![]() |
دوستان عزیزم
آقا مهدی ،آقای امیر احمدی،مهسا خانومی فرانک عزیزم و ئه ستیره گلم به همتون تبریک میگم امیدوارم همواره موفقیت به زندگیتون سر بزنه از همه دوستان محترم و عزیز هم تشکر میکنم امیدوارم همه دست به دست هم بدیم و پی سی سیتی رو روز به روز بیشتر رونق بدیم |
Hiwa |
من هم به دوستان عزيز تبريك عرض ميكنم و آرزوي موفقيت دارم براشون ....{پپوله} Hiwa مهسا69 فرانک M amir ahmadi Asterah آناهیتا الهه آبها |
|
دوستای خوبم به همتون تبریک میگم
انشالله موفق باشید |
دوستای عزیزم دست گلتون درد نکنه
ممنون کوروش خان از اینکه دوستای خوبی مثل شما دارم خیلی خوشحالم من هم به دوستان گلم مهسا Hiwa امیراحمدی Asterah آناهیتا تبریک میگم. و از دوستای عزیزم که تبریک گفتن تشکر میکنم |
سلام
دوستای نازنینم...! نوروز، یادگار دین زرتشت،مهر کوروش،جام جمشید،خون سهراب،رخش رستم،تیر آرش و عشق بابک، بزرگترین جشن ایرانیان بر شما مبارک... از پیامهای تبریکتون هم بی نهایت سپاسگذارم. |
سلام و تبریک می گم به دوستانم هیوا -امید-فرانک-استرا-اناهیتا-و تشکر می کنم از همه دوستانی که تبریک گفتند.و قدردانی از کورش خان به خاطر این کار قشنگشان.توفیق رفیق همیشگی همه عزیزان دوست.
دوستدار همه شما : امیر احمدی. |
کاربر خوب و ساعی و با شخصیتمون شروین
jacoooob مدیر بخش سینما شدند براشون ارزوی موفقیت دارم . شروین جان خسته نباشی و تبریک میگم . |
شروین عزیز تبریک میگم...
موفق باشید{پپوله} |
| اکنون ساعت 03:19 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |