پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار فوتبال داخلی و خارجی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=28)
-   -   پرسپولیس (آخرین اخبار و حواشی باشگاه پرسپولیس و هواداران پرسپولیسی) (http://p30city.net/showthread.php?t=834)

iman game 02-02-2009 08:39 PM

http://media.farsnews.com/Media/8711...1/A0601882.jpg
براي ديدار مقابل داماش
پرسپوليس ساعت 17 فردا عازم رشت مي شود
خبرگزاري فارس: كاروان تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار مقابل داماش ساعت 17 عازم رشت مي شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرسپوليسي ها با هواپيما راهي رشت مي شوند.
اين تيم پس از ديدار مقابل داماش به تهران بازخواهد گشت و با اعلام سرمربي پرسپوليس از روز پنجشنبه تمرينات خود را ادامه مي دهد.
پرسپوليس چهارشنبه ميهمان داماش خواهد بود.

shabhaye_mahtabi 04-03-2009 11:26 PM

مهدي مهدوي‌كيا: از برکناری دایی ناراحتم، کل تیم مقصر بود

مهدي مهدوي‌كيا در گفت‌وگو با ايسنا:
از بركناري دايي ناراحتم؛ كل تيم مقصر بود
بايد هرچه زودتر سرمربي تيم ملي انتخاب شود
هنوز براي صعود به جام جهاني شانس داريم

كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران گفت: هنوز همه چيز تمام نشده و ما براي صعود به جام جهاني شانس داريم.

مهدي مهدوي‌كيا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره وضعيت تيم ملي پس از شكست برابر عربستان اظهار كرد: شرايط بسيار سخت شده است. متاسفانه بازي حساسي را واگذار كرديم، همه چيز در دست ما بود اما روي يك غافلگيري نتيجه را از دست داديم. عربستان تنها تعداد محدودي موقعيت گل داشت اما از روي همان موقعيت‌هاي محدود به دو گل رسيديم. با اين شكست كارمان براي صعود به جام جهاني مشكل شد اما، بايد بدانيم هنوز همه چيز تمام نشده و ما براي رسيدن به جام جهاني شانس داريم.
وي افزود: اتفاقي مانند آنچه كه در تهران رخ داد به ندرت در فوتبال مي‌افتد. اما، متاسفانه اين اتفاق براي ما افتاد. فوتبال همين است. وقتي شما از موقعيت‌هايت استفاده نكني بايد منتظر باشي تا حريف به گل برسد. عربستان مقابل ما و همچنين برابر امارات با همين شيوه پيروز شد. با نتايجي كه هفته قبل كسب شد، كارمان بسيار سخت شد و بايد چشم به بازي‌هاي آينده داشته باشيم. من بايد از تماشاگران هم تشكر كنم كه چنين حمايتي را انجام دادند اميدوارم كه آنها به حمايت‌شان از تيم ملي ادامه دهند.
مهدوي‌كيا درباره شرايط تيم ملي در جدول پس از اين باخت گفت: پيش از شروع مسابقات گفتم كه كره شمالي تيم سرسختي است و حالا اين تيم در رده دوم جدول است. با اين حال بايد كره شمالي را در پيونگ يانگ شكست دهيم. اين تنها راه براي زنده ماندن اميد‌هايمان است. پس از آن بايد امارات را هم در تهران از پيش‌رو برداريم و سپس منتظر هفته آخر و نتايجش باشيم.
كاپيتان تيم ملي درباره بركناري علي دايي از سمت سرمربيگري اين تيم گفت: قطعا به عنوان بازيكن از اين اتفاق ناراحت هستم. متاسفانه اين رسم است كه وقتي تيمي نتيجه نمي‌گيرد نخستين نفر اين سرمربي تيم است كه قرباني مي‌شود. اين در فوتبال حرفه‌اي به يك عادت تبديل شده است كه پس از نتايج ضعيف سرمربي بركنار مي‌شود. من به عنوان كاپيتان تيم ملي به خاطر نتايج كسب شده ناراحتم. دايي هم در يك سال اخير با تيم ملي نتايج خوبي گرفته بود اما، به هر حال باخت مقابل عربستان كه برخلاف جريان بازي ثبت شد، باعث تصميم فدراسيون فوتبال شد.
مهدوي‌كيا افزود: هدف همه از جمله علي دايي صعود تيم ملي به جام جهاني بود و حالا كه تيم نتيجه نگرفته كل تيم مقصر بوده اما، همان طور كه گفتم اين رسم است كه اول سرمربي بركنار مي‌شود. با اين حال دايي زحمات زيادي براي فوتبال ايران كشيده و من براي او در هر جايي كه هست آرزوي موفقيت مي‌كنم.
وي با تكرار اين جمله كه هنوز شانس ايران براي رسيدن به جام جهاني تمام نشده، افزود: در دوره قبل در رقابت‌هاي مقدماتي با چنين مشكلي مواجه شديم. در شرايطي به اردن باختيم كه تنها پيروزي مقابل قطر و اردن در كشورهايشان ما را به مرحله بعد مي‌رساند و اين كار انجام شد. فوتبال ايران ثابت كرده كه هميشه كارهاي سخت را انجام داده و اين بار هم من اميدوارم كه چنين اتفاقي بيفتد. در اين راه ما به حمايت مردم نياز داريم.
مهدوي‌كيا در پاسخ به اين سوال كه فكر مي‌كنيد فدراسيون فوتبال بايد به دنبال انتخاب سرمربي داخلي باشد يا سرمربي خارجي، به ايسنا گفت: من به عنوان بازيكن نمي‌توانم براي فدراسيون تكليف مشخص كنم اما، معتقدم كه بايد هرچه زودتر وضعيت مشخص شود. اگر فدراسيون مي‌خواهد مربي خارجي استخدام كند بايد مربي بزرگي جذب كند. كاري كه عربستان انجام داد و نتيجه داد. اما اگر مي‌خواهيم از مربي داخلي استفاده كنيم بايد از گزينه‌هايي استفاده كنيم كه شناخت خوبي داشته باشند. بايد زودتر سرمربي را مشخص كنيم تا او هم فرصت لازم را داشته باشد تا تفكراتش را پياده كند.
مهدوي‌كيا در ادامه گفت‌وگو با ايسنا درباره وضعيت اينتراخت پيش از ديدار با انرگي كوتبوس گفت: بازي با كوتبوس از جمله بازي‌هاي شش امتيازي است. بازي تيم‌هاي پاياني جدول بسيار مهم است. در پايين جدول شرايط بسيار سخت و فشرده شده و ما بايد براي زياد كردن فاصله امتيازهايمان در اين بازي‌ها به پيروزي برسيم.
با تشکر فریبا

deltang 06-30-2009 03:12 PM

آخوندي: مذاكره با تاپ‌مولر تا امشب ادامه دارد

کانون هواداران پرسپولیس : عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: نكته مثبتي كه امسال نسبت به سال گذشته داريم اين است كه تيم بي‌حاشيه‌تر است.
محمد آخوندي درباره وضعيت باشگاه پرسپوليس و نگراني‌هايي كه براي اين تيم در فصل آينده وجود دارد، تصريح كرد: پس از اينكه مجموعه مديريتي باشگاه تصميم به نبودن وينگادا در اين تيم گرفت، وضعيت به گونه‌اي شد كه ما مربي جديدي انتخاب كنيم بنابراين برخلاف دفعه قبل قرار شد تصميم‌گيرنده كميته فني باشد نه هيات مديره. در همين رابطه جلسات متعددي داشتيم و در نهايت دو گزينه تا‌پ‌مولر و لوكا پرزوويچ را انتخاب كرديم.
عضو هيات مديره پرسپوليس ادامه داد: اين دو به دعوت باشگاه به ايران آمدند و هر كدام با هيات مديره جلسات مفصلي را داشتند. در نهايت كميته فني نظر مكتوب خود را به هيات مديره ارائه و اعلام كرد تاپ مولر گزينه مناسبي براي پرسپوليس است و اگر به هر دليلي جذب او امكان پذير نشد، پرزوويچ گزينه خوبي براي تيم است.
آخوندي تاكيد كرد: همين مسئله را ملاك قرار داديم اما مشكلي كه براي عقد قرارداد تاپ مولر وجود دارد رقم بالاي پيشنهادي اين مربي است. ما بحث عدم توانايي پرداخت اين پول را نداريم. بحث اين است در باشگاهي مثل پرسپوليس كه متعلق به دولت و مردم است،بايد پاسخگوي پرداخت چنين مبلغ وحشتناكي باشيم.
وي افزود: شاهد بوديد كه بعد از جدايي قطبي از پرسپوليس بعضي رسانه‌ها به دروغ مبلغ قرارداد او را با عهدنامه تركمانچاي مقايسه كردند، بنابراين ما بايد اين ملاحظات را داشته باشيم.
آخوندي در پاسخ به اين سئوال كه مبلغ پيشنهادي تاپ مولر چه ميزان است، گفت: او ابتدا مبلغ يك ميليون و 200هزار يورو را پيشنهاد داده بود كه در نهايت با رايزني‌هاي آقاي انصاري‌فرد اين مبلغ را به 800 هزار يورو كاهش داده اما همين مبلغ هم رقم بالايي است.
عضو هيات مديره پرسپوليس اظهار داشت: در مورد لوكا پرزوويچ هم برخي روزنامه‌ها مطالب غير واقع در مورد او نوشتند. از طريق سفارت كرواسي اين مطالب به او منتقل شد و او اعلام كرد در ايران به وي توهين شده است.
آخوندي تصريح كرد: اگر تا آخر امروز مذاكرات باشگاه با تاپ مولر به نتايج مثبت منتهي نشود و با او به توافق نرسيم با گزينه‌هاي ديگري كه مدنظر باشگاه است، مذاكرات آغاز مي‌شود.
عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس در مورد يارگيري اين باشگاه در فصل نقل و انتقالات يادآور شد: در بخش يارگيري باشگاه عملكرد خوبي داشته و مهره‌هاي گرفته شده از خوب‌هاي ليگ هستند. اگر مربي خارجي براي هدايت پرسپوليس بيايد، با بازيكنان ايران آشنايي ندارد بنابراين كميته فني در جلسات بسياري كه براي تشخيص نقاط قوت و ضعف تيم داشته،‌ نفرات مورد نياز را انتخاب كردند.
آخوندي ادامه داد: براي انتخاب نفرات كميته فني جلسات مختلفي را برگزار كرده و تك تك اعضا تصميمات گرفته شده را به امضا رساندند و آن را در اختيار هيات مديره قرار دادند. نكته مثبتي كه امسال به نسبت سال گذشته در پرسپوليس مشاهده مي‌شود اين است كه تيم بي‌حاشيه‌اي داريم. بازيكنان جواني در تيم وجود دارند اما متاسفانه بعضي‌ها در بخش يارگيري عملكرد باشگاه را به صورت منفي برجسته مي‌كنند.
آخوندي در حمايت از عملكرد انصاري‌فرد گفت: شايد انصاري‌فرد در فصل نقل و انتقالات بي‌سر و صدا بوده اما عملكرد خوبي داشته است. تيم خوبي بسته‌ايم و شايد يكي از دلايلي كه انصاري‌فرد كمتر صحبت مي‌كند اين است كه مي‌خواهد بيشتر كار كند.
وي در انتقاد به دير آغاز شدن تمرينات پرسپوليس عنوان كرد: هيات مديره نيز اين ايراد را به باشگاه وارد كرده البته قرار است تست پزشكي در هفته جاري از همه بازيكنان گرفته شود و تلاش مي‌كنيم اين تاخير را با كار بيشتر برطرف كنيم. من فكر مي‌كنم نبايد در اين زمينه شلوغش كنيم.
آخوندي در پايان خطاب به هواداران پرسپوليس گفت: هواداران پرسپوليس بدانند هيچ كاري در اين باشگاه بدون نظر كميته فني و هيات مديره انجام نشده است.

http://perspolisnews.net/images/pers...akhoondi/1.jpg

deltang 06-30-2009 03:13 PM

تکلیف نیکبخت تا چند روز آینده مشخص می شود

کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس امروز به باشگاه پرسپوليس رفت.
نيكبخت ساعت 16 امروز با انصاري‌فرد در دفتر اين باشگاه ديدار كرد و به وي در خصوص رفع مشكل محروميتش وكالت داد.
پس از اين جلسه مديرعامل پرسپوليس به او اعلام كرد تا چند روز آينده نظر نهايي‌اش را در خصوص او اعلام مي ‌كند.

http://perspolisnews.net/images/pers...i%20niki/3.jpg

deltang 06-30-2009 03:13 PM

انصاری فرد : موضوع شرکت پرسپولیس از جانب سازمان رسیدگی می شود

کانون هواداران پرسپولیس: مدیرعامل باشگاه پیروزی تهران گفت: شرکت پرسپولیس مدارکی را که جهت مالکیت باشگاه پرسپولیس دارد را باید در اختیار سازمان تربیت بدنی قرار دهد و سازمان به این موضوع رسیدگی اما از نظر ما باشگاه پرسپولیس و پیروزی فقط یکی هستند.
عباس انصاری فرد در گفت وگویی عنوان کرد: از نظر من پرسپولیس فقط یک تیم دارد که آن هم در اختیار سازمان تربیت بدنی است. شرکت پرسپولیس نیز مدارکی دارد و مدعی است که مالکیت تیم پرسپولیس با آنها است اما من در این باره چیزی نمی دانم و سازمان تربیت بدنی که متولی دو باشگاه استقلال و پیروزی است باید در این باره نظر بدهد.
وی ادامه درباره حضور تاپ مولر در پیروزی گفت: تاپ مولر یکی از مربیان بزرگ دنیا است که کارنامه مشخصی دارد. کارهای نهایی قرارداد او انجام شده و تنها بحث مالی قرارداد باقی مانده که آن هم در جلسه امروز حل و فصل خواهد شد.
انصاری فرد با اشاره به وضعیت تمدید قرارداد نیکبخت و کریمی خاطرنشان کرد: ظاهرا نیکبخت از طرف کمیته انضباطی محروم است و برای این که قراردادش تمدید شود در ابتدا باید تکلیف محرومیتش را مشخص کند اما وضعیت کریمی با سایرین متفاوت است و ما چندین بار از او و مدیربرنامه هایش خواسته ایم به باشگاه پیروزی بیایند.
مدیرعامل باشگاه پیروزی گفت: بابت سقف قراردادهایمان مشکلات زیادی را برای تمدید قرارداد بازیکنان متحمل شدیم اما بازیکنان نیز باید توجه داشته باشند که پیروزی نام بزرگی است و از این تیم می توانند به جاهای بزرگی برسند.
انصاری فرد گفت: فکر می کنم امسال پیروزی یکی از تیم های مدعی قهرمانی باشند و طرفداران ما می توانند به روزهای بزرگی فکر کنند که در انتظار تیم است.

http://perspolisnews.net/images/pers...sarifard/5.jpg

deltang 06-30-2009 03:14 PM

پس از سالها جنگ و جدل میان نام "پرسپولیس" یا "پیروزی" ؛ یک پرسپولیس دیگر روی کار آمد !

کانون هواداران پرسپولیس : طبق اين چيدمان، شركت غذاسازان زندگي به نمايندگي حميد موحدي و شركت تجارت بين المللي وفاكيش به نمايندگي مصطفي جوادي شجوني براي مدت دو سال به عنوان اعضاي هيات مديره پرسپوليس فعاليت خواهند كرد. اسماعيل وفايي رئيس هيات مديره و مديرعامل لقب گرفته و حميد موحدي هم به عنوان نايب رئيس هيات مديره فعاليت خواهد كرد. همچنين محرم هادي سرابي به سمت بازرس اصلي و كمال ميرمحمدي به سمت بازرس علي البدل براي مدت يك سال انتخاب شدند.
ابوالفضل جوادي يكي از اعضاي هيات مديره پرسپوليس اين تيم مربوط به موسسه ای است که سال ها پیش به طور قانونی باشگاه پرسپولیس را خریداری کرده و حالا تیمی با نام پرسپولیس حق قانونی مالکان جدید است.
ابولفضل جوادی در گفت و گو با یکی از روزنمه های سراسری کشور ، عنوان کرد:« از سال 1370 به صورت رسمي تيم پرسپوليس به اسماعيل وفايي واگذار شده او مالك حقيقي پرسپوليس است اما در همه اين سال ها بنا بر مصلحت سكوت كرده بود حالا اما تصميم ما بر اين است كه بار ديگر فعاليت‌مان را براي احقاق حقوق خود آغاز كنيم.»
وی در ادامه گفت:« ما مالك تيمي هستيم كه سال ها قبل علي عبده آن را تاسيس كرده بود. تيمي كه حالا سازمان يا افرادي چون آقاي عابديني داعيه مالكيتش را دارند آن پرسپوليس واقعي نيست و تيمي است كه پيشينه‌اش فقط به اواخر دهه 70 بر مي‌گردد.»
جوادی معتقد است شركايش به اين نتيجه رسيده‌اند كه حضوري جديد در ورزش كشور داشته باشند و در این باره خاطرنشان کرد:« البته قصد نداشتيم قبل از اينكه تيمي را بخريم اين موضوع را رسانه‌اي كنيم چون به عكس بسياري ما معتقد به عملگرايي هستيم. پرسپوليس حق ماست. مالكيت آن با آقاي وفايي است و ما قصد داريم تيمي را با اين نام در ليگ برتر داشته باشيم.»
عضو هیات میدره باشگاه پرسپولیس اظهار داشت:« خير. ما 6 ماه قبل در اين باره مذاكراتي انجام داديم اما اين مذاكرات منتج به تبادل سهامي نشد و كلا اين معامله به هم خورد. هدايتي مي‌تواند تيمش را با هر نامي در ليگ شركت دهد اما اين ما هستيم كه مي خواهيم با نام پرسپوليس به ليگ برتر بياييم.»

http://perspolisnews.net/images/perspolis/havadar/2.jpg

deltang 06-30-2009 03:15 PM

كريمي:‌ اولويت اول من تمديد قرارداد با پرسپوليس است

کانون هواداران پرسپولیس : هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌ در فكر تمديد قرارداد با پرسپوليس هستم.
علي كريمي گفت‌ : برخلاف شايعات و حرف و حديث‌هايي كه هر روز با منبع و بدون منبع در رسانه‌ها از من چاپ مي‌شود به دوستداران و طرفداران پرسپوليس مي‌گويم در انتظار تداوم همكاري من در تيم محبوبم پرسپوليس باشند و براي اين كار در انتظار ملاقات با مسئولان هستم.
وي افزود: دوستداران پرسپوليس بدانند هدف اول من ماندن در پرسپوليس است. فعلا فقط در فكر تمديد قرارداد با پرسپوليس هستم چون مي‌دانم رفتن من به استيل‌آذين بازي با احساسات مردم است.
كريمي در خصوص ديدارش با حسين هدايتي تصريح كرد:‌ درست است در جلسات مختلفي با هدايتي شركت كردم اما شايعاتي كه از اين جلسه بيرون آمده كاملا پوچ است. ملاقات من با هدايتي دلايلي غير از حضور در استيل‌آذين داشت. هدايتي هم معتقد است كه رفتن من به استيل‌آذين خوب نيست چون مردم دلسرد مي‌شوند.
اين بازيكن يادآور شد: من هرچه دارم از پرسپوليس است و تا آنجايي كه بتوانم به اين تيم وفادار مي‌مانم. تا انتهاي هفته تكليفم را روشن مي‌كنم و اگر پرسپوليس مرا نخواست تصميم ديگري بگيرم.
كريمي در خصوص شايعه مشكلاتش با حميد استيلي خاطرنشان كرد: كوچكترين مشكلي با استيلي ندارم. سال‌‌ها در كنار او بازي كردم. من همان‌طور كه زير نظر پيرواني تمرينات خود را انجام دادم هر مربي ديگري كه باشد فقط به وظيفه خود عمل مي‌كنم.
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس ادامه داد: فعلا در تهران به سر مي‌برم و تمرينات بدنسازي خود را زير نظر يك مربي انجام مي‌دهم و اميدوار هستم با آمادگي كامل در ليگ نهم حضور داشته باشم.
http://perspolisnews.net/images/pers...0karimi/11.jpg

deltang 07-20-2009 12:45 AM

http://64.130.220.65/Thumbnails/pics.../wh120-134.jpgخبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: توافق نهايي با سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس امروز (دوشنبه) انجام مي‌شود.

عباس انصاري‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره انتخاب نهايي سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مذاكرات رضايت‌بخشي با گزينه مورد نظرمان براي سرمربيگري در تيم پرسپوليس انجام داده‌ايم اما توافقات نهايي امروز (دوشنبه) انجام مي‌شود.

وي افزود: به دليل تعطيلي ديروز (يكشنبه) سفارتخانه‌ها، متاسفانه يكسري از كارهاي اداري باقي ماند و به فردا موكول شد و قصد داريم سرمربي جديد پرسپوليس را فردا اعلام كنيم. طبق برنامه اين مربي بايد فردا وارد تهران شود.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا همچنان گزينه‌هاي ديگري را مدنظر داريد، گفت: گزينه‌هاي ديگري از جمله "بلوخين" نيز وجود دارند اما در صورتي كه مشكل غيرقابل پيش‌بيني بوجود نيايد، با سرمربي جديد تيم فردا به توافق نهايي مي‌رسيم.

انصاري‌فرد همچنين درباره آخرين وضعيت تمديد قرارداد با علي كريمي و محسن خليلي نيز گفت: قرار است با علي كريمي سه شنبه اين هفته جلسه‌اي را داشته باشيم و در خصوص تمديد نهايي قراردادش تبادل‌نظر كنيم كه انشاا... مشكلي در توافق طرفين وجود ندارد. همچنين محسن خليلي هم با مراجعه به باشگاه توافق‌نامه‌اي را امضا كرد اما هنوز تعهدات مالي را كه نسبت به او تقبل كرده بوديم پرداخت نكرديم و طي يكي دو روز آينده نيز با پرداخت مبالغ مورد نظر، قرارداد او نيز در هيات فوتبال به ثبت خواهد رسيد.

به گزارش ايسنا، بنابر تاييد يكي از اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس سرمربي جديد اين تيم كروات بوده و از "برانكو ايوانكوويچ" به عنوان جدي‌ترين گزينه‌ هدايت قرمزهاي پايتخت در ليگ نهم ياد مي‌شود.

انتهاي پيام

nae 07-20-2009 12:32 PM

اه اه اه لونگیا

deltang 07-20-2009 03:54 PM

قرار نيست اينجا آبيا بيان اينجا ماله قرمزاست پسسسسسسسس:76::32:

deltang 07-22-2009 09:40 PM

آخرین اخبار نقل و انتقالات فوتبال ایران - 31 تیر

Ariensport.com: علارغم اعلام رسمی باشگاه پرسپولیس، هنوز کرانیکار با سرخپوشان قراردادی امضا نکرده است... .

- باشگاه سپاهان اصفهان براي صدور رضايتنامه رحمان احمدی دروازه‌بان تيم خود 400 ميليون تومان مي‌خواهد. استیل آذین به دنبال این دروازه‏بان است.

- باشگاه دو بازيكن برزيلي پرسپوليس در نامه‌اي به باشگاه پرسپوليس اعلام كرد قبل از شروع بازي‌هاي ليگ برتر ايران ITC برزيليا و فراگو تياگو را به ايران خواهد فرستاد.

- باشگاه صباي قم عليرغم توافقات اوليه روز گذشته با عادل كلاه كج براي حضور در پرسپوليس مخالفت خود را اعلام كرد. آنها اعلام كردند كلاه كج هنوز خدمت سربازي‌اش تمام نشده و مذاكراتش با باشگاه پرسپوليس غيرقانوني است.

- كرانيكار پس از اينكه با عباس انصاري‌فرد به توافق رسيد و قبول كرد حسين عبدي به عنوان دستيار اول و احمدرضا عابدزاده به عنوان مربي دروازه‌بانان در كادر فني حضور داشته باشند يك مربي كروات را براي حضور در كادر فني پرسپوليس به مدير عامل باشگاه معرفي كرد.

- مدير برنامه‌هاي علي كريمي گفت: اگر تمام توافقات شفاهي به صورت مكتوب به من ارسال شود مشكل كريمي براي عقد قرارداد با پرسپوليس حل خواهد شد.

- محمد غلامي بازيكن فصل گذشته تيم پاس همدان با عقد قراردادي يك ساله به تيم فوتبال استيل‌آذين پيوست.

- باشگاه استيل‌آذين با 2 بازيكن اميد خود رضا رحمتي و هادي ايماني قرارداد 2 ساله امضا كرد. ميثم خسروي بازيكن فصل گذشته پيكان قزوين با استيل‌آذين قرارداد داخلي امضا كرده است. اين بازيكن با وجود قرارداد با سپاهان به صورت توافقي به استيل آذين پيوست.

- در حالي كه عباس انصاري فرد از عقد قرارداد با "زلاتكو کرانيكار" خبر داده است، سرمربي كروات گفت: هنوز با پرسپوليس قرارداد رسمي امضا نکرده‌است. نماينده باشگاه پرسپوليس نیز گفت: قرارداد اوليه با اين مربي در نشستي امضا شده است.

- هادي عقيلي مدافع ملي‌پوش سپاهان، با پيشنهاد رسمي باشگاه فرايبورگ آلمان مواجه شده و شايد فصل آينده در بوندس‌ليگا بازي كند.

- فريدون زندي كه فصل گذشته در ليگ قبرس بازي كرد مورد توجه تيم استيل‌آذين قرار گرفته است ولي خودش بازي در قبرس را در اولويت قرار داده است.

- هافبك چپ تيم ملي عراق به نام صالح صدير كه با پيراهن شماره 6 بازي‌هاي قابل قبولي را براي اين تيم به نمايش گذاشته بود مورد توجه باشگاه پرسپوليس قرار گرفته است.

- گفته می‏شود در صورت محرومیت نیکبخت واحدی از بازی در لیگ برتر، شماره 10 سابق باشگاه پرسپولیس راهی فولادگستر تبریز خواهد شد. در عین حال مدیرعامل این باشگاه تبریزی جذب نیکبخت را تکذیب کرد.

- على عليزاده، مهاجم استقلال در فصل گذشته با يك تيم قطرى به توافق رسيد. هنوز نام این تیم قطری فاش نشده است.

deltang 07-22-2009 09:43 PM

عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: با توجه به سابقه كار كردن در آسيا، كرانيكار با فوتبال ايران و قاره كهن آشنا است.
محمد زادمهر عنوان كرد: اميدوارم نتيجه هم‌انديشي مسئولان پرسپوليس كه منجر به انتخاب زلاتكو كرانيكار به عنوان سرمربي جديد پرسپوليس شد در آينده به اين باشگاه بزرگ كمك كند.
وي افزود: گزينه‌هاي متعددي داشتيم اما با توجه به سابقه حضور كرانيكار در فوتبال آسيا، به اين نتيجه رسيديم كه اين مربي كروات گزينه مناسبي است.
زادمهر ادامه داد: كارنامه كرانيكار درخشان است و خواسته مالي او در حد باشگاه پرسپوليس است. اميدوار هستيم كه اين مربي جواب اعتماد مسئولان باشگاه را بدهد.

deltang 07-22-2009 09:45 PM

انصاري‌فرد با واعظ آشتياني ديدار كرد

کانون هواداران پرسپولیس : در راستاي جلسات مديران دو تيم پرسپوليس و استقلال، عباس انصاري فرد امروز با واعظ آشتياني ديدار كرد.
در اين جلسه در خصوص اقدامات و توافقات بين دو باشگاه استقلال و پرسپوليس صحبت‌هايي انجام شد.

deltang 07-22-2009 09:46 PM

محمود رضا فاضلي: کریمی به احتمال 99% در پرسپولیس میماند

http://perspolisnews.net/images/pers...20karimi/7.jpg

کانون هوادران پرسپولیس : محمود رضا فاضلي در گفت و گویی در خصوص آخرين وضعيت علي كريمي اظهار داشت: كريمي مشكلي با پرسپوليس ندارد. او هميشه اين تيم را خانه خود مي‌داند. با توجه به توافقات شفاهي كه با عباس انصاري فرد داشتيم كريمي در صورتي كه توافقات مكتوب و براي من ارسال شود؛‌مشكلي براي عقد قرارداد با پرسپوليس ندارد.
وي افزود: توافقات خوبي به صورت شفاهي انجام شده و تمام موارد مورد تاييد طرفين است. با برگزاري جلسه بين كريمي و انصاري فرد و كتبي شدن همه موارد هواداران پرسپوليس تا دو روز آينده مي‌توانند دوباره اين بازيكن را در پرسپوليس ببيند.

nae 07-22-2009 10:39 PM

اه اه اه لونگیا

deltang 07-23-2009 10:20 AM

خواهشا حرف الكي نزن از اين به بعد هر كسي كه غير پرسپليسه پاشو اينجا بزاره و بخواد از خودش نظر دروكنه من ميدونم با اون {B Adabi}{قاط}:45:مرافه:mad:

deltang 08-24-2009 01:11 PM

بازيكنان در مراسم افطاري شركت نكردند
نشست بازيكنان پرسپوليس با انصاري فرد امروز برگزار شد

جلسه بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس با مديرعامل باشگاه امروز صبح برگزار شد.

به گزارش ايسنا، صبح امروز بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس براي پيگيري مطالبات خود به باشگاه مراجعه كرده و با عباس انصاري فرد مديرعامل باشگاه گفت و گو كردند.
در اين جلسه كريم باقري كاپيتان تيم به نمايندگي از بازيكنان درخواست و مطالبات بازيكنان را اعلام كرد و انصاري فرد نيز به تشريح وضعيت موجود و اقدامات انجام شده پرداخت.
در اين جلسه مديرعامل باشگاه پرسپوليس قول داد تا پس از بازگشت تيم از امارات نسبت به حل مشكلات اقدام كند.
بازيكنان ساعت 10 براي شركت در تمرين باشگاه را ترك كرده و راس ساعت در محل تمرين حاضر شدند.

به گزارش ايسنا، به دنبال مشكلات و نارضايتي بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس از عدم پرداخت مطالباتي كه از اين باشگاه داشتند، آنها صبح يكشنبه پس از تمرين به رهبري كريم باقري در محل باشگاه حاضر شدند.
آنها تهديد كرده بودند در صورت پرداخت نشدن مطالباتشان در تمرينات حاضر نخواهند شد.
همچنين بازيكنان پرسپوليس در مراسم افطاري يكشنبه شب باشگاه پرسپوليس شركت نكردند.

deltang 08-24-2009 01:12 PM

در جريان اعتصاب بازيكنان نيستم
كرانچار: سيستم هجومي واقعي پرسپوليس را نديده‌ايد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هنوز هيچكس سيستم هجومي واقعي پرسپوليس را نديده‌ است.

http://media.farsnews.com/Media/8805...0/A0720524.jpg

زلاتكو كرانچار در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص مسائل مختلف صحبت كرد كه در زير مي‌خوانيم:

*مقابل پاس همدان بايد زودتر برنده مي‌شديم
از ديدار مقابل پاس همدان تا حدودي از بازيكنان راضي هستم اما آنها هنوز صد‌درصد به شرايط آرماني نرسيده‌اند. مطمئن هستم در آينده خيلي بهتر خواهيم شد چون اگر آنها در شرايط خوب بودند و از موقعيت‌ها استفاده مي‌كردند قطعا ما با استفاده از فرصت‌ها زودتر مي‌توانستيم به 3 امتياز برسيم.

*آشفتگي روي نيمكت وجود ندارد
نمي‌دانم روي چه حسابي برخي از حرف‌ها زده مي‌شود اما تا آنجايي كه من ديده‌ام آشفتگي روي نيمكت پرسپوليس وجود ندارد و بعضي‌ها دوست دارند حاشيه‌سازي كنند كه من براي اين مسئله‌ جوابي ندارم. براي من نظم و انضباط مهم است.

*هنوز به مرز آمادگي كامل نرسيده‌ايم
تا به امروز حدود 70 درصد از بازيكنانم رضايت دارم و مطمئن هستم اگر آنها به مرز 100 درصد برسند براي من بسيار خوب است چون راحت‌تر به نتيجه دلخواه خودم با مهره‌هاي كار‌بلد مي‌رسم كه مرور زمان اين مشكل ما را برطرف مي‌كند.

*عكس‌العمل‌هايم روي نيمكت ناخواسته است
هر مربي روي نيمكت سبك خاص خودش را دارد. براي من من از دست دادن موقعيت و رفع مسئوليت سخت است به همين دليل عكس‌العمل‌هايم روي نيمكت ناخواسته است و بيشتر به تعصب تيمي من بر مي‌گردد.

*باقري بازيكن بزرگي است
در كنار جواناني كه در خدمت دارم واقعا دوست داشتم هميشه بازيكن بزرگ نيز باشم. به همين دليل خوشحالم كه از فردي باتجربه مثل كريم باقري سود مي‌برم. او مي‌تواند در زمين رهبر خوبي براي اجراي تاكتيك‌هاي من باشد و از تجربه‌اش استفاده كند.

*هنوز سيستم هجومي واقعي را نديده‌ايد
همانطور كه از روز اول گفته‌ام به خاطر پرسپوليس و هوادارانش عاشق فوتبال هجومي هستم اما هنوز سيستم هجومي پرسپوليس نديده‌ايد. در هفته‌‌هاي بعدي بهتر خواهيد ديد كه عملكرد مهاجمانمان چگونه خواهد بود اما ما بايد ياد بگيريم كه در ضد حملات نيز دقت كنيم و به آساني فرصت به حريف ندهيم تا دروازه ما در هر بازي باز نشود.

*از بازيكنان احساسي پرسپوليس تشكر مي‌كنم
نمي‌دانم واقعا چرا بازيكنان پرسپوليس وقتي گل مي‌زنند در آغوش من قرار مي‌گيرند اما من از اين بازيكنان احساسي سپاسگذارم كه خوشحالي خود را با من تقسيم مي‌كنند. اين نشان مي‌دهد كه در تيم ما همه به دنبال يك هدف هستند و مي‌خواهند با نتايج شيرين دل مسئولان و هواداران را خوشحال كنند.

*در جريان اعتصاب بازيكنان پرسپوليس نيستم
من دوست ندارم به حواشي دقت كنم به همين دليل به هيچ عنوان در جريان اعتصاب بازيكنان پرسپوليس نيستم و اميدوارم اين خبر درست نباشد.

*سيستم پرسپوليس تغيير نمي‌كند
با توجه به شناختي كه از پرسپوليس و سيستم خودم دارم به احتمال خيلي فراوان سيستم 1-3-2-4 پرسپوليس در هيچ كدام از بازي‌ها فعلا تغيير نمي‌كند و با همين روند رو به جلو مي‌رويم تا به نتايج دلخواه برسيم.

*صباي قم مدعي قهرماني است
انگيزه و روند خوبي را در بين بازيكنان مي‌بينم. من اطلاع دارم كه صباي قم تيمي است كه مدعي قهرماني است. بايد با احتياط در مقابل اين تيم بازي كنيم و فراموش نكنيم كه اشكالات بازي با استقلال اهواز را جبران كنيم. البته فرق بزرگي كه اين بازي با بازي‌هاي ديگر براي من دارد حضور هواداران است.

*بازي‌هاي دوستانه امارات به ما كمك مي‌كند
بعد از بازي با صباي قم به امارات خواهيم رفت و سعي مي‌كنيم نسبت به بازي مقابل مس كرمان و استقلال اهواز به آمادگي بهتري برسيم. بايد هر روز رو به رشد باشيم و آرام آرام فرم ايده‌آل را پيدا كنيم. با تقسيم كاري كه شده اردوي امارات هرگز به ضرر ما نخواهد بود.

*خبرنگاران همه چيز را به يكديگر ربط مي‌دهند
مي‌دانيد كه من علاقه‌اي به جواب‌دادن به سئوالات حاشيه‌اي ندارم چون مي‌دانم خبرنگاران همه چيز را راحت به هم ربط مي‌دهند و بايد مواظب آنها باشيم. به همين دليل هميشه سعي مي‌كنم با قانون فوتبال صحبت كنم تا براي من حاشيه سازي نشود.

*دركادر فني تقسيم ‌كار شده است
ايكوويچ دستيار من است نه بدنساز اما ما در كادر فني تقسيم كار كرديم كه هيچ كاري با يكديگر تداخل پيدا نكند. من سرمربي پرسپوليس هستم و تصميم‌ مي‌گيرم كه يك مربي در تمرين بايد چه كاري را انجام دهد. به هيچ عنوان خوشبختانه تا به امروز نيز مشكلي از اين بابت نداشته‌ايم.

*اميدوارم بيمارستان پرسپوليس را در تهران ببينم
اميدوار هستم روزي كه بيمارستان پرسپوليس افتتاح مي‌شود در تهران باشم و اين بيمارستان را از نزديك ببينم. براي هر باشگاه اين كلينيك و بيمارستان امري واجب است تا كادر فني نيز با خيال راحت‌تر به فكر مصدومان خود باشند من اين تصميم را به مسوولان باشگاه تبريك مي‌گويم.

*3 امتياز بازي با صباي قم براي من مهم است
در هر بازي فقط براي 3 امتياز به ميدان مي‌رويم و نتيجه ديدار و برد برابر صباي قم براي من بسيار مهم است. اميدوارم بتوانم با حضور بهترين‌ها در تركيب پرسپوليس و فراموشي بدشانسي‌ها در خصوص مصدوميت‌هاي بازيكنان به هدف خود برسم. البته كار سختي است و فوتبال هيچ موقع قابل پيش‌بيني نيست اما من به تيم خودم اعتقاد قوي دارم.

انصاري‌فرد از بازيكنان، خبرنگاران، نيكبخت و فدراسيون فوتبال مي‌گويد:
كارهايي مي‌كنند كه از دشنام و ناسزا براي من بدتر است

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: من نيازي به تعريف و تمجيد ندارم، اما برخي‌ كارهايي مي‌كنند كه از دشنام و ناسزا براي من بدتر است.

http://media.farsnews.com/Media/8806...0/A0730064.jpg

عباس انصاري فرد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص اتفاقات اخير در باشگاه پرسپوليس و اعتراض بازيكنان به پرداخت نشدن پولشان عنوان كرد: من از دست بازيكنان زياد ناراحت نيستم و شايد تا حدودي به آنها حق بدهم. آنها جوان هستند و دوست دارند هميشه مشكلات زود حل شود به همين دليل با نشستي كه داشتيم سعي كرديم همه چيز را تمام كنيم تا تيم راحت‌تر به فكر نتيجه‌ گرفتن باشد. قول‌هايي به آنها داده‌ام و سعي مي‌كنم با پيگيري‌هاي زياد و با وجود مشكلاتي كه داريم به آنها جامه عمل بپوشانم.
وي در خصوص عدم حضور بازيكنان در مراسم افطاري شب گذشته گفت: بازيكنان زنگ زده و اعلام كرده بودند در اين مراسم حضور پيدا نخواهند كرد و اين موضوع؛ مسئله‌ خاصي نيست.
انصاري فرد در خصوص انتقادهايي كه از او در برخي رسانه‌ها مي‌شود؛ اظهار داشت: اخبار كذب و مواردي كه واقعيت ندارد در رسانه‌ها زياد است. در يكي از رسانه‌ها ديدم كه تيتر زده‌اند عليه من طوماري امضا شده است اما بعد از اينكه فهميدند خبرشان اشتباه بوده و اين طومار به نفع من بوده است در قالب دو خط كه هيچ كس آنرا نمي‌ديد خبر خود را تكذيب كردند.
وي افزود: اميدوارم در نوشتن مطالب؛ همه مسلمان و آزاده باشيم. من به هيچ عنوان نياز به تعريف ندارم و نمي‌خواهم تيتر روزنامه‌ها باشم اما حداقل درباره اقدامات باشگاه و من دروغ ننويسند و واقعيت را به مردم بگويند.
انصاري فرد تاكيد كرد: دشمنان زيادي دارم كه همه را به خوبي مي‌شناسم اما چرا اين آقايان دست از سر پرسپوليس برنمي‌دارند. شما خبرنگاران نان پرسپوليس و استقلال را مي‌خوريد اما چرا مسائل بي‌ربط خود را به اين دو باشگاه ارتباط مي‌دهيد و به اين دو تيم ناسزا مي‌گوييد. البته من همه خبرنگاران را نمي‌گويم و منظورم برخي از آنها است.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس ادامه داد: در بحث بيمارستان نمي‌خواهم منت سر فردي بگذارم اما گفتم بايد خبرنگاران نيز سهم داشته باشند. به همين دليل براي آنها برنامه‌هاي ويژه‌اي ترتيب دادم چون مي‌دانم شما نيز دنبال هدف‌ خود هستيد اما نمي‌دانم چرا بعضي‌ها كارهايي مي‌كنند كه از دشنام براي من بدتر است. من به هيچ عنوان به خبرهايي كه نوشته مي‌شود و دروغ است توجه‌اي ندارم و برايم مهم نيست اما خودتان انصاف را رعايت كنيد.
وي خاطرنشان كرد: روز اولي كه به باشگاه آمدم در يكي از روزنامه‌ها كاريكاتوري از من كشيدند كه چهار كارتابل روي هم بود و نوشتند كه اين بدهي‌هاي انصاري فرد است اما من مديرعاملي هستم كه بدون اين كه پرسپوليس را داراي بدهي كنم اين باشگاه را ترك كردم. باز هم در فرداي همان روز 4 كارتابل ديگر كشيدند و نوشتند اين آخر و عاقبت رفتن انصاري فرد از پرسپوليس است. آيا اين مسئله درست است تا ذهن مردم خراب شود؟
انصاري فرد يادآور شد: قبول كنيد بعضي از حركات عليه من ناجوانمردانه است. اگر راست بنويسيد دلم نمي‌سوزد اما اگر دروغ بنويسيد واقعا از خودم بيزار مي‌شوم. مگر خيال كرديد نمي‌توانم جواب دروغ‌ها را بدهم و از افرادي كه ناجوانمردانه اين كار را مي‌كنند شكايت كنم؟ اين كار براي من آسان است اما دوست ندارم اينطور شود ولي برخي از رسانه‌ها ضربه‌هايي به من زدند كه واقعا سخت است.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص اظهار نظر مسئولان فدراسيون فوتبال درباره عدم دادن حق بليت فروشي بازي‌هاي پرسپوليس گفت: اين بار قاطعانه و در حد تعيين و تكليف مي‌گويم؛ بنا بر قانون فيفا و AFC در صورتي كه در فصل آينده حق بليت فروشي را به ما ندهند همراه با استقلال در ليگ برتر حضور پيدا نخواهيم كرد.
وي افزود: نه هيچكس را تهديد مي‌كنم و نه دوست دارم در قبال اين كار؛ حرف‌هاي غير منصفانه زده شود اما ما راه خود را دنبال مي‌كنيم و كاري به ديگران نداريم. حالا اينكه آيا ورزشگاه داريم يا نه به خودمان مربوط مي‌شود. آيا پول ورزشگاه آزادي را كه در آن بازي مي‌كنيم در هر ديدار فرد ديگري مي‌دهد؟ پس معلوم است اين ورزشگاه تحت اجاره ما است.
وي در خصوص اسپانسر جديد باشگاه پرسپوليس گفت: در دو روز آينده اين مشكل را حل مي‌كنيم و اين موضوع هيچ ربطي به رياست سازمان تربيت بدني ندارد كه چه كسي مي‌خواهد اين سمت را بگيرد. ما با قدرت كار خود را دنبال مي‌كنيم.
انصاري‌فرد در خصوص اظهارات جديد نيكبخت واحدي عليه او؛ عنوان كرد: وقتي بازيكني را لازم نداريم چرا بايد به او بگوييم مصاحبه كند و بگويد كه درباره رفتنش از پرسپوليس حرف نزند. او آزادانه مي‌تواند همه كار بكند چون صلاح را در اين ديديم كه نيكبخت در پرسپوليس نباشد. البته من براي او آرزوي موفقيت مي‌كنم چون خدمات ويژه‌اي داشته است اما هر وقت من از باشگاه رفتم او مي‌تواند به باشگاه بيايد و من از اين كار ناراحت نمي‌شوم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره هوار ملا محمد تاكيد كرد: اين بازيكن مشكلات كوچك شخصي دارد و بدون شك از امروز در تمرينات شركت خواهد كرد. از اينكه او در تمرينات چند روز گذشته نبوده ما هم ناراحت هستيم اما اميدوارم هرچه زودتر كار خود را شروع كند. براي وي جريمه‌‌اي در نظر نگرفته‌ايم.
وي در خصوص ناراحتي دكتر زرينه از باشگاه پرسپوليس گفت: زرينه را مي‌خواهيم چون او 15 سال است براي باشگاه زحمت كشيده و اگر او را نمي‌خواستيم با وي قرارداد نمي‌بستيم. زرينه با قدرت كار خود را در باشگاه دنبال مي‌كند.
انصاري فرد درباره احتمال برخورد با چند بازيكن پرسپوليس تصريح كرد: فعلا قصد اين كار را نداريم اما بخشي از پول بازيكنان را داده‌ايم و بخشي از آن مانده است. اگر به ما ثابت شود كه فردي قصد حاشيه‌سازي دارد با او برخورد مي‌كنيم.
مديرعامل پرسپوليس درباره بازي روز جمعه با صباي قم گفت: اولتيماتومي به كادر فني نداده‌ايم اما آنها و بازيكنان خود را براي گرفتن 3 امتياز شيرين در مقابل صباي قم آماده مي‌كنند. خوشبختانه در اين بازي از هواداران خود سود مي‌بريم. اميدوارم با رفع مشكل كلاه كج او نيز بتواند با وجود سنگ‌اندازي‌هاي مختلف به ما كمك كند.

پرونده شیث در دادسرا

مرجع خبری پرسپولیس : در حالي‌كه شيث رضايي در ورزشگاه خيريه عمل تمرين مي‌كرد كمي دورتر در دادسراي شعبه 5 صادقيه م.ج،‌ شاكي شيث به‌دنبال پرونده‌اش بود، پرونده شكايت از شيث رضايي كه فارغ بالانه همراه با ديگران مي‌خنديد و ديگران را دست مي‌انداخت.
شيث و يكي از دوستانش در يكي از اتوبان‌هاي تهران در حال رانندگي بودند كه با راننده يكي از ماشين‌ها درگير شده و او را مورد ضرب و شتم قرار دادند بطوريكه پرده گوش او پاره شد. م.ج، راننده مضروب شده هم از بازيكن پرسپوليس به كلانتري شكايت كرد و كار به دادگاه كشيد.
شيث از طرق مختلف تلاش كرد تا از اين مهلكه جان سالم به در برده و از حضور در دادگاه سر باز بزند. تماس با حبيب كاشاني اولين راه حل بود كه البته خيلي زود به بن بست رسيد چون كه كاشاني اين بار برخلاف هميشه حاضر به پادرمياني نشد. مديرعامل پيشين پرسپوليس كه پيش از اين بارها براي بازيكن جنجالي پرسپوليس ريش گرو گذاشته بود اين بار حاضر نشد چنين كاري انجام دهد.
بعد از به بن بست رسيدن راه حل اول ، شيث به دنبال دومين راه يعني تكذيب رفت. او كه فكر مي كرد همه جا مانند مطبوعات است و به راحتي مي‌تواند كاري را كه انجام داده تكذيب كند با آوردن چهار شاهد به دادگاه قصد داشت ثابت كند كه آن شب در محل حادثه حضور نداشته كه البته اين راه هم به نتيجه نرسيد تا سرانجام شيث با معذرت خواهي به‌دنبال گرفتن رضايت شاكي باشد امري كه تا ديروز موفق به انجام آن نشد.
شاكي پرونده در اين مورد مي‌گويد:«امروز(ديروز) قرار بود جلسه پاياني رسيدگي به شكايت من باشد كه نه شيث و نه وكيلش در دادگاه حاضر نشدند همچنين پرونده هم كه قرار بود از كلانتري به دادسرا منتقل شود تا به امروز نيامده و هنگامي كه به كلانتري مراجعه كردم آنها گفتند كه يادشان رفته پرونده را منتقل كنند و اين اتفاق خيلي عجيب است.»
م.ج در اين مورد كه آيا رضايت خواهد داد يا نه مي گويد:« فعلا تصميمي نگرفته‌ام و هيچ چيزي مشخص نيست. تا جلسه پاياني دادگاه صبر مي‌كنم و بعد از آن تصميم مي‌گيرم.»
شيث رضايي هم عدم حضورش در دادگاه را به خوبي توجيه مي‌كند: « اين قضايا به من ارتباطي ندارد و وكيلم همه چيز را پي گيري مي‌كند و من از جزييات كار خبر ندارم.»
به نظر مي‌رسد اين بار بازيكن پرسپوليس بدجوري دچار دردسر شده و به اين راحتي‌ها جان سالم به در نخواهد برد.
منبع : دنیای فوتبال

محمد : صبا را هم به سرنوشت پاس دچار می کنیم

مرجع خبری پرسپولیس : بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: دوران مصدوميتم روبه پايان است و اميدوارم هرچه زودتر آماده بازي شوم وبتوانم به تيم خدمت كنم.
عليرضا محمد افزود: از اينكه بازيكنان توانستند در بازي گذشته و مقابل تيم پاس بازي خوبي به نمايش بگذارند و اولين برد تيم رقم خورد، اميدوارم اين برد در بازيهاي آينده تيم نيز تكرار شود.
وي ادامه داد: به دليل مصدوميت نتوانستم در بازي با پاس به ميدان بروم هرچند فكر نمي كنم در بازي با صبا نيز حضور داشته باشم، اما مطمئنم در اين بازي بازيكنان با قدرت تمام صبا را نيز به سرنوشت پاس دچار مي كنند، اين ديدار اولين بازي مقابل هواداران است و به خاطر آنها كه شده بايد بازي را ببريم.
محمد تصريح كرد: دوران مصدوميتم روبه پايان است و اميدوارم هرچه سريعتر آماده حضور در ميادين شوم و بتوانم به تيم خدمت كنم.البته مهم برد تيم است و اين كه چه بازيكني بازي مي كند، تفاوتي ندارد.
وي در پايان خاطر نشان كرد: از هواداران مي خواهم به استاديوم بيايند وما را تشويق كنند، آنها مطمئن باشند در اين فصل ما به چيزي جز قهرماني فكر نمي كنيم و مي خواهيم ناكامي فصل گذشته را جبران كنيم و اين مهم با حمايتهاي آنها دور از دسترس نيست.

سرمربی تیم ملی در تمرین پیروزی حاضر شد

http://ipna.ir/upload/picture/ghotbi0.3594431.jpg
افشین قطبی با حضور در مجموعه خیرالعمل تمرین امروز سرخپوشان را زیر نظر گرفت.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، افشین قطبی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران صبح امروز با حضور در مجموعه ورزشی خیرالعمل با بازیکنان تیم پیروزی دیدار و همچنین بازیکنان ملی پوش این تیم را زیر نظر گرفت. افشین قطبی بعد از حضور در تمرین سرخپوشان در کنار محمود خوردبین سرپرست تیم پیروزی نشست و با وی گفت وگو کرد

deltang 08-24-2009 01:13 PM

/گزارش تمرين امروز پرسپوليس/
قطبي در تمرين پرسپوليس حضور يافت

خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز با حضور سرمربي تيم ملي برگزار شد.

http://media.farsnews.com/Media/8704...1/A0461466.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين پرسپوليس صبح امروز با حضور مربيان تيم ملي از ساعت 10:40 در مجموعه ورزشي خيريه عمل برگزار شد.

* بازيكنان پرسپوليس پس از اينكه صبح امروز براي حل مشكلات مالي‌شان در باشگاه پرسپوليس حضور يافتند و با انصاري فرد گفت و گو كردند با روحيه خوبي در تمرين حضور داشتند.

* هوار ملا محمد و محمد منصوري همانند روز گذشته غايب بودند.

* افشين قطبي و بيوتر مربيان تيم ملي و عظيم زاده رئيس كميته روابط بين الملل در تمرين امروز پرسپوليس حضور داشتند.

* قطبي با يادداشت برداري از نحوه تمرين بازيكنان در گوشه اي از زمين همراه خوردبين نظاره گر تمرين بود.

* كرانچار با ديدن قطبي برخورد بسيار گرمي با او داشت و دقايقي را با وي به گفت و گو پرداخت.

* بازيكنان پرسپوليس با ديدن قطبي به ديدار وي رفتند.

* 50 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند.

* در انتهاي تمرين مجتبي زارعي از ناحيه مچ پا و خليلي از ناحيه كشاله زير نظر دكتر زرينه به رفع مصدوميت پرداختند. بائو نيز تمرينات ويژه اي زير نظر پزشك پرسپوليس انجام داد.

* نيك نفس و آرفي زير نظر مولايي تمرينات استقامتي انجام دادند.

* تمرين پرسپوليس ساعت 12:20 به پايان رسيد.

طبقه دوم باشگاه پرسپولس كلينك مي‌شود

خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه پرسپوليس تصميم گرفتند طبقه دوم باشگاه را كلينك كنند.
http://media.farsnews.com/Media/8805...5/A0715615.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس پس از نشست هاي انجام شده و خريد‌ دستگاه هاي اوليه از حدود 10 روز ديگر طبقه دوم باشگاه پرسپوليس به عنوان كلينك شروع به كار مي‌كند.
قرار است در اين كلينك براي بازيكنان پرونده هاي ويژه به همراه خانواده هايشان، پيشكسوتان پرسپوليس و كادر فني تهيه و مراحل درماني آنها به روز باشد.

اسامی داوران هفته چهارم مشخص شد

پیروزی تهران-صبای قم-آزادیخداداد افشاریان – رضا سخندانداود رفعتی – فرشید افشار

جمیله 08-28-2009 08:45 AM

همه خبرا جدا البته دستتون درد نکنه واقعا ولی یه چی رو یادتون رفت بگیدااااااا چی؟؟؟؟؟؟؟این بابا قرمزته عشقه پرسپولیس می دونم دادن این خبرا یعنی عاشق پرسپولیسید ولی هیچی فقطjust perspolissssssss

جمیله 08-28-2009 10:31 AM

راستی بازی امروز پرسپولیسو صبا روبچسپید ایشالله که می بریم یه سری خبرم دارم دراین مورد بخونیدش حتما

جمیله 08-28-2009 10:32 AM

کرانچار: صبا را به خوبي آناليز کرده‌ايم:سرمربي تيم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: بازي‌هاي تيم صباي قم را به خوبي آناليز کرده‌ايم و از اين تيم شناخت داريم.زلاتكو کرانچار در حاشيه تمرين تيم فوتبال پرسپولیس قبل از ديدار فردا شب 6 شهريور مقابل صباي قم، در مصاحبه با خبرنگار ما اظهار داشت: بازيکنانمان در اين هفته تمرينات سنگين و منظمي را پشت سر گذاشته‌اند و از آمادگي بسيار خوبي برخوردار هستند. وي افزود: هماهنگي ميان بازيکنان و وضعيت تيم خوب است و برابر تيم صباي قم بازي هجومي ارائه خواهيم داد.

جمیله 08-28-2009 10:33 AM

حسین عبدی: نگراني براي بازي فردا نداريم:مربي تيم فوتبال پرسپولیس تهران با عنوان اينکه نگران تاکتيک تيم صباي قم در بازي فردا نيستيم گفت: نگراني ما از اشتباهات فردي و بي دقتي بازيکنان خودمان در موقعيت ها است. حسين عبدي در گفتگو با خبرنگار ما افزود : بازيکنان تمرينات فشرده و خوبي را سپري کرده اند و انگيزه لازم براي کسب 3 امتياز بازي را دارند. وي مي گويد :صبا تيم خوبي است و بازيکنانمان براي پيروزي در اين ديدار بايد از موقعيت هايي که به دست مي آورند به خوبي استفاده و اشتباه نکنند.

جمیله 08-28-2009 10:33 AM

سه تغيير احتمالي در تركيب پرسپوليس:طبق آنچه كه از تمرينات هفته گذشته پرسپوليس برداشت مي شود، پرسپوليس با سه تغيير مقابل صبا بازي مي كند.تغيير اول مربوط است به حضور وسلي برزيلي به جاي مجتبي زارعي كه در بازي قبلي نمايش ضعيفي داشت.وسلي كه پاس گل پيروزي بخش را ارسال كرده بود در حالي در تركيب اصلي قرار خواهد گرفت كه محمد پروين نيزبه جاي ميثم بائوبازي مي كند. البته پيش بيني مي شد كه بائو از تركيب پرسپوليس خارج شود اما گمان مي رفت مهدي شيري كه هافبك بازيگردان است جانشين او بشود نه محمد پروين كه هافبك راست است.ديگر تغيير تيم هم علي عسگر است كه در تمرينات در دفاع راست به ميدان رفته .او بجاي شيث و البته عليرضامحمد بازي مي كند گرچه ممكن است شيث به دليل مثبت انديشي اين هفته براي مدير تيم به تركيب بازگردد.

deltang 08-28-2009 02:18 PM

محققان دانشگاه مانستر با انجام آزمایشهایی دریافتند تیمهای ورزشی که بازیکنان آن رنگ قرمز به تن می کنند تاثیر بیشتری بر روی رقبای خود گذاشته و رقبا آنها را قدرتمند و سلطه گر می بینند در حالی که این رنگ می تواند حس اعتماد به نفس را به بازیکن القا کند.
محققان اعلام کردند افرادی که از بلوز، کت و یا پوششهای قرمز رنگ استفاده می کنند می توانند در هر رقابتی که تیم رقیب لباسی به رنگ متفاوت به تن داشته باشد 10 درصد امتیاز بیشتری به خود اختصاص دهند.
متخصصان معتقدند رنگ قرمز می تواند به فرد یا گروه حس اعتماد به نفس بیشتر را القا کرده و در عین حال حس سلطه گری و قدرت را در دیگران نسبت به آنها برانگیزد. این یافته می تواند توضیحی بر موفقیتهای بیشتر تیمهای منچستر یونایتد، آرسنال و لیورپول باشد. به بیانی دیگر این نتایج می تواند نشان دهد رنگ قرمز باعث ایجاد اعتماد به نفس بیشتری در میان تیمهای موفق و قرمز رنگ به وجود می آورد. منچستر و لیورپول در حال حاضر رکورد قهرمانی 18 لیگ را به ثبت رسانده اند در حالی که تیم آرسنال نسبت به تیمهای دیگر تا کنون سیر موفقیت بدون نقصی را در پیش رو داشته است.
این مطالعات توسط روانشناسان ورزشی دانشگاه مانستر آلمان انجام گرفته است. این محققان فیلم رقابت دو تکواندو کار را با لباسهای قرمز و آبی به 42 داوطلب نشان دادند. سپس رنگها در این فیلم توسط نرم افزارهای ویرایشی تعویض شدند و فیلم مجددا برای داوطلبان پخش شد. نتایج نشان داد تکواندو کاری که در فیلم رنگ قرمز به تن داشته است 13 درصد امتیاز بیشتر از داوطلبان دریافت کرده است.
بر اساس گزارش تلگراف، در سال 2004 محققان دانشگاه دارهام نیز مطالعاتی را بر روی تاثیر رنگها بر روی رقابتهای ورزشی انجام دادند. تحلیل بر روی رقابتهای رزمی المپیک مانند بوکس و تکواندو نشان داد نزدیک به 55 درصد از برندگان این رقابتها رنگ قرمز به تن داشته اند. محققان معتقدند این نتایج شواهد آزمایشگاهی قابل قبولی بر تاثیرات منفی رنگ قرمز بر روی رقبا و افزایش اعتماد به نفس در فردی که قرمز را به تن دارد به شمار می روند.

deltang 08-28-2009 02:19 PM

سرمربی کروات تیم پرسپولیس گفت: وقتی قرار است برای اولین با در فصل جدید تماشاگران پرسپولیس به استادیوم بیایند قطعا این بازی برای همه ما هیجان انیگز خواهد بود.
زلاتکو کرانچار در گفت وگویی عنوان کرد: چهار هفته از بازهای لیگ برتر سپری شده است، اما هنوز تماشاگران پرسپولیس را ندیده ایم، به من گفته اند تماشاگران پرسپولیس بی نظیر هستند و من از این که سرانجام محرومیت ها تمام شده و امشب می خواهیم تماشاگران پرسپولیس را برای اولین بار در فصل جدید ببنیم بسیار هیجان زده ام و تمام این مسایل باعث می شود بازی بسیار جذابی را تماشا کنیم.
وی ادامه داد: بازی های صبا را آنالیز کرده ام و می دانم که این تیم از بازیکنان باتجربه ای سود می برد و هر لحظه می توانند روند بازی را تغییر دهند، اما پرسپولیس در این دیدار و مقابل تماشاگرانمان فقط پیروزی می خواهیم.
کرانچار خاطرنشان کرد: خوشبختانه هفته به هفته بازی های بهتری را به نمایش می گذاریم اما همچنان معتقدم برای این که به تیم مورد نظر کادرفنی دست پیدا کنیم احتیاج به زمان داریم.

deltang 08-28-2009 02:20 PM

پيشنهاد غير رسمي دادکان: معاونت سازمان نه،پرسپوليس را به من بدهيد!

پس از معرفي علي سعيدلو به‌عنوان رئيس سازمان تربيت بدني مهمترين بحثي که در محافل ورزشي مطرح شده است،موضوع تغييرات قريب الوقوع در فوتبال کشور مي باشد؛ هر چند سعيدلو تا اين لحظه اظهار نظر رسمي در اين باره نداشته است و تنها چند روز قبل از حضورش در راس سازمان در گفتگو با يک نشريه ورزشي گفته بود:"چهره هاي فوتبالي را به فوتبال برمي‌گردانم."
در حالي‌که اخبار و شايعات فراواني پيرامون استحاله در فدراسيون فوتبال کشور به گوش مي رسد، اما علي سعيدلو رئيس جديد سازمان تربيت بدني هنوز در اين‌باره اظهار نظر رسمي نداشته است.
طي روزهاي اخير مباحثي مبني بر بازگشت افرادي چون محمد دادکان، حبيب کاشاني و مصطفي آجورلو و ... به صحنه فوتبال به گوش رسيده است،اما بيشتر اين مباحث رنگ و بوي شايعه داشته و از سوي کانالهاي رسمي تاييد نشده اند.

روز قبل بحث بازگشت محمود دادکان به صحنه ورزش به گوش مي رسيد و صد البته برخي چهره هاي تاثير گذار سياسي تلاش هايي را براي بازگرداندن اين چهره به ورزش انجام داده بودند،اما هر بار که دادکان با اين پيشنهاد روبرو شده بود،با گفتن اين جمله کوتاه که "تا علي آبادي باشد،برنمي گردم" آب سردي را بر پيکر پيشنهاد دهندگان ريخته بود.

پس از رفتن علي آبادي از سازمان تربيت بدني و حضور علي سعيدلو به‌جاي وي،بارديگر اين شايعه که دادکان برمي گردد، قوت گرفت،اما در همين حال کمتر افرادي بودند که بدانند دادکان و سعيدلو نيز رابطه چندان حسنه اي ندارند و رئيس اسبق فدراسيون فوتبال به دليل برخي از اتفاقات گذشته از دست سعيدلو ناراحت است.

در عين حال يکي از نزديکان رئيس جمهور که دوستي ديرينه اي با دادکان دارد،طي روزهاي اخير راه بازگشت وي به ورزش البته در نقش معاونت سازمان تربيت بدني را هموار ساخته است.

يکي از نزديکان دادکان مي گويد: "بله،به ايشان پيشنهاد همکاري با سازمان تربيت بدني شده،اما مثل هميشه پاسخ او منفي بوده است."

وي مي افزايد: "آقاي دادکان ضمن احترام به نظر چهره هاي موجه سياسي از قبول اين پيشنهاد امتناع کرده است و براي خود نيز دلايلي دارد."

اين فرد در ادامه جمله اي جالب بر زبان مي آورد : "آقاي دادکان در يک صورت مي پذيرند به صحنه ورزش برگردد و آن هم مکلف شدن ايشان از سوي رئيس جمهور است."

گفته هاي اين فرد را در گذر اين خبر مد نظر قرار دهيد که دادکان علاقمند به بازگشت است،اما نه در نقش معاونت سازمان بلکه وي مي خواهد بار ديگر در فوتبال فعاليت کند.

اواخر هفته گذشته از دل شايعات و شنيده ها اين خبر بيرون آمد که دادکان اخيراً در يک جمع دوستانه گفته است:"به جاي معاونت سازمان باشگاه پرسپوليس را به من بدهيد تا بدون يک ريال کمک از سوي سازمان تربيت بدني آن را اداره کنم."

البته هنوز از واکنش سازمان نشينان به اين پيشنهاد غير رسمي دادکان خبري در دست نيست،اما نزديکان به سازمان معتقدند که عباس انصاريفرد رابطه بسيار خوبي با سعيدلو دارد و بعيد است رئيس جديد سازمان تربيت بدني به راحتي قيد همکاري با وي را بزند.

مطمئناً طي روزهاي آينده صحت و سقم اين اخبار مشخص مي شود و سعيدلو نيز که توجه خاصي به فوتبال دارد، افکار و برنامه هاي فوتبالي خود را هويدا مي کند.

http://perspolisnews.net/images/pers...e%20site/2.gif

جمیله 08-29-2009 04:37 AM

پرسپولیس در آزادی صبا را بردکریم باقری در دقیقه ۸۰ تنها گل بازی را به ثمر رسانددر حساس ترین دیدار هفته چهارم لیگ برتر، پرسپولیس با یک گل صبای قم را در ورزشگاه آزادی شکست داد.پرسپولیس پس از برد هفته گذشته برابر پاس در همدان، این هفته برای نخستین بار در لیگ نهم با حضور تماشاگران در ورزشگاه آزادی به میدان رفت و نخستین پیروزی خانگی فصل را جشن گرفت.زلاتکو کرانچار پیش از اولین ملاقات با تماشاگران پرسپولیس گفته بود صبا را مانند پاس شکست می دهد و تاکید داشت فرق بزرگ این بازی با بازی های دیگر برای او حضور هواداران است.اما صبا حریف آسانی نبود؛ این تیم با ۶ امتیاز، دو پله بالاتر از قرمزپوشان در رده پنجم ایستاده بود و قصد داشت با کسب امتیاز مقابل پرسپولیس به صدر جدول نزدیک شود.این فصل محمد حسین ضیایی به جای فیروز کریمی هدایت صبا را برعهده دارد.شاگردان ضیایی در همان دقیقه ۴ مسابقه یک فرصت جدی را از دست دادند و سپهر حیدری، مدافع پرسپولیس مانع باز شدن دروازه تیمش شد.سه دقیقه بعد نوبت پرسپولیس بود و این بار ضربه هادی نوروزی با اختلاف کم از کنار دروازه مهمان گذشت.نوروزی در دقیقه ۳۶ هم در تک به تک با دروازه بان ناموفق بود و ارشاد یوسفی ضربه او را دفع کرد.ضربه داود حقی، هافبک صبا هم در دقیقه ۳۲ به فاصله اندک از بالای دروازه پرسپولیس بیرون رفت و دو تیم بدون گل به رختکن رفتند.کرانچار در نیمه دوم با فرستادن وسلی برازیلیا و مجتبی زارعی به جای تیاگو فراگو و محمد پروین روند تهاجمی تیمش را بهتر کرد.دو موقعیت گلزنی قرمزپوشان در دقایق ۶۳ و ۷۰ با واکنش های خوب ارشادی از دست رفت، ولی سرانجام ضربه کریم باقری در دقیقه ۸۰ ورزشگاه را منفجر کرد؛ کاپیتان پرسپولیس پاس رو به عقب زارعی را از درون محوطه جریمه به گوشه دروازه فرستاد و تماشاگران به وجد آورد.صبا برای جبران تا آخرین دقایق جنگید، اما نتیجه نگرفت و پرسپولیس و هوادارانش با تک گل باقری جشن پیروزی گرفتند.تیم کرانچار ۸ امتیازی شد و با صعود به رده سوم به جمع صدرنشینان رسید.در مقابل، صبای قم دو پله پایین آمد و در رده هفتم جای گرفت. تیم ضیایی در ۴ بازی ۷ گل دریافت کرده و این برای تیمی که می خواهد مدعی باشد آمار جالبی نیست.سایر بازی‌های هفته چهارمدر سایر بازی ها نتایج زیر بدست آمد:سپاهان اصفهان ۴ - استقلال اهواز ۱سایپا کرج ۰ - پیکان قزوین ۲ابومسلم مشهد ۱ - ذوب آهن اصفهان ۲تراکتورساری تبریز ۲ - راه آهن شهرری ۱استیل آذین تهران ۲ - شاهین بوشهر ۱مس کرمان ۳ - پاس همدان ۲فولاد خوزستان ۱ - مقاومت سپاسی شیرازدر پایان هفته چهارم، ذوب آهن اصفهان با ۱۰ امتیاز صدرنشین است. استیل آذین با ۹ امتیاز و پرسپولیس، مقاومت سپاسی شیراز و استقلال تهران با ۸ امتیاز در رده های بعدی قرار دارند.

deltang 09-11-2009 04:07 PM

تكليف اسپانسر پرسپوليس چه شد؟

محجوب: حاضرم برنامه‌هايم را براي سعيدلو تشريح كنم
خبرگزاري فارس: سيروس محجوب از آمادگي‌‌ براي توضيح و تشريح برنامه‌هاي اقتصادي‌اش‌ به رئيس سازمان تربيت بدني خبر داد.

http://media.farsnews.com/Media/8805...5/A0715615.jpg

سيروس محجوب در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص امضاي قرارداد با باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: شنيده‌ام رئيس سازمان تربيت بدني از عباس انصاري‌فرد در تمام طرح‌هاي اقتصادي حمايت و اعلام كرده است براي شروع همكاري با من هيچ مشكلي وجود ندارد.
وي ادامه داد: وقفه زيادي بين مذاكرات‌مان به وجود آمد و هنوز هيچ برنامه‌‌ريزي مناسبي ندارم. اگر چه مهلت 72 ساعته ما به پرسپوليس تمام شد، اما نمي‌توان باشگاه پرسپوليس را مقصر دانست، زيرا با تغيير مسئوليت محمد علي‌آبادي و معارفه سعيدلو همراه شد و چنين وقفه‌اي طبيعي بود.
محجوب در خصوص ارزيابي خود براي فعاليت در باشگاه پرسپوليس خاطرنشان كرد: من پا پيش گذاشته‌ام كه كار انجام دهم و سختي‌هاي آن را هم تحمل خواهم كرد. بايد بستر‌هاي به وجود آيد تا بتوان همكاري را آغاز كرد و اين موضوع مربوط به سياست‌گذاري‌ها مي‌شود. تلاش مي‌كنيم كار درستي انجام دهيم و قدم‌هاي محكمي برداريم تا مانند دفعات قبل با مشكل مواجه نشويم و نه باشگاه و نه سرمايه‌گذار متضرر نشوند. من دنبال كسب معروفيت و محبوبيت نيستم، اما با قرارداد حرفه‌اي ديگر شاهد شعاردهي يا مسايل حاشيه‌اي در بعد اقتصادي باشگاه شاهد نخواهيم بود.
اين سرمايه‌دار ايراني درباره نحوه ادامه مذاكرات اظهار داشت: استقلال و پرسپوليس باشگاه‌هاي بسيار بزرگي هستند كه براي انعقاد قراردادهاي اقتصادي بايد در سطحي كلان مذاكره كرد. مسئوليت‌ها در اين باشگاه فقط به مديران عامل آن ختم نمي‌شود بلكه سياست‌هاي نظام اين دو باشگاه را كنترل مي‌كنند و افرادي كه قصد همكاري با اين باشگاه‌ها را دارند بايد برنامه‌ريزي شده اقدام كنند و مهم نيست اگر مدتي به طول انجامد. بنابراين من آمادگي دارم كه براي تشريح مسايل اقتصادي پرسپوليس با سعيدلو تشكيل جلسه داده و موارد را بيان كنم.
وي افزود: چنين كارهاي اقتصادي باعث رونق و رشد ورزش مي‌شود. يك تشكيلات اقتصادي و حرفه‌اي كار اقتصاد در فوتبال را پيگيري كند و شكل گيرد. مدتي كه در ايران بودم شرايط اقتصادي را درك و برنامه خود را مفصل‌تر كردم.

deltang 09-18-2009 04:16 PM

علي پروين در گفت و گو با آريا:پرسپوليس را دوست دارم

خبرگزاري آريا- پروين گفت:همواره پرسپوليس برايم از اهميت بالايي برخوردار بوده و براي ديدن بازي تيم به ورزشگاه امدم ولي معتقد هستم که بازيکنان عملکرد مناسبي در مقابل شاهين بوشهر انجام دادند و اين نوع بازي آنها نشانگر توانايي و پتانسيل بالاي تيمي است .
علي پروين، در گفتگو با آريا تصريح کرد :اينکه عنوان شده در بازي مقابل شاهين بوشهر بخاطر پسرم به ورزشگاه آمدم اصلا صحت ندارد و واقعا نمي دانم که اين حرفها از کجا شروع مي شود ولي در کل بايد بگويم که در مرحله اول براي پرسپوليس وارد ورزشگاه شدم ولي در مرحله بعد براي ديدن بازي پسرم آمدم و هرگز براي او با فردي صحبت نکردم و به او نيز گفتم که اگر لياقت داشته باشد مي تواند در اين رشته فعاليت کند در غير اين صورت بايد از فوتبال کنار بيايد .
وي به خبرنگار آريا خاطرنشان کرد :تيم پرسپوليس با بازي مقابل شاهين بوشهر اثبات کرد که از شايستگي هاي بالايي برخوردار است و مي تواند در هفته هاي بعدي امتيازات لازم را بدست بياورد ولي نبايد حريفان را دست کم گرفت و گل هاي ساده را دريافت کرد که در هفته هاي بعدي به اين مهم دست پيدا مي کنيم .

deltang 09-18-2009 04:25 PM

10 گلزن برتر پرسپوليس در تاريخ ليگ

کريم باقري کاپيتان باسابقه پرسپوليس براي سومين هفته پياپي در ليگ و مقابل شاهين بوشهر گلزني کرد و رکورد خود را به 26 گل رساند.

کريم باقري کاپيتان باسابقه پرسپوليس براي سومين هفته پياپي در ليگ و مقابل شاهين بوشهر گلزني کرد و رکورد خود را به 26 گل رساند و به رتبه هشتم گلزنان برتر پرسپوليس در تاريخ ليگ صعود کرد. ده گلزن برتر پرسپوليس در تاريخ رقابت‏هاي ليگ عبارتند از:

1.فرشاد پيوس (52 گل)
فرشاد پيوس برترين گلزن پرسپوليس در ليگ است. پيوس از فصل 68 تا 75 براي پرسپوليس در ليگ بازي کرد و طي 94 بازي موفق به ثمر رساندن 52 گل شد. آقاي گل ليگ در فصل 70 و 73 در مجموع 6 گل خود را از نقطه پنالتي به ثمر رساند ميانگين گلزني پيوس در هر بازي 55/0 گل بود. پيوس مدت زيادي از فصل 71 و 72 را به دليل محروميت ملي از دست داد، ضمن انکه در فصل 68 نيز فقط در چند بازي اخر به پرسپوليس اضافه شد و بيشتر آن فصل را در ليگ قطر حضور داشت.
2. صفر ايرانپاک (45 گل)
مرحوم ايرانپاک طي فصل 50 تا 57 در ليگ تخت جمشيد موفق به زدن 45 گل در 108 بازي شد و ميانگين 41/0 گل در هر بازي را ثبت کرد. ايرانپاک 2 گل خود را از نقطه پنالتي به ثمر رساند و يکي از برترين گلزنان تاريخ ليگ تخت جمشيد است. صفر ايرانپاک تا سال 73 رکوردار گلزني براي پرسپوليس در ليگ بود.
3. علي دايي (39 گل)
آقاي گل ليگ برتر در فصل 82 فقط حدود سه فصل و نيم در پرسپوليس توپ زد و در فصل 73 نيز به دليل مصدوميت در بازيهاي ملي مدتي از فصل را از دست داد. دايي که 4 گل را از نقطه پنالتي به ثمر رسانده است، بهترين ميانيگن گلزني را بين گلزنان برتر پرسپوليس دارد و 62/0 گل در هر بازي امار خوبي براي دايي محسوب مي شود. دايي يکي از 10 گلزن برتر تاريخ ليگ نيز هست.
4. علي پروين (37 گل)
سلطان پرسپوليس از سال 49 تا 57 در بازيهاي ليگ موفق به زدن 37 گل براي پرسپوليس شد که البته 12 گل خود را از نقطه پنالتي به ثمر رسانده است. پروين بهترين پنالتي زن پرسپوليس در ليگ محسوب مي شود. پروين 160 بار در ليگ براي پرسپوليس بازي کرده است که تا چند سال قبل در اين زمينه رکوردار بود
5. حسين کلاني (32 گل)
پس از دايي بهترين ميانگين گلزني براي پرسپوليس در ليگ را حسين کلاني ثبت کرده است که با زدن 32 گل در 56 بازي ميانگين 57/0 گل را از خود بر جاي گذاشته است. کلاني تا فصل 53 در پرسپوليس بازي کرد و در سنين جواني از فوتبال خداحافظي کرد. مهاجم اسبق پرسپوليس فقط يک بار از نقطه پنالتي گلزني کرد.
6. ادموند بزيک (32 گل)
بزيک بهترين گلزن پرسپوليس در سالهاي مياني دهه هفتاد بود که با گلهايش در 4 قهرماني پرسپوليس سهيم بود. بزيک در 97 بازي موفق به زدن 32 گل شد و ميانگين گلزني وي 32/0 گل در هر بازي است. ادموند بزيک با زدن 84 گل هنوز بهترين گلزن تاريخ ليگ محسوب مي شود که رکورد وي در اين فصل شکسته مي شود.
7. سهراب انتظاري (27 گل)
انتظاري بهترين گلزن پرسپوليس در ليگ برتر محسوب مي شود که در 100 بازي موفق به زدن 27 گل شد. اين بازيکن هيچگاه پشت ضربه پنالتي قرار نگرفت و از اين نظر بين 7 گلزن اول پرسپوليس در ليگ استثناست. کريم باقري کاپيتان گلزن سرخپوشان در اين فصل به زودي جاي انتطاري را در رتبه هفتم مي گيرد.
8. کريم باقري (26 گل)
کاپيتان با اخلاق پرسپوليس اولين بار در فصل 75 با پرسپوليس در ليگ گلزني کرد و از فصل 81 تاکنون نيز در جمع سرخپوشان حضور دارد. کريم تاکنون در 174 بازي موفق به زدن 26 گل شده است که البته 12 گل خود را طي دو فصل اخير به ثمر رسانده است. کريم 4 گل خود را از نقطه پنالتي به ثمر رسانده است که آخرين ان مقابل شاهين بوشهر بود. کريم با ادامه روند گلزني خود مي تواند تا رتبه پنجمي در اين فصل صعود کند.
9. عليرضا نيکبخت واحدي (26 گل)
شماره 10 پرسپوليس طي سه فصل گذشته در 85 بازي براي پرسپوليس در ليگ موفق به زدن 26 گل شد که 4 گل ان از نقطه پنالتي بود. نيکبخت دومين گلزن برتر پرسپوليس در تاريخ ليگ برتر محسوب مي شود که از ميانه فصل گذشته ديگر موفق به گلزني نشد.
10 .جواد کاظميان (24 گل)
کاظميان در سالهاي بد پرسپوليس در ليگ برتر تک ستاره اين تيم بود و از فصل 82 تا 84 طي سه فصل موفق به زدن 24 گل شد . اين بازيکن در 75 بازي که براي پرسپوليس به ميدان رفت اين تعداد گل را به ثمر رساند. کاظميان نيز در پرسپوليس پنالتي نزد. جواد در صورت حضور در پرسپوليس اکنون به مرز 50 گل رسيده بود و تنها بازيکني بود که مي توانست رکورد فرشاد پيوس را بشکند.

تاري 09-19-2009 08:53 AM

آقا جون ما نميدونيم اين لنگيا چي ميگن فقط آبي را عشق است
اس اس اث ميلان سرور لنگ ايران

جمیله 09-19-2009 09:17 AM

ببین آب دریا شور استقلال یه چیزیه......(از اون جایی که پرسپولیسیا با ادبن)

deltang 09-20-2009 03:42 PM

10 گلزن برتر تاريخ پرسپوليس

10 گلزن برتر تاريخ پرسپوليس

گل روز جمعه در گزارشي به بررسي 10 گلزن برتر تيم فوتبال پرسپوليس تهران در ليگ برتر باشگاههاي ايران پرداخته است که در اين بررسي فرشاد پيوس با 52 و جواد کاظميان با 24 گل زده بيشترين و کمترين گل را براي تيم پرسپوليس به ثمر رسانده اند.

فرشاد پيوس، صفر ايرانپاک، علي دايي،علي پروين، حسين کلاني، ادموند بزيک، سهراب انتظاري، کريم باقري، عليرضا نيکبخت واحدي، جواد کاظميان نفراتي هستند که در رقابتهاي مختلف براي تيم خود يعني پرسپوليس گلزني کرده اند.

1- فرشاد پيوس (52 گل):
فرشاد پيوس برترين گلزن پرسپوليس در ليگ است. پيوس از فصل 68 تا 75 براي پرسپوليس در ليگ بازي کرد و طي 94 بازي موفق به ثمر رساندن 52 گل شد.
آقاي گل ليگ در فصل 70 و 73 در مجموع 6 گل خود را از نقطه پنالتي به ثمر رساند ميانگين گلزني پيوس در هر بازي 0/55 گل بود. پيوس مدت زيادي از فصل 71 و 72 را به دليل محروميت ملي از دست داد، ضمن آنکه در فصل 68 نيز فقط در چند بازي آخر به پرسپوليس اضافه شد و بيشتر آن فصل را در ليگ قطر حضور داشت.

2- صفر ايرانپاک (45 گل):
مرحوم ايرانپاک طي فصل 50 تا 57 در ليگ تخت جمشيد موفق به زدن 45 گل در 108 بازي شد و ميانگين 0/41 گل در هر بازي را ثبت کرد.
ايرانپاک 2 گل خود را از نقطه پنالتي به ثمر رساند و يکي از برترين گلزنان تاريخ ليگ تخت جمشيد است. صفر ايرانپاک تا سال 73 رکوردار گلزني براي پرسپوليس در ليگ بود.

3- علي دايي (39 گل):
آقاي گل ليگ برتر در فصل 82 فقط حدود سه فصل و نيم در پرسپوليس توپ زد و در فصل 73 نيز به دليل مصدوميت در بازيهاي ملي مدتي از فصل را از دست داد. دايي که 4 گل را از نقطه پنالتي به ثمر رسانده است، بهترين ميانيگن گلزني را بين گلزنان برتر پرسپوليس دارد و 0/62 گل در هر بازي آمار خوبي براي دايي محسوب مي شود. دايي يکي از 10 گلزن برتر تاريخ ليگ نيز هست.

4- علي پروين (37 گل):
سلطان پرسپوليس از سال 49 تا 57 در بازيهاي ليگ موفق به زدن 37 گل براي پرسپوليس شد که البته 12 گل خود را از نقطه پنالتي به ثمر رسانده است. پروين بهترين پنالتي زن پرسپوليس در ليگ محسوب مي شود. پروين 160 بار در ليگ براي پرسپوليس بازي کرده است که تا چند سال قبل در اين زمينه رکوردار بود.

5- حسين کلاني (32 گل):
پس از دايي بهترين ميانگين گلزني براي پرسپوليس در ليگ را حسين کلاني ثبت کرده است که با زدن 32 گل در 56 بازي ميانگين 0/57 گل را از خود بر جاي گذاشته است. کلاني تا فصل 53 در پرسپوليس بازي کرد و در سنين جواني از فوتبال خداحافظي کرد.
مهاجم اسبق پرسپوليس فقط يک بار از نقطه پنالتي گلزني کرد.

6- ادموند بزيک (32 گل):
بزيک بهترين گلزن پرسپوليس در سالهاي مياني دهه 70 بود که با گلهايش در 4 قهرماني پرسپوليس سهيم بود. بزيک در 97 بازي موفق به زدن 32 گل شد و ميانگين گلزني وي 0/32 گل در هر بازي است.
ادموند بزيک با زدن 84 گل هنوز بهترين گلزن تاريخ ليگ محسوب مي شود که رکورد وي در اين فصل شکسته مي شود.

7- سهراب انتظاري (27 گل):
انتظاري بهترين گلزن پرسپوليس در ليگ برتر محسوب مي شود که در 100 بازي موفق به زدن 27 گل شد. اين بازيکن هيچگاه پشت ضربه پنالتي قرار نگرفت و از اين نظر بين 7 گلزن اول پرسپوليس در ليگ استثناست.
کريم باقري کاپيتان گلزن سرخپوشان در اين فصل به زودي جاي انتطاري را در رتبه هفتم مي گيرد.

8- کريم باقري (26 گل):
کاپيتان با اخلاق پرسپوليس اولين بار در فصل 75 با پرسپوليس در ليگ گلزني کرد و از فصل 81 تاکنون نيز در جمع سرخپوشان حضور دارد. کريم تاکنون در 174 بازي موفق به زدن 26 گل شده است که البته 12 گل خود را طي دو فصل اخير به ثمر رسانده است.
کريم 4 گل خود را از نقطه پنالتي به ثمر رسانده است که آخرين آن مقابل شاهين بوشهر بود. کريم با ادامه روند گلزني خود مي تواند تا رتبه پنجمي در اين فصل صعود کند.

9- عليرضا نيکبخت واحدي (26 گل):
شماره 10 پرسپوليس طي سه فصل گذشته در 85 بازي براي پرسپوليس در ليگ موفق به زدن 26 گل شد که 4 گل آن از نقطه پنالتي بود. نيکبخت دومين گلزن برتر پرسپوليس در تاريخ ليگ برتر محسوب مي شود که از ميانه فصل گذشته ديگر موفق به گلزني نشد.

10 -جواد کاظميان (24 گل):
کاظميان در سالهاي بد پرسپوليس در ليگ برتر تک ستاره اين تيم بود و از فصل 82 تا 84 طي سه فصل موفق به زدن 24 گل شد. اين بازيکن در 75 بازي که براي پرسپوليس به ميدان رفت اين تعداد گل را به ثمر رساند. کاظميان نيز در پرسپوليس پنالتي نزد. جواد در صورت حضور در پرسپوليس اکنون به مرز 50 گل رسيده بود و تنها بازيکني بود که مي توانست رکورد فرشاد پيوس را بشکند.

اکنون ساعت 01:42 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.