![]() |
بيا تا پيدا شم تو باش تا من باشم هنوز مي شينم به هواي ديدن تو!!! تو بااين دل كندن كجا رفتي بي من بگو نزديكم به شب رسيدن تو بيا كه رها شم از اين همه درد كه رها شم ز اين شب سرد كه تموم شه فاصله هام بيا كه من از تو خسته ترم كه من از من بي خبرم به هواي خونه بيا تا پيدا شم تو باش تا من باشم هنوز مي شينم به هواي ديدن تو تو با اين دل كندن كجا رفتي بي من بگو نزديكم به شب رسيدن تو
|
مهدی جان و اکرم جان و همچنین شقایق خانم و حسین جان و h.ansar و مرتضی جان خوش آمدین..انشالله که بتونیم از تجربیات شما دوستان هم استفاده کنیم و در کنار یکدیگر روزهای شادی را داشته باشیم. |
سلام به همه دوستای تازه وارد گل خوش آمد میگم و موفق وپیروز باشید
|
سلام
من غريبه اي هستم كه وارد شهر شما شده ام، آيا مرا پناهي هست؟ |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
امیدوارم لحظات پر بار و مفید و مفرحی رو کنار هم داشته باشیم به امید دست یابی به بهترین ها برای شما مهربانان:53::53::53: |
سلام
حبیب هستم 20 !! |
نقل قول:
خوش اومدید صفحه ی اول همین تاپیک سوالاتی داره که بد نیست برای آشنایی بیشتر یه نگاه بهش بندازین موفق باشی:) |
سلام به همگی
منم امیرم :cool: |
نقل قول:
خیلی خوش اومدی ممنونم که دعوت منو قبول کردی امیدوارم اینجا هم موفق باشی و بهت خوش بگذره:) |
نقل قول:
خواهش می کنم در کنار شما و بقیه دوستان حتما خوش می گذره:53::53: |
اکنون ساعت 04:16 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |