![]() |
|
با سلام من تازه عضو شدم امیدوارم منم در جمع خودتون بپذیرید
|
jafarعزیز خیلی خوش اومدی برادر
|
سلام،خاصی خوشی؟خوش خوت به
|
سلام به همگی
دلم براتان تنگ شده هی هیییییییییی بببین یکی احوالمه میپرسه !!! دوستای تازه وارد همگی خوش آمدین |
سییییییییییییلام........................... سی نیست؟؟؟؟؟
|
سلام به همه
که البته کسی نیست باید به خرزو خان سلام کنم چرا نیستین ؟چرا نبودین؟ آقای نقده دستت درد نکنه بچه ها حال کنین از زنای منطقه ماست نمایشگاه کتاب رفتین؟مه فقط رسیدم روز آخر برم جالب بود حتی یه کتاب از نویسندگان کرماشانی پیدا نکردم ولی در کل خوب بود آقای استاندارم آمده بود یه عکسی یادگاری باهم انداختیم :d راستی منالیل میگن قراره دکتر فرهنگ بیاد کرماشان همی جمعه ولی مکانشه نمیدانم کسی میدانه بگه یه چیز خیلی خوب دیگه اینکه هفته قبل چند تا کتاب آوردن در خانمان گفتن امانت بخوانین فردا ازتان میگیریمشان واقعا حال کردم عجب طرح خوبی ای کاش ادامه داشته باشه و کتابای متنوع تری بیارن دیگه اینکه ایمان نیستش دلم براش تنگ شده جاش خالیه _:2: باران و مهبا و نجمه و اسی و رزیتا گمشده و هیلدا روناک نیستن عسل خانومم که بعد عمری تشریف آوردن باز مرام فرانک خانوم خیلی گلی فرانک خانوم البته همه همشهریام گلن :53::53::53: خب دیگه حرفم نمیاد |
http://p30city.net/بارانسلام بچه ها دانیل هستم عضو جدید،کرمانشاهی اما ساکن اهواز،خوشحالم که باهاتون اشنا میشم. |
خیلی خوش اومدی دانیل خان صفا آوردی گرما آوردی
لطف داری آناهیتا جون بله من همیشه بیادتونم عزیزان من:53: |
سلام به همگی.دلم براوتن تنگیده بود.من چند روز نبودم یعنی مسافرت .ما رو نمیبینید خوشحالید{داش مشتی}امیدوارم که حالتون خوب باشه و همیشه موفق باشید دعا یادتون نره
|
سلام بر و بچ کرماشانی
|
خوابین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
سییییییییییییییییییییییییلاااا ااااااااااااااااااااااااام........ ..........
|
خیلی بدیییییییییییییییییییییییییییی ییییییییین............_:2:حوصلم سر رفت............
|
سلام baran73 گیان :53: |
سلام بر همگی
به همه ی دوستان عزیزی که تازگی به جمع ما آمدن خوش آمد میگم.:53::53: امیدوارم لحظات خوبی داشته باشید. باور کنید اینجا قبلا خیلی شلوغ بود نمیدونم الان چی شده ؟؟؟؟؟؟؟{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} دوستان خوبم آخه شما ها کجایید؟ چی شده؟بیایید دیگه دلم براتون تنگ شده.:20::20::20: از آقا مهدی هم ممنونم که همه جوره هوای تالار ما را داره:53::53: منتظرم خیلی زود همه تان رو اینجا ببینم:63::63::63: |
سلام سلام
مهبا جون سلام دلتنگیتو نبینیم از سر پل چه خبر من فقط یه بار اونم سیزده بدر اومدم فکر کنم سه سال پیش بود که هوا بارانی شد زود بر گشتیم |
سلام به همه بچه های عزیز همشهری
سلام به مهمونای گلمون خوش باشید الهی{پپوله} |
سلام به همه
آقا دانیل و باران عزیز خوش آمدید هههههههه آناهیتااااااا خو آمدم چرا میزنی !!!! نه که شما همتان هستین !!! |
سلام.....
به به چقدر مهمان داريم .. به هر حال عذر خواهي ما را بپذيريد...درسته هممان دير به دير ميايم... اما انگار ديگه حال وحوصله مان ته كشيده..حالا اگه هوا سرد ميشد وبرف مي آمد همه شور وحال مي گرفتن ونفري 6 صفحه مي نوشتيم انگار همه به يك روحيه تازه يه چيز جديد يا همون انگيزه احتياج مبرم داريم... راستي عمو كورش شما كجاييد؟ هنوز خداي نكرده امتحانات كه شروع نشده ؟ گوش شيطان كر؟ روناك خانوم وفرانك خانوم شما چيكار مي كنيد؟ خبري ازتون نيست؟ |
سلام فَری جون به به چشممان با دیدن اسمت روشن شد
مه که هی تو سایت ولم روناکم سر سری میکشه من از باران خوشم میاد .میای اسم عوضی. البته تو دیگه رفتی تا باران بعدی_:2: |
سلام
مثل اینکه ملت رفتن خواب زمستانی مطلب پایینو بخوانین افتخار کنید به ایرانی بودن ماشالله چقدر باهوشیم اولین مردمان جهان که نخ به سکه میبستند و در داخل تلفنهای عمومی میانداختند، ایرانیان بودند! اولین مردمانی که توانستند از کارتهای اعتباری تلفنهای عمومی استفاده کنند، بدون آنکه اعتبار آن کم شود، ایرانیان بودند! اولین مردمانی که نوشابههای تقلبی ساختند، ایرانیان بودند! اولین مردمانی که در اولین صادرات به کشورهای شمالی ایران به جای حنا، خاک رنگی فروختند، ایرانیان بودند! اولین مردمانی که کشف کردند دروغگویی و ریا و کلکبازی و چاپلوسی برای موفقیت ضروری است، ایرانیان بودند! اولین مردمان دنیا که همزمان هم مایل هستند گرمشانشود و هم سردشان ایرانیان بودند، چون همزمان با روشن کردن بخاری، پنجرههارا هم باز میکنند! اولین مردمانی که در گروه کمتوسعهترین کشورهای دنیا قرار دارند ولی ادعا و توقع برترین مردمان دنیا را دارند ، ایرانیان بودند! اولین مردمانی که فقط به گذشته بسیار بسیار دور خود افتخار میکنند ولی چیزی در ۵۰۰ سال اخیر برای دنیا نداشتهاند ، ایرانیان بودند. این عکسم ببینین من که چشو چالم در آمد:eek::17: http://up.tak-forum.com/images/yhgcd58cqqowmyuaml1w.jpg |
ویییییی آنیتا عجب جالب بود بری همه دوستام فرستادمش علی یارت
راستی چرا حرفای قشنگ کرماشاهی همش مردانه س؟ |
نقل قول:
سرپل هم خوبه هوا هنوز سرد نشده. یه ماه دیگه همه جا سر سبز میشه تو فصل زمستان سرپل و قصر بهترین جا برای تفریح هستند حتما تشریف بیارید. |
مهبا جون اینه هام اینجا
بابام میگه وقتی بچه بودیم برای اینکه بترساننمان و کمتر اذیت کنیم میگفتن میگیم میرزا زما باد بخوردت بعد میگفتن هر وقت صداش بزنی میاد افتادم یاد خاطره بابام حالا منم خرزو خان هر جا اسممه بنویسین ظاهر میشم |
دورد بر کرمانشاهیان و کردهای گیان :53: |
سلام به همه دوستای گلم
باران جون من با این که همش در حال بدو کردنم صب میرم سر کار تا ساعت 4 بعد از ظهر سه روز هفته میرم دانشگاه حالا آشپزی هم افتاده گردنم بیشتر میام و احوال دوستای عزیزمو میپرسم مهبا جون هر موقع اومدی هیچکی نبود لازم نیس بنویسی .فرانک رو صدا کن خودش میاد;) |
سلام به همه دوستان عزیز
باور کنید هر چی فکر میکنم چی بنویسم موندم.در کل اومدم بگم امیدورام همیشه شاد -خرم-مهربون-سرزنده -شنگول-منگول و از این حرفا باشید:53: |
نقل قول:
|
سلام به همه بچه های گل
سلام عسل عزیزم :53: کجایی بابا مگه نمیدونی دلم برات تنگ میشه آخییییییی یادش بخیر چه دیدار قشنگی بود :53: باید یه قرار دیگه بزاریم و برام حسابی تعریف کنی |
سلام ،سلام ،سلام
به قول جناب حافظ: بخت از دهان دوست نشانم نمی دهد. امیدوارم همگی سلامت و موفق باشید :53: |
ای چیزه انقد اینجا خلوته شده حیاط خلوت
ایمان و اسی کجان؟ رزیتا و بقیه کجا رفتن ؟باید یه خرجی بدیم برشان گردانیم ما تنهایی دلمان میگیره هااااااا |
آبجی فرانک راست میگه این چه وضعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟_:2:
آخه چرا هیچ کس نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟:mad: ما از تنهایی غصه می خوریم ها!!! _:2: آبجی اگه کمکی خواستی من هم در خدمتم یه کاری کنیم برگردن.;) تا حالا فکرش رو کردین چه خوب میشه که برگردین؟؟؟؟{پپوله} اسی ،ایمان،روناک ،باران ،رزیتا،گمشده و .......منتظر حضور سبزتان هستیم:53: |
سلام به همه دوستای عزیز.باز گلی به گوشه جمال شما که به یاد ادم هستین.خیلی دلم تنگیده بو د براتون .چند ووقته یه مشکل برام پیش اومده دل و دماغ برام نزاشته. تو رو خدا دعا یادتون نره.:53:
|
کسی نی؟؟؟؟؟؟؟
|
دمتان گرم عجب استقبالی بود........................
|
سلام خدمت دوستان عزیزان
هم پاتوقی های قدیمی و اعضای جدید به تمامی عزیزانی که تازه به جمع ما اومده اند خوش امد عرض میکنم... راستش کلا طبیعیه که تا تابستان نشه و همه مان نتانیم بیایم انلاین بشیم اینجا نمیتانه خیلی سر حال باشه تابستانا برو و بیایی داریم به هر حال الان میان ترماست و پس فردام پایان ترمه و گل به سری ! خوش به حال فرانک خانم رزیتا و... که دیه امتحان ندارن :d به هر حال اگه کمی آگر اینجا کم گررره ببخشین ولی خو میتانین هی با چند نفرم داغش کنین.. خبر بیارین بنویسین امروز توی خیابان چه دیدین ؟ امروز از کدام مغازه چه خریدین چه شد چه کردین چه نکردین بیاین ز این بوی بد گاز حرف بزنین .. محله ای رو میشناسین توی کرمانشاه که گازش بوی وحشتناک نده ؟ چرا ایجوریه خدا بگم چه بششان بکنه خو برای چه ایقدر بوش بده ؟ گناه داریم به علی ! از کرایه تاکسیا حرف بزنین از ترافیک وحشتناک گاراژ مصدق بگین .. ای جایگاه مسافرین سقف دار در گاراژ درست کرده اند امکاناتش چیه ؟ م شنیدم از بچه ها که اینترنت وایرلس داره ! |
نقل قول:
سلام به همه از جمله روناک قشنگم آره واقعا یادش بخیر {جشن پتو} خیلی روز قشنگی بود و جالب .. منم خیلی مشتاقم به دیدار تک تک دوستای گلی که اینجا دارم |
یادم باشه یه ختم صلوات بزارم که بالاخره یکی پیدا شد اینجا...................
بوی بد گازم راس میگین من که بیرون میرم حالم بد میشه...................... |
سلام باران عزیز خوبی ؟
نبینم غمگین و بی حوصله باشی :53::53::53: |
اکنون ساعت 05:16 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |