![]() |
دانلود ترانه مازنی - امان یارا
تموم ِ دیشب با گریه داشتم اینو گوش می دادم زیر بارون ...
گویش خواننده ش (وحید حیدری) خیلی اصیل نیست ولی بازم قشنگه .. : ) اگه بتونم بازم آهنگای زیبای شمالی براتون آپ می کنم .. چه گیلانی چه مازنی .. آهنگایی که توی نت پیدا نمیشه حتما دانلودش کنین ... دانلود ترانه مازنی - امان یارا سِفارش هاکرده مه چل چلاره مطلب دارِم هادِم ونه دلخواه ره چل چلا بِمو خَوِر چی بیارده خَوِرِ جِدایی اِما دِتاره امان یارا یارا یارا امان دل نَینه قِرارا آسمون مِه بَزو ماه ره نَویمبه هِوا شِلاب بَزو راه ره نَویمبه چراغ دستی ره مَله به مَله گِتِه شی مله شمی دلخواه ره نویمبه امان یارا یارا یارا بی ته دل نینه قِرارا آی ... تی وسِه ساز و ناله دارنه می دل رقم رقم ترانه دارنه می دل هر وخ خونمه صداره خسته کِمبه دلخواه ! تی وِسِه باهنه دارنه می دل امان یارا یارا یارا بی تو دل نینه قرارا |
وای خدا ........ |
نقل قول:
زیر بارون این آهنگا چیه گوش میکنی البته قشنگه اما به درد زیر بارون نمیخوره بره زیر برف خوبه ...زیر بارون باید dj ali بزاری تموم شب حرکت بزنی:d |
نقل قول:
نقل قول:
چطور این آهنگو نشنیده بودی به این معروفی در تعجبم؟ |
نقل قول:
نه بچه جون آهنگای شمالی سوز خاصی داره .. اصیل تر از اینم دارم که بدتره .. اشک آدم در میاد خو آدم باید تعادلش حفظ شه .. گاهی گریه .. گاهی خنده .. یه روزایی هم زیر بارون توی گوشم آهنگ شاد می ذاشتم می رقصیدم دیشب اما عروسی پسر عمه م بود .. بابا نبود .. دلم گرفته بود و دیگه بارون و این اهنگ و ... پسرعمه م قیافه ش عین بابامه .. اخلاق و رفتار و رقصشو همه چیشم شبیه باباست .. دیگه اون که رف وسط برقصه عین دختر کوچولو ها هق هقم گرف : ) تازشم دیشب گریه کردم الان که خوبم مرافه دفه آخرت باشه بگی عچق و این حرفا رو ها ؟{B Adabi} خو مامانم از اینجا رد شه می زنتم .. میگه چرا عاچق شدی .. :d |
نقل قول:
مگه نگفتمم دور هم جمع شیم ؟ خو تو که صابخونه ای .. گریه کردن نداره.. بیا دور هم جمع شیم خوب ... : ) دلتم تنگ نشه .. پائیزمون اینقد از این بارونا داره بازم ......... : ) |
نقل قول:
|
7 فایل پیوست
نقل قول:
دو تا عکس اول از سمت راست رو از توی نت گرفتم سه تای وسط رو دوستمون حامد اسدی گرفته و دوتای آخری رو من .. : ) |
نقل قول:
غزل عکسات خشکل بودن...وای از اینا میزاری ..میاما ااا :d ارایانا تو مشکلت فقط بنزینه :24: شکوفه منم نمیبری :p |
نقل قول:
نقل قول:
|
اکنون ساعت 10:33 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |