتر باشگاه های ایران (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=153)
-   -   كلوپ هواداران باشگاه استقلال (http://p30city.net/showthread.php?t=34404)

mohammad.90 04-05-2012 08:29 PM

رحمتی در خط حمله استقلال + عکسدروازه بان تیم فوتبال استقلال در دقایق پایانی دیدار برابر الجزیره به عنوان مهاجم به خط حمله آبی پوشان اضافه شد و در کنار دروازه بان حریف قرار گرفت.
http://www.qudsonline.ir/NewsQods/Im...9%84%D9%87.jpg

mohammad.90 04-08-2012 06:40 PM

يکشنبه 20/01/1391 19:01

صعود استقلال به رده دوم ليگ برتر فوتبال

تيم فوتبال استقلال با پيروزي برابر مس سرچشمه به رده دوم جدول رده بندي صعود کرد.

http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00002638.jpg
دیدار دو تیم مس سرچشمه و استقلال از ساعت ۱۷ در ورزشگاه باهنر کرمان و در حضور بیش از ۶ هزار تماشاگر برگزار شد و با نتیجه ۳ بر یک به سود استقلال خاتمه یافت.
علی سامره در دقیقه ۱۵ برای مس سرچشمه گلزنی کرد و علی حمودی در دقیقه ۴۰، یرکوویچ در دقیقه ۵۲ و فریدون زندی در دقیقه ۷۴ گل‌های استقلال را به ثمر رساندند.
با این برد استقلال ۵۵ امتیازی شد و به رده دوم صعود کرد. سپاهان ۵۸ امتیازی صدر نشین است و تراکتورسازی هم با ۵۳ امتیاز در رده سوم قرار دارد.
البرز حاجی‌پور داور مسابقه به ساموئل و آرش برهانی از استقلال کارت زرد نشان داد.
مس سرچشمه با ۱۹ امتیاز در رده آخر جدول است و شانس بسیار کمی برای بقا در لیگ برتر دارد.

از نکات مهم این دیدار آسیب دیدگی مهدی رحمتی بود و به همین دلیل وی در اواخر مسابقه جایش را به زرین ساعد داد.

ترکیب مس سرچشمه:

حسن هوری، رضا نورالهی، نادر فتح‌الهی، مجتبی ترشیز، محسن زاهدی، امیر محمدی( از دقیقه ۷۷ مسعود ابراهیمی)، وحید علی‌آبادی، محمد منصوری، مجید باجلان، مجتبی محبوب‌مجاز( از دقیقه ۶۳ علی زندوی) و علی سامره(از دقیقه ۸۵ علی خانکی)
سرمربی: اصغر شرفی
ترکیب استقلال:
مهدی رحمتی( از دقیقه ۸۶ هادی زرین‌ساعد)، پژمان منتظری، حنیف عمران‌زاده، میثم حسینی، علی حمودی، خسرو حیدری، ساموئل، آندرانیک تیموریان( از دقیقه ۷۷ محسن یوسفی)، فریدون زندی، آرش برهانی و یرکوویچ( از دقیقه ۷۲ اسماعیل شریفات)
سرمربی: پرویز مظلومی

mohammad.90 04-08-2012 06:45 PM

مردی که هرگز "شیطان سرخ" نشد/ "منچستریونایتد" رویای ناصر حجازییک سایت خارجی در گزارشی به اتفاقات ورزشی زندگی یکی از پرافتخاترین فوتبالیست های ایران پرداخت و نوشت: "ناصر حجازی" در دهه 80 میلادی در آستانه قرار گرفتن در چارچوب دروازه تیم فوتبال منچستریونایتد بود اما وی هرگز موفق نشد به رویای خود جامه عمل بپوشاند.به گزارش خبرگزاری مهر، حجازی در خانه ماند و به عنوان یک مربی موفق مشغول به کار شد و در نهایت لقب اسطوره را گرفت. سال گذشته و زمانی که وی در سن 61 سالگی درگذشت، بیش از 25 هزار نفر در مراسم خاکسپاری‌اش حضور پیدا کردند. زمانی که او به دلیل سرطان ریه در بیمارستان کسری با مرگ دست و پنجه نرم می کرد، همین تعداد مردم در حالیکه عکس های بزرگ وی را دست داشتند در بیرون انتظارش را می کشیدند.
سایت ساکرنت در مورد ناصر حجازی نوشت: "سرآلکس فرگوسن" و رئیس جمهور ایران "محمود احمدی نژاد" برای حجازی نامه نوشتند و برای این دروازه بان قدیمی آرزوی بهبودی کردند. آنهایی که قدم به اتاق حجازی گذاشته اند این پیام ها را دیده اند. حجازی در زمانی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسیده بود قصد داشت به تیم منچستریونایتد بپیوندد اما از آنجا که کسی در فدراسیون فوتبال حضور نداشت تا به این امور رسیدگی کند، دروازه بان استقلال نتوانست به خواسته اش جامه عمل بپوشاند و این بزرگ‌ترین افسوس زندگی اش بود.
حجازی در این خصوص گفته بود: "آنها (فدراسیون فوتبال ایران) به من پاسخ روشنی ندادند. این از شانس بد من بود. اگر شما بتوانید برای تیم بزرگی چون منچستریونایتد بازی کنید، به یک بازیکن بزرگ در جهان بدل خواهید شد." او می توانست به همین خاطر جلای وطن کند. وی در این خصوص گفته بود: "ایران وطنم بوده و هست." و بدین ترتیب بود که "گری بایلی" دروازه بان اهل آفریقای جنوبی، شانس خود را با حضور در منچستریونایتد آزمود.
ناصر حجازی به همراه تیم ملی فوتبال ایران فاتح سه عنوان قهرمانی آسیا شد اما زمانی که ایران در جام ملت های آسیا در سال 1980 در دیدار نیمه نهایی مقابل کویت تن به شکست داد، حجازی برای همیشه از حضور در تیم ملی بازماند. او فوتبال خود را با تیم باشگاهی استقلال ادامه داد. استقلال یکی از قدرت های فوتبال ایران بود. حجازی دوران ورزشی خود را با بسکتبال آغاز کرد و هرگز پشیمان نشد که روی به فوتبال آورده است. این دروازه بان در سال 1970 به تاج کمک کرد تا قهرمان آسیا شود.
حجازی در سال 1986 ایران را به قصد بازی در بنگلادش ترک کرد. او در آسیای جنوب شرقی ماند و سپس به مربیگری روی آورد. او ابتدا هدایت یک تیم باشگاهی بنگلادش را در اختیار گرفت و سپس مربی تیم ملی این کشور شد. پس از آن شماری از باشگاه های برتر ایران خواستار به خدمت گرفتن او شدند و به همین خاطر حجازی به کشور بازگشت.
وی استقلال را در سال 1998 قهرمان ایران کرد و یک سال بعد با این تیم به فینال رقابت های جام باشگاه های آسیا راه یافت. حجازی تا سال 2007 به مربیگری ادامه داد. او به عنوان دروازه بانی که هرگز به منچسنتریوناتید نپیوست اما در عرصه مربیگری در ایران و آسیا به توفیقاتی دست پیدا کرد، سرانجام در سال 2011 دار فانی را وداع گفت.

mohammad.90 04-08-2012 08:58 PM

مظلومي:

يکشنبه 20/01/1391 19:47

مظلومي:
با قدرت کارم را انجام مي‌دهم و تصميم مي‌گيرم

سرمربي استقلال با تاکيد بر اينکه با قدرت کارش را انجام مي‌دهد گفت: آنهايي که شيطنت مي‌کنند بهتر است صبر کنند تا ببينند در پايان فصل مي‌مانم يا نه.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00032949.jpg
پرویز مظلومی پس از پیروزی 3 بر یک برابر مس سرچشمه در جمع خبرنگاران گفت: پیش بینی می‌کردیم در این بازی پیروز شویم. گل زود هنگامی که خوردیم باعث شد حریف روحیه بگیرد و ما هم شتاب‌زده عمل کردیم. با تجربه‌ای که من در کرمان داشتم می‌دانستم به خاطر سنگینی هوا در نیمه اول ممکن است دچار مشکل شویم.
وی ادامه داد: در نیمه دوم با صحبت‌هایی که با بازیکنان کردم و تغییر تاکتیک توانستیم به 3 امتیاز برسیم. به مس هم تبریک می‌گویم آنها خوب بازی کردند و در دقایقی ما را اذیت کردند. ما 3 امتیاز را می‌خواستیم که آن را گرفتیم.
مظلومی در مورد مصدومیت مهدی رحمتی خاطرنشان کرد: امیدوارم مصدومیت او حاد نباشد. فردا وضعیت این مصدومیت مشخص می‌شود.
سرمربی استقلال در مورد حضور تیموریان در میدان، گفت: دیدید که او برای ما بازی کرد و تا آنجایی که در توان داشت برای موفقیت تیم تلاش کرد. تیموریان قرار بود 45 دقیقه بازی کند اما به خواست خودش بیشتر بازی کرد.
وی در مورد اینکه بحث‌هایی با کی‌روش به دلیل برنامه دادن به تیموریان پیش آمده است گفت: خواهش می‌کنم ما را به حاشیه نبرید.
مظلومی در مورد اختلاف 3 امتیازی سپاهان با استقلال گفت: برخی از دوستان مدام از مربی خارجی صحبت می‌کنند و تریبون دارند و هر چه دلشان می‌خواهند می‌گویند اما می‌خواهم بدانم آیا دنیزلی و کرانچار شرایط ما را داشتند؟‌ پرسپولیس و سپاهان از این به بعد مثل ما خواهند بود و هر 4، 5 روز یک بار بازی خواهند کرد. ما در گذشته بازی‌های فشرده‌ای داشتیم و در پلی آف آسیا بازی کردیم و به همین دلیل آسیب دیدگی بازیکنان ما زیاد شد.
وی ادامه داد: تراکتورسازی به دلیل آنکه در آسیا حضور ندارد وضعیت بهتری خواهد داشت اما پرسپولیس و سپاهان به دلیل فشردگی بازی‌هایشان شرایط ما را پیدا می‌کنند. در 2 ماه گذشته با این شرایط دست و پنجه نرم کردیم. تمام تلاش ما این است که از رقیب عقب نمانیم. تراکتورسازی مدعی است و سپاهان هم در صدر قرار دارد با این حال هدف ما قهرمانی در لیگ برتر است. استقلال با قهرمانی جام حذفی سیر نمی‌شود. می‌خواهیم با تلاش و غیرت بازیکنان و حمایت تماشاگران به دومین جام قهرمانی برسیم در آسیا هم قطعا به مرحله بعدی صعود خواهیم کرد.
سرمربی پیشین مس کرمان در مورد وضعیت بد این تیم در جدول گفت: من از شرایط پیش آمده برای مس ناراحتم. خاطرات خوبی از مس و مردم خوب کرمان دارم و نتایج این تیم را دنبال می‌کنم. تغییرات پی در پی در مدیریت و کادر فنی راه حل نیست. مس مربی خوب و توانایی دارد. از مردم کرمان می‌خواهم در بازی‌های خانگی تیم‌شان را تنها نگذارند. حیف است که تیمی مثل مس با این امکانات و پشتوانه مردمی سقوط کند.
مظلومی در مورد قرارداد خود با استقلال گفت: تا آخر فصل با استقلال قرارداد دارم اما باید دید که آخر فصل می‌خواهم در استقلال بمانم یا نه و سپس برایم جانشین تعیین کنند. بعد از قهرمانی جام حذفی برخی نظر سنجی گذاشتند. اینها شیطنت است. من نتایج خوبی با استقلال گرفتم.

وی اضافه کرد: در نیم فصل اول که تیمم کامل بود یک امتیاز از سپاهان پیش بودیم اما در نیم فصل دوم تیم به هم ریخت. اکنون وضعیت پرسپولیس در لیگ برتر ایران و لیگ قهرمانان آسیا را مقایسه کنید. در آسیا پرسپولیس 3 بازیکن اضافه دارد و ببینید چقدر تغییر کرده است اما ما چندین بازیکن خود را نداشتیم بعد می‌گویند مظلومی بهانه گیری می‌کند. در حالی که نبود چند بازیکن برنامه تاکتیکی تیم را با مشکل مواجه می‌کند. من دنبال بهانه نیستم.
مظلومی گفت: برخی حواشی با غرض ورزی برای ما ایجاد می‌شود. نظر سنجی می‌گذارند. این مسائل کهنه شده است. مظلومی با قدرت کارش را انجام می‌دهد و در آخر فصل تصمیم می‌گیرم که در استقلال بمانم یا نه.
وی در مورد وضعیت جباری گفت: جباری به ما قول داد که خودش را به بازی الجزیره برساند.

mohammad.90 04-08-2012 09:03 PM

برهاني:خوشحالم براي اولين بار کاپيتان شدم

يکشنبه 20/01/1391 20:11

برهاني:خوشحالم براي اولين بار کاپيتان شدم

مهاجم استقلال گفت: مي‌خواهيم با غفلت ساير مدعيان به قهرماني برسيم.

http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00023606.jpg
به نقل از سایت باشگاه استقلال، آرش برهانی در مورد برتری 3 بر یک در دیدار مقابل مس سرچشمه اظهار داشت: خدا را شکر توانستیم 3 امتیاز حساس را در این دیدار کسب و فاصله خود را با صدر جدول همچنان حفظ کنیم.
این مهاجم ادامه داد: در نیمه اول چند موقعیت گلزنی داشتیم که از دست دادیم ولی در نیمه دوم توانستیم از موقعیت‌ها بهتر استفاده کنیم و پیروزی را به دست بیاوریم.
وی درخصوص کاپیتانی خود در این دیدار گفت: خوشحالم برای اولین بار بازوبند کاپیتانی تیم بزرگی به نام استقلال را بستم. امیدوارم رضایت هواداران را برآورده کرده باشم.
برهانی در پایان در مورد دیدارهای آینده استقلال گفت: تلاش می‌کنیم تا پایان لیگ در همه دیدارها به پیروزی برسیم تا با غفلت سایر مدعیان عنوان قهرمانی را کسب کنیم.

mohammad.90 04-09-2012 08:11 AM

http://jamnews.ir/Images/News/Smal_P...5714940847.jpg

mohammad.90 04-10-2012 07:37 PM

سه‌شنبه 22/01/1391 15:48

گزارش تمرين امروز استقلال

تمرين امروز استقلال در غياب دروازه‌بان ملي‌پوش اين تيم برگزار شد.

http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00028462.jpg
تیم استقلال جهت آماده‌سازی دیدار مقابل صبای قم از ساعت ۱۴ امروز تمریناتش را در ورزشگاه دستگردی برگزار کرد.
بازیکنان استقلال از ساعت ۱۳ در این ورزشگاه حضور داشتند و به تماشای فیلم بازی با مس سرچشمه پرداختند و نقاط ضعف و قوت خود را بررسی کردند.
* حدود ۳۰ نفر از طرفداران استقلال از تمرین دیدن کردند.
* ۳ بازیکن خارجی به نام‌های ساموئل، یرکوویچ و الونگ با ۴۰ دقیقه تاخیر به ورزشگاه رسیدند که این مسئله باعث اعتراض سرمربی آبی‌پوشان شد. مظلومی این ۳ بازیکن را به گوشه‌ای فراخواند و به آنها تذکر داد تا موارد انضباطی را رعایت کنند.
* ساموئل به دلیل مصدومیت جزئی موفق به تمرین با آبی‌پوشان نشد و تنها در گوشه‌ای از زمین کارهای تاکتیکی را نظاره کرد.

* مهدی رحمتی غایب بود.
* هادی زرین ساعد دروازه‌بان دوم آبی‌پوشان در برخی از صحنه‌ها مورد تشویق قرار گرفت.
* بهمن فروتن، شاهرخ بیانی به همراه پورحیدری و ارژنگی نیا در تمرین امروز حضور داشتند.
* بازیکنان استقلال در ابتدای تمرین به گرم کردن بدن‌ها و پس از بازی آقا وسط به فوتبال درون تیمی پرداختند. نکته قابل توجه اینجا بود که به هنگام بازی آقا وسط حریف عمران زاده در چند صحنه وقتی نمی‌توانست توپ را از بازیکنان بگیرد کلافه شد و از آنها خواست تا بازی را تمام کند.
* یکی از مسئولان AFC به همراه شیرازی رئیس هیئت فوتبال استان تهران از امکانات ورزشگاه دستگردی دیدن کرد و تذکراتی را در مورد جایگاه تماشاگران، خبرنگاران و گزارشگران تلویزیونی به مسئولان ورزشگاه دادند. این ورزشگاه قرار است میزبان مسابقات زیر 16 سال آسیا باشد.
* فریدون زندی و عمران زاده زودتر از دیگر بازیکنان تمرین خود را به پایان رسانده و وارد رختکن شدند.
* تمرین آبی پوشان که تحت نظارت مظلومی و هنکه برگزار می‌شد ساعت 15:30 به پایان رسید و اعضای این تیم فردا مجددا از ساعت ۱۴ در همین ورزشگاه به آماده‌سازی خود خواهند پرداخت.
دیدار استقلال و صبای قم روز جمعه در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

mohammad.90 04-10-2012 07:42 PM

بازگشت قلعه‌نویی به استقلال؛ این شایعه اگر چه خیلی زود از سوی مدیران باشگاه استقلال و حتی خود امیر تکذیب شد اما جدی شدن این شایعه طی چند روز کافی بود تا گفت‌وگوی برخی بازیکنان مخالف این مربی در محافل خصوصی شکل جالبی به خود بگیرد.
http://u.goal.com/157700/157734hp2.jpg

به گزارش سایت گل، شایعه بازگشت امیر قلعه‌نویی به استقلال این تیم را برای مدت چند روز به حاشیه راند تا مدیران این باشگاه خبر پیوستن قلعه‌نویی به استقلال را بلافاصله تکذیب کنند. پرویز مظلومی نیز البته قدر این فرصت را دانست و با کسب یک پیروزی در لیگ برتر و پشت سرگذاشتن تیم امیر قلعه‌نویی استقلال را به جایگاه دوم جدول رساند.
اما پس از گذشت چند روز از این شایعه برخی منابع آگاه خبر می‌دهند که بازیکنان مخالف قلعه‌نویی خیلی زود نسبت به شایعه بازگشت وی به استقلال موضع‌گیری کرده‌اند.سایت قانون خبر داده که فرهاد مجیدی که البته رابطه چندان دوستانه‌ای قلعه‌نویی ندارد در تماس با یکی از بازیکنان استقلال که اتفاقا او نیز از جمله مخالفان سرسخت قلعه‌نویی محسوب می‌شود به وی گفته است به لیگ قطر یا امارات بیا تا از حاشیه‌ها دور باشی.این سایت اشاره ای به اسم بازیکن مورد نظر نکرده ولی او کسی نیست جر مجتبی جباری.این شایعه در حالی جدی شده است که جباری چندی پیش در محفلی خصوصی با قاطعیت تمام تاکید کرده بود اگر قلعه‌نویی به استقلال بیاید یک لحظه در این تیم نمی‌مانم.
اگر شایعه پیوستن مهدی رحمتی را نیز به اتفاقات و واکنش‌های اخیر اضافه کنیم دوپاره شدن استقلال در شرایط بازگشت امیر به این تیم امری محتوم به نظر می‌رسد. آنجا که برخی مهره‌های کلیدی از بغض این اتفاق با به تن کردن پیراهن تیم رقیب شاید موجبات حیرت مدیران این تیم را فراهم کنند.

mohammad.90 04-11-2012 06:39 PM

فتح الله زاده در گفتگو با مهر:مظلومی گزینه اول ما برای فصل آینده است

فتح الله زاده در گفتگو با مهر:مظلومی گزینه اول ما برای فصل آینده است/ رویانیان درست می‌گویدمدیرعامل باشگاه استقلال از پرویز مظلومی به عنوان گزینه اول هدایت تیم فوتبال این باشگاه در فصل پیش رو خبر داد و گفت: من از آنهایی نیستم که تا هستم قربان صدقه بالادستی‌ها بروم و وقتی رفتم فحش بدهم.علی فتح الله زاده در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب در خصوص نشست سه شنبه شب هیئت مدیره باشگاه استقلال اظهار داشت: در این جلسه بیشتر در مورد مبالغی که باید در فصل جاری به بازیکنان و مربیان پرداخت کنیم و بودجه‌ای که فصل آینده باید صرف آماده سازی تیم شود، صحبت کردیم. در این راستا تقاضا و درخواست‌های ما در قالب پیشنهادی توسط آقای رسولی‌نژاد با وزیر ورزش و امور جوانان در میان گذاشته می‌شود و ایشان (رسولی نژاد) پیگیر موضوع خواهد بود.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: در مورد تیمی که فصل آینده خواهیم بست و با بازیکنان و مربیانی که مدنظر داریم برآورد بودجه کردیم. اینکه هزینه‌های ما برای فصل آینده چقدر خواهد بود، تا چه اندازه از این بودجه را خودمان باید تامین کنیم و چقدر از آن باید توسط وزارت ورزش تامین شود و ... از دیگر مباحث مطرح شده در نشست ما بود.
15 میلیارد تومان بودجه برای استقلال 91
مدیرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به این پرسش که "بودجه‌ای که برای فصل آینده مدنظر دارید، چقدر است؟"، اظهار داشت: برای فصل آینده پیشنهاد 15 میلیارد تومان بودجه را به اعضای هیئت مدیره ارائه داده‌ام که قرار است نیمی از این رقم را خودمان تامین کرده و باقی را مالک اصلی باشگاه در اختیار ما قرار دهد.
تامین 5/7 میلیارد تومان کار دشواری نیست
فتح الله وزارت ورزش و امور جوانان را مالک اصلی باشگاه استقلال خواند و در پاسخ به این پرسش که "تامین 5/7 میلیارد تومان کار سختی نیست؟"، اظهار داشت: کار سخت اما شدنی است و ما می‌توانیم آن را تامین کنیم. در فصل 91 - 90 ما باید 6 میلیارد تومان از بودجه باشگاه را تامین می‌کردیم که از این رقم تا به امروز پنج میلیارد تومان تامین شده است.
مظلومی گزینه اول ما برای فصل آینده است
وی از پرویز مظلومی به عنوان گزینه اول هدایت تیم فوتبال استقلال در فصل پیش رو یاد کرد و گفت: اگر پرویز مظلومی روند موفقیت‌های تیم استقلال را ادامه دهد، گزینه اول ما برای تیم در فصل آینده خواهد بود. البته یک طرف این ماجرا استقلال است و طرف دیگر پرویز مظلومی. باید ببینیم ایشان تمایل دارد که در استقلال بماند. در شرایط فعلی که تیم در کوران مسابقات لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیاست، مذاکره‌ای با ایشان برای تمدید قرارداد نخواهیم داشت و پس از آن گفتگوها با توافق دو طرف آغاز خواهد شد.
خودم پیشنهاد کردم سال آینده فردی دیگر مدیرعامل استقلال شود
مدیرعامل باشگاه استقلال در واکنش به شایعه حضور محمدحسین قریب در این باشگاه به خبرنگار مهر گفت: دو، سه بار گفته و بازهم می‌گویم که از آمدن آقای قریب به استقلال استقبال می‌کنم. من پیش از این به آقای رسولی‌نژاد گفته‌ام با وجود مشکلاتی که دارم، بهتر است سال آینده فردی دیگر مدیرعامل باشگاه استقلال باشد و در این زمینه موافقت خود را با آمدن آقای قریب به استقلال اعلام کرده‌ام.
آمدن قلعه نویی به استقلال شایعه است
وی با شایعه خواندن حضور امیر قلعه نویی در استقلال گفت: آنهایی که چنین شایعاتی می‌سازند، می‌خواهند به ما، امیر و قلعه نویی و تیمش که همچون استقلال در کورس قهرمانی است، لطمه بزنند. من مدیرعامل استقلال هستم و تا به امروز هیچ بحث و مذاکره‌ای با امیر قلعه نویی نداشته‌ام.
پرسپولیس بهترین بازی خود را مقابل سپاهان انجام می‌دهد
فتح الله زاده ضمن ابراز اطمینان از اینکه تیم پرسپولیس بهترین بازی خود را مقابل سپاهان انجام می‌دهد، گفت: پرسپولیس تیم بی‌ریشه‌ای نیست که با یک شکست و محرومیت چند بازیکن بلغزد. من اطمینان دارم تیم دنیزلی فردا پنجشنبه بهترین بازی خود را مقابل سپاهان انجام می‌دهد.
پرسپولیس با این چیزها نمی‌شکند
مدیرعامل باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: پرسپولیس با این محرومیت و فشارها نمی‌شکند، چرا که مانند استقلال تیمی بزرگ و متکی به هوادارانش است. همین تیم در بازی با نفت تهران در غیاب نفرات اصلی خود با سه گل پیروز شد. این نشان می‌دهد پرسپولیس تیمی بزرگ است و متکی به چند بازیکن خاص نیست. اطمینان دارم این تیم در بازی مقابل سپاهان با تمام قوا به میدان می‌رود و از حیثیت خود دفاع می‌کند.
برای حمایت از پرسپولیس به ورزشگاه می‌روم
وی در پاسخ به اظهارات محمد رویانیان که گفته بود"آرزو می‌کنم استقلال قهرمان لیگ برتر شود"، گفت: بهرحال ما دو تیم بزرگ هستیم که در عین رقابت با هم رفاقت داریم. من هم به مانند رویانیان امیدوارم پرسپولیس به مقامات بالا برسد. رفاقت ما زبانی نیست و همانطور که دیدید تماشاگران ما در بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا به حمایت از پرسپولیسی‌ها به ورزشگاه رفتند، همانطور که آنها در این رقابت‌ها از تیم استقلال پشیبانی کردند. من در بازی قبلی پرسپولیس در تهران نبودم اما حتما در دیدارهای پیش روی این تیم به ورزشگاه آزادی می‌روم از تیم پرسپولیس حمایت می‌کنم.
نشانه‌هایی وجود دارد که نمی‌خواهند استقلال و پرسپولیس موفق باشند
فتح الله زاده استقلال و پرسپولیس را یار و غار یکدیگر خواند و در پاسخ به این پرسش که "آیا موافق حرف‌های رویانیان هستید که عنوان کرد دست‌هایی در کار است تا استقلال و پرسپولیس موفق نباشند؟"، گفت: نشانه‌هایی وجود دارد که نمی‌خواهند ما موفق باشیم. روز گذشته یک سایت خبری نوشته بود آقای عباسی از فتح الله زاده دلخور است که چرا برای کفاشیان رای جمع کرده و خواهان جدایی او از استقلال است!
عباسی می‌خواهد باقدرت به کارم ادامه دهم
وی در این رابطه افزود: من وقتی خودم پیشنهاد کرده‌ام آقای قریب به جای من به استقلال بیاید آیا از استقلال رفتنی هستم؟! این شایعات درحالی مطرح می‌شود که آقای عباسی همیشه از من حمایت کرده و می‌خواهد که با قدرت به کارم ادامه دهم.
پوستم کلفت‌تر از آن است که با شایعه سازی از پا بیفتم
مدیرعامل باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: من می‌دانم این شایعه سازی‌ها از کجا آب می‌خورد. آنهایی که می‌خواهند استقلال در آستانه مسابقات لیگ قهرمانان آسیا و دیدارهای حساس لیگ برتر ناکام بماند، دست به شایعه سازی می‌زنند تا ناکام بمانیم، البته من پوست کلفت‌تر از آن هستم که به راحتی از پا بیافتم.
از آنهایی نیستم که تا هستم قربان صدقه بالادستی‌ها بروم و وقتی رفتم فحش بدهم
فتح الله زاده افزود: من اگر بدانم فقط یک روز دیگر مدیرعامل باشگاه استقلال هستم، همان یک روز را با جان و دل کار کرده و به تیم محبوب خدمت می‌کنم. روزی هم که بروم برای تیم حاشیه سازی نمی‌کنم. من از آنهایی نیستم که تا هستم قربان صدقه بالادستی‌ها بروم و وقتی رفتم فحش بدهم. مطمئن باشید روزی هم که از استقلال بروم به آقای عباسی و وزارت ورزش احترام می‌گذارم و برای موفقیت استقلال از هیچ کمکی دریغ نمی‌کنم.
رویانیان درست می‌گوید
" حاشیه سازان گمان می‌کنند با شایعات آنها می‌ترسیم و استقلال دچار مشکل می‌شود"، فتح الله زاده با بیان این جمله افزود: اعتقاد دارم آقای رویانیان درست می‌گوید و نمی‌خواهند استقلال و پرسپولیس موفق باشند اما آنها بدانند راه به جایی نمی‌برد، چرا که خواست و اراده خدا بالاتر از اهداف چنین افرادی است.
رحمتی را داریم چرا باید دنبال گلر باشیم
وی در خصوص شایعه مذاکره باشگاه استقلال با یک دروازه خارجی برای فصل آینده گفت: ما وقتی رحمتی و دو گلر خوب دیگر داریم، چرا باید با دروازه بانی دیگر مذاکره کنیم؟! خدا و پیغمبری من تا به امروز با هیچ دروازه بانی مذاکره نکرده‌ام.
می‌خواهم مجیدی را به استقلال برگردانم
مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص این خبر که فرهاد مجیدی از جباری خواسته است که به تیم الغرافه قطر برود، گفت: من می‌خواهم فرهاد را به استقلال برگردانم، چطور می‌شود که او دنبال بردن جباری به قطر است؟!

mohammad.90 04-14-2012 08:14 AM

جمعه 25/01/1391 14:11

فتح الله زاده: سال آينده نيستم

وي با بيان اينکه خودم دو نفر را براي مدير عاملي استقلال به ايشان پيشنهاد کردم افزود: يکي از اين افراد آقاي محمدحسين قريب بود که از مديران خوب کشورمان است. به هر حال من سالها مديرعامل استقلال بوده ام و قرار هم نيست تا ابد مدير عامل بمانم.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00034123.jpg
مدیر عامل باشگاه استقلال با بیان اینکه قبلا به رئیس هیئت مدیره گفته فصل آینده مدیر عامل این باشگاه نیست گفت: می‌توانم چهار بازیکن استقلال را در پایان فصل ترانسفر کنم اما جرات نمی کنم!

به گزارش خبرنگار مهر، علی فتح‌الله‌زاده که این روزها صحبت در مورد ماندن یا رفتنش برای فصل آینده زیاد شده است صبح جمعه با حضور در برنامه ورزش و مردم در این مورد گفت: چند ماه قبل خودم به آقای رسولی نژاد اعلام کرده که سال آینده مدیر عامل استقلال نخواهم بود. به همین خاطر شما روی افراد مورد نظرتان تمرکز کنید.

وی با بیان اینکه خودم دو نفر را برای مدیر عاملی استقلال به ایشان پیشنهاد کردم افزود: یکی از این افراد آقای محمدحسین قریب بود که از مدیران خوب کشورمان است. به هر حال من سالها مدیرعامل استقلال بوده ام و قرار هم نیست تا ابد مدیر عامل بمانم.

مدیرعامل باشگاه استقلال با اشاره به مشکلات مالی که باشگاه های استقلال و پرسپولیس گریبانگیر آن هستند به ماجرای ترانسفر کردن بازیکنان اشاره کرد و گفت: در گذشته و زمانی که ما بازیکنان را به همراه آقای عابدینی ترانسفر کردیم هزار حرف و حدیث پیرامون ما درست شد و هر کس حرفی زد. الان هم من می توانم در پایان فصل 4 بازیکن استقلال را ترانسفر کنم اما به خاطر همین حرف ها جراتش را ندارم.

فتح الله زاده در پاسخ به این پرسش که آیا پرویز مظلومی را برای فصل آینده حفظ خواهید کرد یا نه گفت: باید اول ببینم تکلیف خودم چه می شود. زمانی که هنوز مشخص نیست من فصل بعد مدیرعامل استقلال هستم یا نه چه صحبتی دارم با آقای مظلومی انجام دهم. منطقی هم نیست که من بروم با سرمربی صحبت کنم و قراردادش را تمدید کنم بعد مدیر دیگری بیاید و در کار انجام شده قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه تاکنون هم از پرویز مظلومی حمایت کرده گفت: من با آقای مظلومی هیچ مشکلی ندارم و تاکنون هم مورد حمایت ما بوده اند چرا که عملکرد خوبی داشته اند. ما یک جام گرفته ایم و در دو جام دیگر هم مدعی هستیم. اما به هر حال ما یکطرف ماجرا هستیم و آقای مظلومی هم طرف دیگر. باید ببینیم در پایان فصل چه اتفاقاتی می افتد.

مدیر عامل استقلال در پاسخ به این پرسش که چرا منصور پورحیدری در هفته های اخیر برخورد نامناسبی با خبرنگاران دارد گفت: ما بازیهای سخت و پرفشاری را پشت سرگذاشته ایم و شاید بخشی از این اتفاقات به خاطر این مسائل است. اما طبق قوانین کنفدراسیون فوتبال آسیا نمی شود خبرنگاران هر جا که خواستند مصاحبه کنند.

علی فتح الله زاده که به همراه محمد رویانیان در برنامه ورزش و مردم حضور پیدا کرده بود در ماجرای اعلام حکم کمیته انضباطی علیه پرسپولیس از فدراسیون فوتبال خواست تا این حکم را تعدیل کند و شرایطی را فراهم کند که پرسپولیس از این بابت لطمه ای نبیند.

mohammad.90 04-14-2012 08:25 AM

مظلومي: مزد بازي‌ هجومي‌مان را گرفتيم

جمعه 25/01/1391 21:45

الجزيره تا بن دندان مسلح است، کمک کنيد
مظلومي: مزد بازي‌ هجومي‌مان را گرفتيم

سرمربي تيم استقلال با ابراز رضايت از بازي شاگردانش در ديدار برابر صبا گفت: سراسر هجومي بوديم و مزد آن را گرفتيم.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00036747.jpg
پرویز مظلومی پس از برتری 3 بر صفر برابر صبای قم در شرایطی که خبرنگاران رسانه‌های مکتوب در سالن کنفرانس بودند، او در راهروی منتهی تونل ورزشگاه در جمع خبرنگاران ایستاد و گفت: من مشکلات تک تک خبرنگاران را درک می‌کنم و امیدوار هستم مشکل شما طوری حل شود که به صورت دقیق بعد از هر بازی به کارهای خود برسید.

وی تاکید کرد: در نیمه اول بسیار فوق العاده و هجومی بازی کردیم و سعی داشتیم 45 دقیقه حریف را در زمین خودش پرس کنیم. با توجه شرایط زمین و بارندگی به هدف خودمان رسیدیم.

سرمربی استقلال افزود: از نیمه اول خیلی راضی هستم. سراسر هجومی بودیم و مزد زحمات خود را گرفتیم. در نیمه دوم طبیعی بود که صبا چون چیزی برای از دست دادن نداشت حمله کند و دو توپ هم به تیر دروازه ما بزند.

مظلومی اظهار داشت: پس از اینکه به 3 گل رسیدیم سعی کردم مجتبی جباری را وارد زمین کنم. او دقایقی بدون مشکل بازی کرد. خیالم از بابت این بازی راحت شد و حتی به تیموریان هم استراحت دادم.

سرمربی استقلال خاطرنشان کرد: اگر در ضد حملاتی که فوق العاده روی آن خوب کار می‌کردیم دقت و تمرکز لازم را داشتیم می‌توانستیم به گل‌های بیشتری برسیم. باید روز چهارشنبه مقابل تیم خوب الجزیره قرار بگیریم و قطعا آن بازی به نیمه دوم آن بازی ربط داشت.

وی اضافه کرد: بچه‌ها می‌دانند الجزیره را می‌شود در امارات شکست داد. اصلا ناامید نیستیم. به دنبال این هستیم در 3 بازی آینده 6 امتیاز بگیریم و شاید آن وقت به عنوان تیم اول گروه به مرحله بعد رفتیم. تمام تمرکز ما روی شکست الجزیره است. ما برای این بازی خارج از خانه تمرینات تاکتیکی بسیار خوبی علیرغم فرصت کم داشتیم. فقط امیدوارم اتفاقاتی که در تهران افتاد در امارات نیفتد و بدشانس نباشیم.

مظلومی در پاسخ به این سؤال که آیا برای تمدید قرارداد با شما حرفی زده‌اند یا خیر گفت: هیچ حرفی با من نزده‌اند. ما تا پایان فصل 4 فینال بسیار سخت در پیش داریم. با توکل به خدا و با تمرکز به هدفمان می‌رسیم.

وی درباره مشکلات مالی استقلال گفت: صد در صد مشکلات مالی در نتیجه بازی با الجزیره تاثیر گذار بود. ما قهرمان جام حذفی شدیم و همه تلاش کردند اما مشکلات مالی داریم. امیدوارم تعهدات به بازیکنان که بخش اعظمی از پاداش‌ها و قرارداد‌ها است به زودی انجام شود.

مظلومی یادآور شد: در تاریخ 30 فروردین فتح الله زاده چک‌های زیادی را در دست بازیکن دارد. امیدواریم همه به فتح الله زاده کمک کنند تا قبل از بازی با الجزیره با توجه به قول وزیر ورزش مشکل ما حل شود. الجزیره تا بن دندان مسلح مقابل ما به میدان خواهد آمد و ما هم باید برای 3 امتیاز به امارات برویم. انشاالله بتوانیم با یک نتیجه خوب به مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا راه پیدا کنیم. کارمان بسیار سخت اما ممکن است.

mohammad.90 04-14-2012 10:47 AM

بررسي‌ قرارداد آبي‌‌ها;کهکشاني‌ها مي‌روند؟

شنبه 26/01/1391 11:22

بررسي‌ قرارداد آبي‌‌ها;کهکشاني‌ها مي‌روند؟

قرارداد 15 بازيکن تيم فوتبال استقلال در پايان فصل جاري رقابت‌هاي ليگ برتر به اتمام مي‌رسد.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00033647.jpg
به نقل از فارس پس از اینکه اعلام شد قرارداد ۲۳ بازیکن پرسپولیس در پایان لیگ یازدهم به اتمام می ‌رسد این موضوع البته با شدت کمتر شامل حال دیگر تیم پایتخت یعنی استقلال هم می‌ شود.

از بین بازیکنانی که این روزها ساق های خود را پر توان کرده اند تا استقلال را به قهرمانی برسانند ۱۵ بازیکن در پایان فصل دیگر قراردادی با این باشگاه نخواهند داشت.

استقلال که قهرمان جام حذفی شده و در لیگ هم مدعی است برای حضوری مقتدر در لیگ قهرمانان آسیا به شاکله اصلی تیم خود نیاز دارد و با این شرایط در نقل و انتقالات روزهای سختی خواهد داشت. چه فتح الله زاده به عنوان مدیرعامل این باشگاه بماند و چه مدیر دیگری بیاید کار سختی در پیش دارد. این در حالی است که قرارداد 2 ساله پرویز مظلومی سرمربی استقلال نیز در پایان فصل به اتمام می رسد. استقلال در این فصل با نفراتی که جذب کرد لقب کهکشانی را به خود اختصاص داد و باید دید کهکشانی ها در این تیم می مانند یا خیر؟

در زیر وضعیت قراردادی بازیکنان استقلال شرح داده و مشخص شده که چه بازیکنانی همچنان قرارداد دارند و قرارداد چه نفراتی به پایان رسیده است.

مهدی رحمتی: این بازیکن سال گذشته با استقلال قرارداد یک ساله امضا کرد و با پایان فصل با توجه به اینکه پیش بینی می شود از تیم های دیگر پیشنهاد داشته باشد و با توجه به صحبت هایی که خودش مطرح کرده باشگاه استقلال برای حفظ او کار راحتی نخواهد داشت.

هادی زرین ساعد: دروازه بان دوم آبی پوشان که در فصل جاری فقط یک مسابقه رسمی آن هم برای ۲۰ دقیقه مقابل مس کرمان برگزار کرده (به جز حضور در جام ولایت برابر پرسپولیس) قراردادی دو ساله دارد. این دروازه بان در جام ولایت هم برای استقلال به میدان رفت.

مهدی اسلامی: دروازه بان سوم استقلال هم جزو سهمیه زیر ۲۳ سال محسوب می شود و با این تیم قرارداد دارد.

فریدون رضایی: این دروازه بان جوان در همان اوایل فصل با پارگی رباط پا روبرو شد و نامش از فهرست استقلال خارج شد.

پژمان منتظری: مدافع آبی پوشان که هر سال قبل از پایان فصل قراردادش را با استقلال تمدید می کرد سال قبل با این باشگاه قرارداد دو ساله مشروط امضا کرد. یعنی منتظری اگر نخواهد در استقلال بماند و یا با این تیم به توافق مالی نرسد می تواند به تیم دیگری برود.

حنیف عمران زاده: این بازیکن فصل قبل قراردادش را با استقلال به مدت یک سال تمدید کرد و با پایان لیگ یازدهم دیگر با این تیم قراردادی نخواهد داشت.

ساموئل: این مدافع توباگویی در اواسط فصل جاری با استقلال قرارداد امضا کرد و تا پایان فصل جاری قرارداد دارد.

مهدی امیرآبادی: هر ساله در نقل و انتقالات گفته می شود این بازیکن از استقلال جدا می شود اما هر سال قراردادش با این تیم تمدید می شود. امیرآبادی با پایان فصل دیگر قراردادی با آبی پوشان ندارد.

میثم حسینی: این بازیکن سال قبل از گسترش فولاد به استقلال آمد و با این باشگاه قرارداد دو ساله امضا دارد و فصل بعدی هم در خدمت آبی پوشان است.

خسرو حیدری: بازیکن ملی پوش استقلال که یک فصل را در سپاهان سپری کرده بود سال قبل بار دیگر پیراهن آبی را بر تن کرد. او با این باشگاه قرارداد دو ساله امضا کرد و سال آینده نیز در استقلال خواهد بود.

حمید عزیززاده: او جزو آخرین بازیکنانی بود که سال قبل با استقلال قرارداد امضا کرد و قراردادش یک ساله است.

محسن یوسفی: وی هم جزو بازیکنانی بود که ابتدا قرار نبود قراردادش با استقلال تمدید شود اما در آخرین لحظات با این تیم یک ساله تمدید کرد.

جواد شیرزاد: شیرزاد زمانی که به استقلال آمد قرارداد دو ساله امضا کرد و با پایان فصل یازدهم دیگری قراردادی با آبی پوشان نخواهد داشت.

علی حمودی: حمودی جزو بازیکنانی بود که سال قبل با استقلال قرارداد دوساله امضا کرد.

الونگ الونگ: الونگ زمانی به استقلال پیوست که این تیم بازیکنانی نظیر جاسم کرار و فرهاد مجیدی را از دست داده بود ولی با این حال با این باشگاه قرارداد ۶ ماهه امضا کرد.

اسماعیل شریفات: فصل که تمام شود بحث اینکه شریفات باید به خدمت سربازی برود یا همچنان دانشجو باقی می ماند آغاز می شود. این بازیکن دیگر با استقلال قرارداد ندارد اما برای اینکه بخواهد قراردادش را تمدید کند یا حتی به تیم دیگری برود باید ابتدا وضعیت سربازی خود را مشخص کند.

آندرانیک تیموریان: آندو جزو بازیکنانی بود که قرارداد یک ساله با استقلال امضا کرد و تمدید قراردادش را منوط به شرایط باشگاه و تیم برای فصل بعدی اعلام کرد.

کیانوش رحمتی: این بازیکن که با پارگی رباط پا روبرو شده با پایان فصل دیگر قراردادی با استقلال نخواهد داشت.

مجتبی جباری: بر خلاف اینکه سال های گذشته جباری برای استقلال شرط می گذاشت این باشگاه بود که با این بازیکن قرارداد مشروط یک ساله امضا کرد و قرار شده بود وی به ازای هر مسابقه ای که برای این تیم بازی می کند پول دریافت کند. باید دید در پایان این فصل چه اتفاقاتی رقم می خورد و آیا بار دیگر شاهد اتفاقات سال های گذشته خواهیم بود یا خیر.

آرش برهانی: مهاجم آبی پوشان دیگر با استقلال قراردادی ندارد.

میلاد میداودی: شماره ۱۰ استقلال سال قبل هم قراردادش با آبی پوشان مشروط بود که منجر به حفظ او در این تیم شد اما با پایان فصل دیگر قراردادی ندارد.

فریدون زندی: این بازیکن که مدت ها برای حضورش در استقلال بحث بود با این تیم قراردادی دوساله امضا کرد و یک سال دیگر قرارداد دارد.

یرکوویچ: این مهاجم اهل صربستان که گل های ۳ امتیازی برای استقلال زده یک سال دیگر با آبی پوشان قرارداد دارد.

فرهاد مجیدی، ولید علی و جاسم کرار هم بازیکنانی بودند که در اواسط فصل به دلایل مختلف از استقلال جدا شدند.

در لیست این تیم بازیکنان زیر ۲۳ سال مانند توحید غلامی و مهرداد حسینی هستند که با این باشگاه قرارداد دارند.

یلدا جوون 04-14-2012 01:56 PM

آقا محمد مثل اینکه فقط شما استقلالی هستین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41:

mohammad.90 04-14-2012 03:13 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط یلدا جوون (پست 258908)
آقا محمد مثل اینکه فقط شما استقلالی هستین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41:

سلام یلدا خانم خوش امدید {شیت شدن}

یلدا جوون 04-14-2012 04:13 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط mohammad.90 (پست 258914)
سلام یلدا خانم خوش امدید {شیت شدن}

3-0 بردیم هورااااااااااااااااا{جشن پتو}(البته بازی دیروز بود ولی من تازه فهمیدم)

سلام مرسی :53:تبریک میگم دیروز بردیم

nae 04-15-2012 11:11 PM

خب یه برد خیلی خوب کسب کردیم و راهمون رو واسه قهرمانی هموارتر کردیم
از این به بعد قهرمانی دست خودمونه یعنی مطمئنم اگه هر 4 تا بازیمون رو ببریم قهرمانیم
بازیهامون هم انصافا سخته،شاهین و شهرداری که واسه نیفتادن خودشون رو میکشن و نفت هم که تو آبادان همیشه برای ما رقیب سرسختی بوده
این سه بازی بازیهای خیلی خیلی تعیین کننده ای هستن
به امید برد در این بازیها و قهرمانی دیگری در لیگ برتر

mohammad.90 04-16-2012 07:24 PM

تیموریان: اگر پیشنهاد خارجی نداشته باشم در استقلال می‌مانم/ خبر استقلالی شدن نکونام را در روزنامه‌ها خوانده‌ام http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png
لیگ برتر - آندرانیک تیموریان می‌گوید استقلال برای قهرمانی مایوس نخواهد شد.

به گزارش خبرآنلاین؛ آندرانيك تيموريان هافبك تأثيرگذار استقلال اميدوار است كه اين تيم در بازي حساس مقابل الجزيره امارات 3 امتياز را گرفته و شانس خود را براي صعود افزايش دهد. آندو كه بازگشت او اتفاق خوبي براي آبي‌هاي پايتخت بود، در مورد رويارويي با الجزيره و مسائل مختلف ديگر گفت‌وگويي اختصاصي با خبرنگار خبرآنلاين انجام داد. حرف‌هاي تيموريان را مي‌خوانيد.
نظرت در مورد بازي با الجزيره چيست؟
ما چيزي براي از دست دادن نداريم چون در بازي‌هاي خانگي 5 امتياز از دست داده‌ايم. الجزيره در يك سوم حمله واقعا تيم فوق‌العاده‌اي است كه روي 3 مهاجم خارجي سرمايه‌گذاري كرده است ولي آنها در خط دفاعي ضعف دارند. به نظر من الجزيره از حالا صعود خود را قطعي كرده و مي‌خواهد در زمين خودش هم ما را شكست دهد. ما البته بايد باهوش باشيم در ضمن انگيزه زيادي براي شكست دادن اين تيم داريم.
قبول داري باخت در بازي رفت خيلي براي شما سنگين تمام شد؟
ما در بازي رفت بدشانسي آورديم. هر چند كه آنها جريان بازي را در اختيار داشتند ولي موقعيت‌هاي ما بيشتر بود كه متأسفانه بدشانس بوديم.
قبول داري اگر ببازيد شانس صعودتان كمتر خواهد شد؟
فكر نمي‌كنم اينطور باشد در ضمن ما براي باختن به امارات نمي‌رويم. ما مي‌رويم كه برنده باشيم و حتما بايد با امتياز برگرديم.
ظاهرا از عدم پرداخت پاداش‌هاي جام حذفي ناراحت هستيد؟
باشگاه قول داده بود كه يك هفته بعد از جام حذفي پاداش‌ها را بدهد ولي متأسفانه پولي در حساب نيست و دست آقاي فتح‌الله‌زاده هم خالي است. وزارت ورزش كمكي نكرده و وقتي در باشگاه پول نيست بايد چنين وضعيتي به وجود بيايد.
ظاهرا رحمتي گفته كه مي‌خواهد خودش پاداش‌هاي جام حذفي را بدهد؟
من در مورد صحبت‌هاي رحمتي حرفي ندارم و در اين زمينه مسوولان باشگاه بايد تصميم بگيرند.
راستي استقلال براي قهرماني در ليگ برتر چقدر شانس دارد؟
ما 2 بازي در خانه داريم و 2 بازي هم در بيرون از خانه و كارمان آسان نيست. هم ما استرس داريم و هم سپاهان ولي استقلال براي قهرماني مايوس نخواهد شد و با تمام قدرت مي‌جنگيم. اين درست كه سپاهان يك امتياز بيشتر دارد و 3 بازي را هم در خانه انجام مي‌دهد ولي شانس قهرماني ما با آنها برابر است.
اين موضوع صحت دارد كه سال آينده مي‌خواهي به اروپا يا كشورهاي عربي بروي؟
صادقانه مي‌گويم كه در حال حاضر هيچ پيشنهادي ندارم و فقط به قراردادي كه با استقلال دارم فكر مي‌كنم. اگر پيشنهادي از خارج داشتم حتما مي‌گفتم.
آيا براي فصل بعد استقلال اولويت تو خواهد بود؟
بله همين‌طور است. من حتي با آقاي فتح‌الله‌زاده هم حرف زدم و گفتم كه اگر پيشنهاد خارجي نداشته باشم دوست دارم در استقلال بمانم.
شايعاتي در خصوص حضور جواد نكونام در استقلال شنيده مي‌شود. تو از اين موضوع با خبري؟
من خبر استقلالي شدن نكونام را در روزنامه‌ها خواندم ولي معمولا نمي‌توان با قاطعيت از درست بودن اين اخبار حرف زد. جواد يك فوتباليست بسيار خوب است كه چند سال است در تيم ملي با او هم بازي هستم

behnam5555 04-20-2012 05:16 PM

فرهاد مجیدی

فرهاد مجیدی

http://u.goal.com/180500/180539hp2.jpg
سايت گل- ماجراهايي كه در جريان بازي پرسپوليس- الغرافه ميان فرهاد مجيدي و هواداران پرسپوليس رخ داد هنوز هم نقل محافل است و واكنش‌هاي متفاوتي را به دنبال دارد.
اين بار در سايت گل يك گزارش تصويري از عكس‌هاي امين محمدجمالي به همراه يادداشتي كوتاه از او پيش روي شماست. عكاس در جملاتي كوتاه احساس خود را از لحظات شكار اين صحنه‌ها بيان كرده است. شما هم مي‌توانيد نظرات خود را بنويسيد. درباره اين اتفاق چه فكر مي‌كنيد.

http://u.goal.com/180500/180541hp2.jpg

http://u.goal.com/180500/180542hp2.jpg

http://u.goal.com/180500/180543hp2.jpg

یادداشت عکاس:
این عکس‌ها را دوست دارم چون معنی داره. هیچ‌کس تو این چند روز نگفت حدود 95هزار نفر بودند كه از دقیقه یک شروع کردند به خانواده فرهاد مجیدی فحش دادن. اگر به این اعتقاد نداریم که باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس هستیم اقلا این 95هزار نفر مرد که بودن. و ایشون که ایرانی بود. باید آبروش می‌رفت جلوی هم‌تیمی‌هاش؟ کسی خودشو جای فرهاد گذاشت؟ نشون دادن عدد چهار و پوشیدن پیراهن آبی برای 90 دقیقه فحش خوردن زیاد بود؟
صد هزاران گل شکفت و بانگ مرغی برنخاست/ عندلیبان را چه پیش آمد هزاران را چه شد؟
تقدیم به فرهاد مجیدی که نمی‌شناسمش از نزدیک ولی دوست نداشتم اون روز جای اون باشم. امیدوارم که این جمعیت را ببخشد و خدا هم همیشه در کنارش باشد.

SOHRAB_HAZHII 04-21-2012 07:06 AM

آقا بهنام حرفتون سند گرفتن پنالتی از داور خودش یک تاکتیکه تو فوتبال

حرفه ای ولی این درسته که مجیدی جلوی نود هزار تماشاگر ایرانی

با لباس آبی با دستاش عدد چهار را برای خراب کردن روحیه تیم پرسپولیس

نشون بده

بخاطر کی عربهایی که حتی 2دقیقه برای زسیدن مجیدی صبر نکردند

و عکس دسته جمعی شون رو بدون اون گرفتند

آز تو بعیده اقا فرهاد تو جمعی که همه آبی و قرمز جمعند تا تیم

ایرونی رو تشویق کنند این حرکت رو داشته باشی

فرهاد جون تو تو 5تا بازی و450دقیقه 4تا گل زدی میشه میانگین1.25

گل در هر بازی ولی زاید 3تا گل تو یک بازی و 10دقیقه زده درسته که ما

تابلوشو بیاریم تو استادیوم بازی استقلال و الریان

mohammad.90 04-21-2012 07:12 AM

گزارش تصویری دیدار تیمهای فوتبال استقلال تهران و الجزیره امارات

گزارش تصویری دیدار تیمهای فوتبال استقلال تهران و الجزیره امارات

mohammad.90 04-21-2012 08:01 AM

تاريخچه رويارويي‌هاي استقلال و شاهين

شنبه 02/02/1391 08:36

تاريخچه رويارويي‌هاي استقلال و شاهين

اين دو تيم در ليگ برتر تا کنون 5بار با هم روبرو شده اند که استفلال 4بار برنده شده و يک بار دوتيم به تساوي رسيده اند.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00028449.jpg
به نقل از گل، شاهین و استقلال در حالی روز یکشنبه مقابل هم قرار می گیرند که تیم پایتخت نشین برای قهرمانی می جنگد و نماینده بوشهر برای بقا تلاش دارد. این دو تیم در لیگ برتر تا کنون 5بار با هم روبرو شده اند که استفلال 4بار برنده شده و یک بار دوتیم به تساوی رسیده اند. آنها سه بار هم در جام حذفی مقابل هم قرار گرفته اند که سهم استقلال دو برد و سهم شاهین یک برد بوده است. هر سه دیدار در وقت قانونی برنده نداشته و دو بازی آن به ضربات پنالتی کشیده است. در مجموع از 8بار جدال این دوتیم استقلال 6برد، یک مساوی و یک باخت داشته .تاریخچه این دیدارها را با هم مرور می کنیم:

لیگ برتر فصل ۸۹-۱۳۸۸-دور رفت

ورزشگاه آزادی:استقلال تهران۲-شاهین بوشهر۱

گلها:رضا عنایتی،آرش برهانی(استقلال)محمد احمدپوری(شاهین)

سرمربی استقلال تهران:عبدالصمد مرفاوی

سرمربی شاهین پارس جنوبی بوشهر:محمود یاوری

لیگ برترفصل 1388-89-دور برگشت

ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر- شاهین صفر استقلال یک

گل: رینالدو(پنالتی)

سرمربی شاهین: محمود یاوری

سرمربی استقلال: مرفاوی

لیگ برتر فصل ۹۰-۱۳۸۹-دور رفت

ورزشگاه آزادی:استقلال تهران۲-شاهین پارس جنوبی بوشهر۱

گلها:فرزاد آشوبی(۲گل-پنالتی)(استقلال)ایمان حیدری(شاهین)

سرمربی استقلال تهران:پرویز مظلومی

سرمربی شاهین پارس جنوبی بوشهر:حمید استیلی

لیگ برترفصل 1389-90-دور برگشت

ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر: شاهین صفر استقلال صفر

سرمربی شاهین: اکبرمیثاقیان

سرمربی استقلال: پرویز مظلومی

لیگ برتر فصل 1390-91-دور رفت

ورزشگاه آزادی: استقلال 3 شاهین 2

گلها: مجتبی جباری(3گل) استقلال و مسعود نظرزاده و لک چیرا( شاهین)

سرمربی شاهین: فیروز کریمی

جام حذفی سال 1383-مرحله یک شانزدهم

ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر

شاهین(1) 5استقلال (1)4(ضربات پنالتی)

سرمربی شاهین:محمود ابراهیم زاده

سرمربی استقلال: امیر قلعه نوعی

جام حذفی سال 1389-90-مرحله یک هشتم

ورزشگاه آزادی تهران

استقلال 1 شاهین صفر

گل: حنیف عمران زاده در وقت های اضافه

سرمربی شاهین: حمید استیلی

جام حذفی سال 1390- 91- مرحله فینال

ورزشگاه حافظیه شیراز

استقلال صفر(4) شاهین صفر(1)- ضربات پنالتی

بازیکنان استقلال تهران در لیگ امسال که سابقه گلزنی به شاهین بوشهر را دارند:

۱٫آرش برهانی:۱گل(با پیراهن استقلال تهران)

۲٫میلاد میداوودی:۲گل(با پیراهن استقلال اهواز)

۳٫حنیف عمران زاده:۱گل(با پیراهن استقلال تهران)

۴٫مجتبی جباری: 3گل(با پیراهن استقلال)

.بازیکنان امسال شاهین بوشهر که سابقه گلزنی به استقلال تهران را دارند:

۱٫علی انصاریان:۱گل(با پیراهن پرسپولیس تهران)

۲٫مرتضی عزیز محمدی:۲گل(با پیراهن پیکان تهران)

۳٫مسعود نظرزاده 1گل( با پیراهن شاهین)

4لک چیرا 1گل( با پیراهن شاهین)

هیچ یک از بازیکنان امسال استقلال سابقه بازی برای شاهین را ندارند

بازیکنان امسال شاهین که سابقه بازی برای استقلال را دارند:

۱٫وحید طالب لو به مدت ۸فصل

۲٫علی انصاریان به مدت ۱فصل

۳٫هادی شکوری به مدت ۳فصل

۴٫میثم منیعی به مدت ۲فصل( از این تیم جدا شد)

۵٫سعید بیات به مدت ۲فصل

پرویز مظلومی در دوران مربیگری تاکنون ۶بار برابر شاهین قرار گرفته که حاصل این ۶جدال،۳پیروزی-۲تساوی و یک شکست سنگین ۴-۱ با مس کرمان مقابل یاوری بوده است!

علی اصغر کامیاب برای اولین بار در قامت سرمربی مقابل استقلال قرار می گیرد.

mohammad.90 04-22-2012 06:56 PM

مظلومي:يک امتياز نه به درد ما ميخورد نه شاهين

سرمربي استقلال گفت: يک امتياز حاصل از تساوي با شاهين به درد هيچ‌کدام از دو تيم نخورد.

http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00030680.jpg
پرويز مظلومي پس از تساوي يک بر يک برابر شاهين بوشهر گفت: از بازيکنانم ممنون هستم. آنها بازي سختي برابر شاهين انجام دادند. البته اين مساوي و يک امتياز نه به درد ما خورد نه شاهين بوشهر و من از نتيجه راضي نيستم با اين حال به بازيکنانم خسته نباشيد مي‌گويم.

خبرنگاران بوشهر که از وضعيت شاهين در جدول ليگ ناراضي هستند سوالي از مظلومي نپرسيدند و نشست خبري سرمربي استقلال خيلي سريع به پايان رسيد.

mohammad.90 04-22-2012 09:49 PM

گزارش تصویری/دیدار تیمهای فوتبال شاهین بوشهر و استقلال

گزارش تصویری/دیدار تیمهای فوتبال شاهین بوشهر و استقلال : دیدار تیمهای فوتبال استقلال و شاهین بوشهر از هفته سی و یکم لیگ برتر در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر با تساوی یک بر یک به پایان رسید.

http://www.mehrnews.com/mehr_media/i...84983_orig.jpg
http://www.mehrnews.com/mehr_media/i...84979_orig.jpg
http://www.mehrnews.com/mehr_media/i...84980_orig.jpg
http://www.mehrnews.com/mehr_media/i...84982_orig.jpg
http://www.mehrnews.com/mehr_media/i...84978_orig.jpg
http://www.mehrnews.com/mehr_media/i...84977_orig.jpg
http://www.mehrnews.com/mehr_media/i...84976_orig.jpg
http://www.mehrnews.com/mehr_media/i...84975_orig.jpg
http://www.mehrnews.com/mehr_media/i...84974_orig.jpg
http://www.mehrnews.com/mehr_media/i...84973_orig.jpg
http://www.mehrnews.com/mehr_media/i...84971_orig.jpg
http://www.mehrnews.com/mehr_media/i...84972_orig.jpg
http://www.mehrnews.com/mehr_media/i...84969_orig.jpg
http://www.mehrnews.com/mehr_media/i...84967_orig.jpg
http://www.mehrnews.com/mehr_media/i...84970_orig.jpg
http://www.mehrnews.com/mehr_media/i...84966_orig.jpg
http://www.mehrnews.com/mehr_media/i...84968_orig.jpg

mohammad.90 04-23-2012 06:13 PM

هیات مدیره استقلال مجوز بازگشت مجیدی را صادر کرد !

هیات مدیره استقلال مجوز بازگشت مجیدی را صادر کرد !
اعضا هیئت مدیره استقلال حرکات مجیدی پس از بازی با پرسپولیس را معنادار می دانند و معتقدند که فرهاد با پیراهن آبی و بوسیدن آن نوید و پیغام بازگشت را به کل استقلالی ها ارائه کرده است و در بازگشت وی به تیم هیچ گونه شک و شبه ای وجود ندارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، مقداد نجف نژاد عضو هیئت مدیره استقلال این اخبار را تایید کرده و اعلام داشت که هیئت مدیره مخالفتی با بازگشت مجیدی ندارد این در حالی است که پس از جدایی اتفاقی مجیدی، اعضای هیئت مدیره نارضایتی خود را از تصمیم مهاجم استقلال اعلام کرده و وی را محکوم کردند اما در حال حاضر شرایط متفاوت پیش می رود و اعضا هیئت رای به بازگشت فرهاد مجیدی می دهند.

عضو هیئت مدیره استقلال مدعی است که استقلال خانه مجیدی است و انتظار این اتفاق می رفت که وی هر چه سریعتر به جمع آبی ها بازگردد.
گفتنی است، اعضا هیئت مدیره حرکات مجیدی پس از بازی با پرسپولیس را معنادار می دانند و معتقدند که فرهاد با پیراهن آبی و بوسیدن آن نوید و پیغام بازگشت را به کل استقلالی ها ارائه کرده است و در بازگشت وی به تیم هیچ گونه شک و شبه ای وجود ندارد.

شایان ذکر است، اعضا مسئول در تیم استقلال، با اعلام خبر بازگشت مجیدی شرایط را با تغییراتی روبرو ساختند زیرا این بازیکن برای بازگشت شروطی دارد که سرمربی در راس این شروط قرار دارد، فرهاد مجیدی با همه مربیان استقلالی رابطه خوبی ندارد و این موضوع برای وی حائز اهمیت است، از طرفی هیئت مدیره نیز، با توجه به شرایطی که مجیدی برای بازگشت دارد، ترجیح می دهند، وی را برای فصل آینده در اختیار بگیرند، اما از شرایط مناسب برخی مربیان لیگ برتری بگذرند

mohammad.90 04-25-2012 08:57 PM

تمرین پر از سوژه استقلال / گزارش تصویری

http://www.khabaronline.ir/Images/Ne...8635193469.jpg

mohammad.90 04-28-2012 06:43 PM

سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران

پورحيدري: من سرمربي استقلال نمي شوم

سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران در خصوص خبرهاي منتشره مبني بر مذاکره با کاظم اوليايي از گزينه هاي احتمالي مديرعاملي اين باشگاه گفت : هيچ مذاکره اي با اوليايي براي سرمربيگري استقلال در فصل آينده نداشته ام.

http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00006361.jpg

منصور پورحيدري به ايرنا گفت: اصلا اين بحث ها صحت ندارد و نمي دانم اين شايعه سازي ها توسط چه افرادي صورت مي گيرد. در حال حاضر تمام فکر ما معطوف به موفقيت استقلال است.

پورحيدري درخصوص کم شدن شانس قهرماني اين تيم در مسابقات ليگ برتر، گفت: متاسفانه بازي خوبي را درمقابل شهرداري تبريز پشت سرنگذاشتيم و اين تساوي باعث شد تا شانس ما براي کسب مقام قهرماني ليگ برتر کاهش پيدا کند. وي ادامه داد: بايد اين ديدار را فراموش کنيم و از امروز خود را براي بازي با الريان قطر آماده کنيم. زيرا اين ديدار براي ما اهميت فراواني دارد و مي توانيم با کسب سه امتياز از گروه خود صعود کنيم.

وي درخصوص شانس استقلال براي قهرماني در مسابقات ليگ برتر فوتبال کشور، تصريح کرد: شانس تيم ما بسيار کم است اما نبايد نااميد باشيم

پورحيدري در خصوص انتقاد پيشکسوتان استقلال از بازي دفاعي اين تيم در ديدار مقابل شهرداري تبريز، گفت: تيم ما به هيچ عنوان در بازي مقابل شهرداري دفاعي عمل نکرد و مظلومي از تمام داشته هاي هجومي خود در اين ديدار سود برد.

mohammad.90 04-28-2012 06:56 PM

پورحیدری: بیایید تا حماسه‌ای ایرانی- استقلالی بیافرینیم

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، حساسیت دیدار روز چهارشنبه استقلال باعث شده تا حالا مرد بزرگ استقلال که این روزها در سمت سرپرستی در کنار استقلال روزگار می‌گذراند، از هواداران و عاشقان استقلال بخواهد تا در این روزها استقلال را تنها نگذارند و بیش از پیش به این تیم انرژی بدهند، برای خلق حماسه‌ای بزرگ که می‌تواند لبخند را برای استقلال دوباره به ارمغان بیاورد.
منصور پورحیدری که خود، شیفته استقلال است حالا شیفتگان این تیم را برای حمایت از استقلال فرامی‌خواند: استقلال روز چهارشنبه دیداری مهم و حساس را پیش‌رو خواهد داشت که پیروزی در آن نقش بزرگی برای صعود تیم به مرحله بعدی خواهد داشت. در این مقطع استقلال بیش از پیش به حضور عاشقانش و حمایت آنها نیاز دارد چرا که این تیم در آسیا، وجهه‌ای بزرگ داشته و باید از این مهم دفاع کرد.
پورحیدری اضافه کرد: خواهشم از مردان بزرگ خانواده استقلال، از پیشکسوتان و بازیکنان قدیمی تیم، از عاشقان و هواداران استقلال، از هنرمندان و چهره‌های محبوب حامی استقلال این است تا در فاصله سه روز باقی‌مانده تا مصاف با الریان تیم را تنها نگذارند. این بچه‌ها، این تیم و نام استقلال حالا به انرژی و روحیه از سوی شما نیاز دارند پس استقلال را تنها نگذارید. دیدار با تیم‌های عربی همواره برای فوتبال ایران حساسیتی فوق‌العاده داشته و به همین دلیل حالا به همدلی دوستداران استقلال برای این بازی نیاز داریم تا بتوانیم روز چهارشنبه حماسه‌ای ایرانی- استقلالی را رقم بزنیم و این مهم حاصل نمی‌شود جز با حضور دلگرم‌کننده عاشقان استقلال که حضورشان تضمین‌کننده صعود ما خواهد بود.

mohammad.90 04-28-2012 07:11 PM

مهار کدورت در دروازه زندگی

http://www.khabaronline.ir/Images/Ne...6309300285.jpg

عیادت سید مهدی رحمتی از وحید طالب لو / مهار کدورت در دروازه زندگیhttp://www.khabaronline.ir/images/icon/hot.pnghttp://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

لیگ برتر - با عیادت رحمتی از طالب لو کدورت های قدیمی این دو دروازه بان رفع شد.

سید مهدی رحمتی روز گذشته به عیادت وحید طالب لو رفت تا از دوست قدیمی دلجویی کند.این اتفاق در حالی افتاد که رحمتی و طالب لو به شدت با هم اختلاف داشتند و حتی در ابتدای فصل شایعه شد که یکی از شرایط استقلالی شدن رحمتی باید رفتن طالب لو از این تیم باشد.
نسبت دادن وحید طالب لو به بسته نگه داشتن دروازه اش با سحر و جادو توسط رحمتی و در طرف مقابل جواب های حاشیه ای که وحید به مهدی می داد باعث شده بود تا این دو دروزاه بان با استفاده کردن از کوچک ترین فرصت رسانه ای از خجالت یکدیگر در بیایند.
اما روز گذشته رحمتی با حضور در بیمارستان و عیادت از طالب لو به تمام کینه ها پایان داد تا از این به بعد دیگر اختلافی بین این دو بازیکن نباشد.
طالب لو در بازی با سپاهان از ناحیه کتف آسیا دید و روز گذشته زیر تیغ جراحان قرار گرفت.

mohammad.90 05-02-2012 08:34 AM

سه شنبه 1391/02/12 19:19

فتح الله زاده :روحيه بازيکنان مناسب نبود

مدير عامل باشگاه استقلال که يکي از تماشاگران ويژه ديدار پرسپوليس و الهلال بود در مورد شکست سرخپوشان گفت: بازيکنان پرسپوليس براي اين ديدار روحيه خوبي نداشتند.

علي فتح الله زاده که در ورزشگاه آزادي و پس از شکست يک بر صفر پرسپوليس برابر الهلال با خبرنگاران گفتگو مي کرد ضمن بيان اين مطلب افزود: بازيکنان پرسپوليس تلاش زيادي کردند و زحمات زيادي کشيدند تا به پيروزي برسند اما نتوانستند به هدفشان برسند.

وي با بيان اينکه روحيه بازيکنان پرسپوليس براي اين ديدار جالب نبود افزود: با وجود اين شکست مطمئنم که پرسپوليس به مرحله بعد صعود خواهد کرد و در اين مرحله در عربستان انتقام اين شکست را از الاتحاد خواهد گرفت. پرسپوليس تيم بزرگي است و اين شکست چيزي از بزرگي آن کم نمي کند.

mohammad.90 05-04-2012 08:29 PM

مظلومي:مقابل‌نفت به چند‌بازيکن‌استراحت‌مي‌دهم

ميداودي را تنبيه کردم
مظلومي:مقابل‌نفت به چند‌بازيکن‌استراحت‌مي‌دهم

سرمربي استقلال گفت: اگر به مرحله بعد ليگ قهرمانان صعود کنيم فکر نمي‌کنم فرصتي باشد که بازيکنانمان را در اختيار تيم ملي بگذاريم.

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00031773.jpg
به نقل از فارس پرويز مظلومي پس از تمرين امروز استقلال درباره ديدار روز يکشنبه با نفت آبادان گفت: به دنبال 3 امتياز اين بازي هستيم ولي مي‌دانيم با تيم خوبي بازي داريم و انشاءالله که بتوانيم برنده از زمين خارج شويم.

وي افزود: هر چند تيم ما رده سوم جايگاه خود را حفظ خواهد کرد اما به دنبال اين هستم که به چند بازيکن استراحت دهم چون مي‌خواهم از آنها در بازي با نسف قارشي ازبکستان استفاده کنم و بيشتر فکرمان در مورداين تيم است. ما چند مصدوم داريم که مي‌خواهيم به آنها استراحت بدهيم که کمبودهايمان در بازي با حريف ازبکستاني بيشتر نشود.

سرمربي استقلال در پاسخ به اين سؤال که آيا شما بي‌خيال شده‌ايد که مي‌گوييد ليگ برتر را جدي نمي گيريد گفت: نه بي‌خيال نيستيم اما مي‌خواهيم نيروهايمان را براي اين سه بازي تقسيم کنيم به خصوص که در اين سه بازي فشار روي بازيکنان وارد شده است. بازي‌ها همزمان برگزار مي‌شود اما ما تنها 4 روز فاصله بين بازي‌هايمان است و فقط هم استقلال از اين موضوع ضربه مي خورد. استقلال در اين فصل از فشردگي بازي‌ها بيشترين لطمه را خورد ولي تيم‌هاي ديگر با فاصله 5 روز 5روز بازي مي‌کنند. يک تيم ديگر هم در فاصله 10 روز يک بار بازي مي‌کند.

مظلومي خاطرنشان کرد: سپاهان 5 روز استراحت مي‌کند و ما 4 روز. در تقسيم بازي‌ها عدالت اصلا اجرا نشده و توقع داشتم بازي‌هاي هفته گذشته ما پرسپوليس و سپاهان را لغو مي‌کردند. شما ديديد پرسپوليس چه لطمه‌اي خورد. تيم‌هاي آسيايي درگير اين مسابقات هستند و بايد به آنها کمک شود. پرسپوليس در نيمه دوم بازي با الهلال لطمه خورد و بازيکن اين تيم در زمين راه مي‌رفتند. نمي‌توان گفت که بازيکنان بي‌انگيزه هستند. وقتي بازيکن خسته است نبايد به او تهمت کم کاري زد. ما چگونه اين همه آسيب‌ديده داديم؟ توقع داشتم به خاطر بازي‌هاي آسيايي که خيلي براي ما مهم بود به تيم‌هاي حاضر در ليگ قهرمانان استراحت مي‌دادند.

وي در پاسخ به اين سؤال که به نظر مي‌رسد هيچ اميدي به قهرماني در ليگ برتر نداريد گفت: بازيکنان ذخيره ما هم مدعي هستند و تصور نکنيد نيروهاي ما ضعيف هستند. ما هنوز اميد داريم و تلاشمان را انجام مي‌دهيم اما بايد قبول کرد که بايد نيروهايم را تقسيم کنم. من به فکر صعود به مرحله بعد هستم و همه چيز دست خودمان است. براي بازي با نسف قارشي سه محروم دارم و دستم بسته و کارم در ازبکستان مشکل است به همين خاطر مي‌خواهم در بازي با نفت آبادان به چند بازيکن فرصت بدهم که براي ديدار با نماينده ازبک آماده شوند.

مظلومي در خصوص اينکه در صورت صعود استقلال به مرحله بعد احتمال دارد بازيکن ملي پوش اين تيم به همراه تيم ملي در اردو حضور داشته باشند گفت: ما اگر به مرحله بعد صعود کنيم بازيکنانمان را مي‌خواهيم و بايد به شکلي اين مسئله هماهنگ شود که نه آنها به مشکل بخورند و نه ما. ليگ قهرمانان کمتر از بازي‌هاي ملي نيست و بايد هماهنگي کنيم که آنها ضربه نخورند و ما هم لطمه نبينيم. اگر به مرحله بعد صعود کنيم فکر نمي‌کنم فرصتي باشد که بازيکنانمان را در اختيار تيم ملي بگذاريم. پرسپوليس و سپاهان هم در صورت صعود هم همين شرايط را دارند.

وي در خصوص مهدي اميرآبادي و ميلاد ميداودي گفت: اميرآبادي قضيه‌اش با ميداودي جدا است و مسئله او با باشگاه بود و اصلا اعتراضي به نيمکت نشيني نداشت اما مشکل ميداودي به من مربوط مي‌شود و او را تنبيه کردم و روي حرفم هم هستم. کميته انضباطي هم درباره آنها تصميم خواهد گرفت. براي اميرآبادي و ميداودي بليت تهيه نکرديم و اين دو بازيکن قطعا به آبادان نخواهند آمد.

مظلومي در خصوص احتمال رويارويي با سپاهان در مرحله بعد ليگ قهرمانان آسيا گفت: براي ما فرقي نمي‌کند که به چه تيمي مي‌خوريم چون مهم اين است که صعود کنيم. قسمت هرچه باشد همان مي‌شود.

mohammad.90 05-04-2012 08:30 PM

رضا عنایتی : توافق کردیم فصل بعد استقلالی شوم

رضا عنایتی رکورددار گلزنی در لیگ برتر نه تنها از نظر فنی هنوز تمام نشده بلکه از نظر اخلاقی هم پیشرفت کرده است. عنایتی در لیگ یازدهم به دنبال آقای گلی با صبای قم است و می‌خواهد فوتبالش را با استقلال تمام کند. او در گفتگوی کوتاهی با مجله تماشاگر از گذشته، حال و آینده فوتبالش می‌گوید.

*با اینکه هنوز محبوب هواداران استقلال هستی اما خیلی‌ها تو را پرسپولیسی می‌دانند؟

این موضوع به خیلی سال قبل برمی‌گردد؛ زمانی که ابومسلم بودم و پرسپولیسی‌ها با من تماس گرفته بودند. کارمان تمام شده بود که قلعه‌نویی شخصا زنگ زد و از من خواست استقلالی شوم. من هم چون می‌خواستم در تیم بزرگ بازی کنم قبول کردم. هواداران استقلال آنقدر به من لطف داشته‌اند که دیگر به پرسپولیس یک لحظه هم فکر نکردم

*اگر قلعه‌نویی زنگ نمی‌زد قطعا پرسپولیسی شده بودی؟

نه چون دو‌دل بودم. شرایط پرسپولیس آن زمان سخت بود و سرمربی نداشتند. تیم آن سال هم جو خوبی نداشت و فکر می‌کنم اگر پرسپولیسی می‌شدم فوتبالم خراب می‌شد. در ثانی من دنبال آرامش بودم.

*اینکه می‌گویند رقم پیشنهادی استقلال آن سال برای تو نجومی بوده درست است؟

من با قلعه‌نویی صحبت کردم و تلفنی با هم تمام کردیم. هیچ شناختی هم از قریب نداشتم. ‌سالی 30میلیون با استقلال توافق کردم که پیشنهاد مالی پرسپولیس هم آن زمان همین حدود بود‌.

*حالا که سال‌ها گذشته از انتخابی که کردی پشیمان نیستی؟

خیلی راضی هستم و فکر می‌کنم بهترین تصمیم زندگی‌ام را گرفتم.

*از شرایطی که الان در زندگی داری راضی هستی؟

خیلی راضی هستم و از نظر روحی و روانی شرایط مناسبی دارم. ‌الان دارم یک رکورد خوب از خودم به‌جای می‌گذارم و با توکل به خدا برای رسیدم به این مرحله از زندگی تلاشم را کردم.

*فکر می‌کردی در صبای قم موفق شوی؟

راستش اول کار وقتی دیدم یک مشت جوان در تیم هستند کمی ترسیدم و تصور نمی‌کردم اینقدر ‌ با انگیزه باشند. البته یک تصور کلی از صبا داشتم اما فکر این خوب ظاهر شویم را نمی‌کردم.

*قبول داری اگر به امارات نرفته بودی شرایط بهتری در لیگ برتر به‌دست می‌آوردی؟

اصلا این حرف شما را قبول ندارم و برعکس فکر می‌کنم برگشتنم به ضررم شد و اشتباه کردم. شرایط مالی امارات خوب نبود و در سپاهان هم بیشتر ضرر دیدم هر چند وقتی بد می‌آید نباید با شرایط کلنجار رفت و باید منتظر ماند تا دوره‌اش تمام شود.

*سپاهان وقتی تو را جذب کرد همه فکر می‌کردند آقای گل لیگ می‌شوی؟

نمی‌خواهم در مورد آن روزها زیاد صحبت کنم. همه می‌دانند چه اتفاقاتی افتاد و حق با کی بود.

*هنوز هم به استقلال فکر می‌کنی؟

شرایط در استقلال مهیاست و دوست دارم فوتبالم را با پیراهن استقلال تمام کنم و فکر می‌کنم فصل بعد با استقلال باشم.

*البته اگر قلعه‌نویی سرمربی باشد؟

نه؛ فرقی ندارد. من با هر کی سرمربی باشد کار می‌کنم مهم پیراهن استقلال و عشق من به هواداران است.

*‌ به نظر‌ت رکورد گلزنی‌ات را چه کسی می‌شکند؟

فکر کنم از میان رضا نوروزی، آرش برهانی و کریم انصاری‌فرد یک نفر رکورد مرا بشکند.

mohammad.90 05-09-2012 04:17 PM

چهارشنبه 1391/02/20 16:21

فرهاد مجيدي به استقلال بر مي گردد

دو باشگاه اماراتي ، يک باشگاه قطري و اخيرا يک باشگاه چيني پيشنهادهايي را براي قرارداد يکساله به فرهاد داده اند.

http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00031641.jpg

سايت گل - در حاليکه در صفحات اجتماعي اينترنتي موج تازه اي براي بازگشت فرهاد مجيدي به استقلال ايجاد شده ، شنيده مي شود که اين مهاجم محبوب استقلالي ها در 35 سالگي هنوز با پيشنهادهاي مختلف خارجي مواجه است !

دو باشگاه اماراتي ، يک باشگاه قطري و اخيرا يک باشگاه چيني پيشنهادهايي را براي قرارداد يکساله به فرهاد داده اند و او پاسخ به اين پيشنهادات را به بعد از بازيهاي الغرافه در ليگ قهرمانان آسيا موکول کرده است .

از سوي ديگر نزديکان فرهاد مجيدي به نقل از او مي گويند که اگر فتح الله زاده در استقلال بماند ، او مجددا به تيم سابقش باز مي گردد . در اين ميان مشخص نيست که مشکلات پشت پرده مجيدي با دو تن از معاونان فتح الله زاده در پيوستن دوباره او به استقلال چه تاثيري خواهد داشت ؟ شنيده مي شود که اگر فتح الله زاده در استقلال ماندگار بشود تغييراتي در رده معاونين او ايجاد خواهد شد .

بعد از اتفاقات مسابقه پرسپوليس با الغرافه در ورزشگاه آزادي ، فرهاد مجيدي مجددا محبوبيت خود را در ميان استقلالي ها بدست اورده است . بازيکني که خيلي ها معتقدند او محبوب ترين بازيکن دو دهه اخير باشگاه استقلال است .

safoora s 05-09-2012 04:39 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط mohammad.90 (پست 261977)
چهارشنبه 1391/02/20 16:21

فرهاد مجيدي به استقلال بر مي گردد

دو باشگاه اماراتي ، يک باشگاه قطري و اخيرا يک باشگاه چيني پيشنهادهايي را براي قرارداد يکساله به فرهاد داده اند.

http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00031641.jpg

سايت گل - در حاليکه در صفحات اجتماعي اينترنتي موج تازه اي براي بازگشت فرهاد مجيدي به استقلال ايجاد شده ، شنيده مي شود که اين مهاجم محبوب استقلالي ها در 35 سالگي هنوز با پيشنهادهاي مختلف خارجي مواجه است !

دو باشگاه اماراتي ، يک باشگاه قطري و اخيرا يک باشگاه چيني پيشنهادهايي را براي قرارداد يکساله به فرهاد داده اند و او پاسخ به اين پيشنهادات را به بعد از بازيهاي الغرافه در ليگ قهرمانان آسيا موکول کرده است .

از سوي ديگر نزديکان فرهاد مجيدي به نقل از او مي گويند که اگر فتح الله زاده در استقلال بماند ، او مجددا به تيم سابقش باز مي گردد . در اين ميان مشخص نيست که مشکلات پشت پرده مجيدي با دو تن از معاونان فتح الله زاده در پيوستن دوباره او به استقلال چه تاثيري خواهد داشت ؟ شنيده مي شود که اگر فتح الله زاده در استقلال ماندگار بشود تغييراتي در رده معاونين او ايجاد خواهد شد .

بعد از اتفاقات مسابقه پرسپوليس با الغرافه در ورزشگاه آزادي ، فرهاد مجيدي مجددا محبوبيت خود را در ميان استقلالي ها بدست اورده است . بازيکني که خيلي ها معتقدند او محبوب ترين بازيکن دو دهه اخير باشگاه استقلال است .

انشالله برمیگرده به استقلال
جای مجیدی واقعا توی تیم خالیه

mohammad.90 05-10-2012 09:19 PM

باید دو هفته قبل از پایان لیگ جشن قهرمانی می‌گرفتیم!
مظلومی: در استقلال با هر شرایطی کار نمی‌کنم/مقابل نفت پیروزی پرگل می‌خواهیم
خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال گفت: مربی مانده‌ای نیستم تا خودم را آویزان کنم و با هر شرایطی در استقلال کار کنم.

به گزارش خبرگزاری فارس، پرویز مظلومی در نشست خبری قبل از دیدار تیم‌های استقلال و نفت تهران، گفت: در هر صورت افسوس می‌خوریم در شرایطی قرار گرفته‌ایم که این وضعیت بوجود آمده است. در نیم فصل دوم امتیازاتی را از دست دادیم که عامل آن مشکلاتی از جمله کمبود بازیکن، مصدومیت و عوامل دیگری بود که برای ما بوجود آورد و همین موضوع باعث شد که افسوس ما دو چندان شود.

وی با بیان اینکه باید دو هفته مانده به پایان لیگ جشن قهرمانی می‌گرفتیم، ادامه داد:‌ در حال حاضر همه چیز به پایان فصل موکول شده و تا سوت پایان 3 بازی حساس فردا زده نشود، چیزی مشخص نیست.

مظلومی تاکید کرد: بازیکنان ما لیاقت قهرمانی را داشته و دارند چیزی از ارزش‌های آنها کم نمی‌شود هرچند که امسال هم یک قهرمانی تقدیم هواداران کردند. ما سختی‌های زیادی را کشیدیم اما خدا را شکر در دو سال پر حاشیه با سختی‌هایی که به همراه داشت، دوام آوردیم.

سرمربی استقلال یادآور شد: باید جشن قهرمانی می‌گرفتیم و خیلی راحت قهرمانی از دست رفت. ما مقابل تیم‌هایی امتیاز از دست دادیم که سقوط کرده و افسوس ما از این بابت است با این حال از مدیریت تیم، هیئت مدیره و هواداران تشکر می‌کنم، موفقیت‌هایی که بدست آمد تلاش دوستان بود و ما هم تک تک در آن شریک بودیم.

در ادامه این نشست مظلومی خاطرنشان کرد: باید از همکارانم در کادر فنی،‌کادر پزشکی، تدارکات و مدیریت رسانه‌ای تیم که دو سال برایمان زحمت کشیدند و ما را تحمل کردند تشکر کنم. امیدوارم بتوانم پاسخگوی محبت هواداران باشیم.

مظلومی در مورد بازی فردا گفت: با تیمی بازی می‌کنیم که پر از انگیزه است و برای سهمیه آسیا می‌جنگند ما هم نیم نگاهی به قهرمانی و نایب قهرمانی داریم و چشممان به سکوهای بالاتر است. در این شرایط تلاش می‌کنیم تا بازی آخر نیز با پیروزی برای استقلال همراه باشد. البته در این راه کاری به نتایج دیگران نداریم امیدوارم خدا کمک کند تا چیزی که ما استحقاش را داریم بدست بیاوریم.

وی با بیان اینکه شریفات تنها محروم در بازی فردا است، در مورد مصدومان این تیم گفت:‌ یوسفی و منتظری آسیب‌دیده هستند، البته شاید منتظری به بازی فردا برسد اما چون حنیف عمران‌زاده را برای هفته آخر لیگ قهرمانان ندارم، ریسک نکرده و منتظری را فردا بازی نمی‌دهم.

سرمربی استقلال ضمن امیدواری به این موضوع که نفت یک بازی تهاجمی را در دستور کار قرار دهد، یادآور شد: آنها به دنبال سهمیه هستند، البته اگر سهمیه‌ای بدهند. فعلا دو سهمیه قهرمانان جام حذفی مسجل شده و چیزی مشخص نیست با این حال امیدوارم نفتی‌ها مثل بازی رفت تهاجمی باشند. در این دیدار باخت و مساوی برای ما فرقی نمی‌کند و دنبال پیروزی پر گل هستیم. ما باید در زمین بازی با برنامه‌ریزی و آرامش به هدف برسیم و مثل همیشه فرصت‌های زیادی را به دست بیاوریم. فرکی هم مربی شایسته‌ای است و تیم در حال سقوط سال گذشته را به یک مدعی تبدیل کرد.

مظلومی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس در خصوص صحبت‌های اصغر شرفی گفت: او شوخی کرده است هر تیم دیگری بود با بازیکنانش استراحت می‌داد؛ اما او ایستاده و با تمام توان می‌‌جنگد چرا که می‌داند نتایج بازی‌ها در سرنوشت تیم‌ها تاثیرگذار است و باید با افرادی که اینچنین جوانمردانه می‌آیند تشکر کرد. البته او گفته که 6 بازیکنش نیست و می‌دانم که دستش خالی است.

وی در خصوص اینکه صحبت‌هایش مبنی بر کم‌کاری بازیکنانی تکذیب کرده است، گفت: من در کنفرانس گفتم در گلزنی کم‌کاری می‌کنیم. بازیکنان ما امسال تلاش زیادی کردند و کمبودها پر شد. با اینکه ما هافبک‌هایمان را از دست دادیم. دیدید که یک تیم در نیم فصل یک بازیکن گرفت و از این رو به آن رو شد.

مظلومی با بیان اینکه دوست دارم سومین سال را هم در خدمت استقلال باشم، و این خواست هواداران است، ادامه داد: باید در این مورد صحبت کرد. من مربی مانده‌ای نیستم تا خودم را آویزان کنم و با هر شرایطی هم کار کنم. ابتدا باید دید خواسته‌های من و دوستان چیست اگر به توافق رسیدیم آرزو دارم به کارم ادامه دهم.

مظلومی در پایان گفت:‌ هنوز لیستی را در فصل آینده به مسئولان باشگاه تحویل ندادم.

mohammad.90 05-11-2012 09:49 PM

مظلومي: بازيکنانم قهرمان واقعي هستند

نسبت به مربيان ديگر آمار خوبي داشتم؛

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: بازيکنان من قهرمانان واقعي ليگ برتر بودند.

http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00034506.jpg
پرويز مظلومي پس از پيروزي 3 بر صفر برابر نفت تهران گفت: به همه بازيکنانم تبريک مي‌گويم. 3 گل به تيم خوب نفت زديم و مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري بزنيم. قسمت اين بود که با يک امتياز قهرماني را از دست بدهيم و افسوس گذشته را بخوريم.

وي ادامه داد: بيش از 50 بازي انجام داديم و بازيکنان ما تحت فشار بودند و مصدوم شدند. با اين حال قهرمانان واقعي بازيکنانم هستند که در رختکن به آنها تبريک گفتم. آنها با وجود همه سختي‌ها و کمبود‌ها ايثار کردند و بازي‌ها را خوب تمام کرديم. اگر دقت کرده باشيد يک سري از بازيکنان را براي ازبکستان نگه داشتيم.

سرمربي استقلال با اشاره ديدار با نسف قارشي ازبکستان عنوان کرد: مسابقه 5 روز ديگر خيلي مهم است. سال پر فراز و نشيبي داشتيم و با توجه به مشکلات و حواشي و شرايطي که بود خوب نتيجه گرفتيم؛ يک قهرماني آوردم، 4 دربي را برديم و سهميه آسيايي گرفتيم. در پلي آف آسيايي تلاش کرديم سهميه آسيايي ايران بيشتر شود و در نهايت با يک امتياز قهرماني از دست رفت.

مظلومي خاطرنشان کرد: اگر در ديدار با شهرداري و شاهين پيروز مي‌شديم اکنون قهرمان بوديم ولي اين اتفاق نيفتاد. از هواداران هم تشکر مي‌کنم که يک فصل ما را تحمل و حمايت کردند و به آنها خسته نباشيد مي‌گويم.

سرمربي استقلال در مورد اينکه اين تيم در نيم فصل اول قهرمان بود گفت: در نيم فصل اول خيلي خوب کار کرديم اما به يکباره دچار افت وحشتناکي شديم. بيش از 50 بازي انجام داديم و نسبت به حريفاني که در کورس قهرماني بودند بيشتر بازي کرديم و از اين بابت خيلي ضربه خورديم. رقبا با فاصله بيشتري نسبت به ما بازي مي‌کردند. ما از بازي‌هاي آسيايي که آمديم بدون آنکه از هواپيما پياده شويم به بوشهر رفتيم. خيلي از بازيکنان کليدي را از دست داديم.

وي افزود: در نيم فصل اول مقتدرانه صدرنشين بوديم و 9 امتياز از سپاهان و 6 امتياز از تراکتورسازي بيشتر داشتيم اما در نيم فصل دوم چند بازيکن ما مصدوم و 2 و 3 بازيکن کليدي هم از ما جدا شدند.

مظلومي اظهار داشت: به فاصله 4 روز يکبار بازي داشتيم. با اين حال بازيکنان ما تلاش کردند. بازيکنان در نيمه دوم ديدار با نفت مي‌خواستند بيشتر گل بزنند اما توانشان اجازه نمي‌داد. بازي ساعت 5 بعد از ظهر با نفت انرژي بازيکنان را گرفت با اين حال بازيکنان به عشق هواداران و تعصب به پيراهن تلاش کردند. برخي از مسائل خانوادگي را هم مطرح نمي‌کنم و اميدوارم درون خانواده حل شود. ما با تلاش به اينجا رسيديم.

مظلومي در مورد اينکه اين مسائل و مشکلات چيست گفت: من مربي‌اي نيستم که همه چيز را در رسانه‌ها بيان و آنها را بوق و کرنا کنم. با اين حال نسبت به مربيان ديگر آمار خوبي داشتم آن هم با شرايطي که استقلال داشت. اين مسائل را به فال نيک مي‌گيرم. من قول يک جام دادم که آن را هم گرفتم. اگر قسمت باشد که سال سوم هم در خدمت استقلال باشم و شرايط مهيا شود قهرماني ليگ را براي هواداران استقلال مي‌گيرم.

سرمربي استقلال در مورد اينکه چرا ناگفته‌هايش را نمي‌گويد گفت: اجازه بدهيد ناگفته‌ها در دلمان بماند. اگر شرايط مهيا شود مي‌توانيم خوب کار کنيم. در نيم فصل دوم آرامش نداشتيم و شرايط خوب نبود. اگر شرايط مهيا شود به توافق مي‌رسيم. هم اکنون بازيکنان در رختکن مشکلات را به سرمربي مي‌گويند و فتح الله زاده هم در تلاش است اين مشکلات را حل کند.

وي اضافه کرد: اميدوارم قبل از سفر به ازبکستان مشکلات بازيکنان ما را حل کنند و تا کار از کار نگذشته مشکلات حل شود تا با خيال راحت در ازبکستان پيروز شويم و صعود کنيم. البته همينطور هم مي‌شود و وقتي ما به مرحله بعد برويم در صورت مهيا بودن شرايط مي‌توانيم نتايج خوبي بگيريم.

سرمربي استقلال در مورد اينکه امکان دارد در مرحله بعد با سپاهان بازي کنند، گفت: براي ما فرقي ندارد در مرحله بعد با چه تيمي بازي داريم. البته دوست ندارم يک تيم ايراني حذف شود اما تصور مي‌کنم بازي با سپاهان و در کشور خودمان براي ما راحت‌تر است. براي سپاهان هم همين شرايط وجود دارد.

mohammad.90 05-14-2012 08:37 AM

بررسی وضعیت قرارداد آبی پوشان پایتخت؛

15 بازیکن آبی پوش در آستانه جدایی از استقلال+ جدول

هنوز وضعیت مدیریت و کادر فنی این باشگاه نیز مشخص نشده است. هر روز خبری مبنی بر ابقا یا اخراج فتح الله زاده و مظلومی از این باشگاه می رسد و روز بعد تکذیب می شود. در این بین علي فتح‌الله‌زاده در روزهايي پاياني دومين سال حضورش پشت ميز مديريت باشگاه استقلال گفت قصد ندارد براي فصل آينده در اين تيم بماند و جايگاهش را به شخص ديگري واگذار خواهد كرد.
هر چند لیگ یازدهم فوتبال کشور به پایان رسید اما فصل هنوز برای بازیکنان 3 تیم استقلال، سپاهان و پرسپولیس تمام نشده و آنها باید در آخرین دیدار از سری رقابت های لیگ قهرمانان آسیا به مصاف حریفان خود بروند.
http://www.fardanews.com/files/fa/ne.../94073_183.jpg

اتمام رقابت های آسیایی به معنای آزاد شدن 15 بازیکن اصلی و بزرگ استقلال است و شرایط مالی و مشکلاتی که در فصل جاری برای برخی از بازیکنان این تیم به وجود آمد حاکی از آن است که استقلال در فصل نقل و انتقالات یک خانه تکانی اساسی انجام می دهد.

از سوی دیگر هنوز وضعیت مدیریت و کادر فنی این باشگاه نیز مشخص نشده است. هر روز خبری مبنی بر ابقا یا اخراج فتح الله زاده و مظلومی از این باشگاه می رسد و روز بعد تکذیب می شود. در این بین علي فتح‌الله‌زاده در روزهايي پاياني دومين سال حضورش پشت ميز مديريت باشگاه استقلال گفت قصد ندارد براي فصل آينده در اين تيم بماند و جايگاهش را به شخص ديگري واگذار خواهد كرد.

مدیر عامل محبوب آبی پوشان پایتخت كه در تابستان گذشته با رقم‌هايي قابل اعتنا بازيكنان بزرگي را به استقلال آورد، هنوز نتوانسته به طور کامل مبالغ مربوط به قرارداد آنها را پرداخت كند و خوب مي‌داند در پايان فصل بسياري از اين بازيكنان كه قرارداد يك‌ساله شان به پايان مي‌رسد حاضر به تمديد قرارداد نخواهند شد.

فتح الله زاده از نظر مالي به ته خط رسيده و چنان تحت فشار است كه براي اولين‌بار با ميل شخصي‌اش از مديريت استقلال انصراف داده است. در حال حاضر قرارداد تعداد زيادي از بازيكنان كليدي استقلال به پايان رسیده و آقاي مديرعامل براي سرپا نگه داشتن اين تيم نه تواني در پاهاي خود مي‌يابد و نه مي‌تواند به موجودي گاوصندوق باشگاه تكيه كند. اين همان بن بستي است كه باشگاه‌هاي بزرگ پايتخت يك سال در ميان با آن مواجه مي‌شوند و در نهايت همه چيز با تغيير شخص مديرعامل و تزريق بودجه‌اي محدود از سوي وزارت ورزش به پايان مي‌رسد. جدول زیر وضعیت قرارداد بازیکنان استقلال را مشخص می کند.

mohammad.90 05-15-2012 02:30 PM

مظلومي: براي قهرماني در آسيا بازي مي‌کنيم

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: براي قهرماني در آسيا در ليگ قهرمانان شرکت کرده‌ايم و فردا با اقتدار مقابل نسف‌قارشي بازي مي‌کنيم.

http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00032228.jpgپرويز مظلومي در نشست خبري پيش از بازي فردا با نسف قارشي گفت:‌ قبل از هر چيز به مردم خوب ازبکستان و ميهمان‌نواز شهر قارشي درود مي‌فرستم که از ما پذيرايي خوبي کردند.

وي در خصوص اينکه در بازي رفت به تساوي رضايت دادند، گفت: در آن مسابقه چون بازيکنان ما در جام حذفي قهرمان شده بودند، در باد اين پيروزي بودند. اگر تيم نسف قارشي در همه ديدارها همين طور بازي مي‌کرد، اکنون جايگاه چهارمي را در گروه نداشت. آنها را به هيچ وجه دست کم نمي‌گيريم. براي قهرماني آسيا در اين مسابقات شرکت کرده‌ايم و فردا با اقتدار بازي مي‌کنيم.

مظلومي خاطرنشان کرد: در بازي رفت که در تهران برگزار شد، تيم ازبکي روي همه نقاط استقلال کار کرده بود اما مي‌دانم فردا هدف آنها کسب يک امتياز نيست و قطعا بازي خوبي انجام مي‌دهند. استقلال هم نياز به برد دارد. نسف تهاجمي بازي مي‌کند و اين به نفع ماست.

وي در پاسخ به اين سؤال که آيا در بازي فردا بيشتر به پيروزي فکر مي‌کند يا تساوي، گفت: براي يک امتياز بازي نمي‌کنيم. يک امتياز براي ما مشکل‌ساز است و ما فقط 3 امتياز را مي‌خواهيم. از AFC انتظار داشتيم مسابقه ما با دو تيم ديگر گروه‌ همزمان برگزار شود.

سرمربي استقلال در خصوص صعود الجزيره امارات به مرحله بعد عنوان کرد: الجزيره مقابل ما خيلي خوش‌شانس بود. آنها 3 موقعيت گل داشتند و ما 12 موقعيت. الجزيره تنها تيمي بود که حدود 7،8 بازيکن خارجي داشت. اين تيم قوي‌تر از ما نبود و ما مي‌توانستيم به عنوان تيم اول صعود کنيم.

وي در اين رابطه که استقلال در ليگ ايران هجومي‌ترين تيم ليگ شناخته شده، گفت: ما هجومي‌ترين ليگ ايران هستيم و نشان داديم که خط حمله خوبي داريم و مطمئن باشيد که فردا هم مي‌خواهيم با يک نتيجه خوب و اختلاف خوب نسف قارشي را شکست دهيم.

مظلومي در پاسخ به اين سؤال که شما 4 فوروارد خوب داريد و فردا مي‌خواهيد از کدام يک استفاده کنيد، گفت: فردا مشخص مي‌شويد از کدام بازيکن استفاده مي‌کنم.

mohammad.90 05-17-2012 08:09 PM

پیشنهاد وسوسه انگیز سپاهان و پرسپولیس به مدافع استقلال
بازیکن دو رگه تیم استقلال گفته که اگر پیشنهادات مالی بهتر از استقلال وجود داشته باشد، آنها را بررسی می کند.
http://www.jamnews.ir/Images/News/Sm...8670529208.jpg

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، جی لوید ساموئل با شرایطی که در این تیم ایجاد کرد مورد تایید مسئولان و اعضای کادر فنی قرار دارد اما ماندن وی در تیم استقلال مشخص نیست. او یک نیم فصل را در استقلال سپری کرد و جزء نفراتی بود که سرمربی استقلال نظر مثبتی روی وی داشت و از این بازیکن به عنوان الگوی دیگر نفرات تیم نام برد اما این بازیکن با چند پیشنهاد قابل توجه در لیگ ایران رو به رو شده است.
قرارداد بازیکن خارجی تیم استقلال به اتمام رسیده است و شرایط برای حفظ وی مهیا نیست زیرا از طرفی این بازیکن با سرمربی فصل آینده تیم آشنا نیست و از طرفی نیز با مشکلات مالی که وجود دارد، این بازیکن به بررسی شرایط بهتر می اندیشد.
گفته می شود سپاهان و پرسپولیس جزء مشتریان دست به نقد این بازیکن هستند و منتظر پایان بازی های آسیایی هستند تا به صورت رسمی با مدیر برنامه این بازیکن وارد مذاکرات جدی شوند.
ساموئل اعلام کرده است که اگر با پیشنهادات مالی بهتری رو به رو شود صد در صد آنها را مورد بررسی قرار داده و آنها را منتفی نمی داند. از طرفی ساموئل نیز برای ماندن در ایران مشکل خاصی ندارد زیرا از زندگی در ایران رضایت دارد، اما قصد دارد در خصوص پیشنهاداتش فکر کرده و بهترین تیم را انتخاب کند.

mohammad.90 05-17-2012 08:10 PM

مظلومي: منطقي بازي کرديم و برديم

سرمربي تيم استقلال پس از پيروزي استقلال مقابل نسف قارشي اظهار داشت: نسف در اين بازي خيلي خوب بازي کرد و به نظرم جايگاه اين تيم چهارم جدول نبود. من براي اين تيم آرزوي موفقيت مي‌کنم.

http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00032228.jpg
مظلومي ادامه داد: به نظرم ما بازي خيلي خوب و منطقي را ارائه داديم مخصوصا در نيمه اول که با برنامه دقيق و استفاده از ضدحملات توانستيم به گل هم برسيم. نسف هم تيم شايسته‌اي بود ولي در گروه سختي قرار داشت.

مظلومي در خصوص رويارويي تيمش با سپاهان در مرحله بعدي بازي‌هاي ليگ قهرمانان آسيا افزود: متاسفم که يک تيم ايراني بايد از گردونه مسابقات حذف شود. البته فرصت کمي هم براي اين بازي داريم ولي مطمئن باشيد با تمام توان براي صعود تلاش خواهيم کرد.

سرمربي استقلال در پايان در خصوص رويارويي تيم ملي ايران و ازبکستان نيز تصريح کرد: تيم ملي تدارک خوبي براي اين بازي ديده و به نظرم ازبکستان بازي سختي مقابل ايران خواهد داشت. براي تيم ملي ايران هم آرزوي موفقيت دارم.

mohammad.90 05-17-2012 08:37 PM

بازیکن سالاری در استقلال!/

http://media.farsnews.com/media/Uplo...561_PhotoL.jpg

اکنون ساعت 09:22 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.