![]() |
خیلی داغونم_:2: |
به دو رکعت نماز عشق... و مصاحبت حتی مجازی با دوستانم تو محیط نت
خدا رو شکر کردم که هنوز هست جایی که واقعا اونجا هم دوستان و عزیزانی دارم که دوستشون دارم و دستم دارند دال بده خدا |
نقل قول:
فقط میتونم بگم میفهمم چی میگی تا کی صبر....... |
تنها که بودم هیچکس نبود رفتم جلوی آینه وایسادم خودمو نگاه کردم از خودم پرسیدم خودمو دوست دارم یا نه ؟ تو چشمهای خودم تو اینه نگاه کردم هنوز موهام سرجاش هست هنوز رنگشون سیاه هست ، هنوز صورتم چروک برنداشته دندونام مشکل دار نشدن سالمم . از خودم پرسیدم که چی ؟ که چی ؟ واقعاً ظاهر ما آدمها زیاد مهم نیست ! چون این ظاهر عوض میشه ما آدمها صورتهامون پر چروک میشه چیزی که باقی میمونه روح و شخصیتمون هست این یک حقیقت هست که ما مردها یک چیزی کم داریم نگید عقل :d ما خوب میدونیم عقل چیه منطق چی هست ما خوب میدونیم علم و استدلال چی هست از خودم میپرسم خوب انگیزه برای حرکت چی هست تو این دنیای فانی >؟ بعد دلیل زندگی میاد تو ذهنم زن ! این موجودات پر از احساس و زندگی که کلید ادامه زندگی ما هستن هم به لحاظ فیزیکی و علمی و هم به لحاظ روحی . تصور کن تو زندگیت مادر نباشه یا کسی رو دوست نداشته باشی؟! تصور کن تو از یک دی ان ای سرچشمه گرفته باشی انگیزه برای ادامه زندگیت از کجا باید بیاد؟ مادر و پدر چه میزبانهای خوبی برای تو هستن 20 و چند سال یا شاید تا ابد مهمان اونها هستی و اصلاً هم احساس غریبی نمیکنی چون بخشی از وجود اونها هستی! همونطور که تو به اونها وابسته هستی اونها هم به تو وابسته هستند ! گاهی اوقات خودمو جای پدرم میزارم چه حسی داره پسر داشتن و یا دختر داشتن گاهی اوقات تو ذهنم سعی میکنم مادر باشم اما هیچوقت نمیتونم چطوری آخه ؟ مادر بودن معنی فداکاری و اینا رو نمیده نه قضیه به همین سادگیها نیست شاید پدرت تو رو دوست داشته باشه ، اما دوست داشتن مادر از یک جنس دیگه هست یک حس خیلی عمیق هست یک عشق ابدی که هیچوقت نتونستم پیش خودم شبیه سازیش کنم . و ما آدمها همدیگه رو دوست باید داشته باشیم هر شکلی که هستیم هر طوری که هستیم چون هیچ آدمی روی زمین وجود نداره که زندگی کنه و لیاقت دوست داشته شدن رو نداشته باشه من دوست دارم که دوستم داشته باشند و البته دوست دارم که بقیه رو هم دوست داشته باشم و همین رو هم میخوام براش تلاش میکنم چون احساس میکنم ما برای این که به هم کمک کنیم و همدیگه رو دوست داشته باشیم آفریده شدیم گاهی اوقات بین 2 نفر این دوست داشتن تبدیل به عشق میشه و باعث ازدواج میشه و گاهی اوقات هم دچار مشکل میشه و شکست میخوره اما خود دوست داشتن ، خود عاشق بودن هست که مهمه همین که این حس رو داشته باشی مهمه همین که بترسی و عاشق بشی و گریه کنی و .............. این حسها مهمه اینها مال ما آدمهاست مال ما هست از این به بعد سعی میکنم دوستهام رو بیشتر دوست داشته باشم |
بالاخره بعد دو سه ماه امروز جوراب روشن پا کردم
همش مشکی خاکستری چه حالی داد جوراب شیری رنگ ولی الان که نگاه میکنم می بینم به شستنش نمی ارزه چرا تهران همیشه به رنگ روشن زندگی آدمها سیاهی اضافه میکنه؟ |
چند وقت بود که اصلاً نیومده بودم این جا
امشب دوباره یه طورایی حالی به حالی شدم جالبه خوابم میاد اما نمیتونم بخوابم ایکاش ما آدمها مادی نبودیم ، ایکاش مجبور به انجام خیلی چیزها نبودیم چقدر بد هست و چقدر تلخ این دنیایی بودنمون دلم میخواد خوشتیپ باشم اما نه برای این که که دیگران از دیدن من کیف کنن نه ! نمیدونم یکم عجیبه بگم یا نگم مرددم ! ولی میگم ! گاهی اوقات از خودم متنفر میشم اصلاً دوست ندارم دیگه زنده باشم احساس میکنم بی مصرفم ، و برعکس اون زمان هایی هم هست که دوست دارم خودمو خیلی دوست دارم ، دوست دارم زنده باشمو زندگی کنم ، گاهی اوقات مثل آدم های دیوانه دستامو بوس میکنم ، موهای خودمو هی شونه میکنم ، خودم خودمو بغل میکنم از این کارای شفت شفتی . تو آینه به چشمام خیره میشم چرا من آخه اینقدر دم دمی مزاج هستم ؟ یه موقع میرم تو جو عرفان و معنویت یه موقع هم دنیا دوست میشم آخه چرا ! خلاصه ما هم آدمیزاد هستیم حق و حقوقی داریم یکی نباید پیدا بشه تکلیف ما رو مشخص کنه ؟ همش خودمون تنهایی ؟ ایکاش یه بوق داشتیم هر وقت که اشتباه میکردیم بوقه صدا میکرد بعد فقط صداشم خودمون میشنیدیم ، این همه احتمال ، این همه راه مسیر ، فرصت آزمایش و خطا هم که نیست ، گاهی اوقات آدم از نادونی خودش درمانده میشه ! این آدمیزاد چه جور جانوری هست واقعاً ؟ ایکاش یک سیب بودم که میرسیدم حالا یکی از بالای درخت منو میکند و میخورد یا همونجا میپوسیدم و از بین میرفتم حسنش این هست که حداقل از بین میرفتم بدبختی این هست که ما آدمها ابدی هستیم هیچوقت از بین نمیریم دو راه داری یا این که تا آخر باید همش زجر بکشی و فقط عین ربات هر کاری دیگران انجام میدن انجام بدی و بمیری یکی دیگه این که نه اشتباه کنی ، سوال کنی ، گاهی اوقات گند بزنی من ترجیح میدم گند بزنم و اشتباه کنم ولی هیچ کاری رو نادانسته انجام ندم حداقل یه دلیلی برای انجامش داشته باشم این خدا چقدر ما آدمها رو گاهی اوقات اذیت میکنه ! خوب میخوای بزنی قشنگ بزن دماغمونو به خاک بمال دیگه تا میفتی ناامید میشی میاد دستتو میگیره باز دوباره تا افتادن بعدی ! این خدا چه خدایی هست ! |
سلام دوباره پس از مدتها اینجا ! امروز اومدم خونه سرم به گشتن تو آرشیو فیلمهام گرم بود ! |
|
امروز اول صبح با زنگ تلفن از خواب پریدم |
رزیتا جان امیدوارم خوب بشه و حتما میشه..این پست رو زدم که بدونی و خیالتون راحت باشه.. من هم 3 سال پیش شیشه افتاد رو پام و تاندون پام پاره شد ... عمل کردم و حتی بدون فیزیو تراپی هم خوب شد و الان هیچ مشکلی ندارم .. این اتفاق برای فوتبالیست ها و اسکی باز ها هم زیاد میوفته و بعد چند ماه حتی 90 دقیقه هم بازی میکنن .. خیالتون راحت خوب خوب میشه این عزیز
|
اکنون ساعت 01:36 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |