![]() |
قرارداد پرسپوليس با اوسال فسخ شد
مهاجم بورکينافاسويي پرسپوليس صبح امروز قرارداد خود را با امضاي توافقنامهاي فسخ کرد و پاسپورتش را گرفت. -------------------------------------------------------------------------------- هرو اوسال که به دليل ابتلا به هپاتيت ب از جمع پرسپوليسيها جدا شد در هفتههاي گذشته مشکلاتي را براي فسخ قرارداد با پرسپوليسها داشت. بالاخره پس از جلسات متوالي اوسال صبح امروز با حضور در باشگاه پرسپوليس قرارداد خود را فسخ و پاسپورتش را از باشگاه دريافت کرد. مصطفي شکري مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس ضمن تأييد خبر فوق به خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: بالاخره پس از کش و قوس فراوان اوسال قرارداد خود را رسما با ما فسخ کرد و اين حق طبيعي باشگاه است که مطالبات خود را از وي دريافت کند. وي افزود: از اين بازيکن تعهد گرفتيم که به دليل هپاتيت ب هيچگونه شکايتي حق ندارد بر عليه پرسپوليس داشته باشد و ادعاهاي خود را نيز اعلام کند، سپس به دنبال حق محفوظ باشگاه پرسپوليس هستيم چون او بايد سي هزار دلار به باشگاه بازگرداند. حتي ميتوانيم از اوسال خسارت نيز بگيريم که اين مورد نيز بستگي به نظر مديريت باشگاه دارد. شکري در پايان خاطرنشان کرد: در ضمن پاسپورت اوسال را نيز به او تحويل داديم و اين بازيکن ميتواند همين فردا از کشور خارج شود، البته itc او در گرو ما تا زمان پرداخت سي هزار دلار خواهد ماند. |
کاشاني: تا پرسپوليس واقعي فاصله داريم
سرپرست باشگاه پرسپوليس خطاب به بازيکنان اين تيم گفت: لباسي که بر تن شماست لباسي است که قريب به 45 سال بر تن بزرگان فوتبال کشور بوده است. بنابراين بايد بدانيم کجا ايستادهايم و چگونه رفتار کنيم. http://p30city.net/../admin/asp/Picture/00015688.jpg حبیب کاشانی که یکشنبه شب در جمع بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس در اردوی پیش از بازی با شاهین بوشهر سخن میگفت، افزود:" ما نتایج خوبی را در هفتههای اخیر کسب کرده ایم اما هنوز تا پرسپولیسی که لرزه بر تن حریفان میانداخت فاصله داریم. هر چند عملکرد این فصلمان باعث شده تیمها تمرکزشان روی تیم ما باشد و با انگیزه بیشتری در برابرمان ظاهر شوند." وی با اشاره به بازی با راه آهن، تصریح کرد:" درست است که ما بازی با راه آهن را بردیم اما باید جای هواداران در سکوها باشید تا ببینید چه استرسی را تا پایان بازی تحمل کردند. هوادار ما باید با آرامش بازی را دنبال کند و تا دقیقه 90 نگران نتیجه بازی نباشد." سرپرست باشگاه پرسپولیس، افزود:" بازی با راه آهن تمام شد و ما حالا میدان دیگری را پیش رو داریم. شاهین بوشهر کمتر از تیمهای صدر جدولی نیست. ضمن اینکه این تیم شناخت خوبی از پرسپولیس دارد و شما را بهتر از خوتان میشناسد. بنابراین باید حواسمان را جمع کنیم." کاشانی، ادامه داد:" باید حرفهای تر عمل کنیم و قدر موقعیت هایمان را بدانیم. قرار نیست در هر بازی از 7-8 موقعیت مسلم گلزنی که خلق می شود از تعداد کمی از آنها استفاده کنیم." سرپرست باشگاه پرسپولیس، تاکید کرد: " خوشبختانه تیم ما امسال به یک بلوغ فکری بسیار خوبی در عملکردها و رفتارها رسیده است که از این بابت از بازیکنان ممنونم. این تعامل فکری و بلوغ فکری بسیار مهم است و باید قدر آن را بدانیم. " تیم فوتبال پرسپولیس در هفته ششم دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر امروز دوشنبه و از ساعت 21:30 دقیقه در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف تیم شاهین بوشهر خواهد رفت. |
پرسپوليس با شكست شاهين صدرنشين شد
ديدار تيمهاي پرسپوليس و شاهين بوشهر با نتيجه 2 بر يک به سود پرسپوليس به پايان رسيد. http://p30city.net/../admin/asp/Picture/00015331.jpg ديدار تيمهاي پرسپوليس و شاهين بوشهر از هفته ششم ليگ برتر از ساعت 21:30 دقيقه دیشب (دوشنبه) در ورزشگاه آزادي در حضور حدود 30 هزار تماشاگر برگزار شد که اين بازي با نتيجه 2 بر يک به سود پرسپوليس به پايان رسيد. براي سرخپوشان غلامرضا رضايي در دقيقه 4 و مازيار زارع در دقيقه 61 گلزني کردند. تک گل شاهين را هم مهدي نوري در دقيقه 82 وارد دروازه پرسپوليس کرد. همچنين عبدالله کرمي در دقيقه 32 يک ضربه پنالتي را براي شاهين از دست داد. عليرضا فغاني قضاوت اين ديدار را بر عهده داشت. وي به حميدرضا علي عسگر و عليرضا محمد از پرسپوليس و عبدالله کرمي و ايمان حيدري از شاهين بوشهر کارت زرد نشان داد. فغاني همچنين در دقيقه 64 با نشان دادن کارت زرد دوم اميرحسين فشنگچي، بازيکن پرسپوليس را از زمين مسابقه اخراج کرد. پرسپوليس با اين پيروزي در پايان هفته ششم 15 امتيازي شد و با توجه به شکست ذوبآهن مقابل صنعت نفت آبادان به صدر جدول ردهبندي ليگ برتر صعود کرد و شاهين نيز با اين شکست با 5 امتياز در رتبه پانزدهم جدول باقي ماند. ترکيب پرسپوليس: رحمان احمدي، سپهر حيدري، شيث رضايي، حميدرضا علي عسگر، عليرضا محمد، مازيار زارع، محمد نوري (55 - کريم باقري)، مهدي شيري (83 - محمد پروين)، امير حسين فشنگچي، غلامرضا رضايي و هادي نوروزي (75 - ابراهيم شکوري) سرمربي: علي دايي ترکيب شاهين بوشهر: مجتبي روشنگر، لک چيرا، احمد آل نعمه، ستار زارع، مهدي نوري، امجد شکوه مقام، محسن ايران نژاد، محمد احمد پوري، ايوان پتروويچ، عبدالله کرمي، ايمان حيدري (85 - اوچه) سرمربي: حميد استيلي |
دايي: با شكايت به فيفا حقم را ميگيرم!
http://www.navad.net/NewsPic/Large1389/6/2/1378363.jpg علي دايي پس از پيروزي تيمش مقابل شاهين بوشهر در نشست مطبوعاتي پس از بازي اظهار داشت: شاهين بازي خوبي انجام داد كه انتظار آن را نداشتم. به مردم بوشهر تبريك ميگويم؛ ما نيز پس از اينكه يك گل زودهنگام زديم بازي را از دست داديم، البته به حريف هم فرصتهاي زيادي نداديم. وي ادامه داد: خوشبختانه شاهين پنالتياش را از دست داد و تبديل به گل نشد، چون اگر پنالتي حريف گل ميشد، روند بازي تغيير ميكرد. نيمه دوم هم خوب شروع كرديم، اما متاسفانه چند موقعيت خوب داشتيم كه با بي دقتي آن را از دست داديم. دايي تأكيد كرد: فكر ميكردم تيمم 90 دقيقه دوام نياورد، اما بازيكنان دوام آوردند. ديديد كه گل هم زديم، اما اخراج فشنگچي به تيم ما ضربه زد، نسبت به شاهين موقعيت گل بيشتري داشتيم و در ضد حملات شانس ما بيشتر بود. وي در مورد صدرنشيني پرسپوليس در هفته ششم گفت: خيلي زحمت و سختي كشيديم، در غير اين صورت به اينجا نميرسيديم، اما حفظ صدرنشيني سختتر است، مخصوصا اين كه پس از 741 روز اين مورد حاصل شد. مدتها منتظر صدرنشيني بودم كه امروز اين امر محقق شد، اما بدانيد كار ما سختتر شد. دايي درباره تعطيلي دوباره ليگ اظهار داشت: زياد در اين مورد حرف نميزنم، اما باشگاهها از تعطيلي لطمه ميخورند. ما حرفي نداريم و براي تيم ملي آرزوي موفقيت ميكنيم. چارهاي نيست و بايد شرايط را قبول كرد و تابع تيم ملي بود، اما مطمئن باشيد ضربه ميخوريم. وي ادامه داد: دوباره تمرينات ناهماهنگ شده و خلل ايجاد ميشود و نميتوانيم نقاط ضعفمان را جبران كنيم؛ اين برنامهها عليه ليگ است و ضرر دارد. دايي در مورد اعتراضش به وقت اضافه اين ديدار گفت: داور 3 دقيقه وقت اضافه اعلام كرد كه در اين مدت اتفاقي نيفتاد و بازي روندش را ادامه داد كه در همين حين داور 30 ثانيه اضافه گرفت و نزديك بود در اين 30 ثانيه بازي مساوي شود. وي تأكيد كرد: براي يك امتياز نيامده بوديم و فقط برد ميخواستيم، چون ميدانستم با يك امتياز صدرنشين نميشويم. داور نيز يادش رفته بود سوت بزند كه باعث اعتراضم شد. اخطار اول به فشنگچي اشتباه بود. در نيمه دوم نيز پنالتي به سود ما گرفته نشد. وي در مورد تشويق هواداران گفت: علاقه بين من و مردم متقابل است و عشق مردم من را سرپا نگه داشته است و مطمئن باشيد هر فرد ديگري جاي من بود عطاي اين كار را به لقايش بخشيده بود. دايي در مورد اتفاقات پس از برنامه 90 گفت: صحبتهايم در اين برنامه گوياي همه چيز بود. پس از اين برنامه حرفهايي شنيدم كه براي من جاي سوال داشت. وي با اشاره به اينكه آقايان اشتباه ميكنند؛ افزود: اگر آنها به رسيدي كه دست من بود دقت مي كردند، متوجه ميشدند كه اين رسيدي كه امضا شده 3 برگ داشت، كه 2 برگ آن را فدراسيون برداشته و يك برگش را من گرفتم كه بابت پول باقي مانده قراردادم بود، اما در روزنامه ها خواندم كه آقايان گفتهاند پول بيتالمال را گرفته ام. دايي تصريح كرد: برگه متمم را آورده و به همه نشان دادم. متممي كه طبق آن پول گرفتم نيز مشخص است. آنها حتي به ابراهيمي نيز تهمت زدند. تمام مدارك موجود است كه آنها را خود آقاي خزايي، ذيحساب وقت فدراسيون در پروندهام گذاشته بود. وي افزود: متاسفم براي آقاياني كه از اين موارد اطلاعي نداشته و با نا آگاهي حرف مي زنند. بابت متمي كه گرفتم رسيد دارم و اين متممي بوده كه آقايان مي پرسند از كجا آوردهام. سرمربي پرسپوليس گفت: من حتي قراردادي كه با بانك تجارت در اوايل دوران فوتبالم بستهام را هنوز دارم. چون مداركم را هميشه نگه ميدارم زيرا مسائلي پيش ميآيد كه به آنها نياز پيدا ميكنم. دايي در مودر اظهارات كفاشيان مبني بر اينكه با شكايت به فيفا به جايي نميرسد، گفت: دست كفاشيان درد نكند. ميدانم جلوي فدارسيون زميني براي ساختن يتيم خانه نيست، اما جاهاي ديگر هست. مردم هم به من لطف دارند؛ اگر بخواهم 20 برابر براي من زمين تهيه ميكنند، اما من هم يك يادگاري در اين مملكت با ساختن يك مكان باقي مي گذارم. وي افزود: به نظر من روابط بينالملل فدارسيون يك سري اتفاقات را نميداند، فدارسيون بايد يك وكيل بينالمللي استخدام كند و بعد حرف بزند. ما از برانكو به فيفا شكايت كرديم، اما متاسفانه محكوم شديم و مجبور شديم به او غرامت دهيم. اين پول بيتالمال است نه پولي كه قرار است به من بدهند. ديديد كه همه چيز در پرونده برانكو برعكس شد. دايي تصريح كرد: اگر من با يك باشگاه داخلي مشكل داشتم مي توانستم از طريق فدارسيون پيگري كنم، اما طرف حساب من فدارسيون است و مي توانم به فيفا شكايت كنم تا در اين باره تصميمگيري شود. كساني كه مي گويند نمي توانم به فيفا شكايت كنم بنشينند و ببينند چه اتفاقي ميافتد و به من حق را مي دهند يا نه. وي ادامه داد: آقايان گفتند اقاله شده است؛ يعني طرفين با هم موافق بودند. من چطور از تيم ملي كنار رفتم كه خودم موافق نبودم، اما آقايان موافق بودند؟ حرفهايي كه زده ميشود با هم فاصله دارد. چند وكيل از ايران با من تماس گرفتند و حق را به من دادند. دايي تاكيد كرد: بعضيها نمي خواهند كه حق من داده شود. متاسفانه بازهم ميگويم ماليات من را ندادند در صورتي كه مي دانستند بايد بدهند. بازرسي كل كشور هم رفتم و در مورد اين مورد و پول بيتالمال توضيح دادم. از آنجا به نبي زنگ زدند تا صحبت كنند، اما نبي جواب بازرسي كل كشور را نداد. وي درباره اينكه گفته ميشود چرا اسپانسر تيم ملي بوده و پول هم دريافت كرده است، عنوان كرد: زماني كه در تيم ملي بودم پيشنهادي به فدارسيون داديم تا از طريق آقاي كالمون در باشگاه لوركوزن با شركت پوما و آديداس قرارداد ببنديم تا براي تيم ملي لباس تهيه شود. شركت نايك چون آمريكايي بود اين كار را نكرديم، اما 3 ماه در فدراسيون گشتيم و نامهاي به ما ندادند. كالمون هم نميتوانست بدون نامه اين كار را براي ما انجام دهد؛ اين اتفاقاتي بود كه در فدارسيون براي ما رخ داد. سرمربي تيم فوتبال پرسوليس ادامه داد: دبير كل هم اين كار را نكرد و خود آقاي كريمپور از فروشگاه ما خريد كرد و تا به حال اسپانسر تيم ملي نبودم، اما از توليدي من خريد كردند. تمام توليديهايي كه تيم ملي از آنها لباس خريداري شده است پولشان را گرفتهاند، اما پول من هنوز به دستم نرسيده و به من چيزي ندادند. وي افزود: تمام نامههايي كه حتي در خصوص اردوهاي تيم ملي صادر شده دارم و حرفهايي كه ميزنم مستند است. دايي تاكيد كرد: فيفا اقاله نميشناسد و زماني كه حرفم را زدم ببينيد كه آيا آنها به كار من رسيدگي ميكنند يا نه. كساني كه با مصاحبههاي خود من را بركنار كردند اين موضوع را فراموش نكنند. روي اين موضوع هم رضايت نداشتم، بايد جواب اردوهايي را بدهند كه درباره آن صحبت ميكنند، بازرسي كل كشور تمام مسائل آن اردو را ميداند. دايي افزود: خدا را شكر اداره ماليات هم جواب من را خوب داد و گفتند كه حساب من پاك است. من هيچ زمان يادم نميرود از اردبيل به تهران آمدم؛ دستفروشي ميكردم و كارگر بودم. سالم زندگي كردم و خدا به من افتخار داد كه به اينجا برسم. بعد از صحبتهاي علي دايي تمام خبرنگاران حاضر براي او دست زدند و دايي هم از آنها تشكر كرد. |
دايي: صدر جدول را از دست نميدهيم
http://www.navad.net/NewsPic/Large1389/6/2/4296084.jpg علي دايي دوشنبه شب و پس ازبازي با تيم شاهين افزود: صدرنشيني براي ما سخت بود اما حفظ آن به مراتب سخت تر است و بايد در هفتههاي آينده نيز با آمادگي به مصاف حريفان برويم تا بتوانيم ضمن كسب پيروزي، امتيازهاي لازم را نيز از آن خود كنيم. وي ادامه داد: بدون شك كار اصلي ما از فردا آغاز خواهد شد و بايد روند رو به رشد خود را به گونهاي ادامه دهيم كه صدر جدول را به راحتي از دست ندهيم. دايي تصريح كرد: در نيمه اول آنچنان كه بايد و شايد خوب نبوديم و تنها بر روي يك موقعيت موفق شديم دروازه شاهين را باز كنيم، البته در اين نيمه خوش شانس هم بوديم كه ضربه پنالتي بازيكنان شاهين به گل تبديل نشد چرا كه در آن صورت مشخص نبود چه نتيجهاي در اين بازي رقم ميخورد. سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: متاسفانه اخراج اميرحسين فشنگچي زماني روي داد كه بازيكنان بازي رو به جلو را در دستور كار خود داشتند، البته در زماني كه 10نفره هم شديم موقعيتهاي خوبي داشتيم كه ميتوانستيم به گل برسيم اما مهم اين بود كه3امتياز بازي را كسب كنيم كه به ان دست يافتيم. دايي افزود: بايد به حميد استيلي تبريك بگويم چرا كه تيم خوبي را در اين بازي روانه ميدان كرد، شاهين در اين رقابت بسيار خوب ظاهر شد و گل استثنايي آنها كه از فاصلهاي در حدود 40متر وارد دروازه ما شد، يكي از اتفاقاتي بود كه در يادها خواهد ماند. وي در پايان و درخصوص داور اين ديدارگفت: تصور من اين است كه داور در اكثر دقايق بازي به سود تيم شاهين بوشهر سوت زد و فكر ميكنم كارت زرد اولي كه به فشنگچي داد، اشتباه بود و يك ضربه پنالتي به سود ما گرفته نشد. البته اين نظر من است و شايد اشتباه باشد و بايد ديد كارشناسان چه نظري در اين خصوص دارند. |
غلامرضا رضايي: كاش خليلي بود و با هم گل ميزديم |
اخبار اردوی پرسپولیس در مشهد
|
طلب مهاجم اخراجی پرسپولیس به بدهی تبدیل شد!
به گزارش شبکه ایران، محسن خلیلی یکی از بازیکنانی بود که بدون تسویه حساب از پرسپولیس جدا شد و تیم جدیدی را برای فصل جدیدش انتخاب کرد.خلیلی هم مثل بائو،معمارزاده،هوار و...با طلبی نسبتا سنگین از جمع سرخها جدا شدو تا حالا نیز دست او از پولش کوتاه مانده است. |
عصر امروز در ديداري تداركاتي پرسپوليس از سد نساجي قائمشهر گذشت
تيم فوتبال پرسپوليس در ديداري دوستانه نساجي قائم شهر را شكست داد. |
کاشانی خطاب به شیث: فعلا حرف نزن تا بتوانی به پرسپولیس برگردی!
به گزارش شبکه ایران، چند روز پس از این که علی دایی کاپیتان دوم تیم فوتبال پرسپولیس را از حضور در تمرینات تیم محروم کرد و وی را در اختیار کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس قرار داد، سرپرست موقت باشگاه وی را تا قبل از صدور حکم کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس ممنوع المصاحبه کرد. |
اکنون ساعت 02:43 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |