![]() |
ترسم که اشک در غم ما پرده در شود
وین راز سر به مهر به عالم سمر شود گویند سنگ لعل شود در مقام صبر آری شود ولیک به خون جگر شود خواهم شدن به میکده گریان و دادخواه کز دست غم خلاص من آن جا مگر شود از هر کرانه تیر دعا کردهام روان باشد کز آن میانه یکی کارگر شود ای جان حدیث ما بر دلدار بازگو لیکن چنان مگو که صبا را خبر شود از کیمیای مهر تو زر گشت روی من آری به یمن لطف شما خاک زر شود در تنگنای حیرتم از نخوت رقیب یا رب مباد آن که گدا معتبر شود بس نکته غیر حسن بباید که تا کسی مقبول طبع مردم صاحب نظر شود این سرکشی که کنگره کاخ وصل راست سرها بر آستانه او خاک در شود حافظ چو نافه سر زلفش به دست توست دم درکش ار نه باد صبا را خبر شود محسن نامجو |
متن ترانه های لحظات دلتنگی ما
http://i17.tinypic.com/29bdb13.jpg کامران و هومن و ابی |
|
خدایا عاشقان را با غم عشق آشنا کن
ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا بعهد خود وفا کن خدایا بی پناهم ز تو جز تو نخواهم اگر عشقت گناه است ببین غرق گناهم دو دست دعا برآورده ام بسوی آسمانها که تا پر کشم به بال غمت رها در کهکشانها چونیلوفر عاشقانه چنان میپیچم بپای تو که سر تا پا بشکفد گل ز هر بندم در هوای تو بدست یاری اگر که نگیری تو دست دلم را دگر که بگیرد به آه و زاری اگر نپذیری شکسته دلم را دگر که پذیرد خدایا عاشقان را با غم عشق آشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا بعهد خود وفا کن خدایا بی پناهم ز تو جز تو نخواهم اگر عشقت گناه است ببین غرق گناهم دو دست دعا برآورده ام بسوی آسمانها که تا پر کشم به بال غمت رها در کهکشانها |
http://aminiasl.googlepages.com/Hala-Chera.jpg |
رو ميكنم به آينه رو به خودم داد ميزنم ببين چقدر حقيـــر شده اوج بلند بودنم رو ميكنم به آينه من جاي آينه ميشكنم رو به خودم داد ميزنم اين آينهست يا كه منم من و ما كم شدهايم خسته از هم شدهايم بنده خاك، خاك ناپاك خالي از معناي آدم شدهايم رو ميكنم به آينه رو به خودم داد ميزنم ببين چقدر حقيـــر شده اوج بلند بودنم دنيا همون بوده و هست حقارت ما و منه وگرنه پيش كائنات زمين مثل يه ارزنه زمين بزرگ و باز نيست دنياي رمز و راز نيست به هر طرف رو ميكنم راه رهايي باز نيست دنيا كوچيكتر از اونه كه ما تصور ميكنيم فقط با يك عكس بزرگ چشمهامون رو پر ميكنيم به روز ما چي اومده من و تو خيلي كم شديم پاييز چقدر سنگيني داشت كه مثل ساقه خم شديم |
کي مي پرسد اندوه تو از چيست؟ سبب ساز سکوت مبهمت کيست؟ برايش صادقانه مينويسم: براي آنکه بايد باشد و نيست |
باز ای الههء ناز با دل من بساز کین غم جان گداز برود زبرم گر دل من نیاسود از گناه تو بود بیا تا ز سر گنهت گذرم باز می کنم دست یاری به سویت دراز بیا تا غم خود را با راز و نیاز ز خاطر ببرم گر نکند تیر خشمت دلم را هدف به خدا همچو مرغ پر شور و شعف به سویت بپرم آنکه او به غمت دل بندد چو من کیست ؟ ناز تو بیش از این بهر چیست؟ تو الههء نازی بر بزمم بنشین من تو را وفا دارم بیا که جز این نباشد هنرم این همه بی وفایی ندارد ثمر به خدا اگر از من نگیری خبر نیابی اثرم ... شعر:کریم فکور خواننده: بنان |
جان مریم چشماتو واکن، منو نگاه کن در اومد خورشید، شد هوا سپید وقت اون رسید که بریم به صحرا آی نازنین مریم، آی نازنین مریم جان مریم سری بالا کن، منو صدا کن بشیم رونه، بریم از خونه شونه یه شونه، به یاد اون روزها آی نازنین مریم، آی نازنین مریم باز دوباره صبح شد، من هنوز بیدارم کاش می خوابیدم، تو رو خواب می دیدم خوشه غم توی دلم زده جوونه، دونه به دونه دل نمی دونه چه کنه با این غم آی نازنین مریم، آی نازنین مریم بیا رسید وقت درو مال منی از پیشم نرو بیا سر کارمون بریم درو کنیم گندمارو بیا رسید وقت درو مال منی از پیشم نرو بیا سر کارمون بریم بیابیا نازنین مریم، آی نازنین مریم شعر: محمّد نوری خواننده: محمّد نوری |
{پپوله}{پپوله}{پپوله} اي همه آرامشم از تو پريشانت نبينم چون شب خاكستري سر در گريبانت نبينم اي تو در چشمان من يك پنجره لبخند شادي همچو ابر سوگوار اين گونه گريانت نبينم اي پر از شوق رهايي رفته تا اوج ستاره در ميان كوچه ها افتان و خيزانت نبينم مرغك عاشق كجا شد شور آواز قشنگت در قفس چون قلب خود هر لحظه نالانت نبينم تكيه كن بر شانه ام اي شاخه نيلوفري رنگ تا غم بي تكيه گاهي را به چشمانت نبينم قصه دل تنگيت را خوب من بگذار و بگذر گريه درياچه ها را تا به دامانت نبينم كاشكي قسمت كني غمهاي خود را با دل من تا كه سيل اشك را زين بيش مهمانت نبينم تكيه كن بر شانه ام اي شاخه نيلوفري رنگ تا غم بي تكيه گاهي را به چشمانت نبينم ..{پپوله}{پپوله}{پپوله}.. |
اکنون ساعت 12:22 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |