![]() |
اينو قبول دارم كه بازيكن خوبيه ، ولي اينكه رفتنش به خاطر پول نبوده رو قبول نمي كنم
|
نه از استقلال به خاطر پول نرفت به خاطر یه ... رفته
ولی به خاطر پول اومد سپاهان ولی کاکا وقتی از میلان رفت دیگه اون روح بازیش تو رئال رو نداشت چون اصلا رئال رو دوست نداشت و عاشق میلان بود تو میلان با قلبش بازی می کرد مطمئنم فابیوی ما تو تیم سپاهان جواب میده ولی نه مثل استقلال که با قلبش بازی می کرد خیالت راحت بر می گرده به تیمش چون به خاطر پول از تیمش نرفت و عاشق تیمشه و با اشک و گریه به این تیم پیوسته |
جانواريو از استقلال شکایت می کند ؟!
"پس از اینکه مسجل شد دیگر جانواریو و استقلال به توافق نخواهند رسید چند روز بعد مدیر برنامه این بازیکن برای دریافت 40 درصد از قرار داد باقی مانده بازیکن به باشگاه استقلال مراجعه میکنند اما در کمال ناباوری متوجه میشود که باشگاه استقلال نمیخواهد این مبلغ را پرداخت کند. |
مهمترین خبر روز فوتبال ایران در دفتر سعادتآباد واعظ آشتیانی رقم میخورد تا شاید سرمربی فصل آینده استقلال مشخص شود. در حال حاضر مدیر عامل استقلال و مجید
جلالی سرمربی فولاد کنار هم نشسته و به دنبال راهی برای فسخ قرارداد آقا مجید با فولاد میگردند. جلالی، که امروز گفته است با فولاد قرارداد سفید امضا کرده و به آن وفادار است،انتظار دارد بعد از حفظ فولاد در لیگ بالاخره به هدف مهمش در فوتبال، مربیگری در یکی از دو تیم پرطرفدار فوتبال در ایران، برسد. جلالی با سابقه قهرمانی در لیگ سال گذشته فولاد را از سقوط نجات داد و کارنامه خوبی از خود به جای گذاشت. او در حال حاضر شرایط استقلال را پذیرفته و امیدوار است مدیران فولاد این اجازه را به وی بدهند که او به استقلال ملحق شود. جلالی همان مربی علمگرایی است که آشتیانی به او علاقه دارد. مربیای که یکی از نزدیکان به مدیرعامل میگوید در شرایط فعلی و در میان گزینهها تنها ایرانیای است که شایسته مربیگری در استقلال است. سیفالله دهکردی مدیرعامل فولاد در اینباره تصمیم خواهد گرفت. واعظ آشتیانی که فصل نقل و انتقالات را آغاز کرده و جواد شیرزاد شاگرد جلالی در فولاد را استخدام کرده، امیدوار است این مربی محترم به پاس بقای فولاد در لیگ، مجوز حضور در جمع آبیها را بیابد. این یک انتقال هیجانانگیز است. شاید جلالی همان گمشده استقلالیها باشد. نکته امروز با خبر شدیم از طرف باشگاه فولاد تماسهایی با اصغر مدیرروستا گرفته شده است. شاید این به معنای پذیرفتن خبر روز، مربیگری جلالی در استقلال باشد. منبع:www.abi-del.blogfa.com |
هيچ كس براي مديريت استقلال
در حال حاضر هيچ گزينه قابل قبول و امتحان پس دادهاي، پيش روي سازمان تربيت بدني براي مديريت استقلال وجود ندارد |
فتحالله زاده:قلعه نویی 80درصد مربی استقلال
علی فتحالله زاده سرپرست باشگاه استقلال از قطعی شدن نام سرمربی تا ظهر امروز خبر
داد.فتح الله زاده گفت: «من امروز به باکو سفر خواهم کرد و بنابراین تا بعدازظهر مربی را انتخاب خواهیم کرد.» او ادامه داد: «همانطور که دیروز هم گفتم از بین امیر قلعه نویی و پرویز مظلومی یک نفر به عنوان سرمربی انتخاب خواهد شد که شانس امیرقلعهنویی 80درصد بیشتر است.» فتح اللهزاده در پاسخ به این سوال که مگر قلعه نویی با سپاهان به توافق نرسیده است و قرارداد ندارد نیز گفت: «در واقع دوستان ما قول داده اند که این موضوع را حل کنند.» سرپرست باشگاه استقلال درباره این سوال که منظور وی از دوستان محمدرضا ساکت مدیرعامل سپاهان است، گفت: «خیر، ما با دوستان دیگری در این زمینه به توافق رسیده ایم و انشاالله که امیر به خانهاش باز می گردد.» گفته می شود طبق توافقی که بین رئیس سازمان تربیت بدنی و وزیر صنایع انجام گرفته قلعه نویی به استقلال خواهد پیوست که البته هنوز چیزی به طور دقیق مشخص نیست و منتظر اعلام رسمی باشگاه استقلال بود. در صورت حضور قلعه نویی در استقلال این باشگاه در 48 ساعت آینده روزهای به شدت پرخبر خواهد داشت. فتح الله زاده با تأیید این مذاکرات میگوید: «شب گذشته با آقای رجاییان مدیرعامل فولاد مبارکه مذاکرات مفصلی داشتیم و انشاالله مشکل خاصی در این رابطه وجود نخواهد داشت به هر حال اصرار روی حضور قلعه نویی به این دلیل است که ایشان اشراف کاملی بر شرایط باشگاه دارد و خیال من به عنوان مدیر راحت تا به کارهای دیگری مثل درآمدزایی برسم.» |
منتظر بمب های فتح الله زاده باشید
فتح الله زاده با بازگشت به استقلال می خواهد عقب افتادگی این تیم در فصل نقل و انتقالات را
جبران کند به همین دلیل مذاکره با ستاره های فوتبال ایران را شروع کرده است. میداوودی ، آشوبی و مبعلی گزینه ها اصلی هستند ... فتح الله زاده با بازگشت به استقلال می خواهد عقب افتادگی این تیم در فصل نقل و انتقالات را جبران کند به همین دلیل مذاکره با ستاره های فوتبال ایران را شروع کرده است. میداوودی ، آشوبی و مبعلی گزینه ها اصلی هستند . همزمان مذاکره با بازیکنان استقلال که قراردادشان به پایان رسیده هم آغاز شده است ،بازیکنانی مانند حیدری و جباری تا اسکلت اصلی تیم حفظ شود. باید منتظر بمب فتح الله زاده بمانیم ، شنید ها حاکی از این است که سرپرست جدید استقلال به دنبال 2 بازیکن فصل گذشته پیروزی است تا برگ برنده خود را در همین هفته های آغازین رو کند. |
پرويز مظلومي سرمربي تيم فوتبال استقلال شد.
پرويز مظلومي صبح امروز با حضور در محل باشگاه استقلال با نمايندگان سرپرست جديد باشگاه استقلال مذاكرات نهايي را براي عقد قرارداد انجام داد و پس از توافق نهايي قرارداد خود را امضا كرد. قرارداد اين مربي 2 ساله است. علي فتح الله زاده براي دفاع از پايان نامه دكتراي اقتصاد خود پنجشنبه به باكو سفر كرده و دوشنبه به تهران باز مي گردد و در اين مدت نمايندگان وي امور باشگاه را برعهده دارند. |
باشگاه استقلال براي فصل نقل و انتقالات با بازيكنان مطرحي وارد مذاكره شده است.
با انتخاب علي فتح الله زاده به عنوان سرپرست باشگاه استقلال مسئولان اين تيم براي جذب بازيكن مذاكرات جديدي را آغاز كرده اند. آخرين وضعيت نقل و انتقالاتي اين باشگاه به شرح زير است: * تكليف مبعلي بعد از امارات مشخص ميشود ايمان مبعلي براي دريافت برگه تسويه حساب خود از باشگاه الشباب راهي امارات شده و جمعه به تهران باز مي گردد. وي كه از دو باشگاه فولاد خوزستان و استقلال با پيشنهاد جدي روبرو است بعد از اين سفر تصميم خود را خواهد گرفت. پيش بيني براي پيوستن اين بازيكن به استقلال يا فولاد راحت نيست. مبعلي شرايط دو باشگاه را مناسب مي داند و به گفته خودش براي انتخاب تيم فصل آينده ترديد دارد. * ميداودي شرايط دارد ميلاد ميداودي كه مذاكرات تلفني با مسئولان استقلال داشته ادامه صحبت با اين باشگاه را به مشخص شدن وضعيتش در امارات موكول كرد. با اين حال ظاهرا رفتن او به تيم هاي اماراتي منتفي شده و وي آمادگي خود براي حضور در استقلال را به اطلاع مسئولان اين باشگاه رسانده است. اين بازيكن براي پيوستن به جمع آبي پوشان تهراني شرايطي دارد كه قرار است امروز اين شرايط را اعلام كند. در عين حال ممكن است ميداودي فصل آينده هم در استقلال اهواز بماند. * عمادرضا با قيمتي متفاوت در استقلال عمادرضا در شرايطي با مسئولان استقلال مذاكره داشته كه گفته مي شود مبلغ 800 ميليون تومان خواسته اما مسئولان استقلال اين موضوع را رد كرده و مدعي هستند عمادرضا با قيمتي كمتر از اين مبلغ حاضر است به استقلال بيايد. قرار است امروز مديربرنامه هاي اين بازيكن عراقي مذاكراتي با باشگاه استقلال داشته باشد. * خسرو حيدري در سفر شمال خسرو حيدري هافبك ملي پوش استقلال اكنون در شمال بسر مي برد و پس از بازگشت از سفر مسئولان اين تيم بلافاصله براي تمديد قرارداد با وي وارد مذاكره مي شوند. حيدري مورد توجه سپاهان نيز قرار دارد. * استقلال به دنبال حفظ برهاني آرش برهاني كه روز گذشته از تركيه به ايران بازگشته، از جمله بازيكناني است كه مسئولان استقلال مي خواهند قرارداد وي را تمديد كنند. اين مهاجم با پيشنهاد استيل آذين هم روبرو است. به زودي مذاكرات استقلال با شماره 9 آغاز مي شود. |
ميلاد ميداودي قرارداد دو ساله اي را با آبي پوشان امضا كرد.
ميلاد ميداودي صبح امروز در باشگاه استقلال تهران حضور پيدا كرد و پس از مذاكرات نهايي با مسئولان اين باشگاه با اين تيم به توافق رسيد و قرارداد دو ساله اي را با آبي پوشان امضا كرد.
ميداودي پيش از اين چند جلسه با اميدوار رضايي تنها عضو هيات مديره باشگاه استقلال داشته است. وي به زودي قرارداد داخلي خود را در هيات فوتبال تهران ثبت مي كند. منبع خبر: www.farsnews.com آخرین صحبتهای میلاد میداوودی : داستان استقلاليشدن ميداوودي تمام شد؟ از اين بابت خرسندم كه توانستم به عضويت تيمي درآيم كه هواداران ميليوني دارد و اين اتفاق بزرگ و حتي ميتوانم بگويم بهترين و بزرگترين اتفاق زندگي ورزشيام بود. پيش از ثبت قرارداد حرف و حديثهاي زيادي به گوش ميرسيد، حتي شنيده ميشد كه حضورت در استقلال كنسل شد؟ نه اين طور نبود. خودم هم وقتي اين شايعات را ميشنيدم تعجب ميكردم، چون چند هفته پيش به استقلال تعهد اخلاقي داده بودم. پيشنهادات زيادي داشتم كه به جز استقلال سپاهان و فولاد خوزستان جدي و با اصرار زيادي به دنبال عقد قرارداد بودند حتي پيشنهادهاي ماليشان سنگين بود ولي همه آنها را رد كردم و به استقلال آمدم. اين قرارداد چند ساله است؟ قرارداد دو ساله است. بدون هيچ شرطي؟ بدون هيچ شرطي، براي استقلال شرط ندارم، وقتي با حاجآقا فتحالهزاده صحبت كردم براي عقد قرارداد مصممتر شدم. او صداقت دارد و كارنامه پرافتخاري كه در دوران مديريتش دارد بر همگان آشكار است و حتم دارم به حرفهايي كه ميزند عمل ميكند. ميداوودي ميتواند در استقلال هم روزهاي خوب فوتبالياش را تكرار كند؟ حتما اين طور است و ميخواهم سريعتر از هر زمان ديگري پيشرفت كند، بايد با استقلال به افتخارات زيادي برسم، دوست دارم با اين تيم قهرمان ايران و آسيا شوم و به اعتماد مسئولان و مربيان استقلال در حق خودم پاسخ دهم. پيش از تو اكبرپور و عنايتي از مهاجمان استقلال بودند كه محبوبيت زيادي داشتند؟ من هم براي اين بازيكنان احترام قائل هستم و از آنها به عنوان بهترين فوتباليستهاي ايران نام ميبرم، اميدوارم جاي خاليشان را پر كنم و رضايت تماشاگران استقلال را كسب ميكنم. منبع مصاحبه : www.fcesteghlal.i |
سلام داداش شهاب
ایول میلاد هم اومد ایمان هم میاد ولی من فابیو رو می خوام |
|
ایمان مبعلی امروزبا استقلال قرارداد میبندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با
مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود. شرایطات با استقلال به کجا رسید؟ من با استقلالیها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلیترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم. فردا به هیئت فوتبال میروی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟ نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی میبنددم. چرا استقلال را انتخاب کردی؟ به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان میکردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن میکنم. میدانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟ استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را میشناسیم و میدانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده میشود و تواناییهایش بیشتر خواهد شد. بعد از مدتها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟ فوتبال ایران حاشیه دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرفها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان میخواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست. نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟ استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر میکنم اگر بهتر از پارسال نباشیم، بدتر هم نمیشویم. استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول میشوید؟ استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سختترین لیگهای امسال خواهد بود. خیلی از تیمها سرمایهگذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است. با پرویز مظلومی صحبت کردهای؟ بله، تلفنی با ایشان صحبت کردهام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آمادهام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و میخواهم یکی از بهترین فصلهای فوتبالیام را در استقلال انجام دهم. تو از فولاد حرف میزدی و اینکه میخواهی در این بروی؟ درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمیخواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر میکنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمیداد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر میکنم. برخی رسانهها نوشتهاند که تو شماره 10 را میپوشی و برخی دیگر میگویند میلاد میداودی این پیراهن را میپوشد. من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه میدانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سالهای فوتبالم این شماره را پوشیدهام مگر اینکه در تیمهای دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را میپوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم. چرا اگر میگویی؟ چون هنوز قراردادی امضا نکردهام. چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟ فردا همه چیز مشخص میشود. اگر به توافق برسیم امضا میکنم و میل من به رفتن به استقلال است. در صورت توافق کی سر تمرین میروید؟ اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم. |
ایمان مبعلی به استقلال تهران پیوست
پس از اضافه شدن میلاد میداودی به فهرست استقلال تهران،یک بازیکن جنوبی دیگر یعنی
ایمان مبعلی هم به این تیم آبی پوش تهرانی پیوست و قراردادش را با استقلال امضا کرد. ایمان مبعلی که ظهر امروز در باشگاه استقلال حاضر شده بود با این تیم به توافق رسید و قرارداد دوساله ای با این تیم امضا کرد.او به احتمال فراوان پیراهن شماره 23 را بر تن خواهد کرد. |
ايمان مبعلي پس از حضور در باشگاه استقلال در گفتگو با دكتر فتحالهزاده قراردادي به
مدت دو سال امضا كرد. اين بازيكن در دفتر روابطعمومي و سايت باشگاه استقلال حاضر و اين چنين پاسخگوي سولات بود. قرارداد با استقلال امضا شد؟ خوشحالم، از الان ديگر بازيكن استقلال هستم و اين اتفاق بزرگي براي من محسوب ميشود. اين امضاي قرارداد زياد طول نكشيد؟ به هر حال براي عقد قرارداد مراحلي بايد گذرانده شود. زياد هم طول نكشيد و در طول مذاكراتي كه داشتم موافقتم را اعلام كرده بودم. در چند روز گذشته اخباري مبني بر مذاكره با استيلآذين، فولاد و... شنيده ميشد؟ به عنوان يك بازيكن پيشنهاداتي داشتم، استيلآذين و فولاد جديتر بود از آنها هم تشكر ميكنم چون وقتي به من پيشنهاد همكاري ميدهند يعني بازيام را قبول دارند ولي استقلال را انتخاب كردم چون علاقه به اين تيم داشتنم و به خوبي ميدانم از اين پس بازيكني تيمي هستم كه طرفداران ميليوني دارد و از پرافتخارترين تيمهاي آسياست. براي انتخاب استقلال چه دلايلي داشتي؟ همانطور كه گفتم استقلال محبوبيت زيادي دارد و آرزوي هر بازيكن پوشيدن پيراهن اين تيم است بعد با استقلال ميتوان به افتخارات زيادي دست يافت. دوست داشتم پيش از جام ملتهاي آسيا در ايران بازي كنم و بتوانم با درخشش و عملكرد قابل قبول جايگاهم را در تيم ملي تثبيت كنم. فكر ميكني در استقلال موفق باشي؟ چرا كه نه، سعي خواهم كرد بهترين بازيها را در استقلال انجام دهم و در موفقيتهاي آينده استقلال سهمي را داشته باشم. شماره چند را خواهي پوشيد؟ 32 قراردادت با استقلال چند ساله است؟ اين قراردادي كه امضا كردم به مدت دو سال است. نظرت درباره استقلال اين فصل چيست؟ مدعي قهرماني است، اگرچه بازيكنان خوبي رفتند ولي بازيكنان خوبي هم به خدمت گرفته شدند، در ضمن با حمايت هواداران بهترين نتايج حاصل خواهد شد. از چه زماني در تمرينات استقلال شركت ميكني؟ شايد امروز، اگر اتفاق خاصي نيافتد به محل تمرين ميروم. |
:confused:دادشیا من عضو جدید سایت و علاقمند آبی استقلالم ، می خواهم لیست کامل بازیکنانی را که با استقلاب بسته اند را داشته باشم . از همتون ممنون
|
سلام استقلالی عزیز
چشم لیست کامل رو تا شب برات می ذارم |
شال پهلواني داريوش ارجمند روي شانههاي فتحاله زاده
تمرینات امروز آماده سازی تیم استقلال تهران برای فصل جدید لیگ برتر فوتبال، تحت تاثیر حضور یکی از بازیگران سینما و تلویزیون قرار گرفت.
داريوش ارجمند هنرمند باسابقه و ايفاگر نقش به يادماندني مالك اشتر در سريال امام علي(ع) عصر امروز دوشنبه در محل اردوي استقلال در كردان كرج حضور پيدا كرد. اين هنرمند سينما و تلويزيون، در ديدار با مديريت، كادرفني و بازيكنان استقلال براي آنها آرزوي موفقيت كرد و شال پهلواني خود را بر گردن سرپرست باشگاه استقلال انداخته و از زحمات ايشان تشكر كرد. |
سرمربي استقلال با انتقاد از عملكرد سرمربي تيم ملي گفت: قطبي با باشگاهها تعامل ندارد و
فدراسيون بايد جلوي بياحترامي او را بگيرد. پرويز مظلومي در خصوص آخرين وضعيت استقلال حضور تيمش در جام ولايت، اردوي تيم ملي در اتريش و ... با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس گفتوگويي تفصيلي انجام داده است. گفتوگو با مظلومي را در زير ميخوانيد: * در ابتدا ميخواهيم از اردوي استقلال شروع كنيم. پس از سه بازي تداركاتي و اين همه تمرين پرفشار نظرتان در خصوص اين تيم چيست؟ درست است كه سرعين امكانات شهرهاي بزرگ را ندارد اما آنها مردم بسيار خوب و مهماننوازي دارند و من از اين اردو راضي هستم. هر چند اين اردو كمي طولاني شد ولي به خاطر گرماي هواي تهران نياز بود كه در اينجا حضور پيدا كنيم. *ظاهرا قرار بود تيم را زودتر به تهران ببريد؟ همين طور است اما به خاطر شرايط آب و هوايي تهران منصرف شديم چون در آنجا نميتوانستيم هم صبح و هم بعدازظهر تمرينات پرفشاري را انجام دهيم اما آب و هواي خوب اينجا اين مزيت را داشت كه بتوانيم در هواي خوب و در ارتفاع تمرينات خوبي را انجام دهيم. ضمن آنكه تغذيه و استراحت بازيكنان بسيار خوب بود. در مجموع آن چيزي كه ما قبل از آمدن به اردو دنبالش بوديم، به دست آورديم و در 35 روزي كه در اردو هستيم، به خواستههايمان رسيديم. اميدوارم بتوانيم در آينده بازيهاي خوبي را ارائه كنيم. * علت اين سه بازي تداركاتي سبك چه بود؟ چون بازيكنان در 3 هفته گذشته در وضعيت بدنسازي بودند. آنها در فشار زيادي بودند و نياز بود كه بازيكنان ديدارهاي تداركاتي سبك داشته باشند. هر چند اسما اين تيمها بازي تداركاتي با ما برگزار كردند اما واقعا انگيزه داشتند و در طول مسابقه بازيكنان ما را اذيت كردند. از روند رو به رشد بازيكنان بسيار راضي هستم. اهدافي كه در بحث رفاقت بازيكنان داشتم براي ما مهم بود كه اين مسئله روز به روز در تيم ما بيشتر ميشود. بازيكنان من خودشان در بحث رفاقت پيش قدم هستند و اين مسئله ميتواند در روزهاي آينده و سخت به ما كمك كند. *در خصوص غيبت مليپوشان توضيح ميدهيد؟ در اين اردو بازي تداركاتي و تمرينات تاكتيكي در نظر گرفته بوديم ولي متاسفانه غيبت مليپوشانمان باعث شد روند حركتي ما كند شود. غيبت 4 بازيكن ما به اضافه فرهاد مجيدي مسلما تاثيرگذار است. اين مسئله در آينده براي ما مشكل ايجاد ميكند. *خيلي از برگزاري اردوي تيم ملي در اتريش ناراحت هستيد... اگر بازيكنان مليپوش ما در اتريش مصدوم شوند، چه كسي پاسخگو خواهد بود؟ مگر كسي در فوتبال ايران وجود دارد كه پاسخگو باشد؟ مگر حالا كه اردوي 10 روزه گذاشتند براي بازيهايي كه 7 ماه ديگر برگزار ميشود، دليلي وجود داشته است؟ من مطمئن هستم اردوي اتريش هيچ مسئلهاي براي تيم ملي نخواهد داشت چون بازيكنان دوباره در اختيار باشگاهها قرار ميگيرند. معتقد هستم اردوهاي 10 روزه و طولانيمدت در شرايطي كه باشگاهها پا به مسابقات ميگذارند مضر است. الان بازيكناني كه در اختيار ما قرار ميگيرند بايد هر 4 روز يك بار بازي كنند و اميدوار هستم كه آنها آسيبديده برنگردند چون شنيدهام كه چند بازي سنگين پيش رو دارند. دعا ميكنيم اتفاقي براي بازيكنان مليپوشمان نيفتد. ناچار بوديم به تيم ملي كمك كنيم ولي همه بايد بدانند تيم استقلال شرايط عادي ندارد و مهرههاي زيادي را از دست دادهايم و اين مليپوشان كه تازه به تيم ما ملحق شدهاند براي هماهنگي بيشتر نياز به تمرين در كنار هم دارند. متاسفم كه آنها را زود از ما گرفتند. برنامهاي كه ما در اين 10 روز داريم با برنامههايي كه تيم ملي دارد زمين تا آسمان فرق ميكند. برنامه ما به اين شكل بود كه در مسابقه چهارم تداركاتي بدن بازيكنان ول كند اما حالا اين اتفاق نيفتاد. * در اين خصوص با افشين قطبي صحبت نكرديد؟ نه. اي كاش ايشان قبل از اينكه برنامه بريزند يا قبل از سفر به اتريش جلسهاي را با مريبان تيمهايي كه بازيكنان زيادي در تيم ملي دارند، برگزار ميكرد. اصلا بهتر بود آقاي قطبي از ما آخرين وضعيت بازيكنان مليپوشمان را ميپرسيد ولي ايشان بازيكنان را به اتريش برد و اصلا انگار اهميتي به اين مسئله نميدهد. فدراسيون بايد جلوي اين بياحترامي به باشگاهها را بگيرد. مگر ميشود اسامي را اعلام كند و بازيكن را به اتريش ببرد بدون آنكه با مربي تيمش حتي يك صحبت شود؟ اصولا بايد اينگونه باشد كه مربي تيم ملي با مربيان باشگاهها تعامل كند. با وجود آنكه دستمان بسته است، اما با كمال ميل بازيكنانمان را به آقاي قطبي داديم. اي كاش آقاي قطبي مقداري به تعامل اعتقاد داشته باشد و رعايت كند. قطبي بايد بداند كه اين مربيان باشگاهها هستند كه ميتوانند به تيم ملي كمك كنند. * ظاهرا اردوي كردان را لغو كرده و ميخواهيد در جام ولايت شركت كنيد؟ به كردان نميرويم اما اردو را كنسل نكرديم و آن را به هتل المپيك انتقال داديم. در هتل المپيك از روز شنبه اردو ميزنيم. قصد داريم در اين مسابقات با نفرات كامل شركت كنيم. البته وقت شركت در تورنمنت را نداشتيم به خاطر اينكه تيممان ناقص بود. مردم با هر نفراتي كه با نام استقلال در زمين حاضر شويم، نتيجه ميخواهند. ما در فشار اردويي و بدنسازي هستيم و شايد تيم آماده اين بازيها نبود اما به احترام نام اين تورنمنت در اين مسابقات شركت ميكنيم ولي باز هم ميگويم كه زمان بازيها مناسب نيست چون اين مسابقات هم بيبرنامه برگزار ميشود. شما بگوييد اگر دو تيم به فينال بيايند چه زماني ميخواهند بازي كنند. شما حساب كنيد تيم ما 5 مرداد در ليگ بازي دارد و اگر دو تيم در جام ولايت در فينال بايد به مصاف هم بروند در چه تاريخي بايد اين مسابقه را انجام دهند. از سيام تير تا 5 مرداد آغاز رقابتها فقط 5 روز زمان است. *... و اين يعني فشردگي پيش از آغاز مسابقات؟ دقيقا. يعني ما بايد در صورت راهيابي به فينال مسابقهاي انجام دهيم كه شايد يكي دو روز با آغاز ليگ فاصله داشته باشد. پس بازيها ناقص خواهد ماند. اين برنامهريزيها است كه ما را دچار مشكل كرده است. فوتبال ما در برنامهريزي عقب و دچار مشكل است. فقط ميخواهند يك كاري انجام شود. تيم ملي را به جايي ميبرند كه بازيكنان فقط كنار هم باشند. جام ولايت را طوري برگزار ميكنند كه فينالش شايد دو روز با آغاز ليگ فاصله داشته باشد. اسم جام ولايت بزرگ است. هيچ برنامهريزي روي آن نيست. خواهش من اين است آنهايي كه جام ولايت را برنامهريزي كردهاند به سؤال من پاسخ دهند كه روز فينال اين مسابقات چه روزي است و آيا فاصله آن با آغاز ليگ حرفهاي است؟ * ظاهرا از عملكرد فدراسيون و تيم ملي خيلي ناراحت هستيد؟ چرا نباشم؟ مگر همين طوري ميشود اردو گذاشت و يا مسابقات را برگزار كرد. اگر يك بازيكن تيم ملي ما در اتريش آسيب ببنيد هرگز قطبي را نميبخشم و او بايد پاسخگوي ما و هواداران ما باشد. * حتما خبر داريد تيم نفت تهران در جام ولايت جايگزين استيلآذين شد؟ بله. اين مسئله را شنيدهام و معتقدم اگر قرعهكشي شده است بايد همه در اين مسابقات شركت كنند و اين كه در روزهاي آخر تيمها را جابجا كنند اصلا درست نيست. اين هم از همان برنامهريزيها است كه گفتم. چرا بايد يكي يكي تيمها خودشان را كنار بكشند. ميخواستيم در اين مسابقات با اميدها شركت كنيم اما به خاطر اسم اين جام با كليه نفرات در اين مسابقات حاضر ميشويم. * بگذريم، از وضعيت دوسانتوس راضي هستيد؟ اين بازيكن خيلي كار دارد. درست است كه ديروز در بازي با استقلال دشت مغان كه 5 بر صفر برديم براي ما گل زد اما با بدنساز تيم آقاي نوشادي صحبت كرديم و از ايشان خواستهام كه كاملا دوسانتوس را در اختيار بگيرد. تا 15 روز آينده ايشان بايد 8-7 كيلو وزن اين بازيكن را پايين بياورد. اين مسئله را به آقاي نوشادي واگذار كرديم تا وزن اين بازيكن را كاهش دهد چون در اين شرايط بدني حالا حالاها نميتواند به ما كمك كند. دوسانتوس بازيكن بسيار خوبي است اما از شرايط بازي دور بوده است. * ظاهرا بازيكن برزيلي ديگر قرار است به شما اضافه شود؟ اين بازيكن قرار است امروز به تهران بيايد و بايد او را در تمرينات ببينيم. روي سيدي او بازيكن خوبي است. روي سي دي همه چيز خوب است اما بايد به اينجا بيايد تا پس از بررسي شرايطش در خصوص او اظهار نظر كنيم. من هم ميتوانم به همراه آقاي فريبا يك سي دي از خودم درست كنم و گلهايي كه به ثمر رساندهام براي ديگران بفرستم و حتي آنها ميتوانند ما را به آن سوي آبها ببرند و ما را لژيونر كنند. اين را جدي ميگويم گلهايي كه ما آن روزها ميزديم از گلهايي كه بازيكنان امروز ميزنند، خيلي سريعتر و زيباتر بود. حتي ما دوسانتوس را بازيكن باسابقهاي ديديم چون در تركيه و كره عالي بازي كرده است اما واقعا نميدانستيم اين بازيكن 8 ماه از مسابقات دور بوده است. اين بازيكن تا به همين حالا 5-6 كيلو وزن كم كرده و اگر آماده شود، يكي از بازيكنان تاثيرگذار خواهد بود. * حتما از قرعهكشي ليگ خبر داريد در خصوص رويارويي با حريفان چه صحبتي ميكنيد؟ در خصوص قرعهكشي هيچ صحبتي نميتوانم انجام دهم. اعتقادم اين است كه فرقي نميكند مقابل چه تيمي بازي كنيم. 17 فينال در بازيهاي رفت داريم و 17 فينال در بازيهاي برگشت. همه بازيها سخت است. ذهن بازيكنان را آماده كرديم كه چگونه در اين مسابقات بازي كنند. اينكه در چه هفتهاي مقابل چه تيمي بازي كنيم، مهم نيست اما بازي مقابل شهرداري تبريز در هفته اول با آن همه تماشاگر قطعا سخت خواهد بود. * در خصوص بازي با لنگ كه هواداران استقلال فصل گذشته از آن خاطرهاي تلخ داشتند، چه صحبتي داريد؟ لنگ رقيب ما است و بايد به وقت آن بازي صحبت كرد. هميشه وقتي بيرون از گود بوديم يا حالا كه در گود هستيم هواداران تيم استقلال ميگويند كه بايد رقيب سنتي را شكست دهيم و تلاش ميكنيم كه در آن بازي حساس هم سربلند باشيم. * با توجه به اينكه در اين مدت بالاي سر تيم بودهايد و 3 بازي تداركاتي انجام دادهايد، دورنماي شما از استقلال اين فصل چيست؟ تيم ما بسيار خوب كار ميكند و بچهها روز به روز پيشرفت ميكنند در حال حاضر بدن بازيكنان كاملا در افت است و شايد حتي در جام ولايت هم نتوانيم آن طور كه بايد و شايد ظاهر شويم ولي هواداران استقلال بدانند در روز بازي با شهرداري تبريز بدن بازيكنان من به اوج آمادگي خواهد رسيد و عملكرد خوبي خواهند داشت. منبع:http://abi-del.blogfa.com/ |
آندره لوئيز به استقلال پيوست
هافبك راست برزيلي با عقد قراردادي دو ساله به تيم استقلال پيوست.
http://fcesteghlal.ir/Images/Origina...070d362878.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، آندره لوئيز دالويرا هافبك راست فصل گذشته تيم پاراناي برزيل دقايقي پيش با حضور در هيات فوتبال قرارداد خود را با تيم استقلال ثبت كرد. اين بازيكن در تيمهايي از سري A و B برزيل و همچنين در يكي از تيمهاي سري B اسپانيا حضور داشته است. لوئيز پس از تست پزشكي با مسئولان استقلال به توافق رسيد و به عنوان جانشين خسرو حيدري در سمت راست استقلال بازي ميكند. |
استقلال در ورزشگاه كارگران تمرين ميكند
تا زماني كه ورزشگاه دستگردي براي تمرين استقلال آماده شود اين تيم تمرينات خود را در ورزشگاه كارگران پيگيري ميكند. http://media.farsnews.com/Media/8903...9/A0869479.jpg باشگاه استقلال سال گذشته با مسئولان ورزشگاه دستگردي قرارداد دو ساله اي را براي انجام تمرين امضا كرده بود. با وجود اين قرارداد مسئولان دستگردي براي فصل جديد با باشگاه استيل آذين قرارداد امضا كردند اما پيگيري هاي مسئولان استقلال با توجه به قرارداد سال گذشته منجر به اين شد تا آبي پوشان بار ديگر در فصل جديد در زمين دستگردي تمرينات خود را دنبال كنند اما تا زماني كه قرارداد باشگاه استيل آذين با ورزشگاه دستگردي فسخ نشود استقلال نمي تواند در اين زمين تمرين كند. به همين دليل آبي پوشان تا مهيا شدن مقدمات حضورشان در دستگردي بايد در ورزشگاه كارگران تمرينات خود را پيگيري كنند. |
|
مشکل استقلالیها برای ورود به ورزشگاه آزادی/ دلداری طالبلو به محمدی
بازیکنان تیم فوتبال استقلال برای ورود به ورزشگاه آزادی و انجام آخرین تمرین قبل از سفر به تبریز با مشکل مواجه شدند.به گزارش خبرنگار مهر، آخرین تمرین تیم فوتبال استقلال قبل از برگزاری نخستین دیدارش در دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر بعدازظهر امروز در زمین شماره سه ورزشگاه آزادی برگزار شد.
البته قبل از ورود آبی پوشان به این زمین، مسئولان ورزشگاه اجازه ورود بازیکنان به ورزشگاه آزادی را ندادند و ناهماهنگی را دلیل این اقدام خود عنوان کردند اما پس از رایزنی مسئولان باشگاه استقلال این مشکل حل شد. تمرین امروز یکشنبه استقلال با گرم کردن بدنها، مرور کارهای تاکتیکی، سانتر از جناحین ، فوتبال درون تیمی و... همراه بود و در پایان نیز بازیکنان راهی فرودگاه شدند تا ساعت 18 راهی تبریز شوند. آرش برهانی در این تمرین با مصدومیت جزیی مواجه شد اما مشکلی برای همراهی آبی پوشان ندارد. مجیدی و جباری نیز که در فهرست بازی نخست نیستند به طور انفرادی تمرین کردند. محمد محمدی نیز که در تمرین روز شنبه مصدوم شده بود با لباس شخصی کنار زمین حضور داشت که وحید طالب لو دقایقی با وی گفتگو کرد و او را برای این مصدومیت بی موقع دلداری داد. تیم فوتبال استقلال نخستین دیدار خود در دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر را ساعت 17:30 دقیقه روز دوشنبه برابر شهرداری تبریز در ورزشگاه یادگام امام برگزار خواهد کرد. منبع " خبرگزاري مهر " |
اسپانسر تیم فوتبال استقلال در دیدار افتتاحیه لیگ برتر مشخص شد
تیم فوتبال استقلال در دیدار با شهرداری تبریز با پیراهنی به میدان می رود که نام شهرداری تهران به عنوان حامی مالی این تیم روی آن درج شده است.به گزارش خبرنگار مهر، مسئولان باشگاه استقلال پس از رایزنی و مذاکره با شرکت های مختلف که مایل به حمایت مالی از تیم فوتبال این باشگاه بودند، بالاخره شهرداری تهران را به عنوان حامی مالی در دیدار افتتاحیه لیگ برتر انتخاب کردند.
براساس توافق مدیران شهرداری تهران و باشگاه استقلال، شهرداری پایتخت فعلا برای هفته نخست لیگ برتر اسپانسر آبی پوشان خواهد بود اما امکان دارد این همکاری تا پایان مسابقات لیگ برتر ادامه پیدا کند. شهرداری تهران اسپانسر تیم فوتبال پرسپولیس در دهمین دوره لیگ برتر نیز خواهد بود. منبع " خبرگزاري مهر " |
همه با هم فولاد را نرم ميكنيم
عبور از گذرگاه اول هرچند ثقيل بود اما ميسر شد، لشگر آبيپوشان هرچند به لحاظ كميت كامل
نبود ولي نشان داد كه استقلال هميشه استقلال است. بايد برد تبريز را در كتابچه آمار ليگ بگذاريم و حالا بايد منتظر رقيب خوزستاني خود باشيم. رقيبي كه در اولين بازي خود عليرغم شكستي كه در آخرين دقايق پذيرا شد نشان داد بسيار فكورانه و منسجم عمل ميكند. بحث شناخت هفته به هفته بيشتر ميشود، هم استقلال رقبا را بيشتر ميشناسد و هم حريفان به آن نائل ميشوند. نبايد فراموش كنيم كه تيم ما به لحاظ زماني از تمامي رقبا عقبتر است و اين مهم ميطلبد كه همچنان صبوري و شكيبايي را سرلوحه قرار دهيم چرا كه هفتههاي ابتدايي مسلماً نياز است تا بگذرد تا هماهنگي و انسجام لازم به استقلال بازگردد. قطعا رسيدن مصدومان به تركيب استقلال و آماده شدن بازيكنان خارجي و آشنايي بيشتر آنها با جو فوتبال ايران ميتواند آينده روشني را نويد دهد. آينده متعلق به مردان آبي و هواداران آبي است و باز هم بايد تاكيد نمود كه شكيبايي هواداران اسلحه پنهان امسال استقلال خواهد بود. سكوهاي ورزشگاه پير پايتخت منتظر قدمهاي شماست، سكوت آزادي فرياد شما را ميطلبد و در غروب شنبه اين سكوت با فرياد استقلال استقلال خواهد شكست. كادرفني و بازيكنان منتظر حضور شما هواداران در اولين بازي خانگي امسال هستند،آنها را تنها نگذاريد، اين روزها مثل هميشه استقلال نياز به حمايت، دلداگي و صبر هواداران عاشقش دارد. هواداراني كه نه از گرماي تابستان ميترسند و نه از سرماي زمستان. نه خستگي زندگي قدمهايشان را سست ميكند و نه آنچه را كه از آن سختي راه مينامند. همه با هم ميخواهيم فولاد سخت را نرم كنيم و براي آن بايد اول دلها يكي باشد كه صدالبته چنين است. نتيجه در دست خداوند است اما حضور و حمايت هواداران، غيرت بازيكنان و درايت كادرفني سه ضلع مثلثي است كه اميد ميرود رقيب در آن گرفتار شود و باز هم پرچمهاي آبي برافراشته شود. وعده ما ساعت 19 و 40 دقيقه روز شنبه 9مرداد در ورزشگاه آزادي تهران |
« فتح الله زاده ، سعیدلو ؛ پیوندتان مبارک!»
http://www.funpatogh.com/Pic_Auto_Up...-1517545-3.jpg « فتح الله زاده ، سعیدلو ؛ پیوندتان مبارک!» ورزش > چهرهها - « فتح الله زاده ، سعیدلو ؛ پیوندتان مبارک!» این شعار مورد علاقه لیدرهای استقلال در ورزشگاه تختی تهران بود. لیدرهایی که به تماشای بازی تیم ملی امید و استقلال در چارچوب بازی های جام باشگاه های تهران« ولایت» حضور یافته بودند. در بازی افتتاحیه اندک تماشاگران استقلالی حاضر در ورزشگاه به تاسی از لیدرهای تیم این شعار را برای سرپرست استقلال که بازی را در کنار رئیس سازمان ورزش از جایگاه ویژه استادیوم تماشا می کرد ، سر دادند. آنها البته برای اینکه انزجارشان را از امیر واعظی آشتیانی هم نشان دهند ، شعار « سعیدلوی استقلالی » سر دادند. واعظ در زمان استعفای خود ، سعیدلو را متهم کرده بود که پرسپولیس را «تیم خودم» خطاب کرده و به همین دلیل رئیس سازمان ورزش را پرسپولیسی خطاب کرده بود. نکته جالب این است که بسیاری از لیدرهایی که این شعار را سر می دادند چندی قبل با در دست داشتن پلاکاردهایی روبروی باشگاه استقلال جمع شدند و علیه سعیدلوی پرسپولیسی شعار دادند! |
باشگاه استقلال: خودتان قضاوت کنید
مهر: باشگاه استقلال تهران در واکنش به اظهارات مدیرعامل پیشین با انتشار تصویری از بدهیهای این باشگاه به یک هتل تهران از هواداران درخواست کرده قضاوت کنند چه کسی عوام فریبی میکند و چه کسی صادقانه کار میکند. پس از آنکه علی فتح الله زاده، سرپرست باشگاه استقلال عنوان کرد: "از زمانی که ما آمدیم کارهای زیادی در باشگاه انجام شده اما هنوز مشکلات زیادی وجود دارد. مثلا به هر هتلی که میرویم، می گویند باشگاه بدهکار است و ..."، امیررضا واعظی آشتیانی، مدیرعامل پیشین این باشگاه در مقام پاسخگویی برآمده و گفته است: " بهتر است در این مورد مدرک ارائه کنند تا همه چیز به طور کامل مشخص شود. بهتر است آقایان به جای عوامفریبی و فرافکنی کار مدیریتشان را انجام دهند". اظهارات آشتیانی واکنش باشگاه استقلال را به دنبال داشت. در همین راستا در سایت باشگاه استقلال نامه ای از یکی از هتل های شهر تهران منتشر شده است که در آن به بدهی بیش از 33 میلیون تومانی باشگاه به این هتل اشاره شده است. باشگاه استقلال با انتشار تصویر بدهی این باشگاه به یک هتل در تهران آورده است: حالا هواداران قضاوت کنند که چه کسی عوام فریبی میکند و چه کسی صادقانه کار میکند. منبع: عصر ایران |
باختیم
خوب نبودیم و باختیم ولی به نظر من ما به این باخت نیاز داشتیم یعنی کلا خوب موقعی باختیم تیم آماده نیست باید حق بدیم به تیم ،خیلی دیر شروع کردیم و از تیمها عقبیم میلاد عالی بود بعد بازی فقط میلاد بود که به شدت تشویق شد خود من تا تونستم تشویقش کردم چون حقشه وحید هم که بازم ضعیف بازی کرد و گل خیلی خیلی بدی خورد بچه ها باید از تیممون حمایت کنیم باید حمایت کنیم این تیم نیاز به حمایت داره کارمون خیلی سخته ولی ما می تونیم |
جلسه فني مربيان استقلال با بازيكنان برگزار شد
جلسه اعضاي کادرفني و بازيکنان تيم استقلال ظهر امروز در محل باشگاه استقلال برگزار شد. در نشست امروز کادرفني به تشريح عملکرد تيم در دو بازي ابتدايي و آناليز سومين رقيب استقلال پرداختند. در اين جلسه اعضاي کادرفني و بازيکنان پيرامون مسائل مختلف به تبادل نظر پرداختند. استقلال در سومين ديدار خود در ليگ برتر پنجشنبه ميهمان ذوب آهن است. |
مبعلي مستحق اين همه انتقاد نيست / پرويز مظلومي: هواداران صبر كنند خوشحالشان ميكنيم. |
استقلال بدون جباري و برهاني به اصفهان ميرود
به گزارش خبرگزاري فارس، استقلال امروز آخرين جلسه تمريني خود را در زمين شماره 3 مجموعه ورزشي آزادي انجام داد. |
منتقد شماره يك فتحاللهزاده رئيس كميته فني استقلال شد
خبرگزاري فارس: ناصر حجازي به عنوان رئيس كميته فني باشگاه استقلال و مشاور عالي فتحاللهزاده انتخاب شد. |
در استقلال مظلومی حرف آخر را میزند نه رئیس کمیته فنی!
شبکه ایران - ورود ناصر حجازی به باشگاه استقلال با عنوان رئیس کمیته فنی و مشاور عالی مدیرعامل باعث شد برخی گمانهزنیهای جدیدی از سوی رسانههای گروهی در خصوص اینده استقلال صورت گیرد، اتفاقاتی که میتواند حواشی جدیدی برای آبیهای پایتخت در پی داشته باشد. |
دوسانتوس : هواداران استقلال را دوست دارم |
كانون هواداران باشگاه استقلال در خصوص بازي استقلال و استيلآذين بيانيهاي صادر
كرد. كانون هواداران استقلال تهران صميمانه از تماشاگران فهيم و استقلالي درخواست دارد تا در بازي تيمهاي فوتبال استقلال تهران و استيلآذين همچون گذشته به تشويق شايسته تيم محبوب خود پرداخته و به بازيكنان سابق آبيپوشان كه هم اكنون در تيم مقابل بازي ميكنند اداي احترام نمايند. هواداران پرشور و علاقمند استقلال اذعان دارند كه در دنياي حرفهاي فوتبال همان گونه كه باشگاه حق دارد باهر بازيكني قرار دارد امضاء نمايد بازيكنان نيز حق دارند هر باشگاهي مايلند بروند. بازيكنان آبيپوش امروز باشگاه استيلآذين تهران در گذشته زحمات و افتخارات زيادي با باشگاه استقلال متحمل شدهاند و امروز وظيفه اخلاقي و ايراني و استقلالي ماست كه با رعايت رفتار جوانمردانه قدردان زحمات ايشان باشيم و اجازه ندهيم فضاي احساسي و غيرحرفهاي مرزهاي اخلاقي را در خانواده بزرگ استقلال مورد آسيب قرار دهد. پايدار باشيد و قهرمان كانون هواداران باشگاه استقلال تهران |
امشب بهانه با هم بودن است
ماه خدا رسید ، ماه دعا ، ماه استغفار و ماه زدودن قلوب از ناپاکیها. در ابتدا فرا رسیدن این ماه
میمون را به کلیه هموطنان و مسلمین خصوصا هواداران پرشور استقلال تهنیت میگویم. هوادارانی که وجود و حضورشان قوت قلب استقلال است و به عبارت دیگر استقلال فقط با هوادارانش نفس میکشد و خواهد کشید. آوردگاه چهارم نزدیک است. در اصفهان خیلیها منتظر زانو زدن لاجوردیها بودند و البته چنین تصوری هم دور از ذهن نبود اما استقلال نشان داد خودش است، با همان رعبی که در دل رقبای بزرگ وکوچک می اندازد. استیل آذین هم تیم توانایی است و هم با شخصیت. مدیریت با تجربه، کادر فنی حرفه ای و بازیکنان نخبه ای که می توانند امسال از مدعیان جدی قهرمانی لیگ برتر باشند. ولی نباید فراموش کرد که یک سوی میدان شنبه استقلال حضور دارد و استقلال نیازی به اغراق ندارد... بار دیگر باید تقاضا کرد، هم تقاضا هم تشکر... تقاضا برای آنکه از هواداران روزه دار بخواهیم سختی طی مسیر را به جان بخرند و در ساعات انتهایی شب به ورزشگاه پیر پایتخت بیایند و عشق خود را تنها نگذارند و تشکر برای صبوری و شکیبایی آنها... صبوری که طی این مدت اخیر به خرج داده اند و انشالله ادامه خواهند داد تا پرافتخارترین تیم ایران در آسیا دوره گذر خود را با آرامش سپری کند. شنبه روز سختی است چراکه لشگر ما هنوز کامل نیست. خبر میرسد که شکوری، روان خواه و سید صالحی کمافی سابق و برهانی قطعا به همراه آبی پوشان نخواهند بود ضمن آنکه حضور یوسفی و میداودی هم در هاله ای از ابهام قرار دارد، هرچند نوید بازگشت جباری اندکی مایه امیدواری شده است. رقیب تا بن دندان مسلح است، این یک واقعیت غیر قابل کتمان است اما دلیلی برای تسلیم وجود ندارد. می شود با اسلحه سبک هم به نبرد با اسلحه سنگین رفت... هنگامی که پای غیرت و عشق در میان باشد. وقتی دلها یکی باشد هیچ چیزی غیر ممکن نیست و این جمله پرویز مظلومی را در اینجا باید بیان کنم که " ما حریف دست و پا بسته ای نخواهیم بود و بازیکنان بزرگی را در اختیار داریم..." این جمله نمایانگر این است که استقلال مهیای نبرد شنبه است و هیچ بعید نیست پرچمهای آبی در آخرین ساعات شنبه با افتخار به اهتزاز در آیند. شنبه بهانه با هم بودن است، استقلال را تنها نگذارید، فریاد شما، حضور شما و نفس پاک شما هواداران قدرت تیم محبوبمان را صد چندان خواهد کرد. وعده دیدار ما شنبه، ساعت 9 و 45 دقیقه استادیوم آزادی پاینده باد استقلال |
ناصر حجاري از دفاع تيم استقلال انتقاد كرد
ناصر حجازي رئيس كميته فني تيم استقلال در جلسه كادر فني اين تيم شركت كرد و در اين جلسه از عملكرد خط دفاعي تيم استقلال انتقاد فراوان نمود، تا مشكلات دفاعي اين تيم در بازي هاي آينده حل شود. ناصر حجازي پيشنهادات خود را به سرمربي استقلال ارائه كرد. |
صادقی و طالبلو در آستانه اخراج از استقلال
به گزارش شبکه ایران، ماجرا هم از همان خندههای معروف شروع شده است؛ همان خندههایی که در جریان بازی استقلال – پیکان سوژه دوربینها شده بود. در حالی که بازیکنان وسط زمین تلاش میکردند تیم برنده میدان را ترک کند صادقی و طالبلو بیتفاوت به تلاش بازیکنان با خندههای برخورندهشان توجه همه را به سوی خود جلب کرده بودند. |
تهدید بازیکن استقلال با اسلحه! / سارقی در نقش هوادار
بازیکن خط هافبک تیم فوتبال استقلال عصر امروز شنبه در حالی که محل تمرین را ترک می کرد با تهدید یک مرد که مجهز به سلاح گرم بود مواجه شد. |
برهانی:موقعیتم در استقلال مهمتر از تیم ملی است
شبکه ایران - به دنبال محرومیت فرهاد مجیدی از همراهی تیم استقلال در بازی با نفت تهران ،پرویز مظلومی چشم به آرش برهانی دوخته تا در این بازی مهم مشکل خط حمله تیمش را حل کند.در آستانه این بازی اما خیلیها به دنبال این پاسخ این سوال هستند که آیا برهانی میتواند برای استقلال به میدان برود یا خیر؟ |
| اکنون ساعت 09:00 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |