![]() |
دارم از زلف سياهش گله چندان كه مپرس
كه چنان زو شدهام بي سر و سامان كه مپرس -------------------------------------------------------------------------------- |
سریر کلک تو باشد سماع روحانی
درون خلوت كر و بيان عالم قدس |
سينه مالامال درد ست اي دريغا مرحمي دل ز تنهــايي به جان آمد خــدا را همدمي |
یک جام شراب صد دل و دین ارزد
یک جرعه می مملکت چین ارزد جز باده لعل نیست در روی زمین تلخی که هزار جان شیرین ارزد |
دل از من برد و روي از من نهان كرد خدا را با كه اين بازي توان كرد |
دي شيخ با چراغ همي گرد شهر گشت
كز ديو و دد ملولم و انسانم آرزوست ---------------------------------------------------- و فكر كن كه چه تنهاست، اگر كه ماهي كوچك دچار آبي درياي بيكران باشد (سهراب عزيز) |
بگذار تا شطنت عشق چشمان تو را به عریانی خویش بگشاید هرچند آنجا جز رنج وسختی نباشد اما کوری را به خاطر آرامش تحمل مکن
|
نصيحتي كنمت بشنــو و بهانه مگير
هر آنچه ناصح مشفق بگويدت بپذير |
روزگار غريبي است نازنين و تبسم را بر لبها جراحی میكنند و ترانه را بر دهان شوق را در پستوی خانه نهان بايد كرد كباب قناری بر آتش سوسن و ياس روزگار غريبی است نازنين |
نوش دارویی و بعد از مرگ سهراب آمدی
سنگ دل این زودتر می خواستی حالا چرا؟ |
اي دل آن دم كه خراب از مي گلگون باشي
بي زر و گنج به صـد چشــمت قارون باشي |
يكدست جام باده و يكدست زلف يار
رقصي چنين ميانه ميدانم آرزوست |
تنهایی برهنه و انبوه خویش را
یک نیم شب صریح سرودی به گوش باد ؟ |
در صبح آشنایی شیرینمان، تورا
گفتم که مرد عشق، نئی ، باورت نبود در این غروب تلخ جدایی، هنوزهم می خواهمت چو روز نخستین ، ولی چه سود!{پپوله}:53: |
داني كه چرا محو تماشاي توام
مژه بر هم نزنم تا كه زدستن نرود ناز چشمت به قدر مژه بر هم زدني |
یا وصال یار باید یا حریفان را شراب چونک دریا دست ندهد پای نه در جوی آب .. |
بوریا باف اگر چه بافنده است
نبرندش به کارگاه حریر ----------------------------------- پارسایی است در آنجا که تو را خواهد گفت: بهترین چیز رسیدن به نگاهی است که از حادثه عشق تر است (سهراب عزیز) |
هزار جهد بکردم که سر عشق بپوشم نبود بر سر اتش میسرم که نجوشم کاش همه مردم دنیا عاشق بودن
|
من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت |
تا چند دويدن از پي خاك
مشغول شدن به خار و خاشاك نظامي |
كس چو حافظ نكشيد از رخ انديشه نقاب
تا سر زلف سخن را به قلم شانه زدند يا به روايتي (تا سر زلف عروسان سخن شانه زدند) ---------------------------------------------------------------------------------------------------- خواب دربان را به راهي برد بي صدا از در كسي آمد در سياهي آتشي افروخت بي خبر اما، كه نگاهي در تماشا سوخت (سهراب عزيز) |
دلی خواهم که از او درد خیزد
بسوزدعشق ورزد اشک ریزد :53: |
دوش وقت سحر از قصه نجاتم دادند وندر ان ظلمت شب اب حیاتم دادند:cool:
|
در این سرای بی کسی کسی به در نمی زند
به دشت پر ملال ما پرنده پر نمی زند |
بعد تودگر هستی ماپانگرفت بعدتوکسی دردل ماجانگرفت
|
تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم{پپوله}:53: |
می دمد صبح و کله بست سحاب *** الصبوح الصبوح یا اصحاب
|
navid10076
چنین قفس نه سزای چو من خوش الحانیست روم به روضه رضوان که مرغ آن چمنم من ملک بودم و فردوس برین جایم بود آدم آورد در این دیر خراب آبادم |
دوسته عزيز نويد جان شما بايد با حرف ب شعر ميگفتين حالا اشكالي نداره
ميرسد آواز عشق از چپ و راست ما به فلك ميرويم عزم تماشا چه راست |
تو را به آينه داران چه التفات بود
چنين كه شيفته حسن خويشتن باشي ------------------------------------------------------------------ ظهر تابستان است سايهها ميدانند كه چه تابستاني است سايههايي بي لك گوشهاي روشن وپاك كودكان احساس! جاي بازي اينجاست (سهراب عزيز) |
یکی آتشی برشده تابناک
میان آب و باد از بر تیره خاک |
یکی درخت گل اندر میان خانه ماست
که سروهای چمن پیش قامتش پستند |
دوش دیدم که ملایک در میخانه زدند
گل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند ---------------------------------------------------- خیال می کنم دچار آن رگ پنهان رنگها هستی و فکر کن که چه تنهاست اگر که ماهی کوچک دچار آبی دریای بیکران باشد. (سهراب عزیز) |
دزدیده چشم مگشا بر هر بت از خیانت
تا نفکند ز چشمت آن شهریار بینا |
اگر غم لشگر انگيزد كه خون عاشقان ريزد
من و ساقي به هم سازيم و بنيادش براندازيم ----------------------------------------------------------------------- سرزميني بنماييد مرا كه در آن، قلم سبز برويد از خاك و در آن پهنه بي مرز سخن، باد ديوانه انديشه من لخت و مستانه برقصد بي باك سرزميني كه در آن مردمانش همه كودك باشند مثل لبخند بهار مهربانك باشند |
مراد خسرو از شيرين كناري بود و آغوشي
محبت كار فرهاد است و كوه بيستون كندن --------------------------------------------------------------- در سر زمين قد كوتاهان، معيارهاي سنجش، همواره بر مدار صفر سفر كرده است (فروغ) |
نمي گويم فراموشم مكن ،گاهي به ياد آور
اسيري را كه مي داني ،نخواهي رفت از يادش... |
شب است و شاعر و شمع و شراب و شیرینی
غنیمت است دمی روی دوستان بینی |
اصلاح میکنم:
شب است و شاهد و شمع و شراب و شیرینی غنیمت است دمی روی دوستان بینی |
سلام دوست عزیز
برای اصلاح پستت کافیه ویرایش رو کلیک کنی . لزومی به تکرار پست نیست ممنون یک عمر بی تو شعر نگفتم نگفتم و دست و دلم به شعر نرفت و نرفت نه...! |
اکنون ساعت 12:15 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |