![]() |
ده ل به نیگاهی چاوانت شاده
له ش مان نه پرسی توم هه ر له یاده.. وه ک هه لو بژی صد سال له هه ردان سر به رز و ازاد دور له نامه ردان... ئه و پارچه گوشته ی که په ی ئه له ن دل گه ر تو له بیر کا ئه یخه مه ژیر گل.. |
از یکی میپرسن این @ توایمیل یعنی چی؟
میگه: یعنی بومه خرت |
دعای مادر ... هنگام زمین خوردن کودک:
یاعلی یا علی بعد او را از زمین بلند می کندو می تکاند هنگامی که از سالم بودن کودک مطمئن شد میگه: اکه علی ملد بشکنه :d |
اک چیست؟؟
نگاه پسران کرد بعد از دیدن یک دختر :p |
مالم رمانی سر ولیم شیوانی چیست؟ناتوانی کردها در گفتن i love you{پپوله}
|
پیرزمرده به پیر زنه میگه جیگرتو بخورم؟پیرزنه میگه اخه چرکن تو هر دنان دیرین:24:
|
کرمانشاهیه میره 20سواالی میگن:جواب اسم یه حیوونه: میگه میتانم بگیرمش؟ بله :یوز پلنگه؟عقابه؟شیره؟ نه. ......میتانم با یه دس بلندش کنم؟ بله :فیله؟کرگدنه؟نهنگه؟ میگن نه جواب قورباغه بود باختی. میگه به علی دانستم عارم امد بگم. |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
خدایش اینا جز اون پستایی که هم خنده دارن همه توهینی توشون نیست از همه بچه ها تشکر میکنم خیلی تاپیک جالبیه با اینکه بیشترشونو شنیده بودم ولی وقتی می خوندمشون بازم خندم میگرفت البته از آقا بهنامم به خاطر ارسال های عالیشون تشکر می کنم:cool: |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
یا خوا لشتان ساق بیت |
ناصر جان واقعا پیامک های جالبی بچه ها ارسال میکنند اما گاهی سر مصداق اینکه این توهین هست یا صرفا یک نوشته زیبای حالا چالشگر یک خصوصیت بد فرهنگیه اختلاف نظر هست
گاهی هم دوستان از ما دلخور میشن که چرا پستمون پاک شده ما واقعا معذرت میخوایم اما خب سعی میکنیم با اشتراک نظر عموم مصادیق رو تعیین کنیم . |
اکنون ساعت 06:33 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |