![]() |
ای وای من محمد اقا به این زودی تیم المان را فروختی.....از شما بعید بود به جان خودم.....
|
نقل قول:
|
نقل قول:
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...1834047_w2.jpg حالا ایتالیا با اسپانیا {جشن پتو} ساقی بیا فینال رو پیش بینی کن :65: |
سلام
من بازی رو ندیدم رفته بودم بیرون شام بگیرم (خونه ما رسمه ایام تعطیل غذا از بیرون بگیریم به خانوم خونه استراحت میدیم!!! الان تابلوئه فخرفروختم!!) از تو تلویزیون اونا صحنه گل رو دیدم کفمان برید با یک حرکت چرخشی از گوش 18 سه تا بازیکن اوت شدند یه سانتر کوتاه به سبک بغل پای دل پیرو و ضربه هد مرتیکه سیاه پوست کاکل به سر دو متری عجب گلی بود کفمان برید یه دوره بازیها جام جهانی بود یا جام ملتهای اروپا یادمه ایتالیاییها یه لباسی استفاده می کردند خیلی جذب بود و نمیشد پیراهنشو گرفت و کشید و خطا کرد یه بارم بازی آث میلان بود پیراهن گنارو گتوسو همون بداخلاقه رو مهاجم حریف گرفت کشید پیراهنش منفجر شد از شدت کشش (اوههه چندسال پیش که همه چیز ارزونتر بود) فردوسی پور یه آه حسرت انگیزی کشید گفت فکر کنم حداقل صدهزارتومن قیمت پیراهنش باشه من از این ایتالیایی جدید خیلی خوشم اومده خیلی زیبا و تماشایی بازی نمیکنه خیلی هدفمند و روان و رقیق بازی میکنه دقیقا حساب شده بازی میکنه یاد تیم چلسی میفته آدم وقتی تو اوج بود با مورینیو و مورینیو هنوز اینقدر بد نشده بود خیلی قابل تامل و با فکر بازی می کردند ایتالیا الان هم همونجور بازی میکنه گلی که من دیدم دقیقا نشون میده برنامه کاملی دارند اصلا بر اساس اتفاق و شانس بازی نمی کنند نسل خوبی از بازیکنها رو هم دارند از اونطرف هم در مورد اسپانیا خوب واقعا بازیکنهایی مثل ژاوی و اینیستا و... عالی هستند کلا فکر کنم 7 تا بارسلونایی داره 6 تا رئالی یه ترکیب خیلی همفکر و یه دستی داره جالبه برام ایتالیا فوتبالش دفاعی نیست!! و جالبه برام که اسپانیا هم فوتبالش برزیلی نیست و خیلی جمعی و تیمی بازی میکنه قبلا دو سه تا بازیکن با هم ترکیب میشدن بقیه تیم تو سایه بودند یه چیز دیگه هم برام جالبه فوتبال جام ملتهای اروپا حقیقتا برازنده نام جام جهانی کوچکه واقعا تیمهای اروپایی خیلی سطح بازی فوتبال خوبی دارند قابل توجه آسیایی ها |
هر چند که اسپانیا بارسلونای بدون مسی هست و من شدیدا بارسایی هستم . اما درحد کالچو طرفدار ایتالیا هستم و به نظر من ایتالیا قهرمان این دوره از بازیهاست {جشن پتو} |
|
بازی دیشب فوق العاده زیبا بود واقعا بهم چسبید حاضرم یکبار دیگه نگاش کنم ای کاش بازی فینال هم اینطور باشه ولی
ایتالیا اگه بخواد بازی فینال رو اینطور بازی کنه میبره ولیاسپانیا قهرمانه |
اسپانیا اسپانیا اسپانیا اسپانیا اسپانیاااااااااااااااااااااااا این شعرجدیدن اومده بجای ایتالیا ایتالیا :d در هر صورت ما میبریم :);):p |
سلام
من به آلمان رای داده بودم اما حذف شد.... مهم نیست ، ایتالیا رو هم خیلی دوست دارم و مطمئنم که جام رو میبره |
سلام دوستان ، به طرفداران ایتالیا تبریک میگم ، ولی خداییش المان هم خوب بازی کرد http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...snzpydB4Lktnbwمن میدونستم المان نمیتونه به فینال برسه ، حالا مونده اسپانیا و ایتالیا ،پیشبینیش خیلی سخته ، گرچه دوست دارم اسپانیا قهرمان شه ولی ایتالیا هم واقعا عالیه ، باید منتظر باشیم ببینیم چی پیش میاد فقط اسپانیا {جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{پپوله} |
نوبتی هم باشه این دفه نوبته لاجوردی هاست فقط ایتالیا---Only Italy http://italiansoccer.webs.com/photos...Italy-Team.jpg |
من که میگم شیرین فراز کرمانشاه دوم میشه ! .
ایتالیا پنجم میشه اسپانیا که حذف شده المانم اول میشه |
ممنون از همکاری شما عزیزان :cool:
چون هیچ کدوتون جز دانه کولانه جان درست نگفتین پس دیگه قرعه کشی انجام نمیشه و مستقیما برنده رو جناب آقای کوروش نعلینی صادره از کرمانشاه اعلام میداریم_چپله_چپله با سپاس از همراهی شما ستاد برگزاری یورو 2012{شیت شدن}{شیت شدن} |
|
از شانس بد امشب فینال رو نمیبینم و توی جاده هستم . از شر این مسافرت ها خلاص هم نمیشم . شروین پرچم ایتالیا رو ببر بالا . جشن قهرمانی رو بگیر تا من برگردم . :d |
حسین من که میگم مستقیم برو اروپا یهو از اونجامسابقه رو ببین!:d
شروین رو هم اگه ادمین همین امروز بنش نکنه که نتونه بیاد اینجا از ایتالیا حمایت کنه، من تضمین میکنم ادمین اگر هم کچل نشده باشه کچل شه!{داش مشتی}:d |
نقل قول:
|
نقل قول:
من تغییر موضع نمیدم، آخه دوسش دارم!(هندی بخون!):24::d در ضمن از خودت که طرفدار بارسلونایی بعیده که طرفدار ایتالیا باشی!{قاط} |
خوبه بعد مدت ها کل کل داریم بین صبا و حسین |
نقل قول:
ضمن سلام خدمت خاله شکوفه محترم به عرض می رساند دستت درد نکنه خاله جون دیگه!_:2: |
صبا جان کورش خودش به ایتالیا رای داده :21: مواظب باش اسپانیای ها بن نشن :d
حسین برو من هوای ایتالیا رو دارم ... تا پنج دقیقه دیگه شروع میشه اسپانیا مواظب سوپر ماریو باشین {جشن پتو} ایتالیا http://totallycoolpix.com/wp-content...2012SF_001.jpg |
حسین کجایی ببینی همین الآن اسپانیا گل دوم هم زد!{شیت شدن}
دیدی؟ رفتی تو تیم ایتالیایی ها که نکنه طرف اسپانیا باشی ببازه، داریم می بریم و گفته باشم دیگه تو تیم خودمون راهت نمیدیم!{داش مشتی}:p شروین جون نتیجه همینطوری بمونه ادمین کچل میشه، بعد عصبانی میشه که شما کاری کردی بگه ایتالیا درحالیکه خودش نمی خواست، بعد شما بن میشی! (دایی ممد نمیاد اینجا بهم بگه دیوید فینچر دوباره با این سناریو نوشتنم!:d:21:) راستی پسردایی کجاس؟ |
شیره شیرین فراز 2 گل زد المان تا اینجای کار .
|
نقل قول:
ادمین کچل شد!:24::24::24::24::24: |
سلام شب همگی بخیر ...وظیفه خودم میدونم به عنوان یک نفر که تیم محبوبش شکست خورده برنده شدن تیم اسپانیا را به طرفدارانش علی الخصوص دوستان زیر تبریک بگم......شاد و پیروز باشید.....نتیجه مسابقه تا الان 4-0 است که فکر نکنم دیگه این چند دقیقه باقی مانده اتفاق خاصی بیفته.....
Auda, Javad.p, majid- sol, Nothing, Red, Saba_Baran90, sharareh1, مرد تنهای شب, zahra2000, آناهیتا الهه آبها, ئههوورا, ساقي, شابادی |
قربونت کیانا جون!
منم به طرفدارای اسپانیا تبریک میگم، اما ایتالیایی ها خوشتیپن! حیف شد!:) |
دفاع مرحوم ایتالیا منو یاد دفاع تیم ملی خودمون انداخت
ای دق مرگمون کرد ای فوش حقدست حقدست حقدست ! من طرفدار دو اتیشه نیستم اصلا فوتبالی نیستم اگر ایتالیا نبود واقعا دوست داشتم اسپانیا ببره به ساقی اول تبریک میگیم بعد به دوستای عزیز و خصوصا امت همیشه در صحنه اسپانیا مهم اینه که کشورشون در استانه ورشکستگیه یه جام فوتبال که چه اهمیتی داره توی این شرایط از اینکه دارو دسته کیانا هم برنده نشدن خیلی خوشحالم داداش شروینم که حذف کردیم اسپانیا هم به خاطر ساقی عیبی نداره که برد ما رو صحبت خاصی نمونده کرکره ش رو بکشین پایین بچه های پی سی فوتبالی هستند و در نظر سنجی بیشترین رای رو به اسپانیا دادند گوارا باد بر شما |
سلام دوستان:53:
آقا من بالاخره تصمیم گرفتم در نظرسنجی بالای تاپیک هم شرکت کنم{داش مشتی} به نظر من اسپانیا برنده این جام میشه!!!:21: الان دارم به اسپانیا رای میدم:24: بله رای دادم تموم شد.... بله به نظر من اسپانیا برنده خواهد شد:d از دوستان کسی نیست یه گپی بزنیم درباره این پیش بینی بنده نظرش رو ابراز کنه؟؟:65: ولی خداییش دلم برای یه نفر سوخت برای فرناندو تورس واقعا یعنی چی یه تیم بدون مهاجم بازیها رو شاتالاپی ببره؟؟:eek: مدل جدیدی از مربی گری بود من ندیده بودم تا حالا !!!:41: |
{جشن پتو}{شیت شدن}{جشن پتو}
هیپ هوراااااا اسپانیا_باوش _چپله_چپله_چپله_چپله_چپله_چپله بااین که خیلی فوتبالی نیستم واصلانم فوتبال این دوره رو ندیدم جز همین بازی اخرو(فینال) خیلی خوشحالم که اسپانیا برد{شیت شدن} افرین اقا امیر عباس که بالاخره به جمع اسپانیایی ها پیوستی;) |
باز هم ایتالیا {جشن پتو} با اینکه قرار نبود بیاد یورو 12 ولی تا پای فینال اومد {جشن پتو}
نقل قول:
سلام کیانا جان .. وظیفه خودم میدونستم که بگم چرا شما به فرانسه رای ندادین :d و به المان رای دادین؟ :d ولی فرانسه هم خوب بازی کرد تبریک به طرفداران اسپانیا {جشن پتو} |
وای
تحقیر بازیکنان پراندلی و ایتالیا{داش مشتی} حال کردم{جشن پتو}{شیت شدن} ولی بوفون گناه داشت دلم براش سوخت خیلی دوسش دارم_:2: ولی :36::35::41::24::d{جشن پتو}{شیت شدن} {جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} {جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} {شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} |
ایمشاو شاو ئه وینه
|
|
سلام
آقا خب چکار کنیم وقتی مجبوری تو نیمه اول یه تعویض اجباری کنی بعدشم تیمت ده نفره شه معلومه اینطور فاجعه ای به بار میاد _:2: من به نوبه خودم به طرفدارای اسپانیا تبریک میگم:cool:من خودمم اسپانیاییم ولی اول ایتالیا بعد اسپانیا ولی خدایی دیشب خیلی دلم واسه بچه ها سوخت نه به اون بازی قشنگ مقابل آلمان نه به این فاجعه دیشب..... ولی بازم هیچی از ارزشهای ایتالیا کم نمیشه همین که تا فینال اومد هم خودش کلیه پس همه طرفدارای ایتالیا باهم بگن زنده باد ایتالیا |
بابا چه خبرتونه به قول معروف کاسه ای که سهم من توش نباشه میخوام اصلا زیر رو بشه:33::33::33::33::33::33:
ولی اسپانیارو |
کانون هواداران پرسپولیس : اینجا اوکراین است، فینال معتبر ترین مسابقات فوتبال در اروپاو طبق معمول، پرچم پرسپولیس در تمام دنیا بالاست.
|
سلام ، دوستان با اینکه پیشبینی بازی ایتالیا و اسپانیا سخت بود ولی من پیشبینیم درست دراومد و اسپانیا قهرمان شد ، به دوستان عزیزی که طرفدار ایتالیا بودن تبریک میگم به خاطر نایب قهرمانی تیمشون ، بلاخره تیم مورد علاقه ام قهرمان شد ، به دوستان عزیزی که طرفدار اسپانیا بودن هم تبریک میگم . اسپانیا پر افتخار ترین تیم دنیا {جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}:53::cool: |
از اولش هم معلوم بود اسپانیا با تیکی تاکاش قهرمان میشه.
|
waka waka, eh eh waka waka, eh eh :):53::53:{جشن پتو} |
|
اکنون ساعت 09:37 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |