![]() |
افرين پريشان خانم خيلي اطلاعاتتون خوبه ...
قتاوه طريق رو درست گفتين البته هيچ واژه دقيقي در فارسي براش نيست نزديكترين و بهترينش حاضر جوابه + اينكه فقط حاضر جوابي نيست بلكه تلخي و بد جواب دادن هم بايد همراهش باشه . شپرز و شلخته دقيقا درسته مافته هم چيزي توي همون مايه هاس كه گفتين مهم نيست خودش چيه مهم اينه كه در اصطلاح مافته بچوده ناوزگدا استفاده ميشه هاهاهاها هنوز : بد لاينجه چيه ؟ دوغلمه و دوووو چيه ؟ مونده . |
من اونا که مونده رو شنیدم، اما نمیدونم معنیش چیه :che_bedane:
اما یه چیزی! "چسبناک" به کوردی چی میشه؟! و اینکه "رفه" و "لفانه" رو هم بگید :d (خودم چسبناک رو نمیدونم ..) |
اگر منظورت قيسپ هست از چسبناك يه ذره فرق ميكنه مثلا چسب چسبناكه ولي مثل قيسپ نيست
قيسپ بيشتر مثل خار و خاشاك كه ميگيره به چيزي و ول كن نيست گفته ميشه اما خود چسبناك بودن چيزي توي ذهنم نيست افعال الكيته پيا يا هلماسياسه پيا هم انواعي از چسبيدن هست . رفه يا رپه شايد به معناي تپيدن و ضربان قلب باشه رفه دلم ميا يعني اشوبي در دلم است لفانه رو شايد قبلا گفتي لف به "تا" و همتا و همبازي و شبيه و جفت گفته ميشه حتي به معني هم سن هم هست منالكي منو منالكي تو لفن (هم سن هستند ) لفيكي بو بسينه (يه جفت مثل براش بخر - حيوان ماشين يا هر چي ) |
رفه!!! من رپه شنیدم، رپه ی دلم میا |
مرسی :)
ببین مثلا چجوری میگیم: کله پاچه خوردم، دستم چسبناکه! لفانه که من به معنی دو قلو شنیدم. (قبلا گفتم؟ فک نمیکنم...) رفه هم منظورم طاقچه بود ;) |
اره ما ميگيم بالارف يعني بالاي طاقچه
دستم لكياسه يكا يعني دستم چسبيده به هم اما دستم چسبناك شده رو چيزي توي ذهنم نيست احتمالا هيچوقت دستم چسبناك نشده ! يادمه بچه كه بودم توي فاتجه يه فاميلي يه فاميلي داشتيم كه معلم انگليسي بود منم خيلي دوس داشتن هرچي ازش ميپرسيدم انگليسيش چي ميشه بلد بود هندوانه بلد نبود + اينكه گفتم به "جيره در" چه ميگن ! گفت جيره ندارن خوب گريس ميزنن جيره ش نمياد . منم دستام هيچ وقت چسبناك نشده ! |
چسباک شدن دست و ما میگیم : نووس
کله فس یعنی چی |
دیدین وقتی یه چیزی زیاد میخوریم دندانمان یه جوری میشه |
ترخینه ترآو تر و تر کفتیه |
نقل قول:
کله فس=کرفس :d تخشان مخشانم نمیدانم چیه! |
اکنون ساعت 05:04 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |