پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار و قوانین فروم (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=47)
-   -   ارتقا درجه کاربران (http://p30city.net/showthread.php?t=780)

رزیتا 02-11-2010 11:31 PM

فاطیما جون بهت تبریک میگم امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشی:53:

amir ahmadi 02-12-2010 01:12 AM

به همه کسانی که ترفیع گرفتند تبریک می گویم

deltang 02-12-2010 10:10 AM

سلام دوستان واقعا منو شرمنده کردید

مجتب جون

آقا زکریا

بابا آریانا عزیز

مینا110(پلیس 110)

عسل بانو جون

آقا بهنام 5555

آناهیتا الهه آبها

رزی جونمممممممممممممم

و

آقا امیر احمدی مهربون

از همتون ممنونم امیدوارم شما هم روز به روز در تمام مراحل زندگیتون پیشرفت چشمگیری داشته باشید

LP Girl 02-12-2010 01:12 PM

تبريك ميگم عزيزم.

ساقي 02-12-2010 02:44 PM

شاد باش ميگم دلتنگ جان
موفق باشي توي کارات گل خانم
:53::53::53:

kiana 02-12-2010 09:26 PM

سلام بابا یک چند وقت سر نزدم به سایت
این ادمین ما چه کرده.ای ول.!!!
دوستان خیلی خیلی عزیز تبریک میگم بهتون
سر کار خانم شیدا
پلشک عزیز
روناک عزیز
عسل بانو
فرانک خانم
به خاطر کاربر فعال شدنتون بهتون تبریک میگم.

ابریشم عزیز به خاطر کاربر خیلی فعال شدنتون بهتون تبریک میگم.وهمین طوری برای زحمتی که در تاپیک سریال ویکتوریا میکشید هرچند که بنده تا بحال موفق به زیارت این سریال نشده ام.!!!!

اقا بهنام عزیز که مدیر بخش کرمانشاه و کردستان و .....شدند.تبریک بسیار عرض میکنم
و به دوستان تاجدار عزیز
اقا مهدی
اقای مجتب
خانم ساقی
اقای شروین
امیدوارم که این تاج روسرتون زیادی سنگینی نکنه و خدای نکرده باعث سرنگونی شما نگردد.!!!!!!!!!!
وبه دلتنگ عزیز به خاطر ناظر شدنشون تبریک میگم.دلتنگ جان خیلی زحمت میکشی برای سایت موفق باشی.

وا ز همه مهمتر به جناب اقای اریانا به خاطر عوض شدن اواتارشون تبریک میگم که به شکر خدا محجبه شدن.....!!!از بس تاج روسر این بچه نگذاشتید تا بالاخره روسری سرش کرد احسنت اریانا جان.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وای که چقدر تبریک گفتم من.ادمین تو را خدا بگو نفر بعدی کیه؟؟؟ .من همین الان بهش تبریک بگم برم.......

دانه کولانه 02-16-2010 07:15 PM

به قول اون دوستمون آریانا الانا دیگه وقتشه که ادمین بیاد بگه به زودی اینجا خون یه عده دیگه را خواهم ریخت ...
منتظر باشید ....

آريانا 02-16-2010 07:26 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط kiana (پست 124211)
سلام بابا یک چند وقت سر نزدم به سایت
این ادمین ما چه کرده.ای ول.!!!
وا ز همه مهمتر به جناب اقای اریانا به خاطر عوض شدن اواتارشون تبریک میگم که به شکر خدا محجبه شدن.....!!!از بس تاج روسر این بچه نگذاشتید تا بالاخره روسری سرش کرد احسنت اریانا جان.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وای که چقدر تبریک گفتم من.ادمین تو را خدا بگو نفر بعدی کیه؟؟؟ .من همین الان بهش تبریک بگم برم.......

:21: من اين پستتونو تازه ديدم كيانا جان...اين روسريم قضيه داشت....:21:

deltang 02-16-2010 07:35 PM

این بابای ما هم خودش یدونه داره چیکار میکنه منو نمیزاره روسری سرم کنم چه برسه به این داداشم اولا پسره دوما بچس.

هنوز هیشکی غیر از من بابا آریانا رو نشناخته البته خودمم در حیرتم که خدا عجب خلقتی کرده

SHeRvin 02-18-2010 03:43 PM

دوستان بنا به درخواست کورش به اطلاع میرسونم

کاربر خوب خانم شادی با نام کاربری LP Girlبه مدیریت بخش سینما ارتقا پیدا کردن و کلی کار ریخته شده سرشون

خانم شادی به شما تبریک میگم امیدوارم موفق باشی:53:

اکنون ساعت 11:06 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.