![]() |
نه....
هرچی دارم تلاشمو میکنم میبینم یادم نمیاد:) |
نقل قول:
|
اینهم از بیوگرافی بنده!
31 ساله از شهر شعر وگل بلبل وهمشهری حافظ وسعدی! شغلم هم هنری هست {ایینه کاری} در حال حاضر هم دارم نفس می کشم! عاشق تنهائی ومرگ هستم.. خوراکم هم اهنگ های غمگینه.. معتقدم که این روزا هم بالاخره یه روزی تموم خواهند شد.. و دیگر هیچ..{داش مشتی} |
نقل قول:
از زحمتی که کشیدید و کمی حس خریدید برا خودتون.:5: دستتون مرسی:53:_چپله خوب شد گفتید دارید نفس می کشید وگرنه فک می کردیم روحتون اینارو نوشته !:d می تونم یه سوال بپرسم ؟ شما که مرد محترم تنهای شب هستی ؛ چرا آواتارت روسری (!) داره ؟؟؟:eek: چرا نقاب سیندرلا گذاشته ؟؟؟:confused: |
نقل قول:
پرتره ای هست از یک نقاش ایتالیایی که برای ندا اقا سلطان کشید.._:2: .......... |
منم بگم؟؟؟
|
اقای مرد تنهای شب دست گلت درد نکنه که اینجا خودتو معرفی کردی خیلی خوش اومدی به جمع دوستای که خودشونو معرفی کردن :)
اقا رضا چرا که نه خیلی خوشحال میشیم ;) |
نام: ناصر
نام خانوادگی: .... روز و ماه و سال تولد: 18.9.66 جنسیت: مرد شهر و زادگاه: کرمانشاه سطح تحصیلات: لیسانس شغل: مهندس مکانیک قد: 176 وزن: 70 رنگ چشم:میشی رنگ مو: مشکی وضعیت فیزیک بدنی: عینکی هستم / نیستم!:نیستم شنا بلدم / بلد نیستم!:بلد نیستم رانندگی بلدم / بلد نیستم!:بلدم وضعیت تآهل:مجرد -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی):با حال و شوخ -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): توصیف خودم در يک جمله: مهمترين چيزها در مورد من: محسنات من: معایب من: اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام: پنج آرزوی مهم من: علايق مهم من: مهارتهای من: ورزش هاي مورد علاقه من: فوتبال کتابهاي مورد علاقه: کتاب شعر کردی موسيقي هاي مورد علاقه من:آهنگ های کردی سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: سنتور و نی(سازدهنیم میزنم) بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من:........ بهترین فیلمهای جهانی از نظر من:تروی بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من:..... بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من:برد پیت - رابرت دنیرو کشورهای مورد علاقه من:ایران و آمریکا شهرهای ایرانی مورد علاقه من:همه ایران سرای من است شهرهای جهانی مورد علاقه من:لس آنجلس - لاس وگاس - ونیز - بارسلون غذاهاي مورد علاقه من: خورش خلال - آبگوشت وسایل نقلیه مورد علاقه من:فورد موستانگ - شورولت کامارو گوشی موبایل مورد علاقه من: از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟:همراه اول اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟:هیچ کدوم طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟:بارسلونا اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟:10 سال پیش اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:هیچی بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟:دانلود آهنگ و فیلم و معرفی شهرم کرمانشاه اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید:ایران انجین تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟:فعلا" هیشکی ولی با همه آشنا میشم نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟:سرچیدم (آهنگ های کردی کرمانشاهی رو سرچ کردم) و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟:فعلا" زوده نظر بدم |
به به اقا نصر دستت درد نکنه خودتو معرفی کردی
موفق باشی :53: |
نقل قول:
نقل قول:
اقا ناصر به میان ما خوش اومدی امیدوارم همیشه همینطور با طراوت و با انرزی باشی و موفق از تمامی دوستانی هم که جور خوش امد گویی به کاربران عزیز جدیدمون رو میکشند سپاسگزاری میکنم ان شاالله همگی همشه موفق باشید . |
اکنون ساعت 11:16 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |