![]() |
سلام عزیزیل
آناهیتا گیان یه روز بیا خونه ما از صب برات آهنگ حمید حمیدی و صدیق شریف بزارم تازه تو بژی پختن استاده یه تشت برات درست کنم هی ببژی بخور و آهنگ گوش کن آقا مهدی گیان کاک قابل شما رو نداره برات نان خرماییو نون برنجی و نون قندی خوشمزه میخرم اصلا روغن کرمانشاهی برات میخرم مهدی جان روناک سه روز آخر ماه تا شب سر کاره چار دست و پا از پله میاد بالا مسئول حقوق بیمه اضافه کار و...... کارا رو میزاره برای آخر ماه طفلی درسم میخونه خدا حفظش کنه بهنام گیان آبادمان کردی دست خوش کاکه گیان هر بژی برا عزیزگه م http://media.farsnews.com//Media/871...00332_M200.jpg http://media.farsnews.com//Media/871...00332_M200.jpg http://media.farsnews.com//Media/871...00332_M200.jpg این کار گاه شیرینی پزی کرمانشاه تقدیم به مهدی خان |
سلام
به به جمعتون جمعه خوش به حالتون همیشه خوش باشید دوستای عزیز همیشه کامتون شیرین با این شیرینیهای خوشمزه |
دستت درد نکنه فرانک خانوم
امسال که نمیشه ولی مطمئنن بعد از 23 خرداد سال بعد تا آخر سال 90 حتما یک سر میام کرمانشاه میام بیستون- سراب نیلوفر- پارک کوهستان - طاق بستان- پاوه - غار قوری قلعه- کرند- هرسین:rolleyes: |
به به یه پیشنهاد دارم
یه تور کرمانشاه گردی راه بندازین:):d به رونق قهوه خونه هم کمک میکنه |
به به میبینم که دوستان جمع شدین شیرینی خورون.
خدا و دس ای ترافیکه.{قاط}دیروز غروب تا رسیدم خونه کلافه شدم.این همه ماشین یه هویی از کجا ریخته تو این شهر.یه بنده خدا یه مرغ با خودش اورده بود تو اتوبوس تا رسیدیم به مقصد 6تا تخم گذاشت.فقط این وسط موتور سوارا حال میکردن.خدا هر موتوریگیش نیاشتیم |
نقل قول:
حتما ميام گيوه هم نخري ميام اين قدر كردها مهربونن كه نميشه نيومد مخصوصا" با وجود شيريني ;) تو شركت هم كار ميكنم خوبه روناك جان اون 3 روز رو كار ميكنن ما كه همونم بيكاريم:d چون بازارمون خوابيده قربانت:53: نقل قول:
من ديگه به حرفاي شما عادت كردم:d هميشه شاد باشين:) نقل قول:
هم تور كرمانشاه هم رونق قهوه خونه :rolleyes: حالا رزيتا جونم فكر كنم بايد اين پستا رو تركيب كني:d نميدونم چرا اين طوري شد {قاط} |
سلام صبح به خیر به مهربونای این تاپیک
|
مثل اینکه ی مهربون پیدا نشد جواب صبح بخیر رو بگه :d
عصر بخیر منالیل کرمانشاهان تور ویژه کرمانشاه گردی میزاریم به مدیریت پیشنهاد دهنده رزیتا خانوم شرایط ثبت نام 1- ساکن کرمانشاه ( حداقل یکی از دوره های ابتدایی تا دانشگاه در کرمانشاه باشه یا عضویت در پی سی سیتی و زدن پست در بخش کرمانشاه هم قبوله و کلی تبصره دیگه:d) 2- محدودیت سنی و جنسی وجود ندارد. 3- کپی کارت ملی 4- 30 قطعه عکس 6*4 5-خرید از قهوه خونه پی سی :d . . . زمان و مکان متعاقبا توسط رزیتا خانوم اعلام میشود. |
عصر بخیر:)
شما هم که هرچی کار سخته میسپرید به رزیتا خانوم:d مدیریت خواندی براگم:p از شوخی گذشته شرایطی که آقا مهدی گذاشتن به جا و مناسبه:d فقط در مورد شرط اول که اگه صلاح بدونید فقط شامل ساکنین کرمانشاه نباشه دوستان عزیز از هر نقطه که به کرمانشاه سفر کنن میتونن مارو در این تور همراهی کنن زمان اولین تور هم بستگی به به حد نصاب رسیدن شرکت کنندگان داره فرانک گیان خودته آماده کن به کمکت نیاز دارم خویشگه:53: |
ای بابا کجاش سخته |
سلامممممممممممممممممممممممممم
هیچ میدونید فردا چه روزیه؟؟؟؟؟؟؟{داش مشتی}روز...............................بابا فردا روز دانشجو.چوب کاری نکنید راضی به زحمتتون نیستیم یه وقت نیاین تبریک بگینا.{جشن پتو}دوستان دانشجو پیشاپیش روزتون مبارکککککککککککککککککککککک |
سلام خویشک برایل
مثل اینکه روز دانشجو هم حال نداشتین بیاین یه سری بزنین اینجا ما دانشجوهای بیچاره که کسی به فکرمون نیست! من چند روزه مریض بودم من شاباد سالی 1بارم سرما نمی خوردم حالا تو این گرمای بوشهر 24 روزه سرماخوردگیم خوب نمیشه 2 بار دکتر رفتم بی فایده بود:77: به حال من بیچاره دعا کنید راستی ایام سوگواری امام حسین(ع) رو به همتون تسلیت میگم |
[QUOTE=مهدی]دستت درد نکنه فرانک خانوم
امسال که نمیشه ولی مطمئنن بعد از 23 خرداد سال بعد تا آخر سال 90 حتما یک سر میام کرمانشاه میام بیستون- سراب نیلوفر- پارک کوهستان - طاق بستان- پاوه - غار قوری قلعه- کرند- هرسین:rolleyes: حتما با خونواده تشریف بیارین خونه ما آقا مهدی من خوشحال میشم و قول میدم بهتون خوش بگذره همه این جاهایی رو که گفتی با هم میریم به اضافه چن جای دیدنی دیگه کوروش و بقیه بچه ها رو هم دعوت میکنم دور هم خیلی خوش میکذره شکوفه جون شما هم با خونواده بیاین رزیتا جون خودم مسئول تدارکات و ........ ایام عید همگی با هم{جشن پتو} |
سلام شب خوش دوستان
روز دانشجو به همه دانشجويان عزيز سايت مبارك سارا جون اميدوارم زودتر بهبود پيدا كنيد خوب قراره كي راهنماي تور كرمانشاه گردي بشه؟ كي از همه بيكارتره؟ من كه اصلا وقت ندارم رو من حساب نكنيدولي ميتونم آشپزي رو به عهده بگيرم......... |
باران جون راهنما چیه؟
من میزبانی رو تقبل کردم |
تا حالا یه بچه مارمولک دُم بریده ی تحصیلکرده رو تو یه پلاستیک پرس شده دیدی؟
اگه ندیدی یه نگاه به کارت دانشجوئیت بنداز! روزت مبارک دانشجو ! مخلص گش منالیل کرماشان |
امپراطور، آقا اسی، سارا خانوم، آناهیتا، و .... همه دوستان دانشجو روزتون مبارک:53:
سارا خانوم بلا دوره، ایشااله زود زود خوب بشی، مراقب خودت باش:53: فرانک جون مرسی:53: |
منم میخوام بیام...تا حالا کرمانشاه نرفتم_:2:{قیژه}
هر کی میره یه سر یزد هم بیاد منم سوار کنه بریم:21: قول میدم دخمل خوفی باشم...:p فرانک جان من مهمون اختصاصی هستم:rolleyes:....اخه تگ اختصاصی رو تو تاپیک هام میزنم:d |
مینااااااااااا
خوش اومدی این مهمانی غیر از دنیای مجازیه واقعا دوست دارم بیاین یه دیگ بزرگ آبگوشت براتون میپزم هر کدوم یه کاسه آب و نیم مثقال گوشت :21: مینا جون شما که دیگه مهمون اختصاصیین تازه اومده بودم یادته شنبه مینا110(سلام فرانک جون چرا خبر ورزشی رو تو قسمت درد دلهای شبانه میزاری)_:2: فرانک ببخشید مینا جون خودت ویرایشش کن):) یکشنبه ی ناظر دیگه فرانک جون چرا..................):rolleyes: فرانک: 0اه ه ه خانم شما چه قد گیر میدی مگه ناظر نیستی خوب ویرایشش کن گیرم بیکار نشستی):) امیر عباس اخطار.فررررررررررانننننننننننک این عکسا چیه ؟ لا کردار یالا پاکش کن...{قاط} فرانک:به تو چه؟؟؟؟؟این سایت مال همشهری خودمه:eek: این بود که دیگه دست ازفرانک شستن:41: حالا مینا جون شما هم با خونواده تشریف بیارین دیگه کرمونشاه بمونین حد اقل اینجا بارون میاد میتونیم جمع کنیم و صرفه جویی درمصرف آب:p |
میدونم غیر مجازیه فرانک جان:d......لطف داری عزیزم..من یادم نیست چه تذکرهایی دادم...فک کنم دفعه اول یه پیغام خصوصی دادم...اخی...چه زود میگذره....:rolleyes:
ابگوشت هم دوست دارم...با سبزی خوردن ...به به:d |
سلام بر همگی من برگشتم دلم براتان خیلی تنگ شده بود.
روز دانشجو به همه دانشجو های سایت مبارک .همیشه موفق باشید . من هم برای تور کرمانشاه گردی آماده هر گونه همکاری هستم. |
سلامی :53: همه تان خوبین؟خوشین؟روزگارتان خوبه؟دارایی هاتان میزانه ؟بدهی هایتان کم هست؟ هرچند بعضی ها بی وفان نمیان ولی بدانن به فکرشان هستیم مهبا چنی حلال زاده ای دختر امروز سر کلاس اخلاق کاربردی یه لحظه آمدی به نظرم که چرا نیستش حالا کجا رفته بودی اونم دو هفته ؟ منالیل ای توری که راه انداختین چجوریاس؟شوخی شوخی جدیه یا جدی جدی شوخیه یا شوخی جدی جدی شوخیه ؟ اگه شوخی شوخی جدیه منم آماده هر گونه همکاری نیستم مگر در زمینه هایی که تخصص دارم که تخصصامم ایناس پیچاندن،بژی درست کردن البته با همکاری استاد بزرگ فرانک خانوم:cool: ،ترجمه زبان شیرین کردی کرماشانی و فارسی کرماشانی برای دوستانی که از خارج از ایالت میان اگرم خواستین صندوق اعتبارات هم میشم یا به قولی تنخواه گردان به هر حال تور راه انداختن خرج داره یه چیزی براتان بذارم بخوانین هی بخنین **** مطالبی که می خونید مکالمات تلفنی واقعی ضبط شده در مراکز خدمات مشاوره مایکروسافت در انگلستان هست مرکز مشاوره : چه نوع کامپیوتری دارید؟ مشتری : یک کامپیوتر سفید... **** مشتری : سلام، من «سلین» هستم. نمی تونم دیسکتم رو دربیارم مرکز : سعی کردین دکمه رو فشار بدین؟ مشتری : آره، ولی اون واقعاً گیر کرده مرکز : این خوب نیست، من یک یادداشت آماده می کنم... مشتری : نه ... صبر کن ... من هنوز نذاشتمش تو درایو ... هنوز روی میزمه .. ببخشید ... **** مرکز : روی آیکن My Computer در سمت چپ صفحه کلیک کن. مشتری : سمت چپ شما یا سمت چپ من؟ **** مرکز : روز خوش، چه کمکی از من برمیاد؟ مشتری : سلام ... من نمی تونم پرینت کنم. مرکز : میشه لطفاً روی Start کلیک کنید و ... مشتری : گوش کن رفیق؛ برای من اصطلاحات فنی نیار! من بیل گیتس نیستم، لعنتی! **** مشتری : سلام، عصرتون بخیر، من مارتا هستم، نمی تونم پرینت بگیرم. هر دفعه سعی می کنم میگه : «نمی تونم پرینتر رو پیدا کنم» من حتی پرینتر رو بلند کردم و جلوی مانیتور گذاشتم ، اما کامپیوتر هنوز میگه نمی تونه پیداش کنه... **** مشتری : من توی پرینت گرفتن با رنگ قرمز مشکل دارم... مرکز : آیا شما پرینتر رنگی دارید؟ مشتری : نه. **** مرکز : و الآن F8 رو بزنین. مشتری : کار نمی کنه. مرکز : دقیقاً چه کار کردین؟ مشتری : من کلید F رو 8 بار فشار دادم همونطور که بهم گفتید، ولی هیچ اتفاقی نمی افته... :21: **** مشتری : کیبورد من دیگه کار نمی کنه. مرکز : مطمئنید که به کامپیوترتون وصله؟ مشتری : نه، من نمی تونم پشت کامپیوتر برم. مرکز : کیبوردتون رو بردارید و 10 قدم به عقب برید. مشتری : باشه. مرکز : کیبورد با شما اومد؟ مشتری : بله مرکز : این یعنی کیبورد وصل نیست. کیبورد دیگه ای اونجا نیست؟ مشتری : چرا، یکی دیگه اینجا هست. اوه ... اون یکی کار می کنه! **** مرکز : رمز عبور شما حرف کوچک a مثل apple، و حرف بزرگ V مثل Victor، و عدد 7 هست. مشتری : اون 7 هم با حروف بزرگه؟ **** یک مشتری نمی تونه به اینترنت وصل بشه... مرکز : شما مطمئنید رمز درست رو به کار بردید؟ مشتری : بله مطمئنم. من دیدم همکارم این کار رو کرد. مرکز : میشه به من بگید رمز عبور چی بود؟ مشتری : پنج تا ستاره. :24: **** مشتری : من یک مشکل بزرگ دارم. یکی از دوستام یک Screensaver روی کامپیوترم گذاشته، ولی هربار که ماوس رو حرکت میدم، غیب میشه! **** مرکز : مرکز خدمات شرکت مایکروسافت، می تونم کمکتون کنم؟ مشتری : عصرتون بخیر! من بیش از 4 ساعت برای شما صبر کردم. میشه لطفاً بگید چقدر طول میکشه قبل از اینکه بتونین کمکم کنید؟ مرکز : آآه..؟ ببخشید، من متوجه مشکلتون نشدم؟ مشتری : من داشتم توی Word کار می کردم و دکمه Help رو کلیک کردم بیش از 4 ساعت قبل. میشه بگید کی بالاخره کمکم می کنید؟ **** مرکز : چه کمکی از من برمیاد؟ مشتری : من دارم اولین ایمیلم رو می نویسم. مرکز : خوب، و چه مشکلی وجود داره؟ مشتری : خوب، من حرف a رو دارم، اما چطوری دورش دایره بذارم؟ |
سلام به همگي
منم هستم...!:cool: هركي تشريف بياره به ديار چهارفصل ما ميتونه حساب كنه رو هر كي كه كرمانشاهيه.(امتحان كنيد!) من خودم در خدمتم. با اجازه فرانك خانوم و بقيه دوستان پيشكسوت:cool:ارادتمنديم. |
درود بر منالیل کرمانشاهان:53::53::53::53: |
سلام به همگی شب بخیر {پپوله}
|
مرسی رزیتا جون امروز خیلی بهتر بودم{شیت شدن}
باران جون از شمام ممنونم :53::53::53: |
سلام بر همگی
روز پس از دانشجوتون مبارک . ستاره صبح خانم به جمع ما مجدد خوش اومدی ان شالله اینبار پایدار تر و فعال تر ببینیمت کنار بچه ها باشی خوش بگذرونی مهدی جان من موافقم بسیار هم خوشحال میشم خرداد بیای کرمانشاه ببینیمت دربست هم در خدمتتیم . خیلی هم خوبه خانمها به سرکردگی فرانک خانم و رزیتا و روناک و..یه قرار دیگه بذارن کرمانشاه البته وقتی باشه که دانشجوایی مثل اناهیتا یا اون دوستمون که جنوب دانشجوه کرمانشاه برگردن واسه فرجه یا ... |
کرمانشاه هی ها کجایین امشب خیلی بی حالین همه مشغول درسین که یه سر به پاتوق نمی زنین با با کم درس بخونین بچه مثبت ها :41:
|
هاو ولاتی چه میگی دلمان باران مخواد میدانی چنیه باران نباریده؟
میدانی چه معضلیه ؟ مخوای دس به دعا بشیم باران بباره خو؟ خو ای برای چه ایجوریه خو برای چه بران نمیاد خو ! خو خوخو خوخوخو میگن یک شنبه برف میاد ؟ بچه های فیس بوک گفتند برف میاد ؟ |
دانه کلانه جونم از جمعه بعد از ظهر قراره هوا ابری شه و تا دوشنبه امکان بارش هست کاشکی برف بباره من عاشق بارون و برفم ولی اول عاشق و مخلص هر چی کرمانشاه هیم :cool:
|
حسودیم شد...منم خیلی وقته برف بازی نکردم...
ایجنا صبح هاش و شباش یخ میزنی ...روزهاش مثل تابستون میمونه... منم میام کرمانشاه:d |
اوه که اری عزیزگم
کرماشانی که اری له وفر و وارانیش عزیزتره اوه اری... بنده سرماهای کل امسالم رو یه دفعه ای خوردم احتمالا دیگه سرما نمیخورم پس بباره هر چی برف که دلش میخواد . کویره دیگه خانم مینا میخوای بهتر از این باشه مگه مثل شهر ما 4 فصله و خوشه ؟ ها دلتون بسوزه . تازه امس شهر ما درازتره هشت حرف داره شما همه ش سه حرفین ما دو برابر شما نقطه داریم . |
خبر داشتین کردستان عراق نماز بارون خوندن ؟منم امشب به جای همه کرمانشاهی ها میخونم
خانم مینا حتما" بیا من رسما" دعوتت میکنم خیلی باحاله دانه کولانه میدونه کرمانشاه یعنی چی راستی دانه کولانه من خیلی دانه کولانه دوست میدارم خیلی خوشمزه ست:p دانه کولانه جون شبت بخیر منم مثل بقیه یکم نا پرهیزی کنم برم درس بخونم دوست دارم زیاد زیاد زیاد :53: |
هاولاتی اینجوری پست میدی همین هم ولایتی که خیلی هم خوشمزه هست بیرونت میکنه هاااا..:65:
دانه کولانه چیه بیا شولی یزدی بخور ...:21: |
به گردهمایی اعضای پی سی سیتی در کرمانشاه جدی فکر کنید:)
|
این تور جدی شد:)
پس جدی فکر میکنیم:rolleyes: آقا مهدی خرداد نه ولی تیر خوبه یا آخر خرداد امتحانا هم باید تموم بشه یا نه؟؟؟؟ |
سلام دوستان
همگی به کلانشهر ما خوش اومدین رو منم حساب کنید:53: میام خونه فرانک جون:d |
خانم مینا ما همشهریها خیلی هوای همدیگه رو داریم_باوش حالا این شولی چی هست ؟کنجکاو شدم تا حالا نخوردم :confused:
|
نقل قول:
شولی یه آش که مبدعش یزدیها بودن....اینم اموزشش http://ninisite-ashpaz.persianblog.ir/post/86 :d:d منم تا حالا دانه کولانه نخوردم....فک نمیکنم خوشمزه باشه:d |
مینا جون دانه کولانه ما خیلی هم با مزه س
قطعا از شولی شما خوشمزه تره از طرفی آش ما سرشار از ویتامینه چون ترکیبی از انواع حبوباته ام اینجوری که از اسم شولی پیداس ی چیزی تو مایه های شله زرده نه؟ |
اکنون ساعت 05:38 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |