![]() |
نقل قول:
ملت که نمیدونن تو خود ویروس آنفولازای......... هستی:p نقل قول:
آخ ودس یعنی وای از دست تو:p |
سلام به همشهرياي گلم
خوبين؟ به لطف خدا مه كه خوبم بالاخره به آرزوم رسيدمو برگشتم كرمانشاه آخر همين هفته برا هميشه ميام كرمانشاه ... |
و سلامتی هیوا گیان
خداروشکر که به آرزوت رسیدی |
رزيتا جان عزيزم مرسي كه جمله ها رو واسه آريانا معني ميكني...;)
البته از نظر من اشكالي نداره... هيوا جان خوش آمدي.. خوش به حالت كه چه شور وشوقي داري براي اينجا..تا بوده و بوده هركي رفته يه شهر بزرگتر ديگه دوست نداشته بياد شهرستان...حالا شما چرا؟؟؟نميدانم...اما كارت تو تهران چي ميشه؟؟اميدوارم كه كارت رو از دست نداده باشي... به هر حال خوش آمدي ... |
نقل قول:
نقل قول:
آره والا ... از اول زندگيم آدم متفاوتي بودم، اينم رو بقيه ي كارام... كار تهرانمه تسويه كردم. با حرمت و عزت اي شركت جديده آمدن دنبالمو به توافق رسيديم. خدارو شكر لطف خدا هميشه شامل حالم بوده. به اميد خدا از اول هفته آينده كارمه شروع مُكُنم. |
نقل قول:
ممنوم از شما آریانای عزیز من متاسفانه نه اسمم سربه هواست نه فامیلیم !!_:2: سربه هوا در واقع مرام منه !!!!!!!!!!!!;):d نقل قول:
سلامت و دلخوش باشین همیشه . . . سلام دوباره به دوستان فعال و پرانرژی و با صفای اینجا سلام و تشکر ویژه خدمت باران . ف که همیشه لطف داشتین و بزرگواری کردین ، امید که لطف خدا و حمایت بزرگترهایی مثل شما همیشه شامل حالمون باشه خوشحالم که آقا کوروش همشهری خوبم همچین فرومی داره و بچه های فرومش اینقدر فعال و با حال هستن . آقا کوروش خسته نباشی ، امیدوارم موفقیتهای بیشتر و بزرگتری کسب کنی . |
نقل قول:
خوبي؟ سر به هوا جان خوش آمدي ( ..ي د) چند وقتي نبودم تا به محض آمدنت بهت خوش آمد بگم. مشي كوروش حق بزرگي به گردن همه مان داره ... شرمندم، يادم رفت خودمه معرفي بكنم! اسمم اينجا هيواس، جاي قبلي كه با هم بوديم،اسمم Griffin57 بود.(حالا شناختي؟) دوستان عزيز ممكنه تا چند وقتي نتانم مرتب بيام فروم، به بزرگيه خودتان بايد ببخشيد. به اميد خدا از شنبه كه بيام كرمانشاه (البت برا هميشه) شايد دور هم جمع شديم و سعادتي شد كه همديگه يه زيارت كرديم. شاد باشين و عاشق مهدي |
نقل قول:
:) ســــــــــلام به همه سلامت و دلخوش باشین همیشه . . . آقا مهدی خیلی چاکرم ، خوشحالم که داری برمیگردی امیدوارم اینجا موقعیت های بهتری از همه نظر قسمتت بشه دلم برات تنگ شده بود مرد . |
بفرما هیوا گیان هنوز نیامدی رفیق گرمابه و گلستانتم پیدا کردی
یه مدت دوری کشیدی سختی دیدی غربت موندی اما ایشااله از این به بعد تو شهر خودت در کنار خانواده گلت همیشه خوشحال و موفق باشی |
سلام عرضکم خدمت گشت منالی عزیز
چه کین ؟خاصین؟خوشین؟ چرا هر سه روز یه بار اینجا میاین ناسلامتی ما باغیرتیم نباید بذاریم اینجا خالی باشه(حالا یکی نیست به خودم بگه تا حالا کجا بودی) خدمت سربه هوا خوش آمد میگم خوب جایی آمدی خوووووووووب هیوا گیان تبریک میگم به شهر خودت آمدی ایشاالله لحظه به لحظه اینجا بهت خوش بگذره دانه کولانه هم که دیگه ترک دوستان کرده کم کم سر میزنه ولی مطمئنم که داره یواشکی نظارت میکنه دوستان روز وارانی خوشی داشته باشین و برای ای نعمت عزیزم عشق کنید |
اکنون ساعت 07:13 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |