![]() |
به سلامتی کلاه قرمزی که فقط دلش برای سروناز یه جوری میشد |
به سلامتی کسی که دوستش داری دوستت داره
|
به سلامتی پدر بزرگـا که یه بار هم خوجگل ، جوجو ، عسیسم نگفتن ولی با زنشون ۵۰ سال عاشقـــانه زندگـــی کردن.. |
بسلامتی اونی که مارو همینجوری که هستیم میخواد و گرنه بهتراز مارو که همه میخوان، بسلامتی اونی که باخت تا رفیقش برنده بشه ، بسلامتی رفیقی که تو رفاقت کم نذاشت ولی کم برداشت تا رفیقش کم نیاره .
|
بــــــــــــــه سلامتـــــــی خلیـــــــــــــج همیـــــــــــــــــــــــــــ ـــــشه پـــــــاااااااارس |
به سلامتی شب که همه با آرامش در آغوشش به خواب میرن به سلامتی اونهایی که تا صبح خوابشون نمیبره به سلامتی رفیق های خوب ، دوستهای بی شیله پیله ، به سلامتی مرام و معرفت به سلامتی عشق ، به سلامتی دل شکسته ها غصه دارها به سلامتی اونهایی که گاهی اوقات واقعاً نفس آدم هستن بدون اونها آدم نفس تنگی میگیره به سلامتی مهتاب که نورش همه جا رو روشن میکنه ولی چشمو نمیزنه به سلامتی ..................... (نمیتونم بگم !) |
به سلامتی مهره های تخته نرد که تا وقتی رفیقشون تو حبس حریف به احترامش بازی نمی کنن !
|
بسلامتیه تمام رفیقایی که در گذر زمان عوض شدن اما عوضی نشدن
بسلامتیه اونی که خوشحاله که دلتو شکسته اما نمیدونه اونی رو که شکسته تصویر زیبایی خودشه که توی دلت ساخته بودی |
به سلامتی دوست های گلم اینجا که از بودن و خوب بودنتون خیالم راحته حتی اگه من نه باشم نه خوب باشم!
به سلامتی خونواده های گلمون که همیشه خیرمونو میخوان و ما همیشه نمی فهمیمشون! |
به سلامتی همه دوستان خوب پی سی سیتی
|
میخواهیم بخوریم به سلامتیه......
بـــه ســلامتــی خـــودم
کــه همیشــه اونــی شـــدم کـــه بقیـــه مــی خـــوان ولـــی هیشـکــی اونــی نشــد کــه مــن مــی خــواستــم ... |
پت و مت
سلامتیه پـــــت و مــــت
چون نه هیچی تو مغزشون بود،نه هیچی تو دلشون! |
به سلامتیه ساقی که بعد از مدتها برگشته و پی سی سیتی رو گل افشانی کرده
به سلامتیه همه دوستان حاضر در پی سی سیتی به سلامتیه اونایی که عمری زحمت کشیدن اینجا رو الان به هر دلیلی نمیتونن بیان بهمون سر بزنن به سلامتی همه خوبان به سلامتیه همه اونایی که سعی میکنن خوب باشن آخریشم بگم؟ بدی وجود نداره هاااااا ولی به سلامتیه همه بدا و همه بدیاااااااا :dایشاله خوب بشن |
نقل قول:
|
به سلامتی دوستان با.... یا بی ..... که هستند ولی نیستند :p:p:p
انشاالله سالم وسلامت باشن :24::24::24: |
به سلامتی اضطراب و استرس برای امتحان که همیشه بی صدا میاد ولی رفتنش خیلی پر سر و صداست !:d |
بسلامتی همه تان
|
به سلامتی 1 تیر که از هرچی امتحانه راحت میشم:o
|
به سلامتی سایه که هیچ وقت آدمو تنها نمیداره
|
به سلامتی اون دلی که هزار بار شکست ولی هنوزم شکستن بلد نیست
به سلامتی کسی که هنوز دوسش داری ولی دیگه مال تو نیست......... |
به سلامتی مادرم که خیییییلی دلم واسش تنگ شده
به سلامتی همه به سلامتی دلخوشیام به سلامتی ارزوهام که به زودی براورده بشن به سلامتی هر چی غمه که از هررررر چی دله بره بیرون_چپله_چپله_چپله |
به سلامتی کسی که زورش زیاده ولی به کسی زور نمیگه |
به سلامتی همه ی بچه های پی سی سیتی
به سلامتی هر آرزوی محاله که ایشالا همه به آرزو های محالشون برسن |
به سلامتی مادر واسه اینکه دیوارش از همه کوتاهتره!! |
نسل من و تو نسلی بود که ...
یواشکی بوسید ، نوشید ، خندید ، حرف زد ... فکر کرد ، اعتراض کرد ، گریه کرد ، آرزو کرد ... دعا کرد ، درد و دل کرد ، انتخاب کرد ، عاشق شد ... به سلامتی " یــواشــکــی " که اگه نبود ، نسل من و تو منقرض میشد ... |
به سلامتی کسی که دید تو تاکسی بغلیش پول نداره
به راننده گفت : پول خورد ندارم مال همه رو حساب کن . . . |
به سلامتی دو بوسه !! |
به سلامتی خیام که گفت:
تا کی غم آن خورم که دارم یانه وین عمر به خوشدلی گذارم یانه پر کن قدح باده که معلوممنیست کاین دم که فرو برم برآرم یا نه |
به سلامتی همه خونواده های گل |
به سلامتی درخت! نه به خاطرِ میوش، به خاطرِ سایش. به سلامتی دیوار! نه به خاطرِ بلندیش، واسه اینکه هیچوقت پشتِ آدم روخالی نمیکنه. به سلامتی دریا! نه به خاطرِ بزرگیش، واسه یکرنگیش. به سلامتی سایه! که هیچوقت آدم رو تنها نمیذاره. به سلامتی پرچم ایران! که سهرنگه، تخممرغ! که دورنگه، رفیق! که یهرنگه. به سلامتی همه اونایی که دوسشون داریم و نمیدونن، دوسمون دارن و نمیدونیم. به سلامتی نهنگ! که گندهلات دریاست. به سلامتی زنجیر! نه به خاطر اینکه درازه، به خاطر اینکه به هم پیوستس. به سلامتی خیار! نه به خاطر «خ»ش، فقط به خاطر «یار»ش. به سلامتی شلغم! نه به خاطر (شل)ش، به خاطر(غم)ش. به سلامتی کرم خاکی! نه به خاطر کرمبودنش،به خاطر خاکیبودنش به سلامتی پل عابر پیاده! که هم مردا از روش رد میشن هم نامردا ! به سلامتی برف! که هم روش سفیده هم توش. به سلامتی رودخونه! که اونجا سنگای بزرگ هوای سنگای کوچیکو دارن. میخوریم به سلامتی گاو! که نمیگه من، میگه ما. به سلامتی دریا! که ماهی گندیدههاشو دور نمیریزه. میخوریم به سلامتی اون که همیشه راستشو میگه. به سلامتی سنگ بزرگ دریا!که سنگای دیگه رو میگیره دورش. به سلامتی بیل! که هرچه قدر بره تو خاک، بازم برّاقتر میشه. به سلامتی دریا! که قربونیاشو پس میآره. به سلامتی تابلوی ورود ممنوع! که یه تنه یه اتوبان رو حریفه. به سلامتی عقرب! که به خواری تن نمیده (عرض شودکه عقرب وقتی تو آتیش میره و دورش همش آتیشه با نیشش خودش میکُشه که کسی نالههاشو نشنوه) به سلامتی سرنوشت! که نمیشه اونو از "سر" نوشت. به سلامتی سیم خاردار! که پشت و رو نداره |
همیشه مادر را به مداد تشبیه میکردم که با هر بار تراشیده شدن ، |
بسلامتی همه ی مادارن ایران زمین
بسلامتی همه ی مادرهایی که برای فرزندانشان پدری میکنند تا احساس بی پدری نکنند بسلامتی مادر خودم که نزاشت یک لحظه این حس بهم دست بده |
سلامتی پسر بچه های قدیم که پشت لبشونو با ذغال سیاه می کردن
که شبیه باباهاشون بشن نه مثل جوونای امروز ابروهاشونو نازک می کنن که شبیه ماماناشون بشن ! |
|
بچه که بودم
فکر میکردم کل جهان دو کشوره یکی ایران یکی خارج بسلامتیه دوران بچگیمون |
به سلامتیه.............نقطه چینا رو شما پر کنید
بسلامتیه خودتون |
به سلامتی آسمون که با اون همه ستاره اش یه ذره ادعا نداره
ولی یه سرهنگ با سه تا ستاره اش دهن عالم و آدمو سرویس کرده |
به سلامتی اونی که توی فاتحه پدرش من کلی گریه کردم و اون نکرد .
|
http://aer.net78.net/photos/91e24dfe8001.jpg
بـــه ســـلامتی خـــودمـــون که توی پلکــــ زدنامـــون یــــاد آدمهایی هستیم که بــــــد کـــردن باهــامـــون |
آقا به سلامتی آقا مهدی، ناظر محترم سایت |
اکنون ساعت 12:12 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |