![]() |
دفتر عشـــق كه بسته شـد
دیـدم منــم تــموم شــــــــــــــــــــــــدم خونـم حـلال ولـی بـــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــدون به پایه تو حــروم شـــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــدم اونیكه عاشـق شده بـــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــود بد جوری تو كارتو مونـــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــد برای فاتحه بهــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــت حالا باید فاتحه خونـــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــد تــــموم وســـعت دلــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــو بـه نـام تـو سنــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــد زدم غــرور لعنتی میگفــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــت بازی عشـــــقو بلــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــدم از تــــو گــــله نمیكنـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــم از دســـت قــــلبم شاكیــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــم چــرا گذشتـــم از خـــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــودم چــــــــراغ ره تـاریكــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــیم دوسـت ندارم چشمای مـــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــن فردا بـه آفتاب وا بشــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــه چه خوب میشه تصمیم تـــــــــــــــــــــــــــــ ـــو آخـر مـاجرا بـــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــشه دسـت و دلت نلــــــــــــــــــــــــرزه بزن تیر خـــــــــــــــــلاص رو ازاون كه عاشقـــت بود بشنواین التماسرو ............... ......... .... . |
چنان ضعیف شده ام از غمش من درویش
که سایه را نتوانم کشید از پی خویش |
غریب است دوست داشتن وعجیب تر از آن است دوست داشته شدن وقتی میدانیم کسی با جان و دل دوستمان دارد ونفسها و صدا و نگاهمان در روح و جانش ریشه دوانده به بازیش میگیریم هر چه او عاشقتر ، ما سرخوشتر هر چه او دل نازکتر ، ما بی رحم تر تقصیر از ما نیست تمامیِ قصه هایِ عاشقانه، اینگونه به گوشمان خوانده شدهاند |
همه از عشق وجنون می گویند
همه زین کاسهء خون می گویند نام هرگونه هوس عشق نهند بیخوداز ناز و فزون می گویند عشق آنست که آتش فکند آتش اندر دل سرکش فکند عشق آنست که بایک دیدار شعله درقلب مشوش فکند خواستن را نرسیدن عشق است سوختن و یار ندیدن عشق است کی تماس دبدن عشق بود دوری و درد کشیدن عشق است |
خداحافظ ولي ...
اين شال را دور صدايت بپيچ تا آغازي كه مرا فريب داد گرم شود و من آسوده چرخ بزنم در روزهايي كه دور ميشوند. |
چه خوش صید دلم کردی!
بنازم چشم مستت را که کس مرغان وحشی را از این خوشتر نمی گیرد... |
|
فكر ميكرديم عاشقي هم بچگي است
اما حيف اين تازه اول يك زندگي است زندگي چيزيست شبيه يك حباب عشق آبادیه زيبايي در سراب فاصله با آرزو هاي ما چه كرد كاش ميشد در عاشقي هم توبه كرد |
http://persianboy.net/Images/passage.jpg
راهی برای رفتن نفسی برای بریدن كوله بارم بر دوش مسافر میشوم گاهی... عشقی برای خواندن بغضی برای شكفتن خاطراتم در دست بازیچه میشوم گاهی... نگاهی در راه اعتمادی پرپر پاهایم خسته هوایی میشوم گاهی... فكرهای كوتاه صبری طولانی صدایی در باد زمستان میشوم گاهی... روزهای رفته ماه های مانده تقویم ام بی تاب دلم تنگ میشود گاهی... جای پایی سرد رد پایی گنگ در این سایه ی تنهایی چه بی رنگ میشوم گاهی... |
کابوس بيداری بيا لحظهها را دورِ اين صَحيفه يکجوری امضاکن ديگر. نوشتنوانتظار وچرخيدنِ عَقربهها گِردِ ويرانههای من. باورکن چيزيم نيست، فقط دارم کمی میميرم. حالا تو تشريح کن مرا اگر نمیخواهی تشييع کن مرا من از سکوت زاده شدم و از تنهايیِ لحظهها و لحظههای تنها گذشتم تا خودم را در تو گُم کنم. دريچههای سياه،نقطه،خط،دايره تکرار میشودـ درهاوديوارها و صندلیها به آمدنت چشم دوختهاند از صدا عُبور کن و در آن سوی زخم، از پُشتِ قرمزهای سوخته پيداکن مرا. يک نفر هر شب در رؤياهای من خود را دار میزند در پشت گامهای باران بر صفحه سفيد باد. |
اکنون ساعت 11:27 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |