![]() |
این سطر یا سطرهای بعد نقطه ای می آید که پایان تمام حرف هاست. در قاب غمگین پنجره موهای خسته و پیراهن سیاه دخترکی که دور می شود دور می شود دور می شود در قاب غمگین پنجره نقطه ای سیاه دور می شود نقطه ای که پایان تمام حرف هاست . |
من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم ، زیرا در گیر دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند ... |
بی حوصله ام
دست خودم نیست کمی دلتنگ فردایم فردایی که تو می آیی و شاید من نباشم... |
عشق همین است
به همین سادگی برای همسایه که نان مرا ربود ُنان برای دوستی که قلب مرا شکست ُمهربانی برای آنکه روح مرا آزرد ُبخشایش برای خویشتن خویش آکاهی وعشق |
اگه گناهت اینه که کسی رو دوست داشته باشی ،
مجازاتت اینه که تا ابد اسمشو صدا کنی تا اینکه کسی صداتو بشنو :confused: |
گفته بودی که چرا محو تماشای منی... وان چنان مات که یک دم مژه برهم نزنی.... مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود..... ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی..... |
عاشقانه ها
سخته بي تو با تو بودن
سخته امـــــــــــــــــــــــا....چا ره اي نيست. |
نقل قول:
دلتنگی. . . کی میگه حس قشنگیه؟ کی میگه اشک ریختن موقع دلتنگی خیلی قشنگه؟ اصلا هم قشنگ نیست . . . _:2: |
عجب موجود سخت جانی است دل...!!!
هزار بار تنگ میشود، میشکند، میسوزد، میمیرد! و باز هم میتپد...!!! |
آسمان رنگ شب یلدا گرفت |
اکنون ساعت 10:32 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |