![]() |
اظهارنظر بازيكنان غنا و آمريكا |
بازی دیروز کره رو ندیدم و خیلی دوست دارم حداقل گزارش نوشتنه شده خلاصه شو بخونم
کسی بازی رو دیده میتونه تو یکی دو خط توصیفش کنه غنا دیشب خیلی تدافعی بود ولی مشخصا خیلی قلدرانه با امریکایی ها روبرو می شدند به طوری که از اینهمه بازیکن فیزیکی و قدرتمند امریکایی چیزی جز ضعف فیزیکی بیرون نیومد!! یه بازیکن امریکایی به نام فایندلی هم غایب بود که به نظرن بازیکن خوبیه امروز هم انگلستان رو کمی دوست دارم ولی آلمان امسال خیلی بهتر و روانتر بازی میکنه من رای به برد آلمان میدم اونم تو بازی نه تو پنالتی آرژانتین و مکزیک نبرد قشنگی میشه احتمالا من رای به برد آرژانتین میدم چون مکزیک مجبوره حمله کنه و آرژانتین تو ضد حمله قویتره از امید هم بابت مدیریت عالی و شروین هم بابت درج دنتایج و رضاخان هم بابت لینک گلها و دیگر دوستان سپاسگزارم |
جدول گلزنان جام جهاني 2010
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00012457.jpg جدول گلزنان رقابتهاي فوتبال جام جهاني 2010 در افريقاي جنوبي به شرح زير است : 3 گل : گونسالو ايگوآين از آرژانتين / روبرت ويتک از اسلواکي / داويد ويا از اسپانيا / آساموآ گيان از غنا / لاندن داناوان از امريکا / لوئيس سوآرس از اروگوئه -- 2 گل : ديگو فورلان از اروگوئه / لوئيش فابيانو و الانو از برزيل / تياگو از پرتغال / کالو اوچه از نيجريه / جونگ سو لي و لي چونگ يونگ از کره جنوبي / برت هولمن ، از استراليا / مارکو پانتليچ از صربستان / کايسوکه هوندا از ژاپن / ساموئل اتوئو از کامرون -- 1 گل : رافائل مارکس ، خاوير هرناندس و کاتيموک بلانکو از مکزيک / سيفيوه شابالالا ، کاتلگو امفلا و بونگاني خومالو از افريقاي جنوبي / گابريل هاينتزه ، مارتين دميکليس و مارتين پالرمو از آرژانتين / جي سونگ پارک و پارک چو يونگ از کره جنوبي / استيون جرارد و جرمين ديفو از انگليس / کلينت دمپسي و مايکل برادلي از امريکا / روبرت کورن ، والتر بيرسا و زلاتان ليوبيانکيچ از اسلووني/ مسوت اوزيل ، لوکاس پودولسکي ، ميروسلاو کلوزه ، توماس مولر و کاکائو از آلمان / ، انريکه ورا ، کريستين ريوه روس و آنتولين آلکاراس از پاراگوئه / دانيله د روسي ، آنتونيو دي ناتاله و فابيو کواليارلا وينچنزو ياکوئينتا از ايتاليا / ياسوهيتو اندو و شينجي اوکازاکي از ژاپن / درک کويت ، وسلي اشنايدر ، روبن فان پرسي و کلاس يان هونتلار از هلند / يان دال توماسون، نيکلاس بنتنر و دنيس رومدال از دانمارک / مايکون از برزيل / جي يون نام از کره شمالي / شين اسملتز و وينستون ريد از نيوزيلند / کميل کوپونک از اسلواکي/گلسون فرناندس از سوئيس / خيان بوسِخور، رودريگو ميار و مارک گونسالس از شيلي/آلوارو پريرا از اروگوئه/ ميلان يوانوويچ از صربستان/ ياکوبو آيگبني از نيجريه / ديميتريوس سالپينگيديس و واسيليوس توروسيديس از يونان / تيم کيهيل از استراليا / يايا توره ، روماريک ، سليمان کالو و ديديه دروگبا از ساحل عاج / رائول ميه رلس ، هوگو آلميدا ، سيمائو سابروسا ، ليدسون و کريستيانو رونالدو از پرتغال / فلورن مالودا از فرانسه / آندرس ايني يستا از اسپانيا / کوين پرينس بوآتنگ از غنا * گل به خودي : دانيل اگر از دانمارک / پارک چو يونگ از کره جنوبي * تا کنون در 50 بازي 107 گل از خط دروازه ها گذشته که ميانگين 14 / 2 گل در هر بازي به ثبت رسيده است. |
همگام با جام جهاني 2010 - آفريقاي جنوبي/خسارت شديد اقتصادي آمريكا پس از خداحافظي با جام جهاني |
مارادونا نگران مهاجمان مکزيک است |
فابيو کاپلو: وين روني آماده بازي با آلمان است |
/همگام با جامجهاني2010-آفريقايجنوبي/ |
/همگام با جامجهاني2010-آفريقايجنوبي/ |
گل تاثيرگذار جامهاي جهاني |
همگام با جام جهاني 2010- آفريقاي جنوبي/ |
/همگام با جام جهاني 2010 - آفريقاي جنوبي/ |
قبل از تمرين امروز پرسپوليس |
المان 4-1 انگلیس بی برنامه وضعیف را شکست داد..
اما باز هم متاسفانه داوری همچنان مشکل داره..و باز هم مثل بازی المان با امریکا در سال 2002که تقریبا گلی مثل این که امروز انگلیسی ها زدندداور قبول نکرد توی این بازی هم به قول عادل فردوسی پور باز هم تاریخ تکرار شد وگل صحیح انگلیس ها را قبول نکرد... اگر داور گل را قبول می کرد بازی عوض میشد وانگلیسی ها دیگه به بازی هجومی روی نمی اوردن که توی ضد حمله گل بخورن... المان هم نشون داد که همیشه توی جام جهانی مدعی است ولو با تیم نونهالانش هم بیاد همیشه خطرناکه.. ارژانتین 3-1 مکزیک را خواهد برد.... وان وقت انتقام فینال 1990 وسال 2006 را از المانها خواهد گرفت...مسی را از امشب خواهید دید.بهترین بازیکن جهان.... |
خوب آلمان برد ولی من فک می کنم اگه گل درست انگلیس رو رد نمی کرد اون به بازی بر می گشت وبه این سنگینی نمی باخت ولی فوتبال همینه .منم موافقم سال 1990 وقتی آرژانتین باخت من چه قد گریه کردم اون وقتا دو آتیشه تر بودم.:)
وامید خان چشم اطاعت می شود |
آرژانتین 2 - 0 مکزیک
انگلیس باخت ولی مقصر اصلی داور و کمک داور افتضاح این بازی بودند اگر گل صحیح انگلستان مردود نمیشد در نیمه اول نتیجه مساوی میشد و انگلستان با ذوحیه ی مضاعف به برتری میرسد.... البته انگلستان در خط دفاعی بسیار مشکل داشت..... آبسون و گلن جانسون 2 اشتباه کردند و انگلستان 2 گل خورد... آبسون روی گل اول مقصر بود...... گلن جانسون روی گل سوم کاملا مقصر بود..... گرت بری و ملنر هم روی گل چهارم مقصر بودند.... دوار باید منتظر انتقادات انگلیسیا باشه.... در لحظه ای که کمک داور کل صحیح انگلستان رو مردر حساب کرد به نظر میرسید خودش هم می دونه گل صحیحه ولی از قصد گل را نگرفت....... قبل از این اتفاق هم جرمین دفوئه یک توپ با ضربه سر به دیرک دروازه آلمان زد که کمک داور باز هم به اشتباه پرچم خود را به نشانه آفساید بالا برد.... برای این جامعه داوری فقط میشه تاسف خورد....... |
دیدار تیم های آلمان - انگلیس به روایت تصویر |
|
|
http://media.farsnews.com/Media/8904...61516_L600.jpg |
|
|
|
استقبال از کاروان تیم ملی ایتالیا با فریاد «خجالت خجالت» |
تا آخر بازیهای جامجهانی فو تبال را گزارش نکن! |
پولسازترین بازیكن جام جهانی 2010 کیست؟ |
لب خوانی ویژه از کاپلو در جام جهانی: بشین ! چرا نشستی ؟ پاشو |
یازده بازیکن منتخب تیمهای حذف شده جام جهانی 2010 |
http://img.pixfa.net/images/41817171683511017617.jpg طرفدار تیم ملی فوتبال مکزیک پس از به ثمر رسیدن گل در دیدار با آفریقای جنوبی http://img.pixfa.net/images/54789369973931506898.jpg طرفدار خردسال تیم ملی استرالیا در آفریقای جنوبی http://img.pixfa.net/images/21711308677499805787.jpg طرفداران تیم آلمان در شهر هامبورگ در حال تماشای مسابقه فوتبال بین تیم های فوتبال آلمان و استرالیا |
نواختن بوقهای ووزلا در جریان مسابقات جام جهانی فوتبال۲۰۱۰ توسط تماشاگران |
http://img.pixfa.net/images/16475446196283206248.jpg |
http://img.pixfa.net/images/64740121091533019825.jpg |
|
انگلستان نباخت
من از بازی تیممون خیلی خیلی خوشحال و راضی ام الان همه ی میان و میگن آلمان 4 تا زد و بدجوری برد هیچکی نمیاد و بگه داور احمق،داور بی شرف گل به این واضحی که من تو صحنه ی عادی دیدم گل شد و قبول نکرد اگه گل رو قبول می کرد و 2-2 میشد دیگه بازی اینطوری نمیشد دیگه الکی جلو نمی کشید تا ضد حمله بخوره مطمئنم پشتش گل بعدی رو هم می زد الان میان و میگن اشتباه داوری جزیی از بازی هست و... چرا؟ چرا همیشه ما باید از داوری چوب بخوریم؟ چرا؟چرا نباید آلمان یه بار از داوری چوب بخوره؟فرانسه،برزیل چرا اینا نباید چوب داوری رو بخورن؟ جام 98 بازی انگلستان و آرژانتین -انگلستان عالی بود و خیلی بهتر بازی میکرد ولی بکام رو الکی اخراج کردند و تو پنالتی کشی باختیم جام جهانی 2006 رونی رو الکی اخراج کردند و بازم و پنالتی کشی و... اینجا هم که اینطوری همین الان هم که آرژانتین با یه گل خیلی خیلی تابلو آفساید جلو افتاد چی میشه گفت؟ |
| اکنون ساعت 10:25 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |