![]() |
شانسی برد.تبانی
|
آخ آخ عجب حالی داد ...10 نفره ...کلی خندیدم ... |
زیبایی فوتبال به همینه
فوتبال برای همین غیر قابل پیش بینی بودن زیبا میشه یار تعویضی چه میکنه ول کردن دفاع امروز برای پرسپولیس خیلی نتیجه داد به هر حال بعد دوسال شکر |
نه عزیزم امروزبا اینکه بازم فتل خان دم مسئولهای برگزاری رو دیده بود اما غیرت بچه ها گل کرد حق به حق دار رسید دم همه پرسپولیسی ها هرجای دنیا هستن گرم
|
من امروز به این نتیجه رسیدم که وقتی اونایی که موقع تیم برد مورد علاقه اشون داد می زنن فقط آقا نباشن و صداها ترکیبی از هر دو نوع باشه قشنگ تره! برررررررررررردددددددددددییییمم ممم! {شیت شدن} |
من که خیلی خوشحالمممممممممممممممم بردیم میدونین چرا؟ چون هردوتا برادرای من تو این سرما استادیوم بودن :d |
ممنونم از همه ی پرسپولیسی های گل
نقل قول:
دم داداشهای شکوفه جون هم گرم پرسپولیس خسته هنوز از پا ننشسته پشت رقیبانش رو یکی یکی شکسته قرمز آسیایس امید هر ایرانی {شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} قرمزته |
پرسپولیس ده نفره استقلال را شکست داد
پرسپولیس ده نفره استقلال را شکست داد/زاید اسطوره شد/ شاه تعویض های دنیزلی در دربی/شب دراماتیک پرویز مظلومی و استقلال http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png |
تبریک تبریک
پرسپولیس امروز شجاعانه، دلیرانه، غیورانه، مردانه در اوج سر بلندی و با 10 نفر بازیکن برد، بازم تبریک من که با صدای پگاه کر شدم از بس جیغ کشید از خوشحالی |
|
اکنون ساعت 04:37 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |